tzivanas2000 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Φίλε diatheke κάποια από τα link των παρουσιάσεων και των forums θέλουν διόρθωση για να ανοίγουν. Πολύ καλή προσπάθεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Λοιπόν αδέλφια, Είχα λίγο χρόνο σήμερα και αποφάσισα να κάνω την αρχή για τη δημιουργία ενός post, το οποίο θα περιλαμβάνει «όλες» τις πληροφορίες για το κινητό μας. Μπραβο πολυ καλη δουλεια, βαλε το link του ποστ στην υπογραφη σου να μην χαθει. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 το λινκ που εχεις για το φορουμ των xda δεν ειναι σωστο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Φίλε diatheke κάποια από τα link των παρουσιάσεων και των forums θέλουν διόρθωση για να ανοίγουν. Πολύ καλή προσπάθεια Να 'σαι καλά φίλε μου! Διορθώθηκαν! Συγνώμη παίδες... αλλά η έχω κάτι χρόνια να γράψω σε forums :( ... βαλε το link του ποστ στην υπογραφη σου να μην χαθει. Nub here! Δε μπορώ να προσθέσω ακόμα εικόνες/URL στην υπογραφή μου ;) RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 ονομα : COSMOTE MMS APN : mms Θύρα : 8080 MMSC : http://195.167.65.220:8002 Διακομιστής μεσολάβησης : 10.10.10.20 Θύρα MMS : 8080 MCC : 202 MNC: 01 Τύπος APN : mms Τα άλλα όλα άστα κενά...δεν ξέρω αν όλα τα παραπάνω πρέπει να συμπληρωθούν αλλά τουλάχιστον εμένα μου δουλεύει μια χαρά έτσι.:) Δουλεύει η βιντεοκλήση με αυτές τις ρυθμίσεις σε όλους με cosmote/cosmokarta/wu? Όποιος έχει άλλες ρυθμίσεις για βιντεοκλήση που να δουλεύουν σίγουρα, ας τις γράψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Εγω παντως παιδια ξερω οτι μετα απο χρηση 2 εβδομαδων διαπιστωνω οτι η συσκευη εχει παρα πολυ lag και εχω μετανοιωσει που την αγορασα.Ερχομενος απο το hd2 μου φαινεται απιστευτα αργο.Ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει καπως η κατασταση με update Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 (edited) ... κατάφερα να κλέψω κάποια ώρα ακόμα οπότε... αυτό το μικρό FAQ, έως τη σελίδα 70! E: Εκτός από το τηλέφωνο, φορτιστή, ακουστικά… τι άλλο περιλαμβάνεται στη συσκευασία? A: Και αυτά τα καλώδια! E: Χρειάζεται να γίνει κάποια ενεργοποίηση, όπως στο iPhone, ρωτάει o doganos… A: Δε χρειάζεται τίποτα, απαντάει ο ddr2. E: Που βρίσκω drivers για το κινητό? A: περιλαμβάνονται στο Kies. κοιτάξτε όμως και εδώ! E: Πως φαίνεται η super-amoled στον ήλιο? A: Έχουν γραφεί και εδώ αρκετές απόψεις. Οι περισσότεροι μιλάνε για τη καλύτερη οθόνη που έχουν συναντήσει σε κινητό τηλέφωνο. Μια επίσκεψη σε κοντινό κατάστημα θα σας πείσει για του λόγου το αληθές! Φυσικά, υπάρχει και το net, με αρκετά συγκριτικά. Μία αρκετά καλή περιγραφή, όχι μόνο για την οθόνη, δίνει ο φίλος μας dkoukou E: Υποστηρίζει διάφορες γλώσσες (και ελληνικά) στο μενού? Δηλαδή, το "settings" στις συσκευές που θα πουλιούνται στην Ελλάδα, θα εμφανίζεται "Ρυθμισεις"? Ή μπορείς εσύ να επιλέξεις τη γλώσσα στο αρχικό σετάρισμα της συσκευής? … ρωτάει εδώ, ο Σεβάσμιος djdog … A: … και αμέσως η απάντηση, πάλι από τον dkoukou, ο οποίος παραθέτει και την εμπειρία του, όσο αναφορά το χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται κάποιος που περνάει από το… μήλο στο Android! Για παρόμοια ερώτηση, ο doganos συμπληρώνει… E: Ελληνικό Swype υποστηρίζεται? A: Ναι! E: Πως αλλάζω πληκτρολόγιο, από ελληνικά σε αγγλικά στο Swype? A: Με αυτό τον τρόπο! E: Πως μεταφέρω τις Επαφές μου, από το Outlook και το gmail? A: Για το Outlook μπορεί να γίνει μέσω του Samsung Kies. Όσο αναφορά το gmail αυτό επιτυγχάνεται με συγχρονισμό επαφών, μέσα από τις επιλογές του κινητού. E: Μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου με Facebook, Twitter, MySpace, κλπ? A: Αμέεεε! E: Ποιες είναι οι ρυθμίσεις για COSMOTE 3G/MMS? A: O georgios29 τις γράφει εδώ! E: Με ποιο τρόπο αλλάζουν τα βασικά τέσσερα εικονίδια? A: Έτσι! E: Πως μπαίνει κάποιος ήχος κλήσης? A: Εδώ, μια αναλυτική περιγραφή! E: Από πού βλέπω τις τελευταίες εφαρμογές που άνοιξα? A: Με συνεχομενο πατημα του Home button, ενώ με το συνεχομενο πατημα του menu (αριστερό κουμπί αφής) γίνεται αναζητηση στα περιεχόμενα του κινητού. E: Η μπαταρία… αντέχει? A: Ανάλογα με τη χρήση και τα ανοιχτά προγράμματα / widgets που τρέχουν… 100 ανθρώπους να ρωτήσεις, 100 διαφορετικές απαντήσεις θα πάρεις πιθανότατα… Μια ματιά στα specifications του κινητού για τα όποια συμπεράσματα. E: Πως βλέπω τη χρήση της μπαταρίας? A: Είτε με κάποιο ξεχωριστό πρόγραμμα από το Market, ή με αυτό το τρόπο! E: Έχει δοκιμάσει κανείς το TV-out? A: Κάποια… moysata links εδώ! E: Πως βλέπω τι έκδοση Firmware έχω? A: Πληκτρολογώντας *#1234# E: Γνωρίζει κανείς κάποιους άλλους κωδικούς για το Galaxy? A: Ορισμένοι, εδώ, by georgios29! E: Που πληκτρολογείται το adb root recovery? A: … για διαβάστε λίγο ακόμα georgios29! E: Όλα ok για το κινητό, πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα Android και τα προγράμματα που μπορώ να εγκαταστήσω όμως, που θα βρω? A: Στο android.com φυσικά και στη Wikipedia για το λειτουργικό, ενώ για τα προγράμματα που μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει, θα βρει αρκετά στις ιστοσελίδες και forums των Android Market, androlib.com, android applications.com, και αλλού. Εννοείται, ότι υπάρχει ξεχωριστό section για το Android και τα προγράμματα που έχουν γραφτεί γι αυτό, εδώ, στο myphone.gr! E: Πείτε μου ρε παιδιά ένα καλό πρόγραμμα για backup… A: Aααυτό!! … για τις rooted συσκευές. E: Τελικά… task killer να χρησιμοποιώ? A: Διάβασε αυτό… και μετά τα αμέτρητα άλλα posts που συζητάνε το θέμα. Άλλοι είναι υπέρ, άλλοι κατά… Η προσωπική μου άποψη είναι, ότι εφόσον είναι «καλογραμμένες» οι εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, task killer δε χρειάζεται. Για τις άλλες… δυστυχώς είναι αναγκαία η χρήση του μερικές φορές… Edited August 20, 2010 by Diatheke RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Εγω παντως παιδια ξερω οτι μετα απο χρηση 2 εβδομαδων διαπιστωνω οτι η συσκευη εχει παρα πολυ lag και εχω μετανοιωσει που την αγορασα.Ερχομενος απο το hd2 μου φαινεται απιστευτα αργο.Ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει καπως η κατασταση με update Για την ώρα πρέπει να ασχοληθείς λίγο για να 'πετάει' η συσκευή σου. Όσοι αφιερώσαμε λίγη ώρα δεν έχουμε κανένα παράπονο. Αλλά έχεις δίκιο, θα έπρεπε να είναι καλύτερη 'out of the box'. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι που παίρνουν smartphone τέτοιου βεληνεκούς με τέτοιο OS, θέλουν να ασχοληθούν, και να το φέρουν στα μέτρα τους. Για τους υπόλοιπους, υπάρχουν και τα iphones :) Πάντως μπορείς να δεις αν έχει κάποιο upgrade το Kies για σένα σε test mode, αν θες να το κάνεις πιο επίσημα μέσω Kies. Εγώ αρχίσα από JF3, μετά έκανα επίσημο upgrade σε JM1 το οποίο είναι καλύτερο, τώρα μου δίνει JM3 στο test mode, που μάλλον δε θα το βάλω περιμένοντας το froyo τον άλλο μήνα. Αν έχεις πάντως κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, ίσως υπάρχει και εύκολη λύση. Υ.Γ. Για test mode στο Kies, χωρίς να έχεις συνδέσει το τηλέφωνο πάτα το upgrade κουμπί με το βελάκι, και μετά πάτα και κράτα πατημένα Ctrl-Alt-U-P με τη σειρά, μόλις πατήσεις και το P θα δείξει test mode ON. Σύνδεσε το τηλέφωνο και δες αν σου δίνει upgrade, σε πολλούς ειδικά στο εξωτερικό δίνει. (Με τον ίδιο συνδυασμό και το τηλέφωνο αποσυνδεμένο φεύγεις από test mode) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Εγω παντως παιδια ξερω οτι μετα απο χρηση 2 εβδομαδων διαπιστωνω οτι η συσκευη εχει παρα πολυ lag και εχω μετανοιωσει που την αγορασα.Ερχομενος απο το hd2 μου φαινεται απιστευτα αργο.Ας ελπισουμε οτι θα διορθωθει καπως η κατασταση με update ρε παιδιά μη μου λέτε τέτοια και είμαι έτοιμος να πάω να το πάρω :cry::( Πάντως μπορείς να δεις αν έχει κάποιο upgrade το Kies για σένα σε test mode, αν θες να το κάνεις πιο επίσημα μέσω Kies. Εγώ αρχίσα από JF3, μετά έκανα επίσημο upgrade σε JM1 το οποίο είναι καλύτερο, τώρα μου δίνει JM3 στο test mode, που μάλλον δε θα το βάλω περιμένοντας το froyo τον άλλο μήνα. Αν έχεις πάντως κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, ίσως υπάρχει και εύκολη λύση. Υ.Γ. Για test mode στο Kies, χωρίς να έχεις συνδέσει το τηλέφωνο πάτα το upgrade κουμπί με το βελάκι, και μετά πάτα και κράτα πατημένα Ctrl-Alt-U-P με τη σειρά, μόλις πατήσεις και το P θα δείξει test mode ON. Σύνδεσε το τηλέφωνο και δες αν σου δίνει upgrade, σε πολλούς ειδικά στο εξωτερικό δίνει. (Με τον ίδιο συνδυασμό και το τηλέφωνο αποσυνδεμένο φεύγεις από test mode) Δεν το έπιασα αυτό. Δηλαδή βάζεις το κινητό σε test mode και σου βρίσκει αναβαθμίσεις από το Kies οι οποίες είναι beta επειδή δεν είναι ας πούμε εντελώς έτοιμες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Να ρωτησω κατι τραγικα απλο το οποιο δεν ειδα να αναφερεται σε τοσες σελιδες? Τι ακριβως ειναι το root και τι εννοουμε οταν λεμε οτι ενα κινητο ειναι rootαρισμενο? Παιζει να ηταν μπροστα στα ματια μου η απαντηση και να μην την εχω δει, υποψιαζομαι τι ειναι αλλα ενας ορισμος θα με βολευε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 ρε παιδιά μη μου λέτε τέτοια και είμαι έτοιμος να πάω να το πάρω :cry::( :) Και εγω μια απο τα ιδια εδωσα το desire,για να παρω τον γαλαξια,και θα ξενερωσω τελειως?Σκοπος ειναι να παμε σε μια συσκευη ωστε να μην εχουμε τετοιου ειδους προβληματα...,μια το gps,μια τα lag..,αφηστε που εχω δει οτι πουλανε αρκετα μεταχειρω λιγων ημερων,και με συζητηση σε πμ,ειναι δυσσρεστημενοι.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Best phone ever... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Να ρωτησω κατι τραγικα απλο το οποιο δεν ειδα να αναφερεται σε τοσες σελιδες? Τι ακριβως ειναι το root και τι εννοουμε οταν λεμε οτι ενα κινητο ειναι rootαρισμενο? Παιζει να ηταν μπροστα στα ματια μου η απαντηση και να μην την εχω δει, υποψιαζομαι τι ειναι αλλα ενας ορισμος θα με βολευε... Δεν έχω βρει κάτι ολοκληρωμένο, οπότε... google it φίλε μου και πιθανόν να συναντήσεις κάτι πλήρες. H πρώτη επιλογή της λίστας πάντως δίνει αρκετά καλούς λόγους: http://android-dls.com/wiki/index.php?title=Why_Root RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Τα lag ξεχαστε τα, ηταν βλακια της samsung στα 2.1 οπως φαινετε πλεον. Απ οτι εχω καταλαβει στην 2.2 δεν θα υπαρχουν. Αλλα και να μην διορθωσει το File System με ενα fix θα το φτιχνουμε εμεις. Το GPS ηδη παιζει σωστα και στην 2.1 με τις εκδωσεις Μ. Αυτα εχω καταλαβει εχοντας παρακολουθησει το θεμα απ την πρωτη του μερα. Ελπιζω σε 1-2 βδομαδες να εχω επιτελους το κινητο στα χερια μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παιδια να ρωτησω κ εγω κατι για την οθονη; Σε πολλα βιντεο που εχω δει φαινεται σαν να εχει προβλημα με το ασπρο. Μοιαζει να μπλεδιζει καπως! Ισχυει κατι τετοιο; Σορυ αν εχει αναφερθει πιο πριν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Δεν έχω βρει κάτι ολοκληρωμένο, οπότε... google it φίλε μου και πιθανόν να συναντήσεις κάτι πλήρες. H πρώτη επιλογή της λίστας πάντως δίνει αρκετά καλούς λόγους: http://android-dls.com/wiki/index.php?title=Why_Root Ειναι Linux εννοια. Ως γνωστο το Android στηριζετε σε linux. Root (Linux) = Administrator (Windows) Σκεψου στα windows 7 να εισαι χρηστης αλλα να εχεις το UAC να σε περιοριζει και να μην μπορεις να του δωσεις ΟΚ να συνεχισει μια εγκατασταση για παραδειγμα. Με λιγα λογια το κινητο ειναι ελαφρως κλειδωμενο για να σε προστατευσει απ το να το διαλυσεις βαζοντας οτι σκουπιδι κυκλοφορει. Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες δε σου επιτρεπει να βαλεις καποια προχωρημενα προγραμματα αν δεν εχεις προσβαση ROOT στο κινητο σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Τα lag ξεχαστε τα, ηταν βλακια της samsung στα 2.1 οπως φαινετε πλεον. Απ οτι εχω καταλαβει στην 2.2 δεν θα υπαρχουν. Αλλα και να μην διορθωσει το File System με ενα fix θα το φτιχνουμε εμεις. Το GPS ηδη παιζει σωστα και στην 2.1 με τις εκδωσεις Μ. Αυτα εχω καταλαβει εχοντας παρακολουθησει το θεμα απ την πρωτη του μερα. Ελπιζω σε 1-2 βδομαδες να εχω επιτελους το κινητο στα χερια μου... Την εκδοση την αλλαζεις ευκολα? Και αν ειναι να το επαναφερεις? Εχει αναβαθμιστει σε 2.2...? Επισημα..? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Μπορείς να περάσεις όποια έκδοση λογισμικού θες με το Odin. Επίσημα δεν πήρε ακόμη αναβάθμιση σε Froyo. Λογικά προς τα τέλη Σεπτέμβρη. Ωστόσο κυκλοφορούν 3 beta εκδόσεις λογισμικού με Froyo, επίσημες μεν και όχι πειραγμένες από τρίτους, αλλά beta παρ'όλα αυτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Δεν το έπιασα αυτό. Δηλαδή βάζεις το κινητό σε test mode και σου βρίσκει αναβαθμίσεις από το Kies οι οποίες είναι beta επειδή δεν είναι ας πούμε εντελώς έτοιμες; Είναι όπως είναι αυτές που έχει στο samsung-firmwares. Παιδια να ρωτησω κ εγω κατι για την οθονη; Σε πολλα βιντεο που εχω δει φαινεται σαν να εχει προβλημα με το ασπρο. Μοιαζει να μπλεδιζει καπως! Ισχυει κατι τετοιο; Σορυ αν εχει αναφερθει πιο πριν! Όχι δεν ισχύει. Τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή το άσπρο είναι άσπρο. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Με την JM5 ωστόσο σου λέει πως δε γίνεται να αναβαθμιστεί. Λογικό, μιας και απ'το 2.1 είναι η πιο πρόσφατη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 παιδια σχετικά με την εναλλαγή Αγγλικά>Ελληνικά στο πληκτρολόγιο. διάβασα σε ένα blog ότι η εναλλαγή Αγγλικά>Ελληνικά στο froyo 2.2 θα γίνεται απλώς με κάποιο έξτρα πληκτράκι κάπου αριστερά στο εικονικό πληκτρολόγιο αληθεύει ? σίγουρα? LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 παιδια σχετικά με την εναλλαγή Αγγλικά>Ελληνικά στο πληκτρολόγιο. διάβασα σε ένα blog ότι η εναλλαγή Αγγλικά>Ελληνικά στο froyo 2.2 θα γίνεται απλώς με κάποιο έξτρα πληκτράκι κάπου αριστερά στο εικονικό πληκτρολόγιο αληθεύει ? σίγουρα? Και τώρα στο 2.1 γίνεται αυτό, με το HTC_IME ή το Greek Input Method. Και στο Swype είναι μια κίνηση. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Είδα ότι ο Γερμανός δίνει το mls destinator για android μαζί με το κινητό... Μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε οι του εξωτερικού; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Παιδια να ρωτησω κ εγω κατι για την οθονη; Σε πολλα βιντεο που εχω δει φαινεται σαν να εχει προβλημα με το ασπρο. Μοιαζει να μπλεδιζει καπως! Ισχυει κατι τετοιο; Σορυ αν εχει αναφερθει πιο πριν! Δες εδω: http://www.careace.net/2010/06/24/engadget-reviews-iphone-4-vs-samsung-galaxy-s-screen-display-war/ Εξηγούν γιατι φαίνεται ετσι στις φωτογραφίες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ουσιαστικά, επειδή κάτι τέοιο είχα ρωτήσει και πριν πολύ καιρό, οι γνώμες για το κινητό ακόμη διίστανται.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts