ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Στον browser θα μπορούσε να έχει καλύτερο αρχικό zoom ώστε να μπορείς να διαβάσεις χωρίς να ζουμαρεις. Κάποια στιγμή θα ανεβασω φωτό από το Leo να καταλάβετε τι λέω. Αυτό το ρυθμιζεις εσύ. Δες αν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις "προβολή προεπισκόπησης" και ξε-τσέκαρέ την. Επίσης, μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος των γραμμάτων καθώς και το αρχικό ζούμ. Αλλά αν είναι τικαρισμένη η προεπισκόπηση, στα βγάζει όλα πολύ μικρά. Η οθόνη είναι ότι καλύτερο έχω δει σε χρώματα και επιτέλους μπορώ να την δουλέψω άνετα σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να έχω την φωτινοτητα στο φουλ. Με τον ήλιο, πώς τα πάει? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Με τον ήλιο, πώς τα πάει? Εξαιρετικά. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) - Στον browser μπορείς να ρυθμίσεις πολλά πράγματα. Στις ρυθμίσεις του μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος της γραμματοσειράς καθώς και το ζουμ εμφανισης της σελίδας ( 1ο και 2ο μενού ) - Η ποιότητα κατασκευής κατά την άποψη μου είναι κορυφεα κι ας λένε κάποιοι εδώ, αλλά και έξω ,για πλαστικουρες και τα σχετικά. Δεν ξέραμε να τους στείλουμε Μέιλ να μας τα φτιάχνουν απο στρατζαριστο μέταλλο και να ζυγίζουν και καμία 250αρια γραμμάρια. Η πλάτη του είναι πολύ καλά υπολογισμένη ,ώστε αν πέσει από αυτή την μεριά να απορροφήσει αρκετό μέρος της κρούσης. - Ένα τιπ για την φωτεινότητα είναι το εξής: Εαν δεν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη φωτεινότητα ,ακουμποντας το δάκτυλο από αριστερά πάνω στην μπάρα πληροφοριών και σέρνοντας το προς τα δεξιά και το αντίστροφο, αυξομειωνεις την φωτεινοτητα της συσκευής. Έχεις δίκιο για τις ρυθμίσεις, όπως είπα δεν ξέρω ακόμα την φιλοσοφία των μενού και δεν έχω προλάβει να ανοίξω το manual. Συμφωνώ εν μεροι για την ποιότητα της συγκεκριμένης συσκευής αλλά χρειαζόμαστε χρόνο να δούμε μετά από μερικούς μήνες πως θα τα πανε οι βαφες. Αν ξεφτανε η χαρασονται εύκολα κλπ. Πάντως το iPhone 4 για μένα έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής ότι και να λέμε για το βάρος. Αυτό το ρυθμιζεις εσύ. Δες αν υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις "προβολή προεπισκόπησης" και ξε-τσέκαρέ την. Επίσης, μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος των γραμμάτων καθώς και το αρχικό ζούμ. Αλλά αν είναι τικαρισμένη η προεπισκόπηση, στα βγάζει όλα πολύ μικρά. Με τον ήλιο, πώς τα πάει?Παρά πολύ καλό κάτω από τον ήλιο. Edited August 3, 2010 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) ................................ Edited August 3, 2010 by nikos00000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 me greek input αν κ εχω αυτοματη τη ρυθμιση παλι στελνει ερωτηματικα μηπως ειναι καποια αλλη ρυθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefalgeo Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Δεν με εντυπωσίασε βέβαια η ταχύτητα της συσκευής ούτε του λειτουργικού καθώς προερχομαι από 1000 επεξεργαστη και ένα φοβερά γρήγορο τηλέφωνο. Γιατι εδω δεν ειναι 1000αρης ο επεξεργαστης?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Γιατι εδω δεν ειναι 1000αρης ο επεξεργαστης?:worry: Χιλιαρης ειναι αλλα προερχεται απο ενα τηλεφωνο εξισου γρηγορο οποτε δεν του φανηκε κατι διαφορετικο αυτο νομιζω οτι εννοουσε Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Χιλιαρης ειναι αλλα προερχεται απο ενα τηλεφωνο εξισου γρηγορο οποτε δεν του φανηκε κατι διαφορετικο αυτο νομιζω οτι εννοουσε Ακριβώς αυτό εννουσα. Η διάφορα είναι στην υλοποίηση των εφαρμογών και όχι στην ταχύτητα. @@@ είναι εύκολο να έχω το link από το beautiful widget γιατί δεν το βρίσκω στο xda. Ευχαριστώ. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) deleted....................... Edited August 3, 2010 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 αυτο ειναι weather app κανονικο η καμια μουφα? ερε θα στεναξει ο γαλαξιας αν ερθει στα χερια μου [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 τοσες αποριες τοσες αποριες! εβαλα σε ενα apn internet + mms κ δε μπορει να μπει σε σελιδες απο τον browser ενω γενικα σε εφαρμογες μεσω ιντερνετ μπαινει καμια ιδεα? δε δινετε συγκεντρωτικα τις ρυθμισεις κ για τα ιντερνετ κ μμς? θυρα ας πουμε ποια βαζεται , εκει που λεει θυρα η θυρα μμς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) deleted....................... Βαγγέλη νομίζω ότι υπερβαλεις. Το βαρος μπορεί να αυξηθεί και με σαβουρα. Δεν είναι αυτό το κριτήριο αλλά η ποιότητα των υλικών. Δεν λέω ότι είναι the best αλλά δεν είναι και το χειρότερο. Ο χρόνος θα δείξει. Τι να το κάνω να είναι μέταλλο και μετά από λίγο καιρό να αρχίζει να φεύγει το χρωμα από παντού κλπ. Επίσης όσο πιο βαρύ τόσο πιο εύκολα σπάει η οθόνη. Το HD2 δείχνει καλύτερο σαν κατασκευή όχι λόγο βάρους αλλά γιατί τα πλαστικά του ειδικά μέσα όταν το ανοίξεις, δειχνους καλύτερης ποιότητας. Όμως παρ όλα αυτά εξωτερικά σημαδευεται ακόμα και από βάσεις αυτοκινήτου και το χρωμα στο πλαστικό που περιβάλει την οθόνη κάνει ξευτισματα. Και δεν το λέω εγώ μόνο υπάρχουν κι άλλοι. Ένταξη κι εγώ θα ήθελα ένα μεγαλύτερο legend με τα specs του galaxy, αλλά δεν γίνεται τουλάχιστον όχι τώρα. Το ότι είναι πλαστικό είναι, αυτό δεν αλλάζει. Είναι όμως καλύτερο σαν κατασκευή από το ανταγωνιστικό του desire που όταν το έπιασα μου θύμισε diamond. Αγω θα πω την γνώμη μου μετά από ένα μήνα χρήσης. Δεν σκοπεύω να το κλείσω σε θήκη flip. Μέχρι να μου ελθει η back cover που έχω παραγγείλει θα το έχω σε μια θήκη ζώνης. Αν παρουσιάσει αδικαιολόγητα προβλήματα, θα μπορούμε να πούμε για την ποιότητα. Για μένα έχει την ίδια ποιότητα με το παλιοτερο iPhone. Τουλάχιστον στο galaxy το καπάκι δεν πρόκειται να σπάσει το υπογραφω. Στα iPhone έκανε ραγισματα χωρίς καν να πέσει. @@milena Ξέρεις ΕΣΥ Κώστα μου, όπως λέει και πτεραρχος. Με το μαλακό όμως γιατί δεν ξέρουμε τι εστί samsung service:) @@ super sayan Μετά την αποθήκευση των ρυθμίσεων πρέπει να κανείς επανεκινηση της συσκευής. Δες το κι αυτό. Edited August 3, 2010 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ακριβώς αυτό εννουσα. Η διάφορα είναι στην υλοποίηση των εφαρμογών και όχι στην ταχύτητα. @@@ είναι εύκολο να έχω το link από το beautiful widget γιατί δεν το βρίσκω στο xda. Ευχαριστώ. καλά η ρήση πως δεν εντυπωσιάστηκες βέβαια και εμένα μου προσέδωσε αρνητική σημασία... πως δηλαδή περίμενες κάτι ταχύτερο. Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με τους snapdraggon και οι ARM είναι σχεδόν το ίδιο σε ταχύτητα. Η διαφορά όμως έγκειται στο λειτουργικό που τα win mo είναι απογοητευτικά και απαιτούν τρομερούς πόρους για τις ίδιες λειτουργίες. Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Βαγγέλη νομίζω ότι υπερβαλεις. Το βαρος μπορεί να αυξηθεί και με σαβουρα. Δεν είναι αυτό το κριτήριο αλλά η ποιότητα των υλικών. Δεν λέω ότι είναι the best αλλά δεν είναι και το χειρότερο. Ο χρόνος θα δείξει. Τι να το κάνω να είναι μέταλλο και μετά από λίγο καιρό να αρχίζει να φεύγει το χρωμα από παντού κλπ. Επίσης όσο πιο βαρύ τόσο πιο εύκολα σπάει η οθόνη. Το HD2 δείχνει καλύτερο σαν κατασκευή όχι λόγο βάρους αλλά γιατί τα πλαστικά του ειδικά μέσα όταν το ανοίξεις, δειχνους καλύτερης ποιότητας. Όμως παρ όλα αυτά εξωτερικά σημαδευεται ακόμα και από βάσεις αυτοκινήτου και το χρωμα στο πλαστικό που περιβάλει την οθόνη κάνει ξευτισματα. Και δεν το λέω εγώ μόνο υπάρχουν κι άλλοι. Ένταξη κι εγώ θα ήθελα ένα μεγαλύτερο legend με τα specs του galaxy, αλλά δεν γίνεται τουλάχιστον όχι τώρα. Το ότι είναι πλαστικό είναι, αυτό δεν αλλάζει. Είναι όμως καλύτερο σαν κατασκευή από το ανταγωνιστικό του desire που όταν το έπιασα μου θύμισε diamond. Αγω θα πω την γνώμη μου μετά από ένα μήνα χρήσης. Δεν σκοπεύω να το κλείσω σε θήκη flip. Μέχρι να μου ελθει η back cover που έχω παραγγείλει θα το έχω σε μια θήκη ζώνης. Αν παρουσιάσει αδικαιολόγητα προβλήματα, θα μπορούμε να πούμε για την ποιότητα. Για μένα έχει την ίδια ποιότητα με το παλιοτερο iPhone. Τουλάχιστον στο galaxy το καπάκι δεν πρόκειται να σπάσει το υπογραφω. Στα iPhone έκανε ραγισματα χωρίς καν να πέσει. Κώστα, άλλο το θέμα της βαφής και άλλο της κατασκευής. Οι ανατολικοί λάοι μας έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν τα πάνε πολύ καλά με τις βαφές. Γενικά μιλάω, όχι ειδικά. Πολλά μοντέλα της samsung και της HTC έχουν τέτοια θέματα, που σπάνια θα συναντήσεις σε ευρωπαικές ή αμερικάνικες φίρμες. Από εκεί και πέρα, η κατασκευή έχει να κάνει με την στιβαρότητα και τα υλικά. Η σάμσουγκ έχει πολύ καλό παρελθόν στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά με μια προσέγγιση πιο ιαπωνική (πλαστική - ελαφριά) ενώ εμείς οι δυτικοί έχουμε συνδέσει το καλοκατασκευασμένο με το βαρύ. (πχ γερμανικά αυτοκίνητα). Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Είναι διαφορά νοοτροπίας. Προσωπικά μόνο 2 εταιρίες εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια σε ότι αφορά τη συναρμολόγηση. Η μια είναι η samsung. Η άλλη είναι η μοτορόλα. Ως προς τις βαφές όμως η samsung είχε κάποια θεματάκια στο πρόσφατο παρελθόν. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Αυτήν την θήκη σιλικόνης την έχει κανείς υπόψιν του αν υπάρχει κάπου αλλού? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=201978 Θέλει 15 μέρες λέει για να την φέρει με παραγγελία. http://i2.expansys.com/i/l/l201978.jpg Γενικότερα ποιες θήκες προτείνετε? Επίσης αυτό το καλυμμα για την προστασία της οθόνης το έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_520_99_153&manufacturers_id=577&products_id=19294 http://www.play247.gr/images/Palmtops/zagg_fb_i9000.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) καλά η ρήση πως δεν εντυπωσιάστηκες βέβαια και εμένα μου προσέδωσε αρνητική σημασία... πως δηλαδή περίμενες κάτι ταχύτερο. Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με τους snapdraggon και οι ARM είναι σχεδόν το ίδιο σε ταχύτητα. Η διαφορά όμως έγκειται στο λειτουργικό που τα win mo είναι απογοητευτικά και απαιτούν τρομερούς πόρους για τις ίδιες λειτουργίες. Όλα είναι σχετικά φίλε μου. Αν δεις πόσο γρήγορα ανοίγει στο Leo ένα μεγάλο αρχείο excel και πόσο αργά ανοίγει σε iPhone, iPad, android θα καταλάβεις ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν την αίσθηση που βιώνει ο χρήστης. το Leo έτσι οπως το έχω εγώ στημένο ανοίγει πολύ πιο γρήγορα εφαρμογές τύπου facebook, twitter, weather, calculator, ενώ καθυστερεί σε άλλες. Αυτή την στιγμή τα έχω και τα δυο μπροστά μου. Αν για παράδειγμα το face book δεν τρέχει στο background σε καμία από τις δυο συσκευές, στο HD2 ανοίγει πολύ πιο γρήγορα. Το ίδιο οι περισσότερες εφαρμογές. Αν λοιπόν τις αφήσω να τρέχουν όπως στα android να είσαι σίγουρος ότι τα windows είναι πιο γρήγορα. Όμως σε κουράζουν από άλλες αιτίες. Κυρίως γιατί δεν μπορούν να αποδώσουν σε γραφικά, touching κλπ Το συμπέρασμα μου είναι ότι σε κάποιες υπερτερεί το ένα και σε κάποιες το άλλο. Για παράδειγμα στο YouTube & mail είναι το galaxy σαφώς πιο γρήγορο. Στον dialer & calculator το Leo. @@Γιάννη συμφωνώ αλλά πάντως έχει να κάνει και με τα μοντέλα. Η samsung έχει βγάλει πατατατες όπως κάτι ασήμι συμβατικά τηλέφωνα που γίνονταν άσπρα σε λίγο καιρό. Αλλά έχει βγάλει και κάποια αλλά συρταρωτα που η ΝΟΚΙΑ δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατασκευάσει μηχανισμούς αξιόπιστους σαν αυτούς της samsung. H motorola συμφωνώ ότι έχει γαιδουρινη αντοχή αλλά υστερεί σε design. Είχα το 2005 ένα μαύρο ανοιγομενο σαν τα κλασσικά motorola ήταν τα πρώτα που είχε βγάλει με κάμερα 1.3ΜΡ θυμάμαι. Μου είχε πέσει στον δρόμο και δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνια. είχε όμως ένα πλαστικό ματ που δεν καταλάβαινε τίποτα. Τι να το κάνω που μου χάλασε δυο φορές γιατί έκοβε τα καλώδια που ενωναν την οθόνη με το πληκτρολόγιο. Edited August 3, 2010 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Αυτήν την θήκη σιλικόνης την έχει κανείς υπόψιν του αν υπάρχει κάπου αλλού? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=201978 Θέλει 15 μέρες λέει για να την φέρει με παραγγελία. http://i2.expansys.com/i/l/l201978.jpg Γενικότερα ποιες θήκες προτείνετε? Επίσης αυτό το καλυμμα για την προστασία της οθόνης το έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_520_99_153&manufacturers_id=577&products_id=19294 http://www.play247.gr/images/Palmtops/zagg_fb_i9000.jpg Φιλε μου μια τετοια σκεφτομαι να παραγγειλω και εγω για το δικο μου Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Ένα τιπ για γρήγορο ζουμ στο browser...double tap στην οθόνη και είσαι οκ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Όλα είναι σχετικά φίλε μου. Αν δεις πόσο γρήγορα ανοίγει στο Leo ένα μεγάλο αρχείο excel και πόσο αργά ανοίγει σε iPhone, iPad, android θα καταλάβεις ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαμορφώνουν την αίσθηση που βιώνει ο χρήστης. το Leo έτσι οπως το έχω εγώ στημένο ανοίγει πολύ πιο γρήγορα εφαρμογές τύπου facebook, twitter, weather, calculator, ενώ καθυστερεί σε άλλες. Αυτή την στιγμή τα έχω και τα δυο μπροστά μου. Αν για παράδειγμα το face book δεν τρέχει στο background σε καμία από τις δυο συσκευές, στο HD2 ανοίγει πολύ πιο γρήγορα. Το ίδιο οι περισσότερες εφαρμογές. Αν λοιπόν τις αφήσω να τρέχουν όπως στα android να είσαι σίγουρος ότι τα windows είναι πιο γρήγορα. Όμως σε κουράζουν από άλλες αιτίες. Κυρίως γιατί δεν μπορούν να αποδώσουν σε γραφικά, touching κλπ Το συμπέρασμα μου είναι ότι σε κάποιες υπερτερεί το ένα και σε κάποιες το άλλο. Για παράδειγμα στο YouTube & mail είναι το galaxy σαφώς πιο γρήγορο. Στον dialer & calculator το Leo. @@Γιάννη συμφωνώ αλλά πάντως έχει να κάνει και με τα μοντέλα. Η samsung έχει βγάλει πατατατες όπως κάτι ασήμι συμβατικά τηλέφωνα που γίνονταν άσπρα σε λίγο καιρό. Αλλά έχει βγάλει και κάποια αλλά συρταρωτα που η ΝΟΚΙΑ δεν έχει καταφέρει ακόμα να κατασκευάσει μηχανισμούς αξιόπιστους σαν αυτούς της samsung. H motorola συμφωνώ ότι έχει γαιδουρινη αντοχή αλλά υστερεί σε design. Είχα το 2005 ένα μαύρο ανοιγομενο σαν τα κλασσικά motorola ήταν τα πρώτα που είχε βγάλει με κάμερα 1.3ΜΡ θυμάμαι. Μου είχε πέσει στον δρόμο και δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνια. είχε όμως ένα πλαστικό ματ που δεν καταλάβαινε τίποτα. Τι να το κάνω που μου χάλασε δυο φορές γιατί έκοβε τα καλώδια που ενωναν την οθόνη με το πληκτρολόγιο. Κώστα, θα με τρελάνεις!!! Στο μιλεστονε μου, το calculator ανοίγει ακαριαία.Εντελώς ακαριαία. Στο ipaq 214 που επίσης χρησιμοποιώ (δεν είναι Λεο, αλλά είναι πολύ δυνατό μηχάνημα και αυτό) ειδικά το calculator μου βγάζει το εικονιδιάκι του "περίμενε" για 3-4 δευτερόλεπτα. Να μου έλεγες για το calendar να πώ ναι. Ανοίγει λίγο ταχύτερα στα wm. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Ένα τιπ για γρήγορο ζουμ στο browser...double tap στην οθόνη και είσαι οκ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk - Το διπλο ταπ στην σελιδα ,την εμφανιζει αναλογα με τι ρυθμιση εχεις κανει στην γραμματοσειρα και στο ζουμ στα σετινγκς, αφου εχεις αφησει μαρκαρισμενη την προεπισκοπιση της σελιδας. Αν ξεμαρκαρεις την προεπισκοπιση θα εμφανιζεται η σελιδα αναλογα των παραπανω επιλογων. Παντως εχω την εντυπωση οτι με προεπισκοπηση ,φορτωνεται πιο γρηγορα η σελιδα .... μπορει να ειναι και ιδεα μου . - Tip αναζητησης .... αντι να εχουμε το απαισιο κατα την αποψη μου widget του searche σε καποια οθονη , μπορουμε με παρατεταμενο αγγιγμα στο αριστερο πληκτρο ( μενου ) να εμφανισουμε την μπαρα της αναζητησης σε οποιαδηποτε επιφανεια ή εφαρμογη κι αν βρισκομαστε ,κανοντας την αναζητηση ευκολη υποθεση .... :happy: - Tip ρυθμισης της φωτεινοτητας .... Αν ξεμαρκαρουμε την αυτοματη φωτεινοτητα απο τις ρυθμισεις , μετα σερνοντας το δακτυλο μας πανω στην μπαρα πληροφοριων ( η μπαρα με τις ενδειξεις σηματος και μπαταριας ) απο αριστερα προς τα δεξια και αντιστροφα αυξομειωνουμε την ενταση του φωτος .... :shifty: .. καλυτερο κι απ' το καλυτερο widget !! - Διαφοροι κωδικοι λειτουργιων ( μην πειραξετε αν δεν γνωριζετε τι κανετε ,... μονο για πληροφορηση αναρτωνται ) Secret Codes (not tested by me…) *#*#4636#*#* for battery and other general setttings like GSM/CDMA *#*#8255#*#* for Gtalk service monitor *#*#7780#*#* for factory data reset *#*#34971539#*#* for information about phone camera (be very careful hitting options here) *#*#7594#*#* change the “Power” button action in your phone. *#*#197328640#*#* service mode *#197238640# service mode *#0*# testing mode *#06# view IMEI number *#1234# display phones current firmware *#*#1472365#*#* gps test *#0011# network mode/cell info/power info hidden menu *#*#0*#*#* screen test menu Edited August 3, 2010 by hitech - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Το βαρος μπορεί να αυξηθεί και με σαβουρα. Δεν είναι αυτό το κριτήριο αλλά η ποιότητα των υλικών. - Σωστα Επίσης όσο πιο βαρύ τόσο πιο εύκολα σπάει η οθόνη. - ΚαραΣωστος Το ότι είναι πλαστικό είναι, αυτό δεν αλλάζει. Είναι όμως καλύτερο σαν κατασκευή από το ανταγωνιστικό του desire που όταν το έπιασα μου θύμισε diamond. - Υποκειμενικο ... ,σε μενα αρεσουν τα κραματα του galaxy ...( ο χαρακτηρισμος "πλαστικο" ... το αδικει ,οπως και να το κανουμε ) Εγω θα πω την γνώμη μου μετά από ένα μήνα χρήσης. Δεν σκοπεύω να το κλείσω σε θήκη flip. Μέχρι να μου ελθει η back cover που έχω παραγγείλει θα το έχω σε μια θήκη ζώνης. Αν παρουσιάσει αδικαιολόγητα προβλήματα, θα μπορούμε να πούμε για την ποιότητα. Για μένα έχει την ίδια ποιότητα με το παλιοτερο iPhone. - Ετσι :cool: ... και καλυτερα ! Τουλάχιστον στο galaxy το καπάκι δεν πρόκειται να σπάσει το υπογραφω. Στα iPhone έκανε ραγισματα χωρίς καν να πέσει. - Ακριβως !! Edited August 3, 2010 by hitech - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Κώστα, θα με τρελάνεις!!! Στο μιλεστονε μου, το calculator ανοίγει ακαριαία.Εντελώς ακαριαία. Στο ipaq 214 που επίσης χρησιμοποιώ (δεν είναι Λεο, αλλά είναι πολύ δυνατό μηχάνημα και αυτό) ειδικά το calculator μου βγάζει το εικονιδιάκι του "περίμενε" για 3-4 δευτερόλεπτα. Να μου έλεγες για το calendar να πώ ναι. Ανοίγει λίγο ταχύτερα στα wm. Γιάννη μιλάμε για τσακ δεν είπα ότι υπάρχει εμφανής διάφορα στο calculator. Και γενικά δεν παρατηρούνται αξιοσημιοτες διάφορες πλην του excel. Εβλεμα πριν το ίδιο βίντεο στο YouTube και στις δυο συσκευές. Παρόλο που δεν κατάφερα να συχρονισω την προβολή και το hd2 ξεκίνησε πρώτο, το galaxy το πρόλαβε και τελείωσε πριν απ αυτό. Εδώ δεν παίζεται. Μόνο τα χρώματα σε κάποια βίντεο δείχνουν υπερκορεσμενα ενώ στο Leo ξεπλυμενα. Πάντως Γιάννη όταν δοκίμασα στο Leo to froyo, ήταν πολύ καλύτερα τα γραφικά του απ ότι με τα windows. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού των android. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Γιάννη μιλάμε για τσακ δεν είπα ότι υπάρχει εμφανής διάφορα στο calculator. Και γενικά δεν παρατηρούνται αξιοσημιοτες διάφορες πλην του excel. Εβλεμα πριν το ίδιο βίντεο στο YouTube και στις δυο συσκευές. Παρόλο που δεν κατάφερα να συχρονισω την προβολή και το hd2 ξεκίνησε πρώτο, το galaxy το πρόλαβε και τελείωσε πριν απ αυτό. Εδώ δεν παίζεται. Μόνο τα χρώματα σε κάποια βίντεο δείχνουν υπερκορεσμενα ενώ στο Leo ξεπλυμενα. Πάντως Γιάννη όταν δοκίμασα στο Leo to froyo, ήταν πολύ καλύτερα τα γραφικά του απ ότι με τα windows. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού των android. Καλά, είμαστε καρα-εκτός θέματος, αλλά ναι, έχεις δίκιο για τα γραφικά. Προσωπικά όμως επιμένω να χρησιμοποιώ και το ipaq214 (με wm6.0 παρακαλώ) και απαραιτήτως γραφίδα γιατί το θεωρώ πραγματικά μηχανηματάρα, κυρίως λόγω μπαταρίας (2200 μιλιαμπερόρια είναι αυτά) , μεγέθους οθόνης (4 ίντσες) και εύκολης πρόσβασης στην κάρτα μνήμης (δεν βγάζεις καπάκια κλπ). Είμαι παραδοσιακός τύπος τελικά:O Από την άλλη το android είναι άλλο πράγμα σε εμφάνιση! Παρατήρησες πόσο γρήγορα διαγράφονται ή μετακινούνται μεγάλα αρχεία με τον astro? Σε χρόνο μηδέν!!!! Στα wm θα περίμενες και θα περίμενες.....Ειδικά όταν τα αρχεία είναι πολλά σε αριθμό. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Αυτήν την θήκη σιλικόνης την έχει κανείς υπόψιν του αν υπάρχει κάπου αλλού? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=201978 Θέλει 15 μέρες λέει για να την φέρει με παραγγελία. http://i2.expansys.com/i/l/l201978.jpg Γενικότερα ποιες θήκες προτείνετε? Επίσης αυτό το καλυμμα για την προστασία της οθόνης το έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_520_99_153&manufacturers_id=577&products_id=19294 http://www.play247.gr/images/Palmtops/zagg_fb_i9000.jpg Δοκιμασα την invisibleSHIELD της ZAGG αφου ειχα διαβασει τα καλυτερα, αλλα δυστυχως άλλα διαπιστωσα. Καταρχας το φιλμ ενω νομιζα πως εφαρμοζει τελεια στις ακρες της οθονης, αφηνει αρκετο κενο στα πλαγια με αποτελεσμα να τραβαει στα σημεια αυτα οτι σκονη υπαρχει στο περιβαλλον. Παρα πολυ ενοχλητικο. Επισης μου φανηκε οτι αλλοιωνε κατα πολυ την τελεια εικονα που σου προσφερει η S AMOLED για την οποια εξαλλου εδωσες και τοσα λεφτα. Καμια σχεση με αυτο που εβλεπα πιο πριν, ειδικα εαν επιανε πανω σκονες και δαχτυλιες. Επισης η υφη στα δαχτυλα δεν μου αρεσε καθολου. Καταστρεφει εντελως το swype αφου κολλαει αφανταστα και μειωνει αισθητα την κορυφαια ευαισθησια της οθονης σε απαλα αγγιγματα. Τελος ενω διαφημιζουν απιστευτα την ανθεκτικοτητα του προιοντος, σε προσπαθεια μου διωξω απαλα με το νυχι μου, χωρις κοθολου πιεση, ενα σκουπιδακι απο την οθονη αφησε μονιμο σημαδι στο φιλμ. Που να ηταν κλειδι η κατι αλλο δηλαδη. Εν κατακλειδι απογοητευση. Κοιτουσα τη συσκευη κι εμοιαζε με κανενα παρατημενο κινητο 5ετιας. Δεν ξερω ισως καποιος αλλος φιλος που το αγορασε να ειναι ευχαριστημενος, αλλα εγω θεωρω οτι πεταξα τα λεφτα μου. Ασε που δινεις 14$ και μεσα δεν εχει καν ενα δευτερο ανταλλακτικο. Την ξεφορτωθηκα 2 μερες αφου την εγκατεστησα στο κινητο και βρηκα παλι την υγεια μου. Edited August 3, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Βαγγέλη νομίζω ότι υπερβαλεις. Το βαρος μπορεί να αυξηθεί και με σαβουρα. Δεν είναι αυτό το κριτήριο αλλά η ποιότητα των υλικών. Δεν λέω ότι είναι the best αλλά δεν είναι και το χειρότερο. Ο χρόνος θα δείξει. Τι να το κάνω να είναι μέταλλο και μετά από λίγο καιρό να αρχίζει να φεύγει το χρωμα από παντού κλπ. Επίσης όσο πιο βαρύ τόσο πιο εύκολα σπάει η οθόνη. Το HD2 δείχνει καλύτερο σαν κατασκευή όχι λόγο βάρους αλλά γιατί τα πλαστικά του ειδικά μέσα όταν το ανοίξεις, δειχνους καλύτερης ποιότητας. Όμως παρ όλα αυτά εξωτερικά σημαδευεται ακόμα και από βάσεις αυτοκινήτου και το χρωμα στο πλαστικό που περιβάλει την οθόνη κάνει ξευτισματα. Και δεν το λέω εγώ μόνο υπάρχουν κι άλλοι. Ένταξη κι εγώ θα ήθελα ένα μεγαλύτερο legend με τα specs του galaxy, αλλά δεν γίνεται τουλάχιστον όχι τώρα. Το ότι είναι πλαστικό είναι, αυτό δεν αλλάζει. Είναι όμως καλύτερο σαν κατασκευή από το ανταγωνιστικό του desire που όταν το έπιασα μου θύμισε diamond. Αγω θα πω την γνώμη μου μετά από ένα μήνα χρήσης. Δεν σκοπεύω να το κλείσω σε θήκη flip. Μέχρι να μου ελθει η back cover που έχω παραγγείλει θα το έχω σε μια θήκη ζώνης. Αν παρουσιάσει αδικαιολόγητα προβλήματα, θα μπορούμε να πούμε για την ποιότητα. Για μένα έχει την ίδια ποιότητα με το παλιοτερο iPhone. Τουλάχιστον στο galaxy το καπάκι δεν πρόκειται να σπάσει το υπογραφω. Στα iPhone έκανε ραγισματα χωρίς καν να πέσει. @@milena Ξέρεις ΕΣΥ Κώστα μου, όπως λέει και πτεραρχος. Με το μαλακό όμως γιατί δεν ξέρουμε τι εστί samsung service:) @@ super sayan Μετά την αποθήκευση των ρυθμίσεων πρέπει να κανείς επανεκινηση της συσκευής. Δες το κι αυτό. Διεγραψα το περιεχομενο του post, αμεσως μετα την υποβολη του γιατι πραγματικα δεν εχω χρονο να αναλωθω σε συζητησεις περι υλικων αυτη τη στιγμη. Μετα την επαφη μου με πραγματικα πολλες συσκευες του ειδους νομιζω πως μπορω να κρινω την καλη ποιοτητα μιας συσκευης και δυστυχως -κι αυτο ειναι απολυτα προσωπικη αποψη- το galaxy s, δεν φημιζεται για αυτο. Θελεις για τα φτηνιαρικα χρωμια (που παραμορφωνονται απο την πρωτη μερα), για την κακιστη συναρμογη και τις ανοχες 2 και 3 χιλιοστων (οπου η βρωμια θα κανει παρτυ), το τραγικο πλαστικο της πλατης... Το hardware του galaxy s ειναι ισως το καλυτερο συνολικα σε smartphone της αγορας αυτη τη στιγμη, αλλα με μαπα "περιτυλιγμα". Και σε ρωταω. Γιατι δε χρησιμοποιησαν τα υλικα του κατα πολυ φτηνοτερου wave, που ειναι δυο κλασεις πανω (και στο ιδιο βαρος για να προλαβω μερικους); Αληθεια, κρατωντας το hd2 στο ενα χερι και το galaxy s στο αλλο ποια εντυπωση σχηματιζεις? Εδω μπροστα μου εχω το hd2 μου και το galaxy s του αδερφου μου (το δικο μου εφυγε σε τρεις ημερες). Γουστα ειναι αυτα βεβαια και δεν εχει νοημα να επεκταθουμε περισσοτερο... Υ.Γ. Επειδη αναφερθηκες και στο desire, αυτο ειναι αλλο ενα παραδειγμα συσκευης που φανερωνει τη διαθεση των εταιριων να ριξουν το κοστος κατασκευης για να διατηρησουν και να αυξησουν το καθαρο κερδος (παρα τη μειωση της τιμης των High end συσκευων τους, σε σχεση με το παρελθον). Τσεκαρε 2-3 desire φιλων και γνωστων και συγκεκριμενα το πλαστικο της πλατης και τις ανοχες στο πανω αριστερο μερος...Το καπακι βυθιζεται κανονικα... Edited August 3, 2010 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts