mixalis_mperkis Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Δε θα μπορούσε να έχει A-GPS χωρίς GPS! ;) Oκ σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Αυτό το κινητό δεν μου πολυ-γεμίζει το μάτι....άντε εσύ να πληκτρολογείς σε οθόνη 2,5 ινστών...εκτός από αυτό έχει και μεγάλο πάχος μου φαίνεται... Πάντως σε γενικές γραμμές δεν του λείπει τίποτα πέρα από μια πιο καινούργια έκδοση android....και εκτός απ αυτό έχει σχετικά καλή τιμή μπορώ να πω... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Στις φωτογραφιες φαινεται χοντροκομμενο αλλα απο κοντα ειναι πολυ κομψο και παρα πολυ ελαφρυ! Οσο για την πληκτρολογηση, εξαρταται ποσο χοντρα δαχτυλα εχεις... γενικα παντως η ανταποκριση στις λειτουργιες ειναι πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest reddevil21 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 καλησπέρα 3 ερωτισούλες για τους γνώστες 1. το θέμα το bluetoooth λύθηκε, βγήκε προγραμματάκι στο market? 2. Με το android 1.6 που έχει γίνεται να κατεβάζουμε απο το market κάνα σοβαρό πρόγαμμα πλοήγησης GPS η πρέπει να περιμένουμε αναβάθμηση? 3. κάτι ωραία παιχνιδάκια που βλέπω στο market μπορούν να κατέβουν στο κινητό η με το 1.6 πού ποιάνει "κλάφτα χαράλαμπε??? " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 καλησπέρα 3 ερωτισούλες για τους γνώστες 1. το θέμα το bluetoooth λύθηκε, βγήκε προγραμματάκι στο market? 2. Με το android 1.6 που έχει γίνεται να κατεβάζουμε απο το market κάνα σοβαρό πρόγαμμα πλοήγησης GPS η πρέπει να περιμένουμε αναβάθμηση? 3. κάτι ωραία παιχνιδάκια που βλέπω στο market μπορούν να κατέβουν στο κινητό η με το 1.6 πού ποιάνει "κλάφτα χαράλαμπε??? " 1. Δεν υπάρχει στο Market αλλά είναι free και μπορείς να το κατεβάσεις από internet. Λέγεται Bluetooth File Transfer και τα παιδιά που το έχουν εγκαταστήσει λένε ότι δουλεύει. 2. Από το Market δε θα βρεις γιατί δεν είναι δωρεάν. Αλλά θα βρεις αλλού... ;) 3. Για να τα βλέπεις στο Market σημαίνει ότι υποστηρίζονται από τη συσκεύη σου. Όσο για το 1.6, ας μην ξεχνάμε ότι προηγήθηκε των 2.1+, άρα η συμβατότητα των περισσοτέρων προϋπάρχοντων εφαρμογών είναι δεδομένη. Και πολλές από τις νέες υποστηρίζουν και 1.6, μην τρελαθούμε ξαφνικά! Δεν πέθανε το 1.6, απλά βγήκαν νέες εκδόσεις και θα βγαίνουν συνέχεια νέες. Και σε πληροφορώ ότι τώρα γίνεται ένας ψιλοχαμός με τη συμβατότητα εφαρμογών σε 2.2 και οι developers τρέχουν και δε φτάνουν για να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους. Άρα καλό είναι ακόμα το 1.6, μην το κατηγορούμε για όλα τα δεινά του κόσμου! ;) :lol: Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) καλοριζικο σε οσους το αγορασαν!:)το κινητακι ειναι σκετος πειρασμος και απ'οτι εμαθα ψαχνωντας στο ιντερνετ θα παρει σιγουρα αναβαθμιση σε 2.1!εγω θα ηθελα να ρωτησω απο μπαταρια πως παει και αν με το hands free που περιεχει το πακετο μπορεις να χειριστεις το media player(μουσικη κτλ.) edit να και ενα λινκ με την εφαρμογη για bluetoothhttp://www.androlib.com/android.application.it-medieval-blueftp-qAFE.aspx Edited June 16, 2010 by gilberto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στα παιδια που το εχουν παρει:οταν ακουτε μουσικη απο τα ακουστικα,και χτυπησει το κινητο,τον ηχο κλησης τον ακουτε μεσα απο τα ακουστικα ή μονο στο κινητο οπως στα περισσοτερα sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στα παιδια που το εχουν παρει:οταν ακουτε μουσικη απο τα ακουστικα,και χτυπησει το κινητο,τον ηχο κλησης τον ακουτε μεσα απο τα ακουστικα ή μονο στο κινητο οπως στα περισσοτερα sony? καλημερα φιλε.. τωρα που το δοκιμασα.. ειδα οτι κτυπαει και μεσα απο τα ακουστικα αλλα και στο κιν!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 καλημερα φιλε.. τωρα που το δοκιμασα.. ειδα οτι κτυπαει και μεσα απο τα ακουστικα αλλα και στο κιν!!!! σε ευχαριστω πολυ φιλε.καλοριζικο κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 και παλυ καλοριζικο σε οσους το εχουν παρει και στους οποιους απευθυνομαι. Το κινητο μου φαινεται κουκλι, απλα θελω να μαθω τι γινεται με την αυτονομια , η μπαταρια μου φαινεται μικρη ειναι οντος ή οχι?ποσο κραταει ? Παρακαλω απαντηστε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 και παλυ καλοριζικο σε οσους το εχουν παρει και στους οποιους απευθυνομαι. Το κινητο μου φαινεται κουκλι, απλα θελω να μαθω τι γινεται με την αυτονομια , η μπαταρια μου φαινεται μικρη ειναι οντος ή οχι?ποσο κραταει ? Παρακαλω απαντηστε μου η μπαταρια του πρεπει να ειναι παραπανω απο καλη εχει μικρη οθονη και αρα καταναλωνει πολυ λιγη ενεργεια οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω, το κινητο στην πραγματικοτητα ειναι πολυ μικρο στις φωτογραφιες φαινεται πιο μεγαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 η μπαταρια του πρεπει να ειναι παραπανω απο καλη εχει μικρη οθονη και αρα καταναλωνει πολυ λιγη ενεργεια στις φωτογραφιες φαινεται πιο μεγαλο ναι πρεπει, απλα εγω θελω να ρωτησω οσους το εχουν γιατι με βαση τα χαραχτηριστικα της πρπει να κραταει λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_dlk Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Εαν το εχει καποιος μπορει να μας πει ποσες μερες κραταει η μπαταρια του μια μεση χρηση? Πιστευω πως ειναι ο μονος ανασταλτικος παραγοντας που θα με κανει να μην το αγορασω. και κατι ακομα . υπαρχουν GPS λογισμικα για αυτη τη συσκευη? Παράθεση :tease: rossi for ever!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ας μας πουνε αυτοι που το εχουν, η μπαταρια αποτελει καθοριστικο παραγοντα αγορας για πολλους, αν ειναι οκ η μπαταρια το τσιμπησα αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Εαν το εχει καποιος μπορει να μας πει ποσες μερες κραταει η μπαταρια του μια μεση χρηση? Πιστευω πως ειναι ο μονος ανασταλτικος παραγοντας που θα με κανει να μην το αγορασω. και κατι ακομα . υπαρχουν GPS λογισμικα για αυτη τη συσκευη? το navigon δουλευει τελεια προσωπικα πιστευω πως εχει τρομερη αυτονομια αλλα δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου θα επανερθω στο θεμα αφου κανω τεστ για μερικες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Κι εγω που το πηρα προχτες δεν μπορω να εγγυηθω ακομη για την μπαταρια αλλα πιστευω πως οταν στρωσει θα βγαζει τις 3 μερες ανετα. Εχοντας το δικτυο σε GSM και τη φωτεινοτητα καπου στη μεση βοηθαει πολυ στην αυτονομια. Να ξερετε παντως οτι η χρηση wi-fi και το σερφαρισμα καταναλωνουν πολλη ενεργεια και αν χρησιμοποιειτε πολυ ιντερνετ πιθανον να θελει και καθε μερα φορτισμα! Ειδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Μετά την πρώτη πλήρη φόρτιση η μπαταρία κράτησε μιάμιση μέρα με την εξής χρήση: 1 ώρα ομιλία, 30 μηνύματα, μισή ώρα ραδιόφωνο, πλοήγηση Internet και market συνολικά 45 λεπτών, 5 φωτογραφίες και 2 βίντεο που τράβηξα διάρκειας 15 δλ και περίπου 20 λεπτών ανούσιων κινήσεων και χρήσης. Δεν θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητική η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Μετά την πρώτη πλήρη φόρτιση η μπαταρία κράτησε μιάμιση μέρα με την εξής χρήση: 1 ώρα ομιλία, 30 μηνύματα, μισή ώρα ραδιόφωνο, πλοήγηση Internet και market συνολικά 45 λεπτών, 5 φωτογραφίες και 2 βίντεο που τράβηξα διάρκειας 15 δλ και περίπου 20 λεπτών ανούσιων κινήσεων και χρήσης. Δεν θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητική η μπαταρία. μιλας σοβαρα; με τετοια βαρια χρηση, χωρις να εχει στρωσει ακομα η μπαταρια και σου κρατησε 1,5 μερα; νομιζω πως ειναι παραπανω απο καλα αλλα αυτο εχει να κανει και με τις απαιτησεις καθενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_kart Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Καλησπέρα σας, το Σάββατο αγόρασα και εγώ το xperia 10 mini και ομολογώ ότι έπαθα πλάκα με την απόδοσή του σχετικά και με την τιμή του!!! Βασικά θέλει λίγη εξοικείωση με το android os είχα windows mobile πριν. Μια ερώτηση όπως διαβάζω στο post ότι η μεταφορά αρχείων με bluetooth γίνετε με ένα πρόγραμμα το bluetooth file transfer το οποίο το κατεβάζουμε από το android market. Ε έψαξα αλλά δεν μου το δείχνει στον κατάλογο με τις εφαρμογές, ξέρετε αν μπορώ να το βάλω διαφορετικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 το navigon δουλευει τελεια προσωπικα πιστευω πως εχει τρομερη αυτονομια αλλα δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου θα επανερθω στο θεμα αφου κανω τεστ για μερικες μερες φιλε απο που κατεβασες το gps.. μπορεις να μου στειλεις το λινκ?? μηπως εχει βγει και το igo8 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 κατέβασα το bluetooth file transfer στο pc και το εκανα paste στο κινητό. μετά κατέβασα απο το anroid market το ASTRO Το βλέπω απο το astro το αρχείο η εγκατάσταση πως γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Καλησπέρα σας, το Σάββατο αγόρασα και εγώ το xperia 10 mini και ομολογώ ότι έπαθα πλάκα με την απόδοσή του σχετικά και με την τιμή του!!! Βασικά θέλει λίγη εξοικείωση με το android os είχα windows mobile πριν. Μια ερώτηση όπως διαβάζω στο post ότι η μεταφορά αρχείων με bluetooth γίνετε με ένα πρόγραμμα το bluetooth file transfer το οποίο το κατεβάζουμε από το android market. Ε έψαξα αλλά δεν μου το δείχνει στον κατάλογο με τις εφαρμογές, ξέρετε αν μπορώ να το βάλω διαφορετικά? Κατεβασε το απο εδω: http://www.androidfreeware.net/download-bluetooth-file-transfer.html Μετα περασε το στην καρτα μνημης του κινητου, καντο εγκατασταση και εισαι ετοιμος! Το μονο που θελεις ειναι ενα προγραμματακι για να βλεπεις ολα τα αρχεια της καρτας μνημης και προτεινω το OI File Manager που θα βρεις στο market. Οσο για το android πιστεψε με μπροστα στα windows ειναι παιχνιδακι να εξοικειωθεις! neofitosgr επελεξε το αρχειο, πατα πανω του και θα γινει η εγκατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 αυτο που εμαθα και δεν ηξερα,,ειναι οτι οποιαδηποτε εφαρμογη και να 8ελουμε να βαλουμε στο κιν θα πρεπει να εχει καταληξη " .apk" ... αν ειναι σε μορφη .zip μη το κανετε αποσυμπιεση.. απλα αλλαξτε την καταληξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 αυτο που εμαθα και δεν ηξερα,,ειναι οτι οποιαδηποτε εφαρμογη και να 8ελουμε να βαλουμε στο κιν θα πρεπει να εχει καταληξη " .apk" ... αν ειναι σε μορφη .zip μη το κανετε αποσυμπιεση.. απλα αλλαξτε την καταληξη... Εκτος κι αν ειναι οντως συμπιεσμενο... Η καταληξη αλλαζει πολλες φορες εσκεμενα για να μην φαινεται προς τα "εξω" ως εφαρμογη. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiSi1986 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 για το mini pro έχετε ακούσει πότε κυκλοφορεί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts