Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης για όσους δεν το πρόσεξαν, υπάρχει text reflow στον browser πλέον. Είναι στις επιλογές η ενεργοποίηση του. (wrap text λέγεται).
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω ρε παιδια στην 1.2 σπανια ειχα κλαταρισμα του browser...3 σελιδες ανοιχτες ειχα και μαλιστα βαριες...παρατηρησα οτι αν το επιαναν προβληματα μνημης με ενα restart εστρωνε...

Επίσης για όσους δεν το πρόσεξαν, υπάρχει text reflow στον browser πλέον. Είναι στις επιλογές η ενεργοποίηση του. (wrap text λέγεται).

αυτο τι ακριβως ειναι?

αυτο τι ακριβως ειναι?

Που προσαρμόζεται το κείμενο στην οθόνη για να μην κάνεις δεξιά κι αριστερά συνέχεια.

Όταν το ενεργοποιήσεις, δουλεύει όπως εδώ:

Edited by mariosx
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

καλησπέρα παιδιά , προσωπικά δεν ακολούθησα την αναβάθμιση σε bada 2.0 καθώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με το υπάρχον λογισμικό JL2 . Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου δώσει link με καλώδιο για να το συνδέσω με τηλεόραση , είχα πάρει ένα 3.5 jack -->scart και το μόνο που άκουγα ήταν ο ήχος σε μια samsung tv, αν το συνδέσω μέσω mini usb σε hdmi ?

υπάρχει κιόλας ή είναι της φαντασίας μου το καλώδιο

καλησπέρα παιδιά , προσωπικά δεν ακολούθησα την αναβάθμιση σε bada 2.0 καθώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με το υπάρχον λογισμικό JL2 . Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου δώσει link με καλώδιο για να το συνδέσω με τηλεόραση , είχα πάρει ένα 3.5 jack -->scart και το μόνο που άκουγα ήταν ο ήχος σε μια samsung tv, αν το συνδέσω μέσω mini usb σε hdmi ?

δεν ξερω αν σε βοηθαει αλλα το καλωδιο που ειχε το παλιο μου nokia n82 ταιριαζε γαντι

δεν ξερω αν σε βοηθαει αλλα το καλωδιο που ειχε το παλιο μου nokia n82 ταιριαζε γαντι

κάποιο link που μπορώ να το βρω θα βοηθούσε και ποιο είναι πχ από ebay

http://www.ebay.com/itm/NEW-AUDIO-VIDEO-OUT-TV-AV-CABLE-SAMSUNG-S8500-WAVE-/140520501942?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item20b7acb2b6

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

ένα τέτοιο παρόμοιο είχα από ebay και μόνο ήχο άκουγα , από την usb θύρα του υποστηρίζει σε hdmi άραγε υπάρχει ?

σε ευχαριστώ πάντως

όσους βάλανε την 2.0!!! κάντε HARDRESET μετά το update βοηθάει ώστε να στρώσει καλά!!!!! εγώ έχω κάνει δυο φορες και μετά ήταν σφαίρα!!

Πρώτα κάνει προσωρινή αναβάθμιση για back up και μετα γινεται η κανονική!!!

δηλαδή με το backup που κάνει αν δεν σου αρέσει η 2 ξαναβάζεις την 1,2?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

απ οτι ειδα το μπακαπ αναφερεται σε ολα τα αρχεια/ρυθμισεις/εφαρμογες που εχεις αποθηκευσει στο τηλεφωνο σου καποια χρονικη στιγμη.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Πριν την περάσω έχω μερικές ερωτήσεις για όσους έχουν την όρεξη να ασχοληθούν:

1) Έχει το περίφημο social hub premium ώστε να γίνονται push όλες οι ειδοποιήσεις από (πχ.) facebook στο κινητό?

2) Τα εγκατεστημένα παιχνίδια και οι εφαρμογές του Bada 1.2 (NDrive, Kint Messenger, Asphalt5, Fruit Ninja, Control Tower, Parcel Panic κτλ) παίζουν κανονικά?

3) Οι εφαρμογές που υπάρχουν στο ιστορικό λήψεων του Kies μπορούν να ξαναγίνουν install?

4) Το Google Maps λειτουργεί?

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

εμενα εκανε hard reset ΑΠΟ μονο του...καθως μετρητες ρυθμισεις δικτιων ρολογια γλωσσες και τα σχετικα ηθελαν ξανα ρυθμιση...ασχετα οτι εκανε backup τα αρχεια μου...και σε σας ετσι εγινε?

Έκανα και εγώ την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση σε bada 2.Από την πολύ ανυπομονησία όμως κατά 99% δεν κράτησε backup την ώρα της αναβάθμισης...:cry:

Ήμουν σίγουρος ότι τουλάχισατον, είχα κρατήσει πριν λίγες μέρες τις επαφές μου αλλά ούτε αυτές τις βρίσκω (sbp δεν είναι το αρχείο; )

Είχα αφήσει και την κάρτα μνήμης μέσα, με αποτέλεσμα το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση να είναι άδειο.

(Φωτιά δεν του έβαλα, τουλάχιστον...)

Την κάρτα μνήμης (που είχα επαφές φωτογραφίες video) δεν την βλέπει και βγάζει στην πάνω δεξιά γωνία ένα σημαδάκι κάρτας με κόκκινη γραμμή.

Υπάρχει περίιπτωση να ξαναδιαβαστεί η κάρτα για να σώσω τουλάχιστον τις επαφές;

Μήπως από την ταραχή μου δεν ψάχνω σωστά για το backup..;

Help :cry::cry:

Όσοι έκαναν αναβάθμιση...

To bada 2 έχει τα παλιά wallpapers όπως το παρακάτω για παράδειγμα?

http://tom2network.com/wp-content/uploads/2010/07/samsung-wave.jpg

Έχω ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν ήταν το επίσημο τότε, αν έχει δυνατότητα δημιουργίας βίντεο με εικόνες.

http://img15.imageshack.us/img15/3528/tainiaa.jpg

Την αναβάθμιση την κάνουμε με την microsd μέσα ή πρέπει να την βγάλουμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

δυστηχως οχι και στα δυο ερωτηματα...κριμα για την δημιουργια ταινιας...ελπιζω να βρουμε καποιο αντιστοιχο προγραμμα...καλο ειναι να τη βγαλεις..

δυστηχως οχι και στα δυο ερωτηματα...κριμα για την δημιουργια ταινιας...ελπιζω να βρουμε καποιο αντιστοιχο προγραμμα...καλο ειναι να τη βγαλεις..

Σ' ευχαριστώ :)

Προς το παρόν θα περιμένω λίγο... είναι και το πρόβλημα με την μνήμη που δεν λύνεται, σοβαρό κίνητρο για να με οδηγήσει στην αναβάθμιση. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κάτοχος του wave 2 και εδω και 6 μηνες .Το τηλ ειναι παραεισαγωγης με την έκδοση 1,2.όλο αυτό το διαστημα δεν μπόρεσα να κάνω καμία αναβαθμιση μεσω kies μου έβγαζε μην. πως δεν υποστιριζει αναβαθμιση.Πως μπορω με ασφάλεια να κάνω αναβαθμιση σε bada 2 ?υπαρχει κάπου αλλά δεν μπορώ να το βρω.Η΄να το πάω εκει που το αγορασα?Ευχαριστω .....

Από αυτούς που κάναν εγκατάσταση το bada 2.0 μπορεί κάποιος να μας πει αν ισχύει κάτι από τα παρακάτω?

1) Τα εγκατεστημένα παιχνίδια και οι εφαρμογές του Bada 1.2 (NDrive, Kint Messenger, Asphalt5, Fruit Ninja, Control Tower, Parcel Panic κτλ) παίζουν κανονικά?

2) Οι εφαρμογές που υπάρχουν στο ιστορικό λήψεων του Kies μπορούν να ξαναγίνουν install?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εγώ έχω πάρει αυτό εδώ το καλώδιο ( http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=30198 ) από το συγκεκριμενο καταστημα στα 8€, ενώ στο πλαίσιο το είχαν 35 €:wacko: και παίζει μια χαρά στη tv με σχετικά καλή εικόνα. Όσο για micro usb σε hdmi δεν γνωρίζω κάτι.

Edited by Omonoia_9
Λάθος

Από αυτούς που κάναν εγκατάσταση το bada 2.0 μπορεί κάποιος να μας πει αν ισχύει κάτι από τα παρακάτω?

1) Τα εγκατεστημένα παιχνίδια και οι εφαρμογές του Bada 1.2 (NDrive, Kint Messenger, Asphalt5, Fruit Ninja, Control Tower, Parcel Panic κτλ) παίζουν κανονικά?

2) Οι εφαρμογές που υπάρχουν στο ιστορικό λήψεων του Kies μπορούν να ξαναγίνουν install?

1)Για Ndrive δεν ξέρω όλα τα άλλα κανονικά.

2) Ότι έχεις στο ιστορικό γίνεται install αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι εφαρμογές θα είναι συμβατές με τη 2.0