kallair Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Ναι, με την 1.6 .Από το εικονίδιο "Υποστήριξη χρήστη" έκανα ενημέρωση λογισμικού manual και μου περασε την 1.2.Α.1.174 με kernel 2.6.29 SEMCUser@SEMCHOST #1 πατάω να ψάξει αλλά βρίσκει ότι έχω την τελευταία έκδοση. όταν λες manual, εννοείς την κατεβασες εσυ και την πέρασες μεσω usb; το κινητό είναι vodafone branded; edit: το το κοιταξα κιολας. 1.1.Α.0.13 είναι. Edited September 20, 2010 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 πατάω να ψάξει αλλά βρίσκει ότι έχω την τελευταία έκδοση. όταν λες manual, εννοείς την κατεβασες εσυ και την πέρασες μεσω usb; το κινητό είναι vodafone branded; Όταν λέω Manual εννοώ ότι πήγα στην εφαρμογή- στο τελευταίο tab(με εικονίδιο το ?) και πάτησα ενημέρωση λογισμικού.Μέχρι σήμερα το πρωί δεν μου έβγαζε κάποιο update. Το κινητό έχει γίνει unbranded από την πρώτη μέρα λειτουργίας του!(από vodafone το είχα αγοράσει) Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Ναι, με την 1.6 .Από το εικονίδιο "Υποστήριξη χρήστη" έκανα ενημέρωση λογισμικού manual και μου περασε την 1.2.Α.1.174 με kernel 2.6.29 SEMCUser@SEMCHOST #1 φίλε spirus, σε εμένα δεν εμφανίζει νέα έκδοση και έχω την 1.1.Α.0.8 (από Πλαίσιο με Voda)... σε φίλο μου (με Cosmo από Γερμανό) έχει 1.0.Α.1.36... μπορούμε ή πρέπει να κάνουμε κάτι :worry: Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 ε πες το έτσι! επειδή είναι unbranded σου έβγαλε την ενημέρωση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 φίλε spirus, σε εμένα δεν εμφανίζει νέα έκδοση και έχω την 1.1.Α.0.8 (από Πλαίσιο με Voda)... σε φίλο μου (με Cosmo από Γερμανό) έχει 1.0.Α.1.36... μπορούμε ή πρέπει να κάνουμε κάτι :worry: Παιδιά αυτό που μπορώ να σκεφτώ(με κάθε επιφύλαξη) είναι ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχετε και οι 2 branded εκδόσεις λογισμικού!Με την διαδικασία unbranded είχα περάσει μια έκδοση UK και ίσως για αυτό έχω πιο γρήγορες αναβαθμίσεις.. @kallair με πρόλαβες Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 σ' ευχαριστώ spirus... Πάμε για unbranded δηλ... :X Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 ειναι safe ο τρόπος του unbrand ή μπορεί να το brickάρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 ειναι safe ο τρόπος του unbrand ή μπορεί να το brickάρουμε; Αν κάνεις ότι λέει εδώ δεν παίζει κανένα θέμα.... Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 το θέμα είναι ότι εγώ έχω το pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 το θέμα είναι ότι εγώ έχω το pro... Καλύτερα άστο όπως είναι τότε γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν firmwares για mini pro Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Εμεις που εχουμε κοσμοτε branded λετε να αργησει πιο πολυ η αναβαθμιση σε 2.1? Λεω εγω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxen Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι ψιλο άσχετο αλλα μου έτυχε. Κατα λάθος παρήγγειλα και έλαβα απο ebay car charger για x10 mini pro και εχω το το x10 mini υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο charger? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι ψιλο άσχετο αλλα μου έτυχε. Κατα λάθος παρήγγειλα και έλαβα απο ebay car charger για x10 mini pro και εχω το το x10 mini υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο charger? Ευχαριστώ. Και τα δύο με micro usb φορτίζουν οπότε σε θέμα φόρτισης δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 το θέμα είναι ότι εγώ έχω το pro... http://208.100.42.21/showthread.php?t=743800 για το pro ειναι ακομα πιο ευκολο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 http://208.100.42.21/showthread.php?t=743800 για το pro ειναι ακομα πιο ευκολο :) Θσ συμφωνησω με τον lazarosh. Εγω ακολουθησα τη διαδικασια που περιγραφει το thread με τη διαφορα οτι χρησιμοποιησα το rootexplore για να διαχειριστω το build.prop. Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 καλησπερα παιδια το πηρα και εγω σημερα εχω συνδεση vodafone και συνδρομη στο internet mobile παω να συνδεθω στο νετ και δεν μου βγαζει επιλογες οπως στο προηγουμενο κινητο και καλα με ρωταγε με τι τυπο συνδεση θελω να συνδεθει π.χ web vodafone , vodafone prepey , και κατι αλλα και παταγα το web vodafone τωρα το μινι μου βγαζει μονο το vodafone να συνδεθω με αυτο η θα εχω εξτρα χρεωση ? σε εσας τι γινεται :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_1 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) ειναι safe ο τρόπος του unbrand ή μπορεί να το brickάρουμε; Εγω πάντως ακόμα εχω ενα motorola το οποίο σε προσπάθεια μου να το κάνω unbrand με firmware update brickare. Βασικά δεν brickare ακριβώς μου βγάζει enter subsidiary password. Και αυτό το password φυσικά φεύγει κάπως περίεργα. Mπαίνεις σε κάποια site που ούτε η μάνα τους τα ξέρει τους δίνεις το imei της συσκευής σου και κάποια λεφτά και θεωρητικά στο ξεκλειδώνουν(σου δίνουν τον εξαψήφιο-οχταψήφιο κωδικό που χρειάζεται για να ανοίξει το κινητό)... Αλλιώς δε μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις το κινητό ever. Ας πούμε το motorola που ήταν αρχαιολογία απο το να δώσω 25 ευρό που μου ζήταγαν να το ξεκλειδώσω προτίμησα να το κρατήσω αχρηστευμένο για να με αποθαρύνει στο μέλλον απο παρόμοιες μλκς. http://farm5.static.flickr.com/4111/5008717129_f33553df01.jpg Edited September 20, 2010 by yiannis_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Αν κάνεις ότι λέει εδώ δεν παίζει κανένα θέμα.... εκανα οτι λεει.τωρα παλι πρεπει να ξανακανω 3η φορα update για να μου φερει το νεο firm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 εκανα οτι λεει.τωρα παλι πρεπει να ξανακανω 3η φορα update για να μου φερει το νεο firm? Στην ουσια αυτο που κανεις ειναι να "αλλαζεις" τα αρχεια που χρησιμοποιει το SEUS για να προσδιοριζει την εκδοση του firmware με αλλα τα οποια αντιστοιχουν στην UK GENERIC. Οποτε οταν δινεις την εντολη για update να εγκαθισταται η τελευταια εκδοση για UK. Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 εκανα οτι λεει αλλα μαλλονδεν εκανε τιποτα. ο ηχος της κοσμοτε ειναι ακομα μεσα. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Εγω πάντως ακόμα εχω ενα motorola το οποίο σε προσπάθεια μου να το κάνω unbrand με firmware update brickare. Βασικά δεν brickare ακριβώς μου βγάζει enter subsidiary password. Και αυτό το password φυσικά φεύγει κάπως περίεργα μπαίνει σε κάποια site που ούτε η μάνα τους τα ξέρει τους δίνεις το imei της συσκευής σου και κάποια λεφτά και στο ξεκλειδώνουν... Αλλιώς δε μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις το κινητό ever. Ας πούμε το motorola που ήταν αρχαιολογία απο το να δώσω 25 ευρό που μου ζήταγαν να το ξεκλειδώσω προτίμησα να το κρατήσω αχρηστευμένο για να με αποθαρύνει στο μέλλον απο παρόμοιες μλκς. Αυτό συμβαίνει γιατί προσπάθησες να κάνεις unbrand με branded firmware! (συνήθως αυτά ζητάνε μετά subsidy lock). Μετά από flash με τέτοιο firmware, το κινητό κλειδώνει και δέχεται συγκεκριμένες sim από τον πάροχο, όπου είναι κλειδωμένο (πχ Orange, T-Mobile κλπ). Υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι μεσάζoντες στο διαδίκτυο που μπορούν έναντι αντιτίμου να σου προμηθεύσουν subsidy code, αν τους δώσεις το IMEI σου. Απλά όπως όλες οι αγορές στο internet θέλει προσοχή. Εγώ προσωπικά πάντως προτιμούσα πάντα modded firmwares για τα motorola μου γιατί και unbranded ήταν αλλά και είχαν features που η μαμά motorola μόνο στα όνειρα της είχε δεί! (Sorry βγήκα εντελώς off topic με το μπαρδόν κύριοι moderators :oops: ) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Αν βάλω απο πάνω unbranded firmware το σωζω ή όχι. Όχι πως με νοιάζει E770 είναι απλά ρωτάω.:lol::lol::lol: Καλύτερα άστο βαριέμαι να το ψάχνω. *Ας σβηστεί απο κάποιον mod.* Δυστυχώς όχι.. :( Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Όχι HD?!? Κρίμα... :( Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) μπαινει κανενας στο ιντερνετ μεσω Mobile Internet της vodafone ? τι επιλογη σας βγαζει οταν θελετε να μπειτε στο νετ ? web vodafone ? vodafone prepey ? σκετο vodafone ? ειμαι στο προγραμμα Mobile Internet (Small) τι πρεπει να παταω ωστε να μην χρεωθω παραπανω ? :(:(:( α ξεχασα να πω πως η συσκευασια μεσα δεν ειχε κανενα cd rom ηθελα να ρωτησω ετσι πρεπει να ειναι ? πως θα το συνδεσω στον υπολογιστη ? Edited September 21, 2010 by jcb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 σημερα παρελαβα αυτη τη θηκη http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160475373353&ssPageName=STRK:MEWNX:IT παρα πολυ ωραια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts