Jump to content

zupaton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zupaton

  1. Αν και προσωπικά προτιμώ τα χρώματα και τα λουλούδια και το μπλέ της μαμάς.... άξιος!
  2. Εγώ το έχω στο PeterPan και δουλεύει μια χαρά. :lol: j/k Όντως κουφό. :blink:
  3. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες πάνε στο φάκελλο DCIM για να υπάρχει συμβατότητα με τις φωτογραφικές μηχανές (μια και εκεί τα σώζουν κι αυτές) ώστε αν μπει η κάρτα σε κάποια φωτογραφική να μπορείς να τα βλέπεις και εκεί, ένα κάτι σαν συμβατότητα δηλαδή. ;) Τίποτα βρε. Μεταξύ μας? Αλίμονο! :P Δεν νομίζω. Αρκεί να είναι FAT32. Γιατί αν είναι χοντρύτερη από 32 δε θα χωράει μέσα μετά. :D
  4. To z4root μπορείς να το κατεβάσεις και από το market. Γενικά πάντως αν θέλεις να τρέξεις εφαρμογές android (.apk) που θα έχεις βάλει στην κάρτα, θα πρέπει να έχεις κατεβάσει και κάποιον file manager.
  5. Κοίτα, μη το κάνουμε "του χαρίζανε γάϊδαρο και τον κοίταγε στα δόντια" (γενικά και όχι προσωπικά μιλώντας).:rolleyes: Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουνε ματώσει τα τσιπάκια του τηλεφώνου για να βάλουν άμεσα έστω και νορβηγικό firmware (γενικά και όχι προσωπικά μιλώντας). :rolleyes: Πάντως, αφού σου ήρθε επίσημη ειδοποίηση για να κάνεις ενημέρωση είσαι καλυμμένος. Για το root δεν ξέρω, (αν ξέρει ας πει κάποιος άλλος) έχω την εντύπωση ότι θα γίνει unroot με την αναβάθμιση αλλά και πάλι μπορείς να το κάνεις ξεroot μόνος σου πριν από αυτή.;)
  6. Κοίτα λίγο αυτό. ;) Μη μασάς. Αφού είναι επίσημη αναβάθμιση μια και δεν το έχεις πειράξει καθόλου δεν χάνεις εγγύηση. Καλό είναι να κρατήσεις αντίγραφα και με το πρόγραμμα που θα σε βάλει να κατεβάσεις στο τηλέφωνο το update service αλλά και με κανένα Myphone explorer στο PC για να μην χάσεις τίποτα επαφές ή ραντεβού που τυχόν έχεις προγραματίσει στο calendar με οδοντίατρo ή κανένα γκομενάκι (γενικά και όχι προσωπικά μιλώντας), αφού έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις που το backup πρόγραμμα της Sony υπάρχει πιθανότητα να τα κάνει κουλουβάχατα όπως έχουν παρατηρήσει αρκετοί. Είναι αρκετά απλή διαδικασία... πιστεύω.
  7. Υπάρχει ένα σενάριο (επιστημονικής φαντασίας) ότι οι άνθρωποι της Sony δουλεύουν πάνω σε κάποιους πρόχειρους drivers αλλά προς το παρόν πιάνει μόνο βραχέα και Ντόιτσε Βέλε. Πλάκα κάνω. :p
  8. Είναι πρόβλημα λόγω της διαφορετικής φιλοσοφίας (ή που πάει να περάσει) του android. Αλλά έτσι αχάριστοι είμαστε εμείς οι χρήστες. Όταν τα αποθηκεύει μόνο στη SIM τα θέλουμε και στην μνήμη, όταν τα αποθηκεύει στη μνήμη τα θέλουμε στη SIM. Όταν τα αποθηκέυει και στα δύο θέλουμε και στην κάρτα μνήμης. Όταν τα αποθηκεύει και στα τρία τα θέλουμε και στο PC, όταν τα αποθηκεύει και στα τέσσερα τα θέλουμε και σε cloud. :rolleyes: Απ' ότι είδα πάντως υπάρχει ένα πρόγραμμα στο market, το Contact2sim που μπορεί να βοηθήσει να μην ξεχεριαστείς.
  9. Μάλλον δεν εννούσε για σένα το Office Suite. Ή πήγαινε στο market, βάλε delete contacts και θα βγούνε κάμποσα προγράμματα που μπορεί να σου κάνουν, ή κατέβασε το Myphone explorer και τον Myphone explorer client από το market για να σβήσεις και να κάνεις ότι άλλο θέλεις εύκολα μέσω Wifi. ;)
  10. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις τη λήξη ορίου οθόνης στο μέγιστο 30 λεπτά, που σημαίνει και ότι μάλλον θα πρέπει να το φορτίζεις και κάθε 30 λεπτά, χώρια που μπορεί να πατηθεί και κατά λάθος τίποτα και να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα σου την ώρα που θα είσαι με τη γκόμενα. :rolleyes: ...Υποθετικά και γενικά μιλώντας. :rolleyes:
  11. Μπορείς να δοκιμάσεις την ARMv6 αλλά καλύτερα όχι αν δε θες να χάσεις το φως σου. Βγάζει κάτι μενού ΝΑΑΑααα με το συμπάθειο, επειδή κατά πως λένε δεν είναι βελτιστοποιημένο για χαμηλές αναλύσεις. Απ' ότι φαίνεται προς το παρόν, πρέπει να είναι αρκετά πρώιμη δουλειά.
  12. Δεν σου ήρθε τίποτα γιατί δεν κάνεις αυτά εδώ. :lol: Μάλλον δεν σε δουλεύει, Απ' ότι φαίνεται οι unbranded (τουλάχιστον στην Ελλάδα) είναι οι ριγμένοι. Υπομονή... ;)
  13. Πρακτικά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί εγώ απλά περιμένω. Θεωρητικά ρίξε μια ματιά εδώ. EDIT:Αυτό είναι για το PRO! Εδώ πρέπει να είναι το flashάρισμα για X10 mini απλό. Εναλλακτικά, περίμενε τον DD ή κάποιον άλλο που να τα ξέρει καλύτερα. :wacko: Πάντως καλό είναι (άργησα να το πω?) αν δεν είμαστε και ειδήμονες, να αποφεύγουμε να μαστροχαλάμε Σαββατοκύριακα γιατί θα πρέπει να περιμένουμε όλο το ΣΚ μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά με τα Service ή τα ανταλλακτικά. :rolleyes: Κάνε και μια προσπάθεια πάντως, αν στο αναγνωρίζει το PC Companion ή το Sony Ericsson Update Service (SEUS), μπας και καταφέρεις να το κάνεις repair (επισκευή).
  14. Από ρυθμίσεις για να ειδοποιηθείς θα πρέπει να έχεις στο "About Phone -> Software update -> Autosearch" και "Wireless controls -> Mobile networks -> Data traffic" τσεκαρισμένα ή αντί για Data traffic (που θα σου φάει λεφτά από τον λογαριασμό) να έχεις ανοιχτό συνέχεια το Wifi και να κάθεσαι όλη μέρα σπίτι ή να ψάχνεις συνέχεια για hotspot ή να πατάς κάθε 10 δευτερόλεπτα το "About Phone -> Software update -> Update now" ή να έχεις συνδεδεμένο το τηλέφωνο με το USB στο PC και να το αποσυνδέεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ανοιχτό ταυτόχρονα και το PC Cοmpanion αλλά και το SEUS και να απεγκαταστείς και να τα ξαναεγκαταστείς κάθε μισή ώρα αφού σβήσεις ενδιάμεσα 5 φορές το φάκελλο "db" από το "Update Service" ή να ξεροσταλιάζεις πανω στο PC ψάχνοντας στο ίντερνετ και στο sonyericcson official blog για το πότε θα βγει η αναβάθμιση με το Sales Item number (SI) στο χέρι (που θα βρεις ανοίγοντας το καπάκι του κινητού πάνω σε ένα αυτοκολλητάκι) ή να ανάψεις καμμιά λαμπάδα ίσα με το μπόι του Rickard Skogberg στην Παναγιά την Κινητοκρατούσα, μπας και δεήσει η Sony και βγάλει το ρημαδο-update και για το δικό σου Localization γιατί απ' ότι φαίνεται δεν το έχει βγάλει ακόμα. Αν είσαι ανυπόμονος, που για να κάνεις τα παραπάνω μάλλον θα είσαι, και μπορείς να πάρεις ένα μικρό ρίσκο τότε δοκίμασε αυτό τον οδηγό του Dark Dog με τον οποίο θα μπορέσεις να κάνεις debrand και να περάσεις το Νορβηγικό firmware. Αν σε μπέρδεψα και δεν καταλαβαίνεις γρι από αυτά που γράφω, τότε απλά περίμενε και θα μόλις βγει θα το μάθεις σίγουρα. Κι εγώ αυτό έχω πάντως και απλά περιμένω. ;)
  15. Προσωπικά χρησιμοποιώ, τις λίγες φορές που είναι απαραίτητο, το androidVNC στο τηλέφωνο σε συνδυασμό με TightVNC στο PC. Αποδεκτά γρήγορο μέσω Wifi (δηλαδή για να το χρησιμοποιείς όταν είσαι σπίτι ή στο δίπλανό διαμέρισμα της νέας γειτόνισσας, αν και εκεί μάλλον δεν θα σου χρειαστεί) αρκεί να το ρυθμίσεις για λίγα χρώματα και χωρίς bαckground στο desktop. Απελπιστικά αργό αλλά τουλάχιστον λειτουργεί κουτσά στραβά μέσω 3G για να κάνεις τίποτα ελέγχους ή ρυθμίσεις, αρκεί να έχεις static ip ή να μην κάνεις ποτέ reset το router, ανάλογα την περίπτωση.
  16. Απλά, πάτα μία φορά (όχι παρατεταμένα) το power button (αυτό στο πάνω μέρος που είναι για να κλείνεις τη συσκευή). ;)
  17. Έχει φτιάξει οδηγό ο Dark Dog εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 Είναι λίγο κωδικοποιημένος ο τίτλος και δεν πάει εύκολα το μυαλό. ;)
  18. Πολύ καλό! Τώρα το μόνο που απομένει είναι να φτιάξεις και ένα live wallpaper με γυαλοκαθαριστήρα. :D
  19. Σωστό. Δεν το είχα σκεφτεί τόσο... low level... :rolleyes: Επειδή κατέβασα κι εγώ το αρχείο .zip με τα manual για να δω τι παίζει, απ' ότι είδα οι φάκελλοι με τις γλώσσες είναι χύμα δηλ. δεν βρίσκονται σε φάκελλο .emanual, μήπως θα πρέπει να τα αποσυμπιέσει μέσα στο .emanual ή το σύστημα θα τα βρει και θα τα μεταφέρει μόνο του?
  20. Το κανονικό είναι να αποσυπιέσεις τα αρχεία του .zip μέσα στο φάκελλο του <.emanual> Αν και πάλι δεν τα αναγνωρίζει (καθώς και τα αρχεία μουσικής όπως λες) τότε μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα το τηλέφωνο που θα το λύσεις είτε με factory data reset είτε με επιδιόρθωση με το PC Companion. Δοκίμασε πάντως πρώτα να κάνεις και umount- mount την κάρτα μνήμης. Σε παρόμοια περίπτωση (όσον αφορά κάποια από τα αρχεία) πάντως, προσωπικά με backup της κάρτας μνήμης, φορμάρισμα της και επαναφορά των αρχείων στην κάρτα δεν είδα προκοπή αν και θα μπορούσες να το δοκιμάσεις και αυτό.
  21. Μα δεν είναι απαραίτητο να κάνεις root. Εγώ τον βλέπω και είμαι unrooted. Θα πρέπει να ανέβεις μάλλον ένα directory πάνω από το default που σε βγάζει ο astro. Μάλλον πάντως αυτά που γράφεις δεν πρέπει να είναι αρκετά.
  22. To build.prop είναι ένα αρχείο που μπορείς να βρεις εγκαθιστώντας έναν file manager στο κινητό (όπως τον astro file manager) ανοίγοντας τον φάκελλο <system> που υπάρχει στη μνήμη του τηλεφώνου, κοινώς root. ;) Χωρίς να θέλω να φανώ ρατσιστής, μια και είναι του "δικού μας" Dark_Dog σαφώς και του αξίζουν συγχαρητήρια. ;)
  23. Ένα πρόχειρο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι το ρολογάκι το Ωmega πρέπει να είναι μαϊμού γιατί απ' ότι βλέπω ο δευτερολεπτοδείκτης βγαίνει έξω από την κάσα. :D
  24. Seems to be a feature, καθώς απ΄ότι έχω καταλάβει όταν υπάρχει τελεία μπροστά το σύστημα αγνοεί το φάκελλο και δεν τον σκανάρει ή κάτι τέτοιο. Πράγματι, αν πας από USB-Windows δεν θα σε αφήσουν τα Windows. Μπορείς όμως να το κάνεις με ένα file manager που μπορείς να κατεβάσεις από το Android market όπως τον Astro file manager.
  25. Εμ, ναι. Εκτός και αν έχει χ3σει καμμιά μύγα στο μόνιτορ...
×
×
  • Create New...