mustanggre Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 καλοριζικη η 2.1 !!!!!! ξερει κανεις πως αλλαζουμε το μπλε φοντο στα μενου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckrider Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Ρε παιδιά έχει πάρει κανείς με 1.1.A.0.8 την 2.1; Παράθεση duckriders.5u.com :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) Ρε παιδιά έχει πάρει κανείς με 1.1.A.0.8 την 2.1; κι εγω παντως που εχω την ιδια με εσενα εκανα ενα check με το PC Companion πριν κανενα 15' και μου εβγαλε οτι εχω την τελευταια... :( ο φιλος megadoctor πιο πανω δεν μας ειπε τι version ειχε και πως εκανε την αναβαθμιση??? λιγο περιεργο ειναι, αφου υποτιθεται οτι δεν εχει βγει ακομα... Edited November 10, 2010 by portman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 εγω παντως που εχω την ιδια εκανα ενα check με το PC Companion πριν κανενα 15' και μου εβγαλε οτι εχω την τελευταια... :( ο φιλος ποιος πανω δεν μας ειπε τη version ειχε και εκανε αναβαθμιση??? Δοκιμάσατε να δείτε αν υπάρχει διαθέσιμη μέσω OTA? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Δοκιμάσατε να δείτε αν υπάρχει διαθέσιμη μέσω OTA? OTA? (ασχετος δεν φαινεται!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 μηπως παιζει ρολο ο παροχος που ειμαστε εγω πχ το εχω παρει απο wind και δεν μου βρισκει αναβαθμιση μηπως δουλευει μονο με cosmote ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 OTA? (ασχετος δεν φαινεται!) OTA = Over The Air Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
van62 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 duckrider εχω κ εγω την 1.1.A.0.8και περιμενω καθημερινα καποιο μηνυμα για να παω στην την 2.1, αλλα μεχρι τωρα αδικος κοπος!!!!!!!!!!!Αν εχεις κανενα νεοτερο σε παρακαλω ποσταρισε το.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει πως απενεργοποιώ το κινούμενο φόντο; Επίσης, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο παραπάνω μήνυμα για το backup και τις επαφές;:D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει πως απενεργοποιώ το κινούμενο φόντο; Επίσης, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο παραπάνω μήνυμα για το backup και τις επαφές;:D πας και το σβηνεις απο το κινητο σου οπως ολα τα προγραμματα..συνηθως το κινουμενο φοντο κανει εγκατασταση οπως ολες οι εφαρμογες. οσο για τις επαφες...το ιδιο προβλημα ειχα και γω..δεν βρηκα καμια λυση.ευτυχως ειχα κρατησει τις επαφες σε χαρτι...το back up της ερικσον ειναι γτπ γενικα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckrider Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 duckrider εχω κ εγω την 1.1.A.0.8και περιμενω καθημερινα καποιο μηνυμα για να παω στην την 2.1, αλλα μεχρι τωρα αδικος κοπος!!!!!!!!!!!Αν εχεις κανενα νεοτερο σε παρακαλω ποσταρισε το.Ευχαριστω Βασικά πώς θα ενημερωθούμε; Με email στο gmail? Παράθεση duckriders.5u.com :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Έχει δοκιμάσει κανεις να εγκαταστήσει σε x10 mini/pro flash player 10.1 ? Η αν έχει βρει κανέναν browser που να έχει εγκατεστημένο το flash player ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badiroula Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 μα γιατι έχω ακόμη την 1,6????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 πας και το σβηνεις απο το κινητο σου οπως ολα τα προγραμματα..συνηθως το κινουμενο φοντο κανει εγκατασταση οπως ολες οι εφαρμογες. οσο για τις επαφες...το ιδιο προβλημα ειχα και γω..δεν βρηκα καμια λυση.ευτυχως ειχα κρατησει τις επαφες σε χαρτι...το back up της ερικσον ειναι γτπ γενικα.. Για τις επαφές, ξεκίνησα ήδη μια μια να τις γράφω... την πάτησα άσχημα δυστυχώς. Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες πως γίνεται η διαδικασια διαγραφής για τα προγράμματα; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 κι εγω παντως που εχω την ιδια με εσενα εκανα ενα check με το PC Companion πριν κανενα 15' και μου εβγαλε οτι εχω την τελευταια... :( ο φιλος megadoctor πιο πανω δεν μας ειπε τι version ειχε και πως εκανε την αναβαθμιση??? λιγο περιεργο ειναι, αφου υποτιθεται οτι δεν εχει βγει ακομα... μαλλον μας ξεχασαν εμας, μεχρι να μας βαλουν στιν λιστα θα εχει βγει η 2,2 Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanagiotaroS Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλησπέρα και απο μένα! Εχτες πήρα το χ10 μινι προ και μπορω να πω οτι εχει τη πλακα του! :P Εβαλα 2.1 και τωρα ψαχνω ενα gps πλοηγο, εχει καποιος να προτείνει κάποιο για αυτο το τηλεφωνακι; Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Έχει δοκιμάσει κανεις να εγκαταστήσει σε x10 mini/pro flash player 10.1 ? Η αν έχει βρει κανέναν browser που να έχει εγκατεστημένο το flash player ? Χωρίς να βάζω και το χέρι μου στη φωτιά νομίζω ότι ο Dolphin το κάνει αυτό. Ας με διορθώσει κάποιος. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Για τις επαφές, ξεκίνησα ήδη μια μια να τις γράφω... την πάτησα άσχημα δυστυχώς. Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις με περισσότερες λεπτομέρειες πως γίνεται η διαδικασια διαγραφής για τα προγράμματα; πατας πανω σε ενα εικονιδιο παρατεταμενα και σου βγαζει ενα χ πανω τους με κοκκινο.ε πατας και το σβηνεις..αλλιως πατας διαταξη εικονιδιων στη οθονη αναμονης(αρχικη οθονη) με το αριστερο πληκτρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batmania Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου. (ειναι πολυ λίγα τα 100mb του τηλεφώνου):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 κι εγω παντως που εχω την ιδια με εσενα εκανα ενα check με το PC Companion πριν κανενα 15' και μου εβγαλε οτι εχω την τελευταια... :( ο φιλος megadoctor πιο πανω δεν μας ειπε τι version ειχε και πως εκανε την αναβαθμιση??? λιγο περιεργο ειναι, αφου υποτιθεται οτι δεν εχει βγει ακομα... τσεκαρετε το sales item που έχει κάτω από το ιμει σας και δειτε στην παρακάτω λίστα: http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/11/09/these-kits-have-the-update/ το δικό μου που είνια Βοντα δεν είνια στη λίστα, μας βλέπω στο τέλος του μήνα με τόσες ******** που βάζει η βοντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zupaton Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου. (ειναι πολυ λίγα τα 100mb του τηλεφώνου):( Έχει φτιάξει οδηγό ο Dark Dog εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 Είναι λίγο κωδικοποιημένος ο τίτλος και δεν πάει εύκολα το μυαλό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 τι χωρητικοτητας ειπαμε οτι ειναι; 1650 mah. Απλά δεν νομίζω ότι στην πράξη η αυτονομία της είναι διπλάσια από την μανίσια... Αν και την original έχω καιρό να την χρησιμοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 1650 mah. Απλά δεν νομίζω ότι στην πράξη η αυτονομία της είναι διπλάσια από την μανίσια... Αν και την original έχω καιρό να την χρησιμοποιήσω Το χρησιμοποιεις κανονικα το κιν;ποσο σου κραταει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherio Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Λοιπόν ρε παιδια στην προηγουμενη εκδοση ειχαμε την προβολη που ετρωγε ολη την μπαταρια..τωρα εχουμε το "τηλεφωνο ειναι αδρανες" που την τρωει...τι πρεπει να κανουμε ?? Εγώ έχω 1.6 και δεν χρησιμοποιω καθολου εφαρμογές και παιχνίδια, ούτε εχω στην αρχικη "επιφάνεια εργασίας" κάποιο εικονίδιο, τα έχω σβήσει όλα. Ακόμα και την ώρα την έβγαλα απο αρχικη οθόνη. Κινηση δεδομενων απενεργοποιημένη. Κινούμενο φόντο δεν έχω. Πάω βλέπω που φαγώθηκε όλη η μπαταρία και το 40-50% το τρώει η "προβολή" και το υπολοιπο 30-40% το τρωει "τηλέφωνο είναι σε αδράνεια" τα υπολοιπα 1-5 % παντα είναι καμια εφαρμογή που θα είχα ανοίξει για ελάχιστα λεπτά τπτ άλλο. Σας λέω ουτε κλήσεις δεν κάνω καλά καλα. 1-2 κλήσεις το πολύ την μέρα. Η μπαταρία μου κρατάει με πολύ ζόρι 40 ώρες χωρίς ουσιαστικά καμία χρήση. Σε ενα 8ωρο χάνει σίγουρα 20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 επειδη το εχω βρει σε καλη τιμη να ρωτησω 2 πραγματα?δεν στελνει μνμ με 160 χαρακτηρες?ουτε με κεφαλαια?δεν κανει ζουμ η καμερα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts