Jump to content

goodwood

Members
  • Δημοσιεύσεις

    351
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About goodwood

  • Ημ. Γέννησης 15/08/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

goodwood's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Άψογο! Συγχαρητήρια! Υπαρχει τροπος να βλεπω στη Lockscreen Notifications? Οπως email,αναπαντητες κτλ
  2. Καλησπερα, σκεφτομαι να πειραξω λιγο το κινητο μου. Ειναι καλο να αλλαξω kernel και root ή μονο root?
  3. Έχω ένα Laptop της Turbo X (Clevo) μοντέλο: M860TU. Ξαφνικά κόλλησε και από τότε δεν ανάβει η οθόνη. Σύνδεσα εξωτερική οθόνη μήπως κάηκε η δική του αλλα ούτε αυτή ανάβει. Σκέφτηκα ότι πάω για κάρτα γραφικών. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε να κοιτάξω πριν πάω σε νατικατάσταση ή πώληση?
  4. εχω αλλαξει καναλι. για wiji jammer, δεν το γνωριζω, οποτε δεν μπορω να σου απαντησω. Τελικα τα εβαλα ολα με καλωδιο και πλεον ειναι μια χαρα
  5. Καλησπέρα, συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο στο νέο κατάστημα που εδρεύει η επιχείρησή μου. Αρχικά είχα ένα router της πλάκας (αυτό που δίνει η forthnet) το οποίο αρκετά συχνά εξαφανιζόταν από το ασύρματο δίκτυο (δεν μπορούσα δλδ να συνδεθώ μέσω wifi γιατί δεν το έβρισκε). Μετά από 5 λεπτά εμφανιζόταν πάλι αλλά όταν πήγαινα να συνδεθώ έλεγε πως τα windows δεν μπορούν να συνδεθούν. Μετά από αρκετές επανεκιννήσεις του router το πρόβλημα διορθωνόταν. Από όπου και αν δοκίμαζα (pc, 2 laptop, iphone) γινόταν ακριβώς το ίδιο. Θεώρησα ότι φταίει το router και αγόρασα το Netgear DGN2000. Όμως κάνει ακριβώς τα ίδια!! Πιο σπάνια βέβαια αλλά τα ίδια! Έχω αλλάξει κανάλι αρκετές φορές μήπως αυτό έφταιγε αλλά συνεχίζει το πρόβλημα. Στον ίδιο χώρο το μόνο ασύρματο αντικείμενο είναι ένας εκτυπωτής της Hp. Σκέφτηκα μήπως στα διαμερίσματα πάνω από το κατάστημα υπάρχει κάποια συσκευή η οποία παίζει στην ίδια συχνότητα και δημιουργεί το πρόβλημα. Μήπως να αγοράσω ένα router στα 5 Ghz?
  6. Γνωρίζει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση της Nivea? (Καλλιτέχνης είναι γένους θηλυκού :p )
  7. Επιτέλους!! 03/02/2011 18:41 Η υπηρεσίας σας ενεργοποιήθηκε 31/01/2011 18:00 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ 26/01/2011 10:00 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση 26/01/2011 10:00 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ 26/01/2011 09:38 Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet
  8. Oπως φαινεται μετα απο 15 ημερες η αιτηση καταχωρηθηκε! Αντε να δουμε ενεργοποιηση τωρα.
  9. Στις 11/01/2011 έκανα αιτηση μετακομισης της γραμμης μου, στο καταστημα του Πειραια. Μεχρι και σημερα 25/1/2011 το τηλεφωνικο κεντρο 13831 με ενημερωνει πως δεν εχει παραλαβει ακομα την αιτηση. Σε αντιθεση με το καταστημα του Πειραια το οποιο δηλωνει πως εχει στειλει την αιτηση 3 φορες. Βρισκομαι στην 14η ημερα από την ημερα που εκανα την αιτηση και ακουγεται τραγικο το ότι ακομα δεν την εχουν παραλαβει. Το χειροτερο της υποθεσης είναι ότι εχω γινει μπαλακι μεταξυ καταστηματος και call center. Επισης από το 13831 με ενημερωσαν πως από την Δευτερα 17/01/2011 περιμενουν απαντηση από το τμημα αιτησεων.Χωρις αποτελεσμα όμως, απ’ότι φαινεται. Εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο? Τι μπορω να κανω?
  10. ναι λειτουργει κανονικα!!! εβαλα αλλη οθονη πανω και δουλευει αμεσως χωρις προβλημα! αρα μαλλον προβλημα της οθονης ειναι! αλλα το θεμα ειναι τι προβλημα μπορει να εχει.
  11. Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα εδώ και κάνα μήνα. Όταν ανοίγω το pc μέχρι να μου δείξει τα χαρακτηριστικά του η οθόνη τρεμοπαίζει και φαίνεται σαν να χάνει την φωτεινότητα. Το κλείνω. Το ξανανοίγω, δείχνει το μοντέλο της mobo και μετά όλα μαύρα (η οθόνη όμως παραμένει ανοικτή και δεν μπαίνει stand by) Το κλείνω. Το ανοίγω πάλι και μπαίνει κανονικά στα win. Τι μπορεί να φταίει?
  12. Μέχρι εχθές είχα xp. Πάνω στην mobo είχα 4 σκληρούς και σε ένα sata controller 3 σκληρούς και 1 dvd. Τα αναγνώριζε όλα κανονικά. Έκανα format και πέρασα vista. Στο bios τους βρίσκει όλους κανονικά και λίγο πριν την boot screen μου εμφανίζει και αυτά που φοραει ο sata controller (δηλαδή 3 σκληροί και 1 dvd). Μόλις όμως μπω στα vista ξεκινάνε τα προβλήματα Πάω στο my computer και βρίσκει ΜΟΝΟ τους σκληρούς που έχω στην mobo, αλλά βρίσκει και το dvd που έχω στον controller. ΔΕΝ βρίσκει κανένα σκληρό από τον controller. Μπήκα στο device manager και είδα πως έχεις βρει κανονικά το controller, και όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις του βλέπω πως γράφει αναλυτικά τι έχει στο κάθε channel. Δηλαδή γράφει πως στο ch 01 έχω σκληρό 320 Gb , στο ch 02 σκληρό 500 Gb κτλ. Τι μπορεί να φταίει και δεν μου τους εμφανίζει? Υ.Γ. Πήγα και στη διαχείρηση δίσκων αλλά ούτε εκεί τους εμφανίζει.
  13. mhpws h karta sou exei sti plai ena koumpaki gia na kleidwnei thn karta?
  14. to prwto ginete me wisbar advance kai wisbar advance desktop.to deytero pou rwtas den einai oikonidia alla programma gia ton kairo,nai thelei syndesh me to internet
×
×
  • Create New...