pmakridis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Καλημέρα.... Μια ερωτησούλα θα ήθελα να κάνω... εκ μέρους της γυναίκας μου... Υπάρχει τρόπος να κλειδώνει χειροκίνητα τα Χ10 μινι χωρίς να χρειάζεται να περιμένει 1 λεπτό για να κλειδώσει μόνο του ; κάποιος συνδυασμό πλήκτρων ή... κάτι.... Ευχαριστώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zupaton Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Καλημέρα.... Μια ερωτησούλα θα ήθελα να κάνω... εκ μέρους της γυναίκας μου... Υπάρχει τρόπος να κλειδώνει χειροκίνητα τα Χ10 μινι χωρίς να χρειάζεται να περιμένει 1 λεπτό για να κλειδώσει μόνο του ; κάποιος συνδυασμό πλήκτρων ή... κάτι.... Ευχαριστώ...! Απλά, πάτα μία φορά (όχι παρατεταμένα) το power button (αυτό στο πάνω μέρος που είναι για να κλείνεις τη συσκευή). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Φιλε μου δεν θα επεκταθώ περισσότερο στο θέμα, γιατί θα βγούμε μάλλον offtopic και δεν θέλω. Εχει πολύ μεγάλη διαφορα πάντως το να καταθέτουμε τη γνώμη μας και την εμπειρία μας , από το να παρακινούμε / παροτρύνουμε τους υπολοιπους να κάνουν κάτι. Δεν είπα ότι ήταν φαντασία σου η εμπειρία που έζησε εσύ αλλα και οι υπόλοιποι με το PC Companion, ούτε οτι το το έγραψες με κακή προθεση, αλλα παρόλα αυτά επειδή έτυχε σε σένα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε και κανονα. Όπως είπα και στο προηγούμενο post η μέθοδος της αναβάθμισης με το PC Companion είναι η προτεινόμενη από την ιδια την SE. Τώρα αν για σένα "σωστη διαδικασία" δεν είναι αθυτο που λέει ο κατασκευαστής και είναι αυτό που λες εσύ, εγώ δεν έχω τίποτε άλλο να πω, σταματώ εδώ. Τέλος δεν σε κατηγορισα για κάτι, είπα απλώς ας προσέχουμε τι γραφουμε. Φιλικά πάντα. Αυτοί που μας διαβάζουν μπορούν νομίζω να κρίνουν και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, νομίζω καταθέσαμε και οι δυο τα επιχειρηματα μας. :) +1 Και εντελώς πληροφοριακά, το SEUS Pro δεν έχει καμιά σχέση με το SEUS (Πέρα από το interface που μοιάζει). Το SEUS Pro είναι λογισμικό που κάνει force Flashing και έχει +50ΜΒ σε drivers περισσότερο στην εγκατάσταση. Στην ουσία κάνει την ίδια δουλειά που κάνουν τα omnius και Davinci. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Απλά, πάτα μία φορά (όχι παρατεταμένα) το power button (αυτό στο πάνω μέρος που είναι για να κλείνεις τη συσκευή). ;) Την ευχή μου....!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightnt Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 φιλε μου κι εγω που δεν το πηρα απο βοντα αλλα απο το πλαισιο (χωρις καποιο Brand), παλι δεν ειμαι στη... λιστα SI: 1236-7378 εν αναμονη λοιπον Και εγώ από πλαίσιο το Pro ούτε το δικό μου έχει SI: 1239.2277.7 Παράθεση Αγάπη είναι η μοναξιά που πρέπει στον καθένα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Υπομονή....... μεγίστη αρετή!!! Δεν ξέρω γιατί να μπλέξετε με debranding και flash σε 2.1 μιας version που δεν κάνει για την χώρα μας, αφού η αναβάθμιση είναι γεγονός (και όχι ευχολόγιο που ακούγαμε μέχρι τώρα)... εγώ πάντως επιλέγω να περιμένω, το έχω φέρει εκεί που θέλω με το ρουτ και τις εφαρμογές 1.6 που χρειάζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Υπομονή....... μεγίστη αρετή!!! Δεν ξέρω γιατί να μπλέξετε με debranding και flash σε 2.1 μιας version που δεν κάνει για την χώρα μας, αφού η αναβάθμιση είναι γεγονός (και όχι ευχολόγιο που ακούγαμε μέχρι τώρα)... εγώ πάντως επιλέγω να περιμένω, το έχω φέρει εκεί που θέλω με το ρουτ και τις εφαρμογές 1.6 που χρειάζομαι... Χεχ εν μέρει έχεις δίκιο. Αλλά τελικά ποιά είναι αυτά τα τόσο μεγάλα προβλήματα που το κάνουν να μην είναι κατάλληλο για την χώρα μας?.. Από ότι βλέπω μόνο τα μηνύματα με τους 160 χαρακτήρες. Χμ... το καλό το παλικάρι μήπως ξέρει και άλλο μονοπάτι? (handcent SMS) Και μήπως αυτό το μονοπάτι είναι και καλύτερα στρωμένο από το κανονικό? (Stock εφαρμογή sms)?.. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 βγηκε και το angry birds για 1.6!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_1 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) Υπομονή....... μεγίστη αρετή!!! Δεν ξέρω γιατί να μπλέξετε με debranding και flash σε 2.1 μιας version που δεν κάνει για την χώρα μας, αφού η αναβάθμιση είναι γεγονός (και όχι ευχολόγιο που ακούγαμε μέχρι τώρα)... εγώ πάντως επιλέγω να περιμένω, το έχω φέρει εκεί που θέλω με το ρουτ και τις εφαρμογές 1.6 που χρειάζομαι... Χωρίς να κατοιγορώ αυτούς που βιάζονται ανήκω και εγώ στην ίδια κατοιγορία. Βασικά αφού δε μου χρειάστηκε κάπου το rout το εχω και unrooted. Όταν με το καλό θέλει ας έρθει η 2.1. Υπομονή έχω μάθει να κάνω απο το iphone που αναβαθμίζουμε αν και μόνο αν εχει γίνει jailbreak στο νέο firmware οπότε και στο παρελθόν εχω μείνει άπειρες φορές με όχι up to date firmware στην συσκευή μου. Τιποτα δεν έπαθα απο αυτήν μου την επιλογή. Αντίθετα οσοι ήταν πρώτοι στις αναβαθμίσεις ήταν πρώτοι και στo να φτιάχνουν threads με προβλήματα που αντιμετώπιζαν. : P PS Τελικά με την 2.1 μάθαμε πόσοι ram εχει το x10 mini??? 128 ή 256. Στην 1.6 δεν μπορούσαμε να δούμε γιατί διάβαζε μέχρι 128 το OS. Edited November 11, 2010 by yiannis_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει νέος τρόπος για root και πλέον μπορείτε να τον βρείτε στο τέλος του πρώτου post εδώ Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan248 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ρε παιδιά έχει πάρει κανείς με 1.1.A.0.8 την 2.1; ναι ειχα wind την 1.6 με 1.1.Α.0.8 και χτες το βραδυ με το companion εκανα αναβαθμιση σε 2.1-update1 με 2.0.Α.0.504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckrider Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) ναι ειχα wind την 1.6 με 1.1.Α.0.8 και χτες το βραδυ με το companion εκανα αναβαθμιση σε 2.1-update1 με 2.0.Α.0.504 Όπα!!! Αυτό είναι είδηση... edit:Μόλις δοκίμασα και τίποτα... 1.1.Α.0.8 unbranded(νομίζω) Edited November 11, 2010 by duckrider Παράθεση duckriders.5u.com :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Όπα!!! Αυτό είναι είδηση... edit:Μόλις δοκίμασα και τίποτα... 1.1.Α.0.8 unbranded(νομίζω) Ουτε εδω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k4rma Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Κατεβασα το bluetooth File Transfer.apk αρχειακι καθως και το Astro File Manager.apk αρχειακι στη συνεχεια τα πεταξα και τα δυο χυμα στην καρτα μνημης του κινητου μου και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τα βρω πουθενα για να τα κανω εγκατασταση οταν ανοιγω το κινητο μου ... :S τι ακριβως κανω λαθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Κατεβασα το bluetooth File Transfer.apk αρχειακι καθως και το Astro File Manager.apk αρχειακι στη συνεχεια τα πεταξα και τα δυο χυμα στην καρτα μνημης του κινητου μου και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τα βρω πουθενα για να τα κανω εγκατασταση οταν ανοιγω το κινητο μου ... :S τι ακριβως κανω λαθος;; Το ASTRO File Manager θα το κατεβάσεις από το market, θα το κάνεις εγκατάσταση και μετά θα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση άλλων εφαρμογών μέσω αυτού. ΥΓ: :P Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k4rma Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Μα δεν βρισκω ουτε το File Manager για να το κανω εγκατασταση :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Ουτε εδω.... ουτε και εδω... αλλα οπως αναφερθηκε και σε προηγουμενα post μαλλον δεν μετραει τοσο το οτι ειναι unbranded απο τη στιγμη που σιγουρα ειναι localized χωρις καποιο brand ειναι και το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Μα δεν βρισκω ουτε το File Manager για να το κανω εγκατασταση :S Συγκεντρώσου! Το ASTRO, το κατεβάζεις από το market και κάνει εγκατάσταση μόνο του ενώ το κατεβάζεις! Αφού κάνει λοιπόν εγκατάσταση το ASTRO είναι ο file manager! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει νέος τρόπος για root και πλέον μπορείτε να τον βρείτε στο τέλος του πρώτου post εδώ επιτελους!αυτο περίμενα!thanks!! ρε παιδια να ρωτησω κ κατι αλλο,δηλαδη ο launcher pro δεν τρωει πολυ πιο πολλη μπαταρία απο τον adw?κριμα γιατι ειναι πολυ καλος launcher Edited November 11, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 ρε παιδια να ρωτησω κ κατι αλλο,δηλαδη ο launcher pro δεν τρωει πολυ πιο πολλη μπαταρία απο τον adw?κριμα γιατι ειναι πολυ καλος launcher Eγω αλλαξα τον adw με τον launcher pro plus (ειναι paid) και εχω την ιδια αποδοση μπαταριας με τον ADW,δηλαδη 2,5 μερες. Μη σου πω και καλυτερη αποδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 πως γινεται να διαγραπσω ολες τις επαφες τις συσκευης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evademe Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Σημερα μου εβγαλε στο x10 mini pro μου το σηματακι στα notifications του κινητου οτι υπαρχει software upgrade. Εχω την 1238-9727 που απο οτι ξερω είναι branded GR και τρεχω την 1.6. Πηγα να το αναβαθμισω και με SEUS και με PC companion και δεν μου στελνανε την αναβαθμιση διοτι ισχυριζονταν οτι είχα την τελευταια εκδοση. Μολις εκανα restart το κινητο και δοκιμασα να κανω το update απο το κινητο παλι πηρα το μηνυμα you have the latest software version. Γνωριζει κανεις κατι παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 (edited) πως γινεται να διαγραπσω ολες τις επαφες τις συσκευης??? Δες ΕΔΩ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3289132#post3289132 Σημερα μου εβγαλε στο x10 mini pro μου το σηματακι στα notifications του κινητου οτι υπαρχει software upgrade. Εχω την 1238-9727 που απο οτι ξερω είναι branded GR και τρεχω την 1.6. Πηγα να το αναβαθμισω και με SEUS και με PC companion και δεν μου στελνανε την αναβαθμιση διοτι ισχυριζονταν οτι είχα την τελευταια εκδοση. Μολις εκανα restart το κινητο και δοκιμασα να κανω το update απο το κινητο παλι πηρα το μηνυμα you have the latest software version. Γνωριζει κανεις κατι παραπανω? Μηπως ειναι οι ενημερωσεις απο τις εφαρμογες που εχεις βαλει απο το μαρκετ? Edited November 11, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evademe Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 ακομα και να ειναι απο τις εφαρμογες δεν μου το εχει ξαναβγαλει το μηνυμα τοσες ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 ok!να ρωτησω κ κατι αλλο.το bluex ειναι το ιδιο αρχειο με την 1.6 η πρεπει να βαλουμε αλλο για να δουλέψει?γιατι παο να το κανω εγκατασταση κ μου κανει αναγκαστικη διακοπη.ειμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts