super_sayian Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Στο samsung wave s8500 για να συνδεθεί με το kies έπρεπε να κλίσεις όλες της ανοιχτές εφαρμογές. Από πιω amazon το πήρες από το com uk de apo de. επισης κατι αλλο ενταξει εστρωσε το kies οταν πας να βαλεις τσαμπε εφαρμογες λεει ενα μηνυμα οτι η συσκευη αυτη δεν υποστηριζεται(και εχει μονο το wave )ειναι οντως ετσι ? η δεν εχουμε προβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) apo de. επισης κατι αλλο ενταξει εστρωσε το kies οταν πας να βαλεις τσαμπε εφαρμογες λεει ενα μηνυμα οτι η συσκευη αυτη δεν υποστηριζεται(και εχει μονο το wave )ειναι οντως ετσι ? η δεν εχουμε προβλημα Η εφαρμογές που έχει το kies είναι για bada και όχι για android. Edited August 3, 2010 by nikos00000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Σχετικά με το GPS Κατέβασα από το MARKET το δωρεάν / 7 ημερών δοκιμαστικό πρόγραμμα χαρτών της N.Drive. Είναι ταχύτατο. Βρίσκει θέση σε δευτερόλεπτα με 5-6 δορυφόρους. Οπότε το θέμα είναι καθαρά της google maps. Ούτε της κεραίας ούτε τίποτα. Δοκιμάστε το. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω όλες τις σελίδες με προσοχή για να ενημερωθώ για διάφορα πράγμτα για το κινητό γιατί έχω αποφασίσει να το αγοράσω φέυγοντας έτσι από το Omnia 2 και μπαίνοντας στο Android.. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Βρήκα ένα ξένο site, Κορεατικό συγκρεκριμένα που έχει το Galaxy 322 δολλάρια κια άλλα 40 για τη μεταφορά Ελλάδα.Σύνολο 362 δηλαδή κάπου στα 300 ευρώ χονδρικά. Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τι νομίζετε; Τους έστειλα επίτηδες μαιλ για να τους ρωτήσω και καλά αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσω το κινητό στην Ελλάδα και μου απάντησαν άμεσα. Αν θέλει κάποιος του στέλνω το λινκ της σελίδας ,με μαιλ για να το δει και να μου πει κάποια γνώμη. Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω όλες τις σελίδες με προσοχή για να ενημερωθώ για διάφορα πράγμτα για το κινητό γιατί έχω αποφασίσει να το αγοράσω φέυγοντας έτσι από το Omnia 2 και μπαίνοντας στο Android.. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Βρήκα ένα ξένο site, Κορεατικό συγκρεκριμένα που έχει το Galaxy 322 δολλάρια κια άλλα 40 για τη μεταφορά Ελλάδα.Σύνολο 362 δηλαδή κάπου στα 300 ευρώ χονδρικά. Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τι νομίζετε; Τους έστειλα επίτηδες μαιλ για να τους ρωτήσω και καλά αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσω το κινητό στην Ελλάδα και μου απάντησαν άμεσα. Αν θέλει κάποιος του στέλνω το λινκ της σελίδας ,με μαιλ για να το δει και να μου πει κάποια γνώμη. Έχε υπόψη σου ότι από Κορέα παίζει και τελωνείο (αν το ανακαλύψουν βέβαια). Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadomihelakis Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπερα μηπως γνωριζει καποιος αν βαλουμε την καρτα σιμ απο internet on the go στο τηλ θα μπορουμε να το χρησιμοποιουμε μονο για internet? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπερα μηπως γνωριζει καποιος αν βαλουμε την καρτα σιμ απο internet on the go στο τηλ θα μπορουμε να το χρησιμοποιουμε μονο για internet? Την δική μου κάρτα την βάζω σε οποιοδήποτε κινητό και έχω Ίντερνετ και SMS. Χρειάζεται όμως να βάλεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις γιατί στο φλασακι χρησιμοποιούν proxy. Σχετικά με το GPS Κατέβασα από το MARKET το δωρεάν / 7 ημερών δοκιμαστικό πρόγραμμα χαρτών της N.Drive. Είναι ταχύτατο. Βρίσκει θέση σε δευτερόλεπτα με 5-6 δορυφόρους. Οπότε το θέμα είναι καθαρά της google maps. Ούτε της κεραίας ούτε τίποτα. Δοκιμάστε το. To πρόβλημα στο gps είναι πιο πολύπλοκο. Συγκεκριμένα χάνει αδικαιλογητα τους δορυφόρους και τους ξαναβρίσκει. Σε σημεία που αλλά gps πιάνουν 9-10 δορυφόρους αυτό πιάνει 5-6. Δεν έχει ακρίβεια θέσης. Αυτό δεν μπορείς να το δεις σε προγράμματα σαν το Ndrive γιατί έχουν ρυθμίσεις να σε δείχνουν στην πλησιεστερη θέση εντός δρόμου. Για να καταλάβεις την ακρίβεια ενός gps πρέπει να κανείς καταγραφή της διαδρομής (αρκετά προγράμματα το κάνουν αυτό) και μετά να την εισάγει στο goodle earth όπου θα δεις την πραγματική σου θέση. Σε σχετικό δημοσίευμα στο Ίντερνετ η διαδρομή με το galaxy ήταν γεμάτη ζικ ζακ. Δεν μας απασχολεί όμως τόσο αυτό αφού το προγραμμα μας βάζει αυτόματα στον δρόμο. Το πρόβλημα είναι να μην χάνει κάθε τόσο τους δορυφόρους. Φαντασου να είσαι σε μια εντελώς άγνωστη περιοχή και να σου χάσει το σήμα για κανά δυο λεπτά. Τέλος πάντων από το gps ενός κινητού δεν περιμένουμε επαγγελματική χρήση. Μια φορά στο τόσο και οταν είναι απαραίτητο. Λοιπόν Κώστα, ανοίγοντας το Οdin εχει μια επιλογή να τσεκάρεις το re-partition, κάποιοι στο xda διάβαζα ότι έκαναν αυτή την επιλογή αλλά δεν ξέρω για ποιό λόγο, οπότε μην το κάνεις αν δεν είσαι σίγουρος τι προσφέρει Επόσης διάβασα ότι όταν θα βάλεις τη custom rom καλό θα είναι να μπεις σε recovery mode (vol up + on/off + homme) και να κάνεις wipe cache partition. Κάντο άφοβα το έχω κάνει κιεγώ Τέλος αν θα κάνεις root τη συσκευή κατέβασε από το μαρκετ το busybox κσι και κάντου ενα update. συγνώμη που στα λέω ένα ένα αλλά έχω πάρει τόσες πολλές πληροφορίες σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα που έχω χαθεί. Αυτά για τώρα και ότι χρειαστείς και ξέρω στη διάθεση σου, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό εδώ ή σε κάποιο άλλο thread εμείς θα σε ρωτάμε :) Φίλε από τη μικρή μου εμπειρία, όπως λέει και ο Κώστας, αυτά τα προβλήαμτα που αφορούν gps, ραδιόφωνο, κάμερα δύσκολα να να λυθούν με αναβαθμίσεις, να διορθώσουν κάτι μπορεί, ίσως αλλά να λυθούν... μόνο οταν τους τα ξανασκάσουμε στο επόενο κινητό (θυμάμαι από την HTC , ραδίoφωνα που δεν άκουγες , GPS lag, graphic drivers κλπ) Αργύρη μια χαρά βοηθάς. Κι εγώ έχω χαθεί γιατί έχω διαβάσει παρά πολλά αυτές τις μέρες και δεν έχω ακόμα την συσκευή για να μπορώ να δοκιμάσω αυτά που διαβάζω. Λίγες ώρες έμειναν. Από αύριο θα το ξεψαχνεισω. Πάντως δεν μπορώ να κρατησω τηλέφωνο που δεν θέλει σκαλισμα η βελτίωση. Το iPhone 3GS γι αυτό το πουλησα. Είχα βαρεθεί δούλευε τέλεια και δεν είχα να ψαχνομαι στο xda για λυσεις:lol::lol: Τώρα έχω το iPad. Τρομερό φανταστικά γρήγορο κανά απλά ότι του ζητάς. Αν δεν είχε τις τόσο μεγάλες δυνατότητες λόγο οθόνης, θα το είχα βαρεθεί. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Αντώνη το θέμα gps δεν αφορά το froyo αλλά το software της samsung που από προηγούμενα μοντέλα δεν έχουμε τα καλύτερα γι αυτό. Θυμάμαι στο ΟΜΝΙΑ1 ότι διορθωθηκε πολύ αργότερα. Ας ελπίσουμε ότι οι Κορεατες δεν θα κάνουν τον Κινέζο και θα βρουν τροπο να το βελτιώσουν. Πάντως οι περισσότεροι που έχουν εγκαταστήσει το fixακι είδαν τρομερή βελτίωση. Τις επόμενες μέρες θα το τεσταρω σε σύγκριση με το HD2 αλλά και με PNA gps. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ουδέν πρόβλημα με το λοκάρισμα του GPS με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού. Συνεργάζεται πολύ καλά με τα διαθέσιμα προγράμματα GPS. Αυτό που θέλω ωστόσο είναι καλύτερη διατήρηση του σήματος των δορυφόρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ουδέν πρόβλημα με το λοκάρισμα του GPS με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού. Συνεργάζεται πολύ καλά με τα διαθέσιμα προγράμματα GPS. Αυτό που θέλω ωστόσο είναι καλύτερη διατήρηση του σήματος των δορυφόρων. Αυτό είναι το ζητούμενο. Θα το δοκιμάσω αν και για να το δω σωστά θα πρέπει να πάω μέσα στο κέντρο της πόλης που έχει ψηλά κτήρια και στενούς δρόμους. Σήμερα παρελαβα ένα εξωτερικό gps σε μέγεθος μπρελοκ που συνδέεται μέσω ΒΤ με οποιαδήποτε συσκευή. σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω στο iPad για πειράματα. Δυστυχώς στα android δεν γίνεται σύνδεση εξωτερικού gps προς το παρών τουλάχιστον. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια μια απορια, πιο firmware να βαλω για να εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο κ στο swype??????????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Παιδια το ειχα γραψη και πριν μερικες ,ενας εισαγωγεας φιλος μου θα το φερει σε μερικες μερες και θα το διαθετει με 380.00-410.00 euro οποιος ενδιαφερεται ας μου πει ειναι κριμα να δινουμε τοσα και να εχουνε υφακι λες και μας κανουν χαρη! Ενδιαφέρον αυτό.Για πες μας για το φίλο σου.Τι μαγαζί έχει; eshop? Για δώσε περισσότερα στοιχεία.Με ενδιαφέρει [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Ενδιαφέρον αυτό.Για πες μας για το φίλο σου.Τι μαγαζί έχει; eshop? Για δώσε περισσότερα στοιχεία.Με ενδιαφέρει ΑΝ δεν μπορεσω βγαλω ακρη με τους γερμανους (τι μια μερα δεν δεχονται την καρτα μου και χωρις να κανω καποια ενεργεια μου στελνουν μειλ και μου λενε παραδοση απο 7 ως 12 αυγουστου)του αμαζον θα με ενδιεφερε και εμενα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Σε κάποιο site αναφέρουν περί night mode...Υπάρχει τέτοια επιλογή στην κάμερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια μια απορια, πιο firmware να βαλω για να εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο κ στο swype??????????????? Βάλε τη G5 ή τη M2 που είναι και η πιο πρόσφατη σε 2.1, πάντως όχι την Ρ3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια μια απορια, πιο firmware να βαλω για να εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο κ στο swype??????????????? Όποιο υπάρχει μέχρι και την JM2 έκδοση(μετά το προ-εγκατεστημένο εννοείται). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Βάλε τη G5 ή τη M2 που είναι και η πιο πρόσφατη σε 2.1, πάντως όχι την Ρ3 εγω εχω αυτην τωρα I9000XXJF3 παιζει καποιο ρολο???????????? ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση , αν δεν σου ειναι κοπος μου λες κ που θα βρω το ODIN για να φορτωσω το αρχειο PIT που λεει στον οδειγο~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω κ παλι!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 εγω εχω αυτην τωρα I9000XXJF3 παιζει καποιο ρολο???????????? ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση , αν δεν σου ειναι κοπος μου λες κ που θα βρω το ODIN για να φορτωσω το αρχειο PIT που λεει στον οδειγο~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω κ παλι!!!!!!!!!!!! Φίλε μου οδηγίες για το φλασάρισμα θα βρεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3227093#post3227093 Και τα απαραίτητα αρχεία εδώ http://samsung-firmware.webs.com/samsungi9000.htm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abalakster Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 καλησπέρα, σήμερα πήρα από τον Γερμανό το τηλ και είμαι στο ψάξιμο :) Προσπαθώ να βάλω το αγγλικό πληκτρολόγιο και δε βρίσκω τον τρόπο, αν ξερει κάποιος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Φίλε μου οδηγίες για το φλασάρισμα θα βρεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3227093#post3227093 Και τα απαραίτητα αρχεία εδώ http://samsung-firmware.webs.com/samsungi9000.htm να σε καλα ευχαριστω ............................. πιο απο τα δυο αρχεια να κατεβασω Galaxy S / .PIT File: DOWNLOAD. (512) Galaxy S / .PIT File: DOWNLOAD. (513) η κ τα δυο ??????????????????????????????????????? συγνωμη αν σε ζαλιζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 παιδια μια απορια, πιο firmware να βαλω για να εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο κ στο swype??????????????? Βάλε την JM2 Σε κάποιο site αναφέρουν περί night mode...Υπάρχει τέτοια επιλογή στην κάμερα? Ναι υπάρχει επιλογή στην κάμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 να σε καλα ευχαριστω ............................. πιο απο τα δυο αρχεια να κατεβασω Galaxy S / .PIT File: DOWNLOAD. (512) Galaxy S / .PIT File: DOWNLOAD. (513) η κ τα δυο ??????????????????????????????????????? συγνωμη αν σε ζαλιζω Μα αφού σου λέιε για κάθε έκδοση πιο pit πρέπει να χρησιμοποιήσεις, για G5 ή Μ2 θέλει το 512 Πάντως εγώ θα σου πρότεινα την Μ2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Μα αφού σου λέιε για κάθε έκδοση πιο pit πρέπει να χρησιμοποιήσεις, για G5 ή Μ2 θέλει το 512 Πάντως εγώ θα σου πρότεινα την Μ2 σε ολα 512 γραφει γιαυτο ρωτισα, αυτην κατεβασα την Μ2............. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 σε ολα 512 γραφει γιαυτο ρωτισα, αυτην κατεβασα την Μ2............. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Τίποτα να είσαι καλά, πάντως από την I9000XWJFF και κάτω λέει 512:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Τίποτα να είσαι καλά, πάντως από την I9000XWJFF και κάτω λέει 512:happy: ποση ωρα κανει περιπου???? το εδωσα να το κανει κ σε 2 λεπτα κοντα τελιωσε, ειναι ενταξει???? στο odin μου εβγαλε στο πρωτο αριστερα κουτι pass , αυτο ηταν?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 ποση ωρα κανει περιπου???? το εδωσα να το κανει κ σε 2 λεπτα κοντα τελιωσε, ειναι ενταξει???? στο odin μου εβγαλε στο πρωτο αριστερα κουτι pass , αυτο ηταν?????? Με γεια ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts