mobile_hacker Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Το busybox 1.17.1 είναι εδώ: http://d01.megashares.com/index.php?d01=pe5Hj9N Edited November 13, 2010 by mobile_hacker Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Καλημέρα σε όλη τη παρέα, θα ήθελα τα φώτα σας ρε παιδιά, είμαι πολύ καινούργιος στο μικρό κινητάκι...:rolleyes: Έχουμε και λέμε: 1- Υπάρχει κάποιος ωραίος file explorer? 2- Εσείς από την μέχρι τώρα εμπειρία σας, ποιά widget έχετε βάλει στις 4 γωνίες του τηλεφώνου σας? ΠΟιές εξυπηρετούν και είναι πιο χρήσιμες(οκ καταλαβαίνω σχετικό είναι αυτό, αλλά θα ήθελα να μάθω) 3-Αν θέλω μπορώ να εξαφανίσω τις 4 γωνίτσες να μην έχουν κανένα widget, αλλά να μην φαίνεται κενό ότι και καλά δεν έχω βάλει τίποτα 4-Η φωτοφραφική μηχανή, δεν έχει από μόνη της zoom??Πρέπει να μπεί κάποιο "τρίτο" πρόγραμμα? 5-Κάποιος τύπου task manager, Υπάρχει? 6-Τι είναι αυτή η μπάρα που είναι σαν hidden στον πάνω μέρος της οθόνης που άμα σείρεις το δάχτυλό σου προς τα κάτω εμφανίζεται και μετά "ξαναμαζεύεται" πάλι μόνη της... Σας ευχαριστώ ρε παιδιά και Σόρυ άμα σας ζάλισα:O Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Kαι πάλι 1.14.3 λέει. Τι γίνεται ρε γ@...το :blink: Αν το εγκαθιστούσαμε μετά το Titanium, τι λες DaRk_dOg, και όχι πριν ? Μπας και άλλαζε κάτι? :worry: http://img38.imagefra.me/i3bd/dark_dog/pd_014_u92ct.png Έκδοση Busybox 1.18.0 git από Stephen Stericson, το έκανα εγκατάσταση από την εφαρμογή στο link μου :blink: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Λολ δεν υπάρχεις.... :-P το λινκ μπορείς να το ξαναποσταρεις? Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Λολ δεν υπάρχεις.... :-P το λινκ μπορείς να το ξαναποσταρεις? Busybox ... Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ευχαριστώ πολύ, σόρρυ που σου ζήτησα να το ξαναποσταρεις αλλά το browsing μέσω του κ770 κάποιες φορές είναι εφιαλτικό :-P Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Καλημέρα σε όλη τη παρέα, θα ήθελα τα φώτα σας ρε παιδιά, είμαι πολύ καινούργιος στο μικρό κινητάκι...:rolleyes: Έχουμε και λέμε: 1- Υπάρχει κάποιος ωραίος file explorer? 2- Εσείς από την μέχρι τώρα εμπειρία σας, ποιά widget έχετε βάλει στις 4 γωνίες του τηλεφώνου σας? ΠΟιές εξυπηρετούν και είναι πιο χρήσιμες(οκ καταλαβαίνω σχετικό είναι αυτό, αλλά θα ήθελα να μάθω) 3-Αν θέλω μπορώ να εξαφανίσω τις 4 γωνίτσες να μην έχουν κανένα widget, αλλά να μην φαίνεται κενό ότι και καλά δεν έχω βάλει τίποτα 4-Η φωτοφραφική μηχανή, δεν έχει από μόνη της zoom??Πρέπει να μπεί κάποιο "τρίτο" πρόγραμμα? 5-Κάποιος τύπου task manager, Υπάρχει? 6-Τι είναι αυτή η μπάρα που είναι σαν hidden στον πάνω μέρος της οθόνης που άμα σείρεις το δάχτυλό σου προς τα κάτω εμφανίζεται και μετά "ξαναμαζεύεται" πάλι μόνη της... Σας ευχαριστώ ρε παιδιά και Σόρυ άμα σας ζάλισα:O δυο πιο καλοι ειναι οι OI file manager ή astro file manager. Αυτο με τα εικονιδια στις γωνιες ειναι σχετικο.εγω πχ εχω κλησεις,handcent sms,καταλογο και το my settings που εχει μεσα ολα οσα χρειαζομαι για να μην φτιαχνω 15 widgets.. Το να τα βγαλεις και να μην φαινεται τπτ δεν νομιζω να γινεται..δοκιμασε εναν lawncher και θα κανεις τη δουλεια σου..ADW launcher. Οχι η καμερα δεν εχει απο τη μανα της ζουμ.κατεβασε το vingette που κανει αυτη τη δουλεια και αλλα πολλα. οταν λες τασκ μανατζερ εννοεις να βλεπεις τι εφαρμογες τρεχουν στο κινητο σου;βαλε το autokiller. Οσο για την μπαρα αυτη που λες,θα καταλαβεις μονος σου τι ειναι αν το ψαξεις λιγο.. Btw χρονια πολλα dark αν και καθυστερημενα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Να ρωτήσω, για 1.6 έκδοση υπάρχει κάποια free εφαρμογή που κάνει wifi tethering? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Αυτό είναι πραγματικά το Άγιο Δισκοπότηρο για τα SE!!! Στα νιάτα μου είχα γράψει μια εφαρμογή για το Κ700 αλλά δεν δούλεψε ποτέ καλά. :( Πάντως και για το android δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου. Στο P1i μου που είχα (UIQ λογισμικό) υπήρχε εφαρμογή και έτρεχε και πολύ καλά μάλιστα! στο bluetooth ψιλοκόλαγε λόγω bandwidth αλλά κατα τα άλλα με usb δούλευε άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comfuzio Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 btw κανένας καλός startup manager; και τι εφαρμογές είναι safe να βγούνε από το boot; Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega v3.0XT - XXKI4 Gingerbread 2.3.5 www.e-arena.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Busybox... Τώρα όλα μια χαρα :p ΤΗΝΧ DaRk_dOg :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Καλώς ήρθες! Το fixer δεν χρειάζεται να προστεθεί μιας και στην 2.1 έχει λυθεί το πρόβλημα. Για τα υπόλοιπα προγράμματα υπάρχει η Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Α, δεν την είχα δει την λίστα, πολύ καλή δουλειά! Ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Κάποιος με 1.6 μπορεί να μου πει αν δουλεύουν Angry Birds, TextPlus και Kik Messenger? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Κάποιος με 1.6 μπορεί να μου πει αν δουλεύουν Angry Birds, TextPlus και Kik Messenger? Angry Birds νομιζω δεν επαίζει σε 1.6 :( OK Λάθος μου παιδια, Sorry ΠΑΙΖΕΙ :O Edited November 13, 2010 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Τέέέέέλεια, αν και δεν ενδιαφέρομαι πολύ για αυτό, για το TextPlus πιο πολύ... Μπορείς να τα δοκιμάσεις please?? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Κάποιος με 1.6 μπορεί να μου πει αν δουλεύουν Angry Birds, ενωηται εχω λιωσει:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Τι ωραίαα :) :) Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να δοκιμάσεις και τα άλλα 2 που ανέφερα; Και αν γίνεται να μου πεις αν το market έχει καμία wifi tethering app, free πάντα! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Αν θυμάμαι καλά το angry birds έχει βγει πλέον και για την 1.6. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Από ρυθμίσεις για να ειδοποιηθείς θα πρέπει να έχεις στο "About Phone -> Software update -> Autosearch" και "Wireless controls -> Mobile networks -> Data traffic" τσεκαρισμένα ή αντί για Data traffic (που θα σου φάει λεφτά από τον λογαριασμό) να έχεις ανοιχτό συνέχεια το Wifi και να κάθεσαι όλη μέρα σπίτι ή να ψάχνεις συνέχεια για hotspot ή να πατάς κάθε 10 δευτερόλεπτα το "About Phone -> Software update -> Update now" ή να έχεις συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το USB στο PC και να το αποσυνδέεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ανοιχτό ταυτόχρονα και το PC Cοmpanion αλλά και το SEUS και να απεγκαταστείς και να τα ξαναεγκαταστείς κάθε μισή ώρα αφού σβήσεις ενδιάμεσα 5 φορές το φάκελλο "db" από το "Update Service" ή να ξεροσταλιάζεις πανω στο PC ψάχνοντας στο ίντερνετ και στο sonyericcson official blog για το πότε θα βγει η αναβάθμιση με το Sales Item number (SI) στο χέρι (που θα βρεις ανοίγοντας το καπάκι του κινητού πάνω σε ένα αυτοκολλητάκι) ή να ανάψεις καμμιά λαμπάδα ίσα με το μπόι του Rickard Skogberg στην Παναγιά την Κινητοκρατούσα, μπας και δεήσει η Sony και βγάλει το ρημαδο-update και για το δικό σου Localization γιατί απ' ότι φαίνεται δεν το έχει βγάλει ακόμα. Αν είσαι ανυπόμονος, που για να κάνεις τα παραπάνω μάλλον θα είσαι, και μπορείς να πάρεις ένα μικρό ρίσκο τότε δοκίμασε αυτό τον οδηγό του Dark Dog με τον οποίο θα μπορέσεις να κάνεις debrand και να περάσεις το Νορβηγικό firmware. Αν σε μπέρδεψα και δεν καταλαβαίνεις γρι από αυτά που γράφω, τότε απλά περίμενε και θα μόλις βγει θα το μάθεις σίγουρα. Κι εγώ αυτό έχω πάντως και απλά περιμένω. ΒΟΗΘΕΙΑ...... Επειδή μπέρδεψα τα πράγματα και αντί για το mini εβαλα το build.prop UK σε x10 υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί γιατί μου βγάζει την οθόνη με το θαυμαστικό και δεν ανοίγει Edited November 13, 2010 by zxr Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Ναι, το παμε, τα πουλιά λειτουργούν :p Τα άλλα δύο όμως;;; Μπορεί κάποιος να τα δοκιμάσει;; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zupaton Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) ΒΟΗΘΕΙΑ...... Επειδή μπέρδεψα τα πράγματα και αντί για το mini εβαλα το build.prop UK σε x10 υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί γιατί μου βγάζει την οθόνη με το θαυμαστικό και δεν ανοίγει Πρακτικά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί εγώ απλά περιμένω. Θεωρητικά ρίξε μια ματιά εδώ. EDIT:Αυτό είναι για το PRO! Εδώ πρέπει να είναι το flashάρισμα για X10 mini απλό. Εναλλακτικά, περίμενε τον DD ή κάποιον άλλο που να τα ξέρει καλύτερα. :wacko: Πάντως καλό είναι (άργησα να το πω?) αν δεν είμαστε και ειδήμονες, να αποφεύγουμε να μαστροχαλάμε Σαββατοκύριακα γιατί θα πρέπει να περιμένουμε όλο το ΣΚ μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά με τα Service ή τα ανταλλακτικά. :rolleyes: Κάνε και μια προσπάθεια πάντως, αν στο αναγνωρίζει το PC Companion ή το Sony Ericsson Update Service (SEUS), μπας και καταφέρεις να το κάνεις repair (επισκευή). Edited November 13, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 οκ προσπαθώ Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ενωηται εχω λιωσει:):) παιδια εμενα εχει ενα θεματακι, οταν περασει καποια ωρα και κλειδωσει το τηλεφωνο,η εφαρμογη κολλαει και πρεπει να την κλησω με task manager εχω την 1.6 ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 οκ προσπαθώ Ακολούθησε αυτό που σου είπε ο zupaton. Ισχύει. Κατεβάζεις το flashtool από εδώ Κατεβάζεις το firmware από εδώ Αποσυνδέεις το κινητό και το σβήνεις. Απενεργοποιείς τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη αν έχεις windows Vista/7 (Έναρξη - Πίνακας ελέγχου - Λογαριασμοί χρηστών - Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ελέγχου λογαριασμού χρήστη). Κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή σου Αποσυμπιέζεις και τα δύο αρχεία που κατέβασες και βάζεις το περιεχόμενο του mini.rar (όχι τον φάκελο μόνο τα αρχεία) στον φάκελο "firmware" που βρίσκεται μέσα στον φάκελο "X10Flash-2.1". Τρέχεις το Χ10flash.bat. Σου βγάζει να επιλέξεις ανάμεσα σε: 1)X10 2)E10i/U20i επιλέγεις το δεύτερο. Σου βγάζει "Wipe user data". Δίνεις "y" για yes. Μετά σου λέει να συνδέσεις το mini και βγάζει συνεχόμενες πράσινες τελείες. Πατάς το κουμπί της επιστροφής (back) και ενώ το κρατάς πατημένο συνδέεις το usb. Αφού το συνδέσεις θα σου βγάλει "flashing phone" ή κάτι τέτοιο. Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ και περιμένεις να σου γράψει Finished. ΥΓ: Διαβάζουμε προσεκτικά την διαδικασία και μετά ενεργούμε σε κάθε οδηγό. ΥΓ2: ΜΗΝ απεγκαταστήσεις το Pc Companion για κανέναν λόγο πριν να flashareis το κινητό για να μείνουν οι drivers. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 η διαδικασία είναι για mini η για χ10 γιατί το έκανα αλλά τίποτα Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts