OXTROS Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 και να υποθεσω ότι η αναβάθμιση λογισμικού σε 2.1 δεν θα βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Το λογισμικό καταναλώνει το 2% τις ολικής μπαταρίας.. Οποτε καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχεις και κάποιο όφελος από αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Το λογισμικό καταναλώνει το 2% τις ολικής μπαταρίας.. Οποτε καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχεις και κάποιο όφελος από αυτό.. Το ανέφερα γιατι σε προηγούμενες σελίδες κάποιοι έλεγαν ότι η αναβάθμιση θα βοηθήσει και στην αυτονομία της μπαταρίας. Η αλήθεια είναι ότι και οι χρόνοι που δίνει η εταιρία δεν είναι αισιοδοξοι. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emily00 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Συγνώμη που αλλάζω την συζήτηση απλά ρώτησα και πριν αλλά δεν μου απαντήσατε και θέλω να ξέρω! Έχετε βρει καμια εφαρμογή που να γράφεις μήνυμα με qwerty πληκτρολόγιο στα ελληνικά; Είχα δει ένα σχετικό videaki (αλλά με αγγλικά) και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται (στα ελληνικά κατά προτίμηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 παιδια δεν προκειται να βρουμε ακρη με τη μπαταρια. καλα θα ηταν να ξεφυγει απο εκει η κουβεντα γιατι το μισο τοπικ ειναι γεματο με ερωτησεις και απαντησεις για το ποσο κραταει η μπαταρια. Συγνώμη που αλλάζω την συζήτηση απλά ρώτησα και πριν αλλά δεν μου απαντήσατε και θέλω να ξέρω! Έχετε βρει καμια εφαρμογή που να γράφεις μήνυμα με qwerty πληκτρολόγιο στα ελληνικά; Είχα δει ένα σχετικό videaki (αλλά με αγγλικά) και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται (στα ελληνικά κατά προτίμηση) το slide it κανει αυτο που θες. αρκει να κατεβασεις απο το μαρκετ και τα ελληνικα. δεν γραφει παντος σε landscape Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OXTROS Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Το ανέφερα γιατι σε προηγούμενες σελίδες κάποιοι έλεγαν ότι η αναβάθμιση θα βοηθήσει και στην αυτονομία της μπαταρίας. Η αλήθεια είναι ότι και οι χρόνοι που δίνει η εταιρία δεν είναι αισιοδοξοι. Η αναβάθμιση σε 2.1 δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.. Το κινητό δεν θα αλλάξει, ούτε και η μπαταρία του.. Δες στο internet συγκριτικά σχετικά με 1.6 vs 2.1 και θα δεις τις πολύ λίγες, ως και μετρημένες, διαφορες στα menu και επίσης στο θέμα τις μπαταρίας εγώ δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι το οποιο θα είναι πρακτικά μετρήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emily00 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 το slide it κανει αυτο που θες. αρκει να κατεβασεις απο το μαρκετ και τα ελληνικα. δεν γραφει παντος σε landscape Eυχαριστώ πολύ..Γιατί έχω ακόμη ένα θέμα με τα μηνύματα όπως είχα ξαναπεί και θέλω να σιγουρευτώ πριν το πάρω ότι δεν θα είναι βασανιστικό το να γράψεις μήνυμα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ξέρει κανένας αν σε κάποιο κατάστημα της θεσσαλονίκης υπάρχει το κινητο να το περιεργαστώ? Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 πως θα βρω στο μαρκετ την φωνητικη κληση και απαντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Μια τελευταία ερώτηση msn messenger παίρνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ξέρει κανένας αν σε κάποιο κατάστημα της θεσσαλονίκης υπάρχει το κινητο να το περιεργαστώ? Φίλε μου εγώ το έχω δει στο multirama στην τσιμισκή σίγουρα... τώρα για αλλού δεν ξέρω... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Μια τελευταία ερώτηση msn messenger παίρνει??? ναι παιρνει.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Eυχαριστώ πολύ..Γιατί έχω ακόμη ένα θέμα με τα μηνύματα όπως είχα ξαναπεί και θέλω να σιγουρευτώ πριν το πάρω ότι δεν θα είναι βασανιστικό το να γράψεις μήνυμα..:confused: Το σίγουρο είναι ότι θα είναι βασανιστικό να γράφεις με qwerty πληκτρολόγιο σε τόσο μικρή οθόνη. Το αλφαρηθμητικό που έχει μου φάνηκε αποδεκτό σε μια γρήγορη δοκιμή που έκανα. Οτιδήποτε με μικρότερα πλήκτρα δε νομίζω ότι θα σε βολέψει. Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 και τα δυο βολικα ειναι. ειδικα αν ειναι κοπελα και δεν εχει τις τεραστιες δακτυλαρες μου!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanatio Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Παιδιά έχω ένα Xperia mini το οποίο πήρα με επιδότηση και τελικά δεν θέλω να το κρατήσω (μου φέρανε το iPhone 4 από UK). Ίσα ίσα που άνοιξα το κουτί του και το είδα οτι δουλεύει και το ξαναπακετάρισα. Αν ενδιαφέρετε κανείς να το αγοράσει, ευχαρίστως να το δώσω σε πολύ καλή τιμή (στείλτε μου μήνυμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwna Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) λοιπον παιδια! το κινητακι το πηρα εχτες και πρεπει να πω οτι με ξετρελανε!!:D για τισ ερωτησεις περι μπαταριας πρεπει να πω οτι το φορτωσα εχτεσ το βραδυ και απο τισ 10 μεχρι τις 7:30 περιπου η μπαταρια ειχε κατεβει στο 20% και επαιζα ολη την ωρα παιχνιδια!! αντε συνολικα μια ωρα να μην το χρησιμοποιουσα:rolleyes: επισης εαν και μικρη η οθονη του εμενα με βολευει παρα πολυ και δεν μου δημιουργησε κανενα απολυτως προβλημα(βεβαια σε αυτο βοηθαει το οτι εχω μικρα και λεπτα δακτυλα:p). το androit market εχει πολλες εφαρμογες για τον καθενα πιστευω και η αναλυση με βαση το μεγεθος της οθονης ειναι πολυ καλη για εμενα προσωπικα. Στο σχεδιασμο του να πω οτι δεν ειναι απο τα πιο λεπτα κινητα που εχω δει. το c902 που ειχα ηταν σαφως πιο λεπτο αλλα ειναι οντως απο τα πιο μικρα. επισης λατρευω το design του:love: Η καμερα του ειναι ικανοποιητικη.. 5megapixel αλλα πιστευω οτι βγαζει καλυτερες απο 5. οκ. τωρα τα αρνητικα. δεν μου αρεσε που στισ επαφες για να σου εμφανιζει το ονομα οταν παιρνουν ή στελνουν μνμ πρεπει στον αριθμο που τις εχεις αποθηκευσει να υπαρχει μπροστα το +30 αλλιως πρεπει να ψαχνεις για να δεις ποιος σου εστειλε μνμ:mad: και στισ εικονες δεν μπορεις να φτιαξεις φακελους και ειναι ολες μαζι αλλα υπαρχουν προγραμματακια στο market που φροντιζουν για αυτο εαν και καποια που εχω κατεβασει μου τα δεινει σε φακελους αλλα δν μπορω να βλεπω τις εικονες τη μια, να σερνω την εικονα και μετα να βλεπω την αλλη:(. μπορει καποιος να μου πει ενα προγραμμα που να το κανει αυτο? Το κινητο το πηρα απο τη vodafone και ειχε μαζι ενα καλωδιο usb για συνδεση στον υπολογιστη μια πριζα που εμπαινε το usb ως φορτιστης, ακουστικα και ενα μικρο οδηγο χρησης και ολα τα αλλα μικρα χαρτια που ποτε δεν τα καταλαβα:p α! και 2 θηκες. μια ροζ και μια κοκκινη. και η μαυρη που την ειχε πανω.. Γενικα απο το κινητο εχω να πω πως ειναι κινητο! γιατι τωρα τελευταια εχουμε ξεχασει αυτο το πραγμα! εαν καποιος χρειαζεται ενα ΚΙΝΗΤΟ που να εχει και καποιες περισσοτερες εφαρμογες για να διασκεδασει μια ωρα απολυτης βαρεμαρας πιστευω πως αξιζει να το αγορασει! εμενα παντως μου αρεσει πολυ:D για περισσοτερες πληροφοριες ψαξτε και στο site της sony ericsson http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10mini?cc=gr&lc=el Edited July 7, 2010 by kwna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emily00 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Το σίγουρο είναι ότι θα είναι βασανιστικό να γράφεις με qwerty πληκτρολόγιο σε τόσο μικρή οθόνη. Το αλφαρηθμητικό που έχει μου φάνηκε αποδεκτό σε μια γρήγορη δοκιμή που έκανα. Οτιδήποτε με μικρότερα πλήκτρα δε νομίζω ότι θα σε βολέψει. και τα δυο βολικα ειναι. ειδικα αν ειναι κοπελα και δεν εχει τις τεραστιες δακτυλαρες μου!!!!! Nαι η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δαχτυλάρες όπως λες Μανώλη,χαχα! Άρα για να σου φαίνεται εσένα σχετικά εύκολο θα μου φανεί και μένα..Είναι και θέμα συνήθειας εξάλλου! Ευχαριστώ παιδιά!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwna Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ναι παιρνει.!! πως παιρνει? ειναι προγραμμα που πρεπει να κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forest Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Πώς κατέβασες το bluetooth tranfer? Edited July 12, 2010 by zxr Παράθεση Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games : Άν έχετε mIRC,απο εδώ!:cool: Άν δεν έχετε mIRC,κατεβάστε ευκολότερα απ'το MOBiZONE mIRC Script!!(927 ΚΒ;)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 kwna άμα σου δώσω το msn μου η όποιος άλλος μπορεί να μου στείλει καμία φωτογραφία να δω πως φαίνεται; εννοώ να δω πως είναι τα 5 megapixel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Θα μπεις στην εφαρμογη PLAY NOW, πατησε εφαρμογες. Εκει θα βρεις το Bluetooth file manager Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsarida Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Επειδη ειμαι αρκετα ασχετη θελω να ρωτησω κατι!! Απο οτι εχω καταλαβει αυτες οι θηκες με τα χρωματα ειναι αναλογα σε ποιο καταστημα το αγοραζεις το κινητο και επειδη θελω κοκκινο και ροζ μαλλον το εχει η vodafone. Ποια διαφορα ομως θα υπαρχει αν το αγορασω απο vodafone ή γερμανο??? Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 πως παιρνει? ειναι προγραμμα που πρεπει να κατεβασω? απο το μαρκετ το κατεβαζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emily00 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Επειδη ειμαι αρκετα ασχετη θελω να ρωτησω κατι!! Απο οτι εχω καταλαβει αυτες οι θηκες με τα χρωματα ειναι αναλογα σε ποιο καταστημα το αγοραζεις το κινητο και επειδη θελω κοκκινο και ροζ μαλλον το εχει η vodafone. Ποια διαφορα ομως θα υπαρχει αν το αγορασω απο vodafone ή γερμανο??? Αυτή την απορία την είχα και εγώ. Όσοι το πήρατε,από πού το πήρατε και ποιες προσόψεις είχε μαζί; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Αυτή την απορία την είχα και εγώ. Όσοι το πήρατε,από πού το πήρατε και ποιες προσόψεις είχε μαζί; :rolleyes: Σήμερα πήγα ρώτησα στο plaisio (κατάστημα κέντρου Θεσσαλονίκης) μερικά πραγματάκια για την συσκευή. Μου είπαν ότι έχουν δυο "πακέτα" τα οποία έχουν στάνταρ την μαύρη και από 'κει και πέρα άλλες 2 σε σίγουρους συνδυασμούς των χρωμάτων : Κόκκινο , Λευκό , Κίτρινο , Ροζ απλά δε θυμόταν τους εν λόγω συνδυασμούς εκείνη τη στιγμή και θεώρησα καλό να μην τον πιέσω :p αφού αμέσως μετά του ζήτησα εξυπηρέτηση να μου κρατήσει ένα για Σάββατο πρωί που θα έχουν παραλαβή! :lol: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emily00 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Σήμερα πήγα ρώτησα στο plaisio (κατάστημα κέντρου Θεσσαλονίκης) μερικά πραγματάκια για την συσκευή. Μου είπαν ότι έχουν δυο "πακέτα" τα οποία έχουν στάνταρ την μαύρη και από 'κει και πέρα άλλες 2 σε σίγουρους συνδυασμούς των χρωμάτων : Κόκκινο , Λευκό , Κίτρινο , Ροζ απλά δε θυμόταν τους εν λόγω συνδυασμούς εκείνη τη στιγμή και θεώρησα καλό να μην τον πιέσω :p αφού αμέσως μετά του ζήτησα εξυπηρέτηση να μου κρατήσει ένα για Σάββατο πρωί που θα έχουν παραλαβή! :lol: :O Στη vodafone είναι κόκκινο και ροζ, οπότε τα άλλα 2 πάνε λογικά μαζί..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts