Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά ε έστειλα σήμερα κάτι μηνύματα από το galaxy σε κάτι φίλους για σκονάκι και μου λένε ότι το μήνυμα που τους ήρθε ήταν γεμάτο με ερωτηματικά και σύμβολα .

Χρησιμοποίησα swype αλλά κάι χωρίς πάλι ερωτηματικά έστελνε.

Ξέρει κάνεις τι φταίει;

Μόλις 3 σελίδες πίσω, #4746 (και άπειρες φορές πριν απ'αυτό... :))

Δυστυχώς πάλι συνδέεται μέσω 1G.

Κάποια άλλη ιδέα βρε παιδιά;

# Άνοιξε τον Dialer

# Πληκτρολόγησε *#*#4636#*#*.

# Πάτα το Phone Information.

# Μετά πάτα το Menu button, ξέρεις, το αριστερό κάτω.

# Πάτα More.

# Τέλος πάτα Disable data connection για να αποσυνδεθεί τελείως, ή καλύτερα Disable data on boot για να μη συνδεθεί στο επόμενο reboot. (Μπορείς και τα 2 μαζί).

Reboot, και πες μας.

Edited by mirrorofsorrow
Μην κάνεις συνεχόμενα ποστ. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο "Τροποποίηση"
- Alex

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τα γραφω και εδω μηπως και μπορει να βοηθησει καποιος :

1) το tapatalk εχει επιλογη να μου εμφανιζει καθε φορα που μπαινω, τα νεα μυνηματα σε καθε topic που παρακολουθω, και να με παει στο πρωτο μη αναγνωσμενο ?

δεν βρηκα κατι γι'αυτο ρωταω.

2) η εφαρμογη appbrain οπως ειπα και πριν οποτε παω στο manage my apps, φορτωνει και μετα μου πεταει μηνυμα λαθους.

την εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα και τιποτα.

μεσα απο την εφαρμογη μπορω κανονικα και ψαχνω εφαρμογες και τις κανω εγκατασταση κανονικα. το θεμα ειναι οτι δεν μου εχει ζητησει πουθενα να κανω sign in. μηπως παιρνει το gmali Μου απο την συσκευη και κανει αυτοματα sign in ?

πηγα και στις ρυθμισεις εκει που λεει sign out, πατησα αλλα εβγαλε παλι μηνυμα λαθους.

καμια βοηθεια ?

τι μπορει να εχω κανει λαθος ?

το εχω ρωτησει 2 φορες αλλα ισως δεν το ειδατε. θελει να ειναι root η συσκευη για να δουλεψει μηπως το appbrain ?

3) τα bookmarks απο τον υπολογιστη σας με ποιον τροπο τα περασατε στο galaxy ?

εγω στο hd2 ειχα τον opera 10 και με το opera link Μου τα συγχρονιζε ολα οτι ειχα στον υπολογιστη μου και αντιστροφα. ο opera mini ενω εχει το opera link δεν μου τα συγχρονιζει. δεν μου τα συγχρονιζε ο opera mini ουτε στα wm.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δηλαδη συνισταται καθολου screen protector?:blink:

Επειδη εχω δει τα δοκιμαστικα που κανουν και δεν γρατζουνιεται τοσο ευκολα,ελεγα και γω να μην βαλω γιατι δεν χρειαζεται.Αν ειναι να βαλουμε τετοια ζελατινα και δεν εχουμε καλη αποκριση στην οθονη καλυτερα να μην βαλω τελικα.:ninja:

Κάπου ένας φίλος λίγες σελίδες πιο πριν είχε ποσταρει μία καλή αλλά δεν θυμάμαι ψαξτο λίγο

Sent from my Galaxy S

Ρε παιδιά ε έστειλα σήμερα κάτι μηνύματα από το galaxy σε κάτι φίλους για σκονάκι και μου λένε ότι το μήνυμα που τους ήρθε ήταν γεμάτο με ερωτηματικά και σύμβολα .

Χρησιμοποίησα swype αλλά κάι χωρίς πάλι ερωτηματικά έστελνε.

Ξέρει κάνεις τι φταίει;

Βάλε αυτόματο η uni στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και τσεκαρε το ξανά...

Sent from my Galaxy S

τα γραφω και εδω μηπως και μπορει να βοηθησει καποιος :

1) το tapatalk εχει επιλογη να μου εμφανιζει καθε φορα που μπαινω, τα νεα μυνηματα σε καθε topic που παρακολουθω, και να με παει στο πρωτο μη αναγνωσμενο ?

δεν βρηκα κατι γι'αυτο ρωταω.

2) η εφαρμογη appbrain οπως ειπα και πριν οποτε παω στο manage my apps, φορτωνει και μετα μου πεταει μηνυμα λαθους.

μεσα απο την εφαρμογη μπορω κανονικα και ψαχνω εφαρμογες και τις κανω εγκατασταση κανονικα. το θεμα ειναι οτι δεν μου εχει ζητησει πουθενα να κανω sign in. μηπως παιρνει το gmali Μου απο την συσκευη και κανει αυτοματα sign in ?

πηγα και στις ρυθμισεις εκει που λεει sign out, πατησα αλλα εβγαλε παλι μηνυμα λαθους.

καμια βοηθεια ?

το εχω ρωτησει 2 φορες αλλα ισως δεν το ειδατε. θελει να ειναι root η συσκευη για να δουλεψει μηπως το appbrain ?

3) τα bookmarks απο τον υπολογιστη σας με ποιον τροπο τα περασατε στο galaxy ?

εγω στο hd2 ειχα τον opera 10 και με το opera link Μου τα συγχρονιζε ολα οτι ειχα στον υπολογιστη μου και αντιστροφα. ο opera mini ενω εχει το opera link δεν μου τα συγχρονιζει. δεν μου τα συγχρονιζε ο opera mini ουτε στα wm.

Το appbrain και σε μένα κάνει τα ίδια...αν δεις την ώρα που προσπαθεί να κάνει connect από πίσω σου ζητάει να κάνεις sign in χωρίς όμως να μπορείς να το κάνεις!

Sent from my Galaxy S

Το Ultra Clear της PDAir είναι σύμφωνα με γνώμες ό,τι καλύτερο υπάρχει.

http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_10000000_11000993&products_id=30917.

Είναι και fingerprint free εκτός των άλλων, όπως γράφουν σε άλλα sites και διαβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία. Θα δείξει βέβαια αν όντως είναι έτσι...

Το περιμένω απευθείας από PDAir και θα σας πω γνώμη...

Για αυτό έχω ακούσει και εγώ καλές γνώμες και ναι νομίζω πως ένα καλό screen protector χρειάζεται...

Sent from my Galaxy S

Edited by mirrorofsorrow
Μην κάνεις συνεχόμενα ποστ. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο "Τροποποίηση"
Αντώνης

Υποστηρίζει flash player αρκεί να πας στον browser-ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις τα πρόσθετα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, είχες δίκιο,

Και πάλι όμως άνοιξε κάποια μόνο, για τα υπόλοιπα μάλλον θέλει αναβαθμισμένο flash player.

Παιδιά γειά σας και από μένα.

Είμαι καινούριος κάτοχος galaxys και συνάμα android συσκευής.Πιστεύω απο WM που χα πριν βλέπω τρελή διαφορά σε ποιότητα(είχα το omnia ii).

Απο εκεί και πέρα αγόρασα μια invisible sheld απο το zagg και δεν με ικανοποιεί.Σήμερα την έβαλα και βλέπω ότι χάνετε το touch feeling που είχα σε μεγάλο βαθμό.Λένε οι οδηγίες οτί μετά την εφαρμογή της ζελατίνας θέλει 1-3 μέρες για να στρώσει πάνω στο κινητό(να στεγνώσει κτλ).

Έχετε εμπειρίες με τη συγγεκριμένη ζελατίνα?Γιατί στα προηγούμενα κινητά που είχα έπερνα τις φτηνιάρικες,οι οποίες και έστρωναν αμέσως αλλά βέβαια είχα και τις αντίστοιχες bubbles.

Κι εγώ πρώην (αλλά ποτέ πια νυν) πελάτης της zagg με το invisible shield πάνω στο OMNIA Pro, το οποίο σημειωτέον είχε την ίδια ποιότητα πλαστικού με το SGS στο πίσω μέρος. Λοιπόν, είχα την full body και μπορώ να πω ότι για το πίσω μέρος ήταν αποδεκτό το αποτέλεσμα με μια καλοδεχούμενη λαστιχένια αίσθηση μετά από λίγες μέρες που στέγνωνε το σαπούνι της. Δεν άφηνε και αποτυπώματα. Ήταν δε αδύνατο να γρατζουνιστεί το κινητό ή η μεμβράνη. Μπροστά στην οθόνη αφής όμως η αίσθηση του λάστιχου ήταν απαράδεκτη. Το δάχτυλο κολλάει σε οτιδήποτε "σύρεις" και στο SGS είναι πολλά τα "σουρσίματα". Επίσης, η μεμβράνη δεν είναι απολύτως λεία και έχει χαρακτηρισθεί εύστοχα σαν "φλούδα πορτοκαλιού". Θα το έχεις σίγουρα παρατηρήσει αυτό, όταν μάλιστα κοιτάς υπό ελαφρά γωνία. Αυτό δε φεύγει ποτέ.

Σκεφτόμουν να ντύσω ιδανικά τη συσκευή με zagg σε όλο το σώμα εκτός της οθόνης, που θα έβαζα ultra clear. Όμως δεν προστατεύει από τα πεσίματα (μόνο από γρατζουνιές). Επίσης σου στοιχίζει ο κούκος αηδόνι. Γι αυτό παρήγγειλα την case mate tough για την οποία άκουσα καλά σχόλια. Θα τη δοκιμάσω και θα σας πω.

... και δε λέει και πολλά. Γιατί δε βάζετε ένα σύστημα πλοήγησης της προκοπής βρε παιδιά και παιδεύεστε με τη βλακεία το google maps?

Για το Navigation έλεγα, θα με ενδιέφερε η πλοήγηση με τη χρήση πυξίδας. Το google maps εννοείται ότι δε συγκρίνεται με κανένα πρόγραμμα πλοήγησης.

Edited by me00016
Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

παιδεία μία βοήθεια κάτι έκανα και δεν μου βγάζει στις επιλογές για home screen το launcher pro πηγαίνω στη διαχείριση εφαρμογών αλλά τίποτα τι να κάνω?

Λοιπόν έκανα μια πρόοδο στο θέμα της σύνδεσης του galaxy με τον υπολογιστη μου! Κατέβασα τους drivers που μου έγραψες και τους εγκατέστησα αλλά δεν το έβλεπε και πάλι το KIES!Τελικά το είδε όταν απενεργοποίησα την εσωτερική κάρτα SD και το KIES αναγνώρισε τη συσκευή αλλά το κινητό αναβόσβηνε συνέχεια εχοντας το σήμα σύνδεσης USB στην οθόνη του.

Στο ΚIES βέβαια δεν μπορούσα να δώ τίποτα για το κινητό(φαντάζομαι μιας και είχα απενεργοποιήσει την εσωτερική μνήμη)αλλά τουλάχιστον το αναγνώριζε (μου το έβγαλε πάνω δεξιά):!::!:

Όταν ενεργοποίησα ξανά την εσωτερική κάρτα SD πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα και δε συνδεόταν με το KIES:!::!:

Πάνω που είχα χαρεί ξανά τα ίδια:(Aυτό γιατι γίνεται??

Αυτο δεν ειναι προοδος, ειναι το μαρτυριο της σταγονας:lol: Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα στη συνδεση μεσω kies ωσπου ακολουθησα τη συμβουλη ενος φιλου καπου στις προηγουμενες σελιδες του forum. Δε θυμαμαι ακριβως ποσες :p

Εκανα απεγκατασταση του kies απο τον υπολογιστη και οταν συνδεω το κινητο στις ρυθμισεις usb επιλεγω samsung kies ο υπολογιστης ''βλεπει''το κινητο σαν δυο εξωτερικους σκληρους δισκους και ολα οκ!

Τρελο? Κι ομως σ' εμενα ειχε αποτελεσμα. Βεβαια μην περιμενεις αναβαθμισεις κλπ, απλως να βλεπεις τα περιεχομενα της εσωτερικης μνημης και της sd και να διαχειριζεσαι τα αρχεια που υπαρχουν εκει ;)

Αυτο δεν ειναι προοδος, ειναι το μαρτυριο της σταγονας:lol: Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα στη συνδεση μεσω kies ωσπου ακολουθησα τη συμβουλη ενος φιλου καπου στις προηγουμενες σελιδες του forum. Δε θυμαμαι ακριβως ποσες :p

Εκανα απεγκατασταση του kies απο τον υπολογιστη και οταν συνδεω το κινητο στις ρυθμισεις usb επιλεγω samsung kies ο υπολογιστης ''βλεπει''το κινητο σαν δυο εξωτερικους σκληρους δισκους και ολα οκ!

Τρελο? Κι ομως σ' εμενα ειχε αποτελεσμα. Βεβαια μην περιμενεις αναβαθμισεις κλπ, απλως να βλεπεις τα περιεχομενα της εσωτερικης μνημης και της sd και να διαχειριζεσαι τα αρχεια που υπαρχουν εκει ;)

Mα αυτό γίνεται ούτως ή άλλως από το Mass Storage ... το συνδέεις δηλαδή σαν στικάκι USB

- Alex

Δεν είναι θέμα κινητού το flash, αλλά θέμα λειτουργικού...η νέα έκδοση 2.2 θα υποστηρίζει κανονικά flash 10.1...

Για το youtube χρησιμοποίησε την προεγκατεστημένη εφαρμογή που έχει.

Για τα διάφορα Sites κατέβασε από το Market τον browser skyfire ο οποίος έχει επιλογή να βλέπεις τα βίντεο, τουλάχιστον στα περισσότερα sites δουλεύει...όχι όπως αν είχες το flash αλλά προς το παρόν μπορείς να μπαίνεις έτσι...

Σε ευχαριστώ φίλε που με βοήθησες, αλλά έχω ακόμα απορίες:

1: πότε μπορώ να εγκαταστήσω το 2, 2

Και 2: o skyfire πράγματι ανοίγει κάποια βίντεο (π.χ. στο woop μπορώ να δω πλέον αρκετά βιντεακια αλλά τα live video των αγώνων δεν μου τα ανοίγει.

Ξέρεις τι μπορώ να κάνω;)

Επίσης σε κάποιο άλλο site τα παίζει για 3 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει (xvideos).

P.s. Copy paste έχει η συσκευή;

Ρε γμτ δεν εχω καταφερει να βρω αυτο το swype Πως ενεργοποιειται... :S :S

Πάτα παρατεταμένα στο πεδίο που θες να γράψεις... και διάλεξε μέθοδο εισαγωγής Swype.

- Alex

Ρε γμτ δεν εχω καταφερει να βρω αυτο το swype Πως ενεργοποιειται... :S :S

Δοκίμασες να πατήσεις παρατεταμένα εκεί που είναι να γράψεις και να αλλάξεις τo input method?

Δοκίμασες να πατήσεις παρατεταμένα εκεί που είναι να γράψεις και να αλλάξεις τo input method?

Ναι, μου βγαζει 4 επιλογες: qwerty, 3χ4, χειρογραφο 1 και χειρογραφο 2

ΥΓ: το βρηκα!! thnx anyway

Edited by arish

εχω προβλημα παιδια περασα το jm7 και δεν μπορω να βρω πουθενα τισ επιλογες για το 3g περασα και το quick settings και μου λεει no apn configured στο mobile network settings εχει

data roaming

access point names

network mode

gsm h wcdma

network operators

τι να κανω ?

Σε ευχαριστώ φίλε που με βοήθησες, αλλά έχω ακόμα απορίες:

1: πότε μπορώ να εγκαταστήσω το 2, 2

Και 2: o skyfire πράγματι ανοίγει κάποια βίντεο (π.χ. στο woop μπορώ να δω πλέον αρκετά βιντεακια αλλά τα live video των αγώνων δεν μου τα ανοίγει.

Ξέρεις τι μπορώ να κάνω;)

Επίσης σε κάποιο άλλο site τα παίζει για 3 δευτερόλεπτα και μετά κλείνει (xvideos).

P.s. Copy paste έχει η συσκευή;

Το 2.2 που έχει ονομασία Froyo θα μπορούμε σύντομα να το εγκαταστήσουμε επίσημα.

Έχει ακουστεί βέβαια, ότι μπορεί να δώσουν απευθείας την έκδοση 3, λέγοντας ότι την προορίζουν για το Galaxy S συγκεκριμένα, για να δείξουν και τη δύναμη του hardware. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν έχουν δώσει επίσημα το 2.2 στο Galaxy S, ενώ το έχουν δώσει σε άλλες κατώτερες συσκευές.

Για τα live streams δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Σε λίγες μέρες λογικά, θα παίζουν χωρίς πρόβλημα με το Froyo ή και με κάποιο του application.

copy/paste εννοείται ότι έχει, πατα παρατεταμένα στο σημείο που θέλεις να κάνεις copy/paste

Το appbrain και σε μένα κάνει τα ίδια...αν δεις την ώρα που προσπαθεί να κάνει connect από πίσω σου ζητάει να κάνεις sign in χωρίς όμως να μπορείς να το κάνεις!

Sent from my Galaxy S

Sent from my Galaxy S

Kαι σ εμένα το έκανε 2 φορές αλλά δεν θυμάμαι αν το διόρθωσα με hard reset ή επανήλθε με εκ νέου αναβάθμιση του firmware

Mα αυτό γίνεται ούτως ή άλλως από το Mass Storage ... το συνδέεις δηλαδή σαν στικάκι USB

δεν ειναι απαραίτητο, αν δεν αναγνωρίσει τη συσκευή το kies δεν αναγνωρίζει ουτε το mass storage

δεν ειναι απαραίτητο, αν δεν αναγνωρίσει τη συσκευή το kies δεν αναγνωρίζει ουτε το mass storage

Οχι, δεν έχεις δίκιο.. το Kies έχει να κάνει με τους MTP drivers. Το mass storage απλά χρειάζεται τους standard drivers, το μόνο που πρέπει να μην ξεχάσεις είναι να το κάνεις mount. Άπειρα παραδείγματα που δουλέυει μόνο το mass storage στο internet, και μου έχει συμβεί και μένα καναδυό φορές.

Απλά το Kies είναι τραγικό. Αλλά αν δε σου δουλεύει, δε σημαίνει ότι δε θα σου δουλεύει ούτε σε mass storage. Μάλλον το αντίστροφο ισχύει.

- Alex

καμια βοηθεια ?

Ακριβως το ιδιο προβλημα.Οποιος εχει λυση ας ενημερωσει :D

Λοιπον για το θεμα ζελατινα προστασιας.Την θεωρω 100% απαραιτητη.Παει αυτο.

Τωρα οσον αφορα την Zagg.Ειχα στο προηγουμενο κινητο και εχω και σε αυτο.

Θεωρω οτι ειναι η τελεια προστασια για κινητο απο θεμα γρατζουνισματος,ΑΛΛΑ οχι η καλυτερη απο θεμα feeling.

Οποτε ο ιδανικος συνδιασμος για εμενα ειναι Zagg για την πισω πλευρα και καποια αλλη για την οθονη.

Εγω εχω πισω Zagg,μπροστα http://cgi.ebay.com/Vikuiti-screen-protector-Samsung-I9000-Galaxy-S-/180546216201?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item2a0964a109 οπου και συνιστω ανεπιφυλακτα.

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Για όσους ενδιαφέρονται τελικά το one click παίζει καλύτερα και με task killer...ρώτησα στο xda τι να κάνω και μου απάντησαν ότι λειτουργεί καλύτερα με τον autokiller ...του έδωσα λοιπόν μία ευκαιρία και όντως είναι καλύτερος θεωρώ και από τον minfree μοιάζουν αρκετά αλλά o autokiller έχει πιο πολλές επιλογές και το κινητό έχει ανακουφιστεί ένα πράμα....

Sent from my Galaxy S

Μετά από τη συμβουλή σου εβαλα κιεγώ το autokiller με ρλυθμιση aggressive και μου φαίνεται οτι πάει καλύτερα από το minifree, λες να ειναι η ιδέα μου;

Οχι, δεν έχεις δίκιο.. το Kies έχει να κάνει με τους MTP drivers. Το mass storage απλά χρειάζεται τους standard drivers, το μόνο που πρέπει να μην ξεχάσεις είναι να το κάνεις mount. Άπειρα παραδείγματα που δουλέυει μόνο το mass storage στο internet, και μου έχει συμβεί και μένα καναδυό φορές.

Απλά το Kies είναι τραγικό. Αλλά αν δε σου δουλεύει, δε σημαίνει ότι δε θα σου δουλεύει ούτε σε mass storage. Μάλλον το αντίστροφο ισχύει.

6 στις 10 φορες συνδέεται τις υπόλοιπες 4 μετά απο ανάκτηση των drivers. Οταν δεν συνδέεται δεν μου το αναγνωρίζει ποτέ σαν εξωτερικό drive.

Βοήθησε με όμως λίγο, όταν λες να το κάνω mount από τα windows τι εννοείς, πως το κάνω.

Mount μονο σε mac ξέρω.

Αν τα καταφέρω με βγάζεις από μεγάλο κόπο με τους κολοdrivers

Edited by argam

Το 2.2 που έχει ονομασία Froyo θα μπορούμε σύντομα να το εγκαταστήσουμε επίσημα.

Έχει ακουστεί βέβαια, ότι μπορεί να δώσουν απευθείας την έκδοση 3, λέγοντας ότι την προορίζουν για το Galaxy S συγκεκριμένα, για να δείξουν και τη δύναμη του hardware. Ισως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν έχουν δώσει επίσημα το 2.2 στο Galaxy S, ενώ το έχουν δώσει σε άλλες κατώτερες συσκευές.

Για τα live streams δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Σε λίγες μέρες λογικά, θα παίζουν χωρίς πρόβλημα με το Froyo ή και με κάποιο του application.

copy/paste εννοείται ότι έχει, πατα παρατεταμένα στο σημείο που θέλεις να κάνεις copy/paste

Σε ευχαριστώ φίλε, ελπίζω να μην αργήσει να έρθει η νέα έκδοση....

παιδιά τα μαμίσια πληκτρολόγια (swype και samsung) έχουν χαρακτήρες με τόνους; δηλαδή να μπορώ να επιλέξω εγώ τον τονισμένο χαρακτήρα, όχι να μου τον βγάλει αυτόματα πχ το swype.

παιδιά τα μαμίσια πληκτρολόγια (swype και samsung) έχουν χαρακτήρες με τόνους; δηλαδή να μπορώ να επιλέξω εγώ τον τονισμένο χαρακτήρα, όχι να μου τον βγάλει αυτόματα πχ το swype.

Στο πληκτρολόγιο της samsung πατώντας παρατεταμένα το φωνήεν που θες σου βγάζει και επιλογή τονισμένου, το ίδιο και στο swype, αν υπάρχει και άλλος τρόπος δεν ξέρω

Στο πληκτρολόγιο της samsung πατώντας παρατεταμένα το φωνήεν που θες σου βγάζει και επιλογή τονισμένου, το ίδιο και στο swype, αν υπάρχει και άλλος τρόπος δεν ξέρω

ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...