Jump to content

hawkpilot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hawkpilot

  1. Καλησπέρα στην κοινότητα, το kies κατέβασε πάλι(?) firmware για το Galaxy S2. Έχει κανείς ενημέρωση αν βγήκε διορθωτική έκδοση για το ics upgrade?
  2. Το δικό μου ήταν σφραγισμένο, η μπαταρία ήταν σε ειδική θέση στο κουτί και η κάρτα μνήμης τοποθετημένη στο τηλέφωνο.
  3. Το μήνυμα αυτό βγαίνει όταν το κλειδί που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ή έγινε blacklisted (δλδ ανήκει σε αυτά που έχουν χαρακτηριστεί ως πειρατικά).
  4. Η VLK είναι ειδική έκδοση που διαθέτει η M$ σε εταιρείες και οργανισμούς που αγοράζουν πάρα πολλές άδειες χρήσης και δεν απαιτεί ενεργοποίηση - η εγκατάστασή της γίνεται μόνο με ένα κλειδί (δλδ κάθε Η/Υ έχει το ίδιο κλειδί). Η OEM έκδοση σε υποχρεώνει να κάνεις την εγκατάσταση σε καθαρό δίσκο (όχι upgrade) και "θεωρητικά" διατίθεται μόνο με την αγορά νέου Η/Υ - απαιτεί ενεργοποίηση. Όσον αφορά την corp νομίζω είναι ίδια με την VLK.
  5. Φαίνεται να έχεις πρόβλημα hardware. Εγώ θα έλεγχα με τη σειρά μνήμες, τροφοδοτικό, δίσκο. Επίσης από την εικόνα που πόσταρες φαίνεται ότι έχεις απενεργοποιημένο τον έλεγχο SMART του δίσκου. Για αρχή θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το hiren's boot cd και να τρέξεις τα διαγνωστικά για τις μνήμες. Κατόπιν, ένα burn test και ένα hdd test. Άστα να δουλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα (ειδικά το τεστ μνήμης).
  6. Γι' αυτό συνδέεις το UPS με τον Η/Υ, εγκαθιστάς το λογισμικό αυτόματου κλεισίματος και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο:rolleyes:
  7. Εγώ εγκατέστησα το πληκτρολόγιο του panosha στην energy που έβαλα πολύ πρόσφατα και δουλεύει άψογα. Πάντως δε μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένος με την ταχύτητα. Το τηλέφωνο δουλεύει σαφώς καλύτερα σε σχέση με την τελευταία official αλλά και πάλι υπάρχουν στιγμές που καθυστερεί πολύ. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι αναβαθμίσεις λειτουργικών σε μεγαλύτερες εκδόσεις από τις αρχικές "υποφέρουν" - τουλάχιστον στα WM.
  8. Το APC είναι καλύτερο και έχει λίγο μεγαλύτερη ισχύ - άρα εγώ σου προτείνω αυτό.
  9. Πέρασα την τελευταία energy rom - το κινητό επιτέλους συνήλθε :D. Ήθελα να ρωτήσω για να μην την πατήσω πάλι: για ελληνικό πληκτρολόγιο μπορώ να βάλω του panosha ή κάποιο άλλο? Ευχαριστώ
  10. Δυστυχώς βιάστηκα και την πάτησα :wacko: ... Σ' ευχαριστώ για την απάντηση
  11. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Process Explorer (θα το βρεις εδώ) και πες μας ποια διεργασία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή.
  12. Επίσης δοκίμασε να βάλεις σε διαφορετικό USB hub τις δύο συσκευές.
  13. Καλησπέρα σε όλους. Έχω περάσει στο τηλέφωνο την τελευταία επίσημη ROM και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η συσκευή σέρνεται σε βαθμό που είναι σχεδόν αδύνατο να τη χρησιμοποιήσω. Είμαι ένα βήμα πριν βάλω την τελευταία Energy και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι όταν συνδέω το κινητό μέσω USB στα Win7 x64 (χωρίς να έχω δημιουργήσει partnership) η ταχύτητα ανεβαίνει αισθητά. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Μήπως υπάρχει κάποια λύση (προσπαθώ να αποφύγω το φλασάρισμα). ευχαριστώ
  14. καλησπέρα σε όλους. έχει κανείς υπόψιν του κάποιο πρόγραμμα backup που να δουλεύει σαν το ghost των windows?
  15. Η πιο αξιόπιστη πηγή είναι ο κατασκευαστής της μητρικής. Μπες στο site του και δες ποιους επεξεργαστές μπορείς να φορέσεις στον Η/Υ.
  16. Λογικά δεν είναι ο δίσκος - υποθέτω ότι αν ήταν αυτός που ακούγεται λόγω υπερβολικού φόρτου θα το καταλάβαινες - θα γνώριζες τον ήχο. Αν η κάρτα γραφικών έχει ανεμιστήρα, ίσως επειδή "ζορίζεται" όταν ρολάρεις το παράθυρο, να ανεβάζει στροφές. Προσπάθησε να καταλάβεις αν στο κάνει και σε άλλα προγράμματα, πχ. άνοιξε ένα κείμενο σε word, βάλε 3 - 4 φωτογραφίες και κάνε το ρολάρισμα για να δεις αν ακους τον ίδιο ήχο.
  17. Όταν παρατηρείς αυτό το φαινόμενο "σκαλώνει" το scrolling? Τί κάρτα γραφικών έχει ο Η/Υ?
  18. Νομίζω ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς 2 οθόνες: δες εδώ
  19. περιέγραψε αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθείς - πως να σε βοηθήσει κάποιος με τόσο "σπαρτιάτικη" ερώτηση?
  20. Φαίνεται σα να είναι κάποιο κύκλωμα στα τελευταία του και μόλις ζεσταθεί λίγο δουλεύει κανονικά. Από την περιγραφή σου υποθέτω ότι είναι η κάρτα γραφικών ή η οθόνη.
  21. Μήπως κάποιο firewall μπλοκάρει την εγκατάσταση (σαν το comodo που έχει defense και πετάει μηνύματα για safe ή μη εφαρμογές)?
  22. Κάπου στις ρυθμίσεις του θα πρέπει να έχει τον αριθμό των ταυτόχρονων downloads που κάνει. Άλλαξέ το σε 1 και είσαι οκ.
  23. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον όρο "διπλό" backup όπως επίσης και όταν ρωτάς "Αλήθεια όταν σε 'κρεμάει' ενας εξωτερικος σκληρός τι γίνεται ? Υπάρχει τρόπος να την ΄γλυτώσεις' ?" Κατά τα άλλα, ο εξωτερικός δίσκος που έχεις δει νομίζω ότι είναι σχετικά ακριβός. Εκτός και αν θες οπωσδήποτε 4 διαθέσιμα προτόκολλα επικοινωνίας, μπορείς να βρεις πολύ φθηνότερους.
  24. Πες μας ποιό router έχεις μήπως και μπορέσουμε και σε βοηθήσουμε. Από αυτό που γράφεις καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις "ανοίξει" πόρτες στο router για τις γνωστές υπηρεσίες.
  25. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η μόνη διαφορά είναι το stock tab αλλά από την άλλη δεν αναφέρεται τίποτε άλλο στο site. Σίγουρα πρέπει να είναι τρελοί αν φαντάζονται ότι θα μπει κάποιος στη διαδικασία μόνο για αυτό (backup/restore ή απώλεια δεδομένων λόγω update).
×
×
  • Create New...