Jump to content

katsarida

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katsarida

  • Ημ. Γέννησης 19/09/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

katsarida's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σας, μου παρουσιαστηκε ξαφνικα ενα προβληματακι και θα ηθελα τα φωτα σας!!! Στο Αλμπουμ εμφανιζονται μονο οι εικονες που εχω βγαλει με τη φωτογραφικη και οχι οπως παλια οτι εχω στην καρτα, το ιδιο συμβαινει και οταν θελω να βαλω μια εικονα ταπετσαρια, δε γινεται. Επισης στο Music player οταν πηγαινω εχει μονο 2 τραγουδια που ειναι αποθηκευμενα στο κινητο και οχι οτι εχω στη καρτα μνημης και δε μπορω να βαλω και ηχο κλησης αλλο τραγουδι εκτος απο του κινητου. Εν τω μεταξυ μεσω Astro βλεπω και εικονες και ακουω και μουσικη. εχω το pro και τωρα μου παρουσιαστηκε αυτο!!! Μπορει να με βοηθησει καποιος;;;;
  2. και εμενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο αν ξερεις καποιος κατι...
  3. samy_roula7 στειλε μου και σε εμενα σε παρακαλω αν μπορεις στο vasiakok@yahoo.gr το ndrive. Ή οποιος αλλος το εχει ας μου το στειλει..........!!!!!!!!!:) Ευχαριστω ποοοοολυυυυ!!!!!!
  4. Καλημερα σας. αγορασα χτες το pro!!! Υπεροχη κατασκευη και πολυ γρηγορο menu. Θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα, ελπιζω να μπορει να με βοηθησει καποιος.... Θελω μεσω του κινητου να εχω προσβαση σε καποιες καμερες που εχω στη δουλεια. Αλλα χτες που προσπαθησα να μπω μου ανοιγε η ιστοσελιδα αλλα οχι η εικονα. Ξερεις καποιος τι μπορω να κανω???
  5. Καλημερα σας, ημουν ετοιμη να αγορασω το mini pro μεχρι που διαβασα μια αναρτηση πριν λιγες σελιδες οτι δε γινεται μεσα στις εικονες, μουσικη, βιντεο κτλ να δημιουργησεις φακελους για να τα εχεις οργανωμενα.:wacko: Μηπως εχει βρει κανενας τρπο να το κανει? Δε μπορει να γινει τιποτα για αυτο το θεμα? :(
  6. Εχει αγορασει κανεις το mini pro για να μας πει εντυπωσεις??????
  7. Επειδη ειμαι αρκετα ασχετη θελω να ρωτησω κατι!! Απο οτι εχω καταλαβει αυτες οι θηκες με τα χρωματα ειναι αναλογα σε ποιο καταστημα το αγοραζεις το κινητο και επειδη θελω κοκκινο και ροζ μαλλον το εχει η vodafone. Ποια διαφορα ομως θα υπαρχει αν το αγορασω απο vodafone ή γερμανο???
  8. Γνωρίζει κανείς επίσημα πότε θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα το mini pro????????
  9. Εχει ο μπαμπας μου το iphone εκδοση 3.0, και θα ηθελε να βαλει την πυξίδα και οπως μου ειπε το quicktime για να βλεπει καποιες καμερες (η οποιοδηποτε αλλο προγραμμα για να βλεπει καμερες)!!! Μηπως θα μπορουσε να με ενημερωσει κανεις πως μπορουν να περαστουν αυτα και απο που???? Και πως μπορω να κανω του αναβαθμιση σε 3.1.2 ή 3.1.1 αν μπορει να με διαφωτισει καποιος:O:O:O:O:O:O!!!!!!!!!!!!!
  10. Νομιζω οτι ειναι avi. Ειναι ταινια που κατεβασα απο το διαδικτυο. Το προγραμμα convertXtoDVD ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαι. Μου μετετρεψε την ταινια αλλα εμφανιζεται καθε 1 λεπτο ενα μηνυμα οτι πρεπει να αγορασω ενα κωδικο ωστε να μην εμφανιζεται. Μηπως υπαρχει αλλο προγραμμα να κανει την ιδια δουλεια????
  11. Δε ξερω αν ειναι αυτο το καταλληλο μερος να κανω την ερωτηση μου:O!!! Θα ηθελα ενα προγραμμα με το οποιο μπορω να γραψω σε dvd μια ταινια που εχω κατεβασει στον υπολογιστη μου. Εχω το nero και το clone αλλα τα dvd που γραφω δεν παιζουν στο dvdplayer. Ισως γιατι ειναι συμπιεσμενα. Μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος?????????????:(:(:(
  12. Γεια σας!!!!!! Εχω το κινητο 1 περπου χρονο, το αγορασα απο το Πλαισιο. Το εχω στειλει για service 4 φορες. Η τεταρτη φορα ηταν πριν 1 μηνα διοτι οπως και τις προηγουμενες φορες εσβησε η οθονη, πηγαινε παρα πολυ αργα, εκανε επανεκινηση μονο του και αλλα... Μου το επεστρεψαν σημερα και μου ειπαν οτι δε μπορεσαν να το φτιαξουν και το εβγαλαν εκτος της εγγυησης. Μου ειπαν οτι δε μπορουν να μου το αντικαταστησουν. Πως μπορεσαν και το εβγαλαν εκτος εγγυησης; Ειναι νομιμο αυτο; Τι να κανω?????????????
  13. Δηλαδη επειδη ειμαι αναμεσα στο g705 στο w910 και στο w595. Ποιο θα μου προτεινες απο τα τρια εσυ που ξερεις και πολυ πιο καλυτερα απο εμενα????
  14. Ειδα στην ιστοσελιδα του γερμανου το g705 μονο 229 ευρο!!!! Αν παω στο καταστημα τοσο θα το εχουν και εκει; Τι λετε εσεις που το εχετε αγορασει; ειναι καλο να το αγορασω; Εχει καλη κατασκευση? (διοτι ειμαι λιγο απροσεκτη!!!!!!!!!!!!) Σας ευχαριστω εκ των προτερων....
  15. Γεια σας, να ρωτησω κατι????? Μπαινει GPS στο g900? και αν ναι ποιο????
×
×
  • Create New...