spyrosfra Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Τα mb από την cosmote prepaid card μπορούν να σταλούν και στην cosmote mobile internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό Zte pocket WiFi mf63 της Cosmote. Προσπαθώ να βάλω κάρτα sim Vodafone και να συνδεθώ στο ίντερνετ και δεν μπαίνει με τιποτα. Παίζει να είναι branded και να μην δέχεται άλλη κάρτα; Γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Καμία ρύθμιση έκανες; Σίγουρα θα θέλει διαφορετικό apn... Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Καμία ρύθμιση έκανες; Σίγουρα θα θέλει διαφορετικό apn... Sent from my XT1580 Δεν τα ξέρω. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς που πρέπει πας γιατί δεν γνωρίζω την συγκεκριμένη συσκευή. Ωστόσο στις ρυθμίσεις πρέπει να βρεις κάτι σαν προφίλ, όνομα σημείου πρόσβασης ή ΑPN, και να κάνεις ένα νέο όπου θα το ονομάσεις ξέρω'γω Vodafone και στο πεδίο APN πρέπει να μπει internet.vodafone.gr Λογικά της Cosmote στο αντίστοιχο προφίλ έχει στο πεδίο APN σκέτο internet. Και θα πρέπει να του ορίσεις να χρησιμοποιεί αυτό το προφίλ. Αν δεν γίνει αυτό δεν πρόκειται να συνδεθεί. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 καλημερα σας,υπηρχε μια προσφορα της cosmote με διπλασιασμο gb, Εδινε 100gb αντι 50gb με 80 ευρω.Αυτη η προσφορα στην αρχη ισχυε μεχρι 31/8 και μετα πηρε παραταση μεχρι 4/9. Στις 3/9 λοιπον μπηκα απο το portal της cosmote για να αγαορασω το πασο των 100gb με 80 ευρω. Μπαινοντας στην αγορα του πασο βλεπω οτι υπηρχε σημειωση οτι ο διπλασιασμος ισχυει μεχρι 30/9. Περνω την ιδια μερα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων για να το επιβεβαιωσω και πραγματι μου λενε οτι η προσφορα θα ισχυει μεχρι 30/9. Χθες μπαινω στο portal για να αγορασω το πακετο και βλεπω οτι εληξε η προσφορα. Καλω την cosmote και μου λενε οτι εχει ληξει η προσφορα. Κανω αιτημα και ζηταω να ακουστει η καταγραφη της κλησης. Μπορει καποιος να με βοηθησει????μηπως το ειδε και αυτος ? καποιο print screen ?καποιο τροπο αντιδρασης εκτος να περιμενω την απαντηση απο την cosmote? Εχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 καλημερα σας,υπηρχε μια προσφορα της cosmote με διπλασιασμο gb, Εδινε 100gb αντι 50gb με 80 ευρω.Αυτη η προσφορα στην αρχη ισχυε μεχρι 31/8 και μετα πηρε παραταση μεχρι 4/9. Στις 3/9 λοιπον μπηκα απο το portal της cosmote για να αγαορασω το πασο των 100gb με 80 ευρω. Μπαινοντας στην αγορα του πασο βλεπω οτι υπηρχε σημειωση οτι ο διπλασιασμος ισχυει μεχρι 30/9. Περνω την ιδια μερα τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων για να το επιβεβαιωσω και πραγματι μου λενε οτι η προσφορα θα ισχυει μεχρι 30/9. Χθες μπαινω στο portal για να αγορασω το πακετο και βλεπω οτι εληξε η προσφορα. Καλω την cosmote και μου λενε οτι εχει ληξει η προσφορα. Κανω αιτημα και ζηταω να ακουστει η καταγραφη της κλησης. Μπορει καποιος να με βοηθησει????μηπως το ειδε και αυτος ? καποιο print screen ?καποιο τροπο αντιδρασης εκτος να περιμενω την απαντηση απο την cosmote? Εχαριστω Το ίδιο παρατήρησα και εγώ αλλά δεν τους ''εμπιστεύτηκα'' (μιας και τα τελευταία χρόνια λήγει η προσφορά τους 31/8) για αυτό και έβαλα το πακέτο στις 12 και 10 το βράδυ της 30/8/2019 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Οι προσφορές μπορούν να ακυρωθούν οποιαδήποτε στιγμή. Συνηθισμένη πρακτική στην αγορά- Το PtrintScreen δεν βοηθάει σε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.περισυ ισχυε μεχρι 30/9 (πηρε παραταση ενα μηνα) το ιδιο φανταστηκα οτι θα ισχυει και φετος,αλλα επειδη δεν τους εχω εμπιστοσυνη πηρα τηλεφωνο στο call center για επιβεβαιωση. πραγματι μου ειπαν οτι ισχυει μεχρι 30/9/2019 αλλα......... Τωρα περιμενω να βρω το δικιο μου απο την καταγραφη της συνομιλιας.θα δουμε καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 καλησπερα,εχουν περασει 15 ημερολογιακες μερες και δεν εχουν απαντησει στο αιτημα μου (εαν ο διπλασιασμος των mb ισχυε μεχρι 30/9) Θα δουμε πως θα παει και θα στειλω αιτημα και στον συνηγορο του καταναλωτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 τελικα μου εδωσαν και τα επιπλεον 50 gb. Tους ειχα ζητησει να ακουσουν την κληση με τον εκπρόσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 τελικα μου εδωσαν και τα επιπλεον 50 gb. Tους ειχα ζητησει να ακουσουν την κληση με τον εκπρόσωπο. Πάλι καλά! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxristis Δημ. November 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 μια ερωτηση, σε νέα σύνδεση στα giga max,π.χ 20 gb με 18.9 ευρω το μηνα ισχυει διπλασιασμος??? ρωταω γιατι στο σαιτ της κοσμοτε εχει σβηστο το 20 και διπλα λεει 40. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 (edited) Πλέον η cosmote έχει γίνει η φθηνότερη εταιρία κινητής για δεδομένα με μεγάλη απόσταση από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. 35 ευρώ τα 80gb σε συμβόλαιο και στο καρτοκινητό internet το ίδιο. 80 ευρώ τα 100gb με διάρκεια ένα χρόνο. Μόλις παράγγειλα εχθές μια sim να υπάρχει και πέταξα ότι άλλο είχα από τον ανταγωνισμό διότι πλέον δεν λέει όταν μπορείς να πάρεις τις υπηρεσίες από καλύτερο δίκτυο σε καλύτερες τιμές. Edit: Η κάρτα ήρθε σε 1 μέρα ουσιαστικά αν σκεφτούμε την αργία. Ούτε 1 ευρώ έξτρα χρέωση όπως κάνουν άλλοι. Όλα μέσα στην τιμή. Edited January 3, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Παιδιά έχω μια μικρή ερώτηση. Ενδιαφέρομαι για το πακέτο με τα 20gb με περιπου 13€ αποτι λεει το site. Υπάρχει κάποια εξτρα χρέωση (καποιο τέλος) ή είναι το τελικλο ποσό? Παραλαμβάνω ουσιαστικά μια SIM που είναι μόνο για δεδομένα και μπορεί να μπει σε δίκαρτο κινητο? Αυτη τη στιγμή παλεύω με WHATS UP και τα εβδομαδιαία πακέτα και νομίζω συμφέρει πολύ το πακέτο με τα 20 για την χρηση που κάνω καθλως βγαίνει σχεδόν στα ιδια λεφτα που δίνω και τώρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Που το έχει αυτό το πακέτο; Κανένα link; Εγώ που πήρα μια sim εχθές, βλέπω πως τα μοναδικά πακέτα που έχει διαθέσιμα είναι αυτά : Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Αυτά ειναι με κάρτα. Τα άλλα είναι με μηνιαίο πάγιο https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod1700026_prod&skuId=mtb_535 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Στην εφαρμογη της cosmote απο χθες το πρωι καταργηθηκε ο διπλασιασμος των mb δηλαδη 50mb για 80ευρω καθαρα με το φορο μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Άμα παραγγείλω την SIM θα πρέπει να παραδώσω φωτοτυπία την ταυτότητα μου, ή την παίρνω έτσι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 οταν ειχα παρει την καρτα στον Γερμανο ειχαν κρατησει αντιγραφο της ταυτοτητας γιατι ουσιαστικα παιρνεις καινουργιο αριθμο cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 οταν ειχα παρει την καρτα στον Γερμανο ειχαν κρατησει αντιγραφο της ταυτοτητας γιατι ουσιαστικα παιρνεις καινουργιο αριθμο cosmote κομπλέ, το ρώτησα αυτό γιατί κατά την online παραγγελία μου φάνηκε πολύ εύκολο το να πάρεις μια τέτοια κάρτα.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Στην εφαρμογη της cosmote απο χθες το πρωι καταργηθηκε ο διπλασιασμος των mb δηλαδη 50mb για 80ευρω καθαρα με το φορο μεσα οτι να ναι.. κάναμε νεες συνδέσεις ωραία και καλά.. ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. May 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2020 Καλησπέρα, Χρειάζομαι για μια εφαρμογή data SIM με public IP για να κάνω port forwarding. Αν αγοράσω πακέτο "mobile internet με κάρτα" με εξυπηρετεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Καλησπέρα, Χρειάζομαι για μια εφαρμογή data SIM με public IP για να κάνω port forwarding. Αν αγοράσω πακέτο "mobile internet με κάρτα" με εξυπηρετεί; Όχι, δεν θα δουλέψει. Είσαι σίγουρος ότι θες port forwarding? Δεν μπορείς με άλλη λύση να βολευτείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Όχι, δεν θα δουλέψει. Είσαι σίγουρος ότι θες port forwarding? Δεν μπορείς με άλλη λύση να βολευτείς; Όχι δεν μπορώ. Τι επιλογές υπάρχουν; Μόνο συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts