Jump to content

emily00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by emily00

  1. Αυτά που ακούγονται περί στημένου ισχύουν? :worry:
  2. Γιατί αναβλήθηκε? Λόγω οικονομικών δεν το πιστεύω, γιατί ήδη έχουν βγει 2 καινούριες σειρές στον αέρα και απ'ότι είδα πρόσφατα ετοιμάζουν και τρίτη..απαράδεκτο! Μπορεί ο 3ος κύκλος να μην ήταν τόσο καλός όσο οι άλλοι δύο αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να την σταματήσουν,γιατί και πάλι έκανε νούμερα!
  3. Τα πρώτα της 5ης έχουν πολύ γέλιο, από το 6-7 και μετά γίνονται λίγο βαρετά, ελπίζω να μη χαλάσει η σειρά.. Επίσης, το "γέλιο" του Sheldon απλά τα σπάει!! :lol:
  4. Νοted :cool: Eλπίζω να φτιάξει γιατί αλλιώς θα πάει για service :(
  5. Mπα όχι ούτε πέρασα καμία ούτε τίποτα.. Οκ θα κάνω ευχαριστώ για την απάντηση!!
  6. Ωχ ναι; :wacko: Έχω κάνει root και debrand..Όλα σωστά τα έχω κάνει..Αυτό μου το κάνει την τελευταία βδομάδα.. :worry:
  7. Γειαα! Διαβάζω αυτά που γράφετε αλλά δεν έχει τύχει να έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα..Μετά από κλήση συνήθως,πολλές φορές μου βγάζει μήνυμα 'το android δεν αποκρίνεται', μετά χάνεται το σήμα και με βάζει να πατήσω πάλι πιν για να ανοίξει. Ξέρει κανείς κάτι; :confused:
  8. Ευχαριστώ πολύ problem solved :D
  9. Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με το ξυπνητήρι...Κάθε φορά που χτυπάει είναι στο full και πετάγομαι κυριολεκτικά από την τρομάρα..Έχω ρυθμίσει τα πάντα αλλά τίποτα..Έχω κατεβάσει 1-2 άλλα αλλά πάλι το ίδιο..Μήπως ξέρει κανείς κάτι;;
  10. Ωχ,ναι; Μάλιστα.. thanks για την απάντηση :worry:
  11. Με το bluex μπορώ να στείλω αλλά όχι να λάβω..Με όλες τις συσκευές που δοκίμασα δεν βρίσκουν τη συσκευή..Ξέρει κανείς κάτι;!
  12. Έχω μια απορία πάνω σε αυτό..Μπορεί να είναι χαζή αλλά σόρρυ :O Γράφω έναν τίτλο πχ και από κάτω μου βγάζει κάποιες επιλογές: 3GP Mild Quality,FLV Low (και Mild) Quality, και MP4 High Quality. Ποιο απ'όλα επιλέγω; 'Η είναι όλα τα ίδια;! Έχει σημασία; Ευχαριστώ!
  13. Ευχαριστώ πολύ! Εγώ έκανα κάτι παρόμοιο,πατούσα απευθείας πάνω στο αρχείο και έκανε μεταφόρτωση,αλλά απ'ότι φάνηκε λάθος το έκανα :p Την είπε ο azio λίγο πιο πάνω! Δοκίμασέ το και θα δεις ότι δουλεύει! ;)
  14. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και δεν έχω βρει ακόμα τι φταίει..Αν το βρεις πες μου κι εμένα plz :cry::worry:
  15. Όχι δεν πάτησα πάνω τους απλώς,τις επέλεξα και έγινε κανονικά η μεταφόρτωση..Έχω ορίσει και φάκελο,πήγαν εκεί κανονικά..Απλά δεν μου τις εμφανίζει..:mad: Τεσπα θα το βρω που θα μου πάει..Ευχαριστώ που απάντησες πάντως! Το ξαναδοκίμασα και δεν παίζουν ούτε οι ήχοι ούτε τα βίντεο...Γρρρρρρ :@ :(
  16. Εγώ τώρα έχω άλλο πρόβλημα..Είδα τι είχατε γράψει για το bluetooth transfer,ακολούθησα τις οδηγίες, 'μπήκα' στην άλλη συσκευή και πήρα 2 εικόνες..Όταν επέλεγα μία πχ μου την έδειχνε κανονικά..Και μετά,όταν απενεργοποίησα το bluetooth δεν μπορούσα να δω τις εικόνες,δεν τις εμφανίζει..Ξέρει κανείς γιατί;!
  17. Sorry που αλλάζω θέμα! Λοιπόν,δεν ξέρω γιατί αλλά όταν πάω να αλλάξω ήχο για το ξυπνητήρι δεν μπορώ να τους ακούσω..Ο ήχος κτλ είναι μια χαρά..Και επίσης,όταν χτυπάει είναι απίστευτα δυνατά,ενώ τον ήχο τον έχω ρυθμίσει εκεί που θέλω εγώ..Μπορεί κάποιος να πει τί μπορεί να συμβαίνει; :(
  18. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου αλλά το είχα ποστάρει από τις αρχές Ιουλίου και δεν απάντησε κανείς! :mad: Αλλά εντάξει έτσι κι αλλιώς 'έκλεινα' προς το μίνι,και έτσι και το πήρα!! Και μπορώ να πω ότι είναι στα μέτρα μου :happy: Δεν έχω κανένα παράπονο προς το παρόν.. Thanks και πάλι :!:
  19. Nαι αλλά δεν γίνεται τίποτα..:mad:
  20. Α παιδιά να ρωτήσω κάτι; Μιας και λέγατε πριν για το smart keyboard και το slide it..Tα έχω κατεβάσει και τα δύο απλά μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται περιστροφή; Για να γράφω οριζόντια δηλαδή,να το γυρνάω..:p Έχω προσπαθήσει αλλά δεν μπορώ! Όποιος ξέρει help plz!
  21. Λοιπόν,πας ρυθμίσεις > τοπικές ρυθμίσεις&κείμ > προεπιλεγμένη μέθοδος εισόδου και ξεμαρκάρεις το "δόνηση με πάτημα πλήκτρων" :happy:
  22. Πήγαινε το πίσω να σου δώσουν άλλο..Και θα το ξανααγαπήσεις το μικρό σου..:happy:
  23. Εμένα δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα αλλά μάλλον αυτό είναι το λιγότερο..:O
  24. Σαν αντιβίωση ένα πράγμα,κάθε βράδυ..:lol:
  25. Και σε εμένα,στην αρχή ήταν μια χαρά..Απο την 3η μέρα άρχισε να μειώνεται πάρα πολύ και τώρα το φορτίζω πια κάθε μέρα..Μακάρι να δούμε καμιά βελτίωση με την αναβάθμιση του λογισμικού..:worry:
×
×
  • Create New...