tenace1 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 εγω ειχα αγορασει δυτικη ευρωπη sto route66 (εχει και την ελλαδα μεσα) και πιο προηγμενες χωρες σε περιπτωση που πας εξωτερικο κ το χρειαστεις!!40 ευρω θυμαμαι ειχα σκασει!πιστευω αξιζει γτ αναβαθμιζεται και σε bada 2.0 apo οτι ειδα στο site!!ειλικρινα πιστευω οτι ειναι κοροιδια να πληρωνεισ μια εφαρμογη και μετα να σε κρεμανε μη υποστηριζοντας τη στην αναβαθμισμενη εκδοση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καταρχην σας νιωθω ολους για τη τρελη αναμονη που εχουμε ριξει!!!και εγω ενας σκασμενος χρηστης του wave ειμαι!!!το κινητο συμφωνω εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης..το κρατας και το ευχαριστιεσαι!!δεν μου πηγε η καρδια να το πουλησω και περιμενω ενα εξαμηνο να δω το bada 2.0!!...oσον αφορα το gps εγω εχω το route66 και οπου εχω παει στην ελλαδα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!δεν νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο η οθονη...τισ οδηγιες ακους κυριως σε ενα gps!!..ο παραπανω φιλος ειπε για τον Brtowser ...εγω εχω τον UCBROWSER και ειναι πολυ καλοσ!!δεν ξερω γτ τον αφαιρεσαν!!...ελπιζω να ερθει συντομα το bada 2.0 ....μας εχει σκασει!!!!!!!!!! Ρε παιδια αμα δεν αντεχετε την αναμονη για την επισημη κυκλοφορια του Bada στην Ελλαδα περαστε το Ισπανικο Firmware και ξεμπερδευεται.Η εγκατασταση του ειναι πανευκολη και υποστηριζει και Ελληνικα:) Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καμια ακρη γιατι ενω επαρκει ο χωρος στη καρτα μνημης καποιες μεγαλες εφαρμογες δε κατεβαινουν? οπως το tintin Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καμια ακρη γιατι ενω επαρκει ο χωρος στη καρτα μνημης καποιες μεγαλες εφαρμογες δε κατεβαινουν? οπως το tintin έχω και γω αυτό το πρόβλημα! προσπαθώ να κατεβάσω το asphalt 6 HD και μου λέει ότι δεν επαρκεί η μνήμη! γιατί???? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 καμια ακρη γιατι ενω επαρκει ο χωρος στη καρτα μνημης καποιες μεγαλες εφαρμογες δε κατεβαινουν? οπως το tintin έχω και γω αυτό το πρόβλημα! προσπαθώ να κατεβάσω το asphalt 6 HD και μου λέει ότι δεν επαρκεί η μνήμη! γιατί???? Τι έκδοση bada έχετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Τι έκδοση bada έχετε?? εγώ την 2.0.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 εγώ την 2.0.. Την Ισπανική? Βασικά θέλει hard reset μετά το update. Εγώ έκανα δυο φορές για να λειτουργήσει. Στο ξεκλείδωμα της οθόνης όταν το πατήσεις για λίγα δευτερόλεπτα αναβοσήνει η οθόνη και μετά ανοίγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Την Ισπανική? Βασικά θέλει hard reset μετά το update. Εγώ έκανα δυο φορές για να λειτουργήσει. Στο ξεκλείδωμα της οθόνης όταν το πατήσεις για λίγα δευτερόλεπτα αναβοσήνει η οθόνη και μετά ανοίγει? αυτήν εδώ έχω: S8500XXLA1/S8500XCLA2 hard reset δεν έκανα, πως το κάνω και τι χάνω? αν εννοείς να κρατάω το κουμπί ξεκλείδωμα ναι αυτό κάνει.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omonoia_9 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ανοίξω καμία ιστοσελίδα με 3G και ενώ έχω όλες τις ρυθμίσεις κανονικά? Μου βγάζει μήνυμα '' Μη υποστηριζόμενο περιεχόμενο ''. Έχω την 1.2 έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 αυτήν εδώ έχω: S8500XXLA1/S8500XCLA2 hard reset δεν έκανα, πως το κάνω και τι χάνω? αν εννοείς να κρατάω το κουμπί ξεκλείδωμα ναι αυτό κάνει.. Ωραία και εγώ αυτήν έχω.. Ναι άμα κάνεις hard reset τα χάνεις όλα και τα apps. (Από Ρυθμίσεις ---> Γενικά ----> Επαναφορά -----> Επαναφορά εργοστ. ρυθμ. ) Αλλά μπορείς να τις κάνεις back up από Kies. Και μένα μου έκανε διάφορα στην αρχή και έκανα hard reset. Αν δεν αλλάξει κάτι σε σένα κάντο τι να πω... Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ανοίξω καμία ιστοσελίδα με 3G και ενώ έχω όλες τις ρυθμίσεις κανονικά? Μου βγάζει μήνυμα '' Μη υποστηριζόμενο περιεχόμενο ''. Έχω την 1.2 έκδοση. Από Wi-Fi δοκίμασες? Μήπως μπλόκαρε το δίκτυο. Μου το έκανε και μένα κάποιες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_kala_eisai Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Εχω μια ερωτηση, πως κανουμε backup τις εφαρμογες του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Κανενα προγραμμα για μεταφορα δεδομενων μεσω wifi με το pc υπάρχει; Πως ειναι το Kies Air στα samsung android, κατι τετοιο. Στο Kies βρηκα μονο μεσω bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Τι έκδοση bada έχετε?? εγω 1.2 official Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jenckie Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδιααα βοηθειαααα..θελω να βγαλω την βετα εκδοση του bada 2 και να επαναφερω την 1,2 απο το samsung wave s8500 και μεσω multi loader . τι να κανωω?? το κινητοο μου κολλησεε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ωραία και εγώ αυτήν έχω.. Ναι άμα κάνεις hard reset τα χάνεις όλα και τα apps. (Από Ρυθμίσεις ---> Γενικά ----> Επαναφορά -----> Επαναφορά εργοστ. ρυθμ. ) Αλλά μπορείς να τις κάνεις back up από Kies. Και μένα μου έκανε διάφορα στην αρχή και έκανα hard reset. Αν δεν αλλάξει κάτι σε σένα κάντο τι να πω.... σιγουρα γινετε απο to HARD RESET απο το μενου ?????? εχω την εντυπωση οτι το κανονικο HARD RESET γινετε με αυτον τον κωδικό : *2767*3855# ...... Προσοχη μολις τον πατησετε δεν υπαρχει γυρισμος ακομα και επαννεκινηση να γινει στο κινητο αυτο μετα θα συνεχιση με την επαναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserXP Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδιά, για εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής χρειάζεται χώρος στη κάρτα μνήμης, 3πλάσιος από από το μέγεθος της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 σιγουρα γινετε απο to HARD RESET απο το μενου ?????? εχω την εντυπωση οτι το κανονικο HARD RESET γινετε με αυτον τον κωδικό : *2767*3855# ...... Προσοχη μολις τον πατησετε δεν υπαρχει γυρισμος ακομα και επαννεκινηση να γινει στο κινητο αυτο μετα θα συνεχιση με την επαναφορα. Το ίδιο είναι.. Παιδιά, για εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής χρειάζεται χώρος στη κάρτα μνήμης, 3πλάσιος από από το μέγεθος της εφαρμογής. Από που το κατάλαβες? Για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ρε παιδια αμα δεν αντεχετε την αναμονη για την επισημη κυκλοφορια του Bada στην Ελλαδα περαστε το Ισπανικο Firmware και ξεμπερδευεται.Η εγκατασταση του ειναι πανευκολη και υποστηριζει και Ελληνικα:) Το kies το βλέπει όμως μετά το τηλέφωνο; Θα πάρει την κανονική αναβάθμιση μετά ότ(αν) έρθει ; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Κανενα προγραμμα για μεταφορα δεδομενων μεσω wifi με το pc υπάρχει; Πως ειναι το Kies Air στα samsung android, κατι τετοιο. Στο Kies βρηκα μονο μεσω bluetooth Παιδια υπαρχει τελικα τετοιος τροπος στο bada; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το kies το βλέπει όμως μετά το τηλέφωνο; Θα πάρει την κανονική αναβάθμιση μετά ότ(αν) έρθει ; Κοιτα εγω που εχω το Ισπανικο με το kies δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα εδω και δυο εβδομαδες που το εχω.Με το ισπανικο firmware σου λεει οτι υποστηριζει κανονικα τις εκει αναβαθμισεις,στην τελικη αλλαζεις το product code και πιθανοτα (θα το δουμε) θα υποστιρειξει και την ελληνικη.:) Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Κοιτα εγω που εχω το Ισπανικο με το kies δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα εδω και δυο εβδομαδες που το εχω.Με το ισπανικο firmware σου λεει οτι υποστηριζει κανονικα τις εκει αναβαθμισεις,στην τελικη αλλαζεις το product code και πιθανοτα (θα το δουμε) θα υποστιρειξει και την ελληνικη.:) Link για το ισπανικό; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Link για το ισπανικό; http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=2&m=GT-S8500&r=1#regiona κανε εγγραφη στο site και κατεβασε το. Αυτο ειναι το firmware S8500XXLA1 ## 2.0 2012 January S8500OXCLA2 Εναλλακτηκος τροπος μεσω Fus:) Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Παιδια υπαρχει τελικα τετοιος τροπος στο bada; Δοκίμασε την εφαρμογή FileSharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 παιδια εχω την bada 2.0 S8500XXLA1/S8500XCLA2 οταν παω να κανω backup στο kies το κινητο κανει αποσυνδεσει και σταματαει να το βλεπει το kies και κοβει το backup. ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Πριν από λίγα δευτερόλεπτα, τα παλικάρια απο το SamFirmware κάνανε την εξής δήλωση στο twitter: SamMobile @SamMobiles So far we know bada 2.0 updates will roll out next week for the missed European countries. άντε να δούμε.... Βρίσκονται στην Βαρκελώνη για την έκθεση MWC και μάλλον ρώτησαν κάποιον εκπρόσωπο της σαμσουνγκ και το μάθανε... Edited February 25, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts