kissmyarch Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 ευχαριστω για την βοηθεια!! το προβλημα ειναι οτι στο συννημενο βρισκω μονο την εφαρμογη και θα προτιμουσα να κανω αυτο που εκανες και εσυ.. Στο συνημμένο είναι και το αρχείο 91keyboard. καλησπερα σε ολους, θελω να κανω update αλλα πρεπει πρωτα να κανω backup. οταν πληκρολογω στο internet στο κινητο m.sonneyericsson.com/backup αντι να με πεταξει στη σελιδα για να κατεβασω το προγραμμα με πεταει σε μια αλλη που γραφει the avertiser is not active tradedoubler που ειναι τελειως ασχετο και δεν εχω ιδεα γιατι μου το κανει. Μπορειτε να με βοηθησετε? κανω κατι λαθος? Ευχαριστω Τι θες να κάνεις backup και γιατί να το κάνεις online. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Πρέπει να υπάρχει εφαρμογή από τη μάνα του που λέγεται backup and restore. Καλησπέρα παιδιά..... H εφαρμογή του office βλέπει μόνο αρχεία σχετικά με office. Ψάξε στο market για file manager. Η αγαπητή SE δε θα κάνει αναβάθμιση στα 2 μικρά, μιας και βγήκαν νέες εκδόσεις αυτών που φοράνε την 2.3. Αν θες να βάλεις τη 2.3 θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις custom λύσεις. Δες την υπογραφή μου. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Καλησπέρα παιδιά..... Εχοντας ειδη πειραματιστει (κανα εξαμηνο) στον κοσμο του Android με το samsung galaxy3 και χαρη σε μια επιδοτηση που ειχα απο την εταιρεια κινητης που χρησιμοποιω αποφασισα να παρω το X10 mni pro (φανατικος της ericsson εδω και μια δεκαετια.....μονο το samsung ειχα ως αλλαγει). Ομολογω οτι το κινητο ειναι αρκετα καλο οταν καταφερεις και εξικοιωθεις μαζι του....... Εχω ομως ενα προβληματακι και θελω την βοηθεια σας......Οι 822 σελιδες του φορουμ ειναι δυσκολο να διαβαστουν οποτε δεν μπορω να πω οτι το εψαξα λεπτομερως μηπως εχει ξαναειπωθει το προβλημμα μου!!!!!!!!!! Το κινητο μου λοιπον εχει την εκδοση 2.1 με την τελευταια αναβαθμιση της kernel ..... Αφου λοιπον εκανα ολα τα απαραιτητα με τα προγραμματα και τις ρυθμισης που ηθελα εβαλα την καρτα μνημης που ειχα στο αλλο κινητο.......Απο εκει πηρα και τις επαφες μου και τις περασα στο κινητο...... Αυτο που παρατηρω ειναι οτι δεν μπορω να κανω αλλαγη της εμφανισης με το επιθετο μπροστα.....(μικρο προβλημμα για εμενα....). Επισης δεν βλεπω καποιο υπομενου που να βαζει επιλεγμενα νουμερα σε λιστα αποριψης (τα πιο πολλα android εχουν λιστα αποριψης για αριθμους με αποκρυψη....). Βεβαια αυτο λυθηκε με προγραμμα απο το market..... Το μεγαλο μου προβλημμα ομως ειναι με τα αρχεια που ειχα στην καρτα μνημης........ Τα τραγουδια mp3 και τις φωτογραφιες που ειχα ενω τα βλεπω στις υπολοιπες ρυθμισης (τα mp3 φαινονται στην βιβλιοθηκη του player η' στις ρυθμισεις ηχου και επαφης....και οι φωτογραφιες στο αλμπουμ.....) ΔΕΝ τα εμφανιζει στους φακελους τις εξωτερικης καρτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οταν μπαινω στην εξωτερικη καρτα (απο το προγραμμα του office που εχει εγκατεστημενο η συσκευη....(γιατι δεν εχω βρει αλλον τροπο ακομα....) ενω φαινονται οι φακελλοι που εχω φτιαξει οταν τους ανοιγω δεν παρουσιαζει κανενα αρχειο!!!!!!!!!!!! Το ιδιο γινετε και με τα αρχεια που ελαβα απο bluetooth.........Δεν μπορω να τα βρω πουθενα στο τηλεφωνο (εσωτερικη και εξωτερικη μνημη....) εκτος απο το προγραμμα του player (μιλαω για ηχους mp3 ) !!!!!!!!!!!!! Αν μπορει να βοηθησει καποιος θα το εκτιμησω ιδιαιτερα...... Εχω και μια απορια...... Πλεον τα πιο πολλα κινητα android που κυκλοφορουν αυτη την εποχη φορανε την 2.3...... Στα παλιοτερα που ειχαν την 2.1 εχουν βγει (σε αλλες συσκευες) αναβαθμισης σε 2.2 .......... Γιαυτο το κινητο δεν εχει ανακοινωθει τιποτα???????? Ευχαριστω για την βοηθεια σας..... κατεβασε απο το μαρκετ το oi file manager με αυτο θα βλεπεις τα παντα που εχεις στην εσωτερικη καρτα................οσο αφορα την 2.3 μην αγχωνεσε υπαρχει λυση (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316273) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 κατεβασε απο το μαρκετ το oi file manager με αυτο θα βλεπεις τα παντα που εχεις στην εσωτερικη καρτα................οσο αφορα την 2.3 μην αγχωνεσε υπαρχει λυση (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316273) Το παληκαρι εχει το προ.. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Το παληκαρι εχει το προ.. sent from Xperia mini proooooo! :) ουπς σωστα ας διαλεξει απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις.... Θα δοκιμασω να περασω την 2.3 το σαββατοκυριακο.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fawkes Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 καλησπέρα και από μένα. Μια φίλη έχει το xperia mini και θα θελα να μάθω μέχρι ποια έκδοση android έχει πάρει το κινητό επίσημα, αλλά και ανεπίσημα. Γενικά, πείτε μου τι πρέπει να του περάσω για καλύτερη απόδοση. Φοράει την 2.1 προς το παρόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 καλησπέρα και από μένα. Μια φίλη έχει το xperia mini και θα θελα να μάθω μέχρι ποια έκδοση android έχει πάρει το κινητό επίσημα, αλλά και ανεπίσημα. Γενικά, πείτε μου τι πρέπει να του περάσω για καλύτερη απόδοση. Φοράει την 2.1 προς το παρόν... επισημα 2.1 ανεπισημα 2.3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fawkes Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 επισημα 2.1 ανεπισημα 2.3 η 2.3 τρέχει χωρίς προβλήματα? αξίζει να την περάσω? και αν ναι πες μου αν μπορείς που θα βρω έναν οδηγό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 η 2.3 τρέχει χωρίς προβλήματα? αξίζει να την περάσω? και αν ναι πες μου αν μπορείς που θα βρω έναν οδηγό Δεν την εχω περασει.ειμαι στην 2.2 Πολλοι λενε καλα λογια.μερικοι δεν ειναι ικανοποιημενοι..βαλε και βλεπεις.. Ναναι καλα οι οδηγοι του kissmyarch που τους εχει φτιαξει.. Τσεκαρε.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 καλησπέρα και από μένα. Μια φίλη έχει το xperia mini και θα θελα να μάθω μέχρι ποια έκδοση android έχει πάρει το κινητό επίσημα, αλλά και ανεπίσημα. Γενικά, πείτε μου τι πρέπει να του περάσω για καλύτερη απόδοση. Φοράει την 2.1 προς το παρόν... Αν έχεις το mini και όχι το mini Pro, δοκίμασε την miniCM. Έχει μηδενικά flaws και δουλεύει πολύ καλύτερα από την stock. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Ναναι καλα οι οδηγοι του kissmyarch που τους εχει φτιαξει.. Στο mini να 'ναι καλά ο DaRk_dOg θες να πεις :p η 2.3 τρέχει χωρίς προβλήματα? αξίζει να την περάσω? και αν ναι πες μου αν μπορείς που θα βρω έναν οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316273 Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Σκευτομαι να περασω την GingerDX στο x10 mini pro μου.Εχει καθολου bugs?Η καμερα και το πληκτρολογιο θα λειτουργουν κανονικα?Και απο μπαταρια πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fawkes Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hollygun Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Παιδιά είναι η 3η φορά που κάνω την ίδια ερώτηση ελπίζοντας να πάρω αυτή τη φορά μιαν απάντηση.:( Για αυτό σας παρακαλώ πείτε μου είναι δυνατόν να συνδεθώ στο ιντερνετ μέσω καλωδίου USB και χωρίς χρήση wi-fi.. Δεν έχω ασύρματο ρούτερ και δεν θα θελα να πληρώσω μια μικρή περιουσία στον πάροχο της κινητής..:wacko: Σας παρακαλώ βοηθείστε με όποιος ξέρει..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Παιδιά είναι η 3η φορά που κάνω την ίδια ερώτηση ελπίζοντας να πάρω αυτή τη φορά μιαν απάντηση.:( Για αυτό σας παρακαλώ πείτε μου είναι δυνατόν να συνδεθώ στο ιντερνετ μέσω καλωδίου USB και χωρίς χρήση wi-fi.. Δεν έχω ασύρματο ρούτερ και δεν θα θελα να πληρώσω μια μικρή περιουσία στον πάροχο της κινητής..:wacko: Σας παρακαλώ βοηθείστε με όποιος ξέρει..:cry: Χμ κατά 99% όχι (εκτός κι αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι διαφορετικό). Μπορείς να δώσεις από το κινητό (με την κατάλληλη rom) στον υπολογιστή αλλά το αντίθετο όχι. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hollygun Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Κρίμα,είχα συνηθίσει με το HTC Diamond Touch να συνδέομαι μέσω usb και μου είναι πολύ άβολο αυτό τώρα.. Ουσιαστικά μου είναι άχρηστο τώρα πιά,αν εξαιρέσεις τη χρήση του ως τηλέφωνο.:p Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ για την απάντησή σου..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Για δες αυτό. Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν όντως δουλεύει. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις όμως Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά έχω θέμα με τη μπαταρία μου...Εδώ και δυο μήνες περίπου φορτίζω κάθε μέρα και είναι σα να μην το φορτίζω καθόλου. Υπάρχουν περιπτώσεις που το αφήνω ανοιχτό το βράδυ στο 60τόσο% και το πρωί είναι στο 19% και πρέπει να το φορτίσω. Ενημερωτικά: είναι το mini pro και έχω το advanced task killer. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίει και αυτό το πρόγραμμα, οπότε κάποιες μέρες προσπάθησα να μην το έχω να τρέχει αλλά είναι το ίδιο πράγμα...Καμιά ιδέα; Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά έχω θέμα με τη μπαταρία μου...Εδώ και δυο μήνες περίπου φορτίζω κάθε μέρα και είναι σα να μην το φορτίζω καθόλου. Υπάρχουν περιπτώσεις που το αφήνω ανοιχτό το βράδυ στο 60τόσο% και το πρωί είναι στο 19% και πρέπει να το φορτίσω. Ενημερωτικά: είναι το mini pro και έχω το advanced task killer. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίει και αυτό το πρόγραμμα, οπότε κάποιες μέρες προσπάθησα να μην το έχω να τρέχει αλλά είναι το ίδιο πράγμα...Καμιά ιδέα; Ποια ROM έχεις; Δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς 3d party προγράμματα για σώζεις μνήμη. Γενικά τί τρώει μπαταρία: Αν έχεις ενεργοποιημένο το background data και το συγχρονισμό. Αν έχεις ενεργοποιημένο wifi ή 3g. Αν τρέχει η εφαρμογή Email στο background ψάχνει συνέχεια για σύνδεση. Αν ο φωτισμός της οθόνης είναι πολύ ψηλά. Αν εφαρμογές όπως το Gmail, Maps, Market τρέχουν στο background. Από την άλλη μπορεί να θέλει recalibration η μπαταρία. Μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητα. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά έχω θέμα με τη μπαταρία μου...Εδώ και δυο μήνες περίπου φορτίζω κάθε μέρα και είναι σα να μην το φορτίζω καθόλου. Υπάρχουν περιπτώσεις που το αφήνω ανοιχτό το βράδυ στο 60τόσο% και το πρωί είναι στο 19% και πρέπει να το φορτίσω. Ενημερωτικά: είναι το mini pro και έχω το advanced task killer. Κάπου διάβασα ότι μπορεί να φταίει και αυτό το πρόγραμμα, οπότε κάποιες μέρες προσπάθησα να μην το έχω να τρέχει αλλά είναι το ίδιο πράγμα...Καμιά ιδέα; Καλημέρα vinie, Δεν είμαι φαν των task killer και δεν νομίζω οτι προσφέρουν οτιδήποτε άλλο πέραν της αστάθειας και της αυξημένης κατανάλωσης. Πέτα το όπως είναι και είτε κάνεις εγκατάσταση μιας φρέσκιας Gingerbread rom (ανεπίσημη). Ένα πολύ κατατοπιστικό thread με τις διαθέσιμες rom και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης θα βρεις εδώ, από το μέλος kissmyarch. Αν δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα μιας Gingerbread rom, πρέπει να κάνεις εγκατάσταση του CWM recovery και να κάνεις ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας. Κατεβάζεις το battery calibration απο το μαρκετ για αυτη την δουλεια. Πραγματικά ΕΧΕΙ διαφορά. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Καλημέρα vinie, Αν δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα μιας Gingerbread rom, πρέπει να κάνεις εγκατάσταση του CWM recovery και να κάνεις ένα καλιμπράρισμα της μπαταρίας. Κατεβάζεις το battery calibration απο το μαρκετ για αυτη την δουλεια. Πραγματικά ΕΧΕΙ διαφορά. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Αν εξαιρέσω ότι δε γνωρίζω τη διαφορά της Gingerbread από κάθε άλλη rom (θα μπορούσα να μάθω βέβαια) δε θέλω να επέμβω πολύ γιατί δεν τα καταφέρνω( από εμπειρία με άλλα παρόμοια κινητά που κατέστρεψα:X). Το CWM recovery και το battery calibration πάνω μαζί? Δηλαδή πρέπει να έχω το πρώτο για να βάλω το δεύτερο; Επίσης χρειάζονται δικαιώματα root? Γιατί αφενός δεν έχω, αφετέρου ενώ έχω το Ζ4 δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω αποτελεσματικά... Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Κρίμα,είχα συνηθίσει με το HTC Diamond Touch να συνδέομαι μέσω usb και μου είναι πολύ άβολο αυτό τώρα.. Ουσιαστικά μου είναι άχρηστο τώρα πιά,αν εξαιρέσεις τη χρήση του ως τηλέφωνο.:p Σε ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ για την απάντησή σου..:) E αγορασε ενα wi-fi router για να εχεις wi-fi μεσα στο σπιτι.Δεν ειναι πολυ ακριβο και η συνδεση με wi-fi ειναι πολυ πιο βολικη και πρακτικη απο την συνδεση μεσο usb η αλλου καλωδιου.Αυτο ειναι και το νοημα των smartphones.Ασυρματη συνδεση παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Αν έχετε καμιά ιδέα...!?! Βαζω να ακούσω web radio απο το x10 mini με ενα προγραμμα απο το market, δεν έχει σημασία ποιό, αλλα το wifi απενεργοποιήτε μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα... Τι μποώ να κάνω για να την αλλάξω αυτή την ρύθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Αν έχετε καμιά ιδέα...!?! Βαζω να ακούσω web radio απο το x10 mini με ενα προγραμμα απο το market, δεν έχει σημασία ποιό, αλλα το wifi απενεργοποιήτε μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα... Τι μποώ να κάνω για να την αλλάξω αυτή την ρύθμιση??? αφου συνδεθεις με wifi και εισαι στο menu με τις ρυθμισεις wifi πατας αριστερο κουμπι μετα συνθετα και στην συνεχεια επιλεγεις το πολιτικη κατασταση αδρανειας και μαρκαρεις το ποτε οταν ειναι συνδεδεμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foibos Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδια, καλημερα, ενας φιλος εχει το X10mini Pro και δεν βρισκει πως μπορει να στειλει τραγουδια με bluetooth σε αλλη συσκευη. Στο Χ10 που εχω εγω μου βγαζει επιλογη αποστολης.Υπαρχει καποιος που μπορει να μας βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts