Conception Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Μην ψαρωνετε με το SAR ρε παιδια..αν δεν ειστε συνεχεια με το κινητο στ΄αυτι δεν θα παθετε τιποτα! Και επισης το mini εχει καλο σημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Μην ψαρωνετε με το SAR ρε παιδια..αν δεν ειστε συνεχεια με το κινητο στ΄αυτι δεν θα παθετε τιποτα! Και επισης το mini εχει καλο σημα... θα ελεγα εχει τελειο σημα.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusifer_gr Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) η μερα με την νυκτα ειναι ομως και η τιμη τους. δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα συγκρινουμαι ολα με το Iphone. Διότι το iPhone είναι σημείο αναφοράς σε πολλά Edited June 30, 2010 by Lusifer_gr Παράθεση Be Inspired... LuSifer_gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusifer_gr Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα με το Navigon, όταν πληκτρολογώ την οδό, πολλές φορές δεν με αφήνει να γράψω πάνω από ένα γράμμα (ή και 2-3 καμιά φορά) με αποτέλεσμα να μην την βρίσκει ή να βρίσκει άλλες άσχετες οδούς. Αναρωτιέμαι αν φταίει το Navigon ή το Mini Επίσης οι επιλογές του Android Navigon είναι ελάχιστες σε σχέση με αυτες που είχα στο iPhone 3gs Navigon Version: 2.5.1 +να συμπληρώσω, καθώς αυξάνονται οι ώρες χρήσης/συμβίωσης με το Mini, το touch είναι κατά πολύ χειρότερο του 3gs η απόκριση μέτρια και ασαφής ορισμένες φορές, από την άλλη η λειτουργία τηλεφώνου είναι άριστη, η ποιότητα ήχου κλήσης κορυφαία, το σήμα σούπερ, η ταχύτητα κλήσης αστραπιαία (καλύτερο του 3gs μακράν στα θέματα τηλεφώνου) Παράθεση Be Inspired... LuSifer_gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Διότι το iPhone είναι σημείο αναφοράς σε πολλά λογικο ειναι το πιο ακριβω σε καθε ειδος να ειναι σημειο αναφορας. και η Porshe ειναι σημειο αναφορας στα αυτοκινητα.:) +να συμπληρώσω, καθώς αυξάνονται οι ώρες χρήσης/συμβίωσης με το Mini, το touch είναι κατά πολύ χειρότερο του 3gs η απόκριση μέτρια και ασαφής ορισμένες φορές, από την άλλη η λειτουργία τηλεφώνου είναι άριστη, η ποιότητα ήχου κλήσης κορυφαία, το σήμα σούπερ, η ταχύτητα κλήσης αστραπιαία (καλύτερο του 3gs μακράν στα θέματα τηλεφώνου) τωρα μιλας σωστα. εδω το xperia mini ειναι πρωτα τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα. ενω το Iphone το αντιστροφο. αναλογα με το τι θελει ο καθενας Edited June 30, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Αν καταφέρει και λύσει και κάποιες παιδικές ασθένειες όπως τη μη αναγνώριση επαφών στα εισερχόμενα μηνύματα λόγω του +30, την αγγλική αλφάβητο στο μενού των επαφών και την μέτρια διαχείριση της μπαταρίας θα είναι σούπερ!!! Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OXTROS Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 τωρα μιλας σωστα. εδω το xperia mini ειναι πρωτα τηλεφωνο και μετα ολα τα αλλα. ενω το Iphone το αντιστροφο. αναλογα με το τι θελει ο καθενας Gadgetaki είναι το mini που ενσωματώνει τηλέφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ρε παιδια κανενα νεο για τα ΜΜΣ και το πως γινεται κρατησουμε τα αρχεια υπαρχει??? βοηθεια κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ρε παιδια κανενα νεο για τα ΜΜΣ και το πως γινεται κρατησουμε τα αρχεια υπαρχει??? βοηθεια κανεις??? μετα απο σχετικο μου ερωτημα σε αλλο θεμα για τα android μου προτειναν το Save MMS , αλλα δεν το εχω ακομα δοκιμασει, αν θες τσεκαρε το κ ενημερωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coutraki Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 τελικα μονο εγω εχω αυτη την εκδοση; αλλος κανεις που να εχει την 1.Ο.Α.1.36 ; Και εγώ αυτήν έχω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 μετα απο σχετικο μου ερωτημα σε αλλο θεμα για τα android μου προτειναν το Save MMS , αλλα δεν το εχω ακομα δοκιμασει, αν θες τσεκαρε το κ ενημερωσε λοιπον μεσα απο το market του κινητου δεν μπορω να βρω το application!!! εδω ομως το βρηκα κανονικα αλλα δεν ξερω πως να το κατεβασω...! (εχω κανει και sign up) h**p://www.androlib.com/android.application.com-schwimmer-android-mmsextract-jxx.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 τωρα μου ηρθε αυτη η θηκη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170503800504&ssPageName=STRK:MEWNX:IT φοβερη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ξερουμε ποτε περιπου θα ερθει το mini pro; Ειναι πιθανον και μεσα στον Ιουλιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 τωρα μου ηρθε αυτη η θηκη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170503800504&ssPageName=STRK:MEWNX:IT φοβερη!! Καλορίζικη. Πόσο στοίχισε συνολικά; Μου φαίνεται πανάκριβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Καλορίζικη. Πόσο στοίχισε συνολικά; Μου φαίνεται πανάκριβη. τωρα ειδα την τιμη κατι λαθος εχει γινει. 2.90 λιρες + 0.90 λιρες μεταφορικα 4ευρω χντρα χοντρα αυτη ειναι σε κοκκινο σε σωστη τιμη http://cgi.ebay.com/RED-HYDRO-GEL-CASE-SONY-ERICSSON-XPERIA-X10-MINI-/150459067129?cmd=ViewItem&pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item23080f2af9 Edited June 30, 2010 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Καλησπέρα σε όλους και όλες, έχω το Χ10 ΜΙΝΙ, κατέβασα το file transfer, η εφαρμογούλα τρέχει κανονικότατα, θέλω να στείλω τις επαφές μου απο το προηγούμενο κινητό μου sony ericsson C905 όμως η σύνδεση δεν είναι ποτέ εφιχτή, "είναι συνδεδεμένα αλλα όχι συζευγμένα" σε συντομία είναι το μήνυμα που μου βγάζει το Χ10ΜΙΝΙ, τι φταίει? τι μπορώ να κάνω? το C905 το βρίσκει σαν συσκευή στην αναζήτηση συσκευών με ΒΤ όμως δεν προχωράει το πράγμα. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.,, παρακαλω θελω να βαλω της ρυθμησεις για mms στο χ10 μινι και δεν ξερω που να τις βρω.. μπορει να μου πει κανεις ? ευχαριστω.. εχω WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.,, παρακαλω θελω να βαλω της ρυθμησεις για mms στο χ10 μινι και δεν ξερω που να τις βρω.. μπορει να μου πει κανεις ? ευχαριστω.. εχω WIND Δες εδω. Ρύθμισε το σωστα και θα εισαι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OXTROS Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Δες εδω. Ρύθμισε το σωστα και θα εισαι οκ. Ωραιο λινκ, tnx Edited June 30, 2010 by OXTROS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 σημερα περασα το copilot 8 στο τηλεφωνο δουλευει τελεια απο το λιγο που ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μανωλιο απο που το κατεβασες? Για πες μας γενικοτερες εντυπωςσεις... Το δοκιμασες και στο δρομο? Ειχε καλη αποκριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μανωλιο απο που το κατεβασες? Για πες μας γενικοτερες εντυπωςσεις... Το δοκιμασες και στο δρομο? Ειχε καλη αποκριση? δεν το δοκιμασα ακομα στο δρομο μονο λιγο στο μπαλκονι να δω αν κλειδωνει τους δορυφορους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiRo85 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 καλησπερα,ειμαι και γω ενας κατοχος xperia mini οπως και η κοπελα μου,ειναι πραγματικα φοβερα. αλλα εχω ενα ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΟΟ προβλημα. εχω τις επαφες σε αρχεια .vcf και δεν μπορω να τις περασω στο xperiaki μου.. σας παρακαλω,βοηθεια.. εχω μεινει χωρις τηλεφωνο.. ειχα windows mobile πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 καλησπερα και απο εμενα,μολις σημερα το αγορασα και εγω με ενα κοκκινο και ενα πρασινο καπακι.φοβερα γρηγορο το κινητο αν και με παλια εκδοση android.μια πρωτη ερωτηση,μαλλον χαζη αλλα,εβαλα τον adw launcher και μετα διαλεξα σαν default τον κανονικο.τωρα θελω να ενεργποιησω παλι τον adw αλλα δε βρισκω απο που.ξερει μηπως καποιος γιατι διαβασα οτι με τον adw γινεται φοβερη οικονομια στην μπαταρια? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts