Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω ειχα αγορασει δυτικη ευρωπη sto route66 (εχει και την ελλαδα μεσα) και πιο προηγμενες χωρες σε περιπτωση που πας εξωτερικο κ το χρειαστεις!!40 ευρω θυμαμαι ειχα σκασει!πιστευω αξιζει γτ αναβαθμιζεται και σε bada 2.0 apo οτι ειδα στο site!!ειλικρινα πιστευω οτι ειναι κοροιδια να πληρωνεισ μια εφαρμογη και μετα να σε κρεμανε μη υποστηριζοντας τη στην αναβαθμισμενη εκδοση!!

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καταρχην σας νιωθω ολους για τη τρελη αναμονη που εχουμε ριξει!!!και εγω ενας σκασμενος χρηστης του wave ειμαι!!!το κινητο συμφωνω εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης..το κρατας και το ευχαριστιεσαι!!δεν μου πηγε η καρδια να το πουλησω και περιμενω ενα εξαμηνο να δω το bada 2.0!!...oσον αφορα το gps εγω εχω το route66 και οπου εχω παει στην ελλαδα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!δεν νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο η οθονη...τισ οδηγιες ακους κυριως σε ενα gps!!..ο παραπανω φιλος ειπε για τον Brtowser ...εγω εχω τον UCBROWSER και ειναι πολυ καλοσ!!δεν ξερω γτ τον αφαιρεσαν!!...ελπιζω να ερθει συντομα το bada 2.0 ....μας εχει σκασει!!!!!!!!!!

Ρε παιδια αμα δεν αντεχετε την αναμονη για την επισημη κυκλοφορια του Bada στην Ελλαδα περαστε το Ισπανικο Firmware και ξεμπερδευεται.Η εγκατασταση του ειναι πανευκολη και υποστηριζει και Ελληνικα:)

Γιάννης::google:

καμια ακρη γιατι ενω επαρκει ο χωρος στη καρτα μνημης καποιες μεγαλες εφαρμογες δε κατεβαινουν? οπως το tintin

καμια ακρη γιατι ενω επαρκει ο χωρος στη καρτα μνημης καποιες μεγαλες εφαρμογες δε κατεβαινουν? οπως το tintin

έχω και γω αυτό το πρόβλημα! προσπαθώ να κατεβάσω το asphalt 6 HD και μου λέει ότι δεν επαρκεί η μνήμη! γιατί????

Samsung Galaxy S23

έχω και γω αυτό το πρόβλημα! προσπαθώ να κατεβάσω το asphalt 6 HD και μου λέει ότι δεν επαρκεί η μνήμη! γιατί????

Τι έκδοση bada έχετε??

εγώ την 2.0..

Την Ισπανική? Βασικά θέλει hard reset μετά το update. Εγώ έκανα δυο φορές για να λειτουργήσει. Στο ξεκλείδωμα της οθόνης όταν το πατήσεις για λίγα δευτερόλεπτα αναβοσήνει η οθόνη και μετά ανοίγει?

Την Ισπανική? Βασικά θέλει hard reset μετά το update. Εγώ έκανα δυο φορές για να λειτουργήσει. Στο ξεκλείδωμα της οθόνης όταν το πατήσεις για λίγα δευτερόλεπτα αναβοσήνει η οθόνη και μετά ανοίγει?

αυτήν εδώ έχω: S8500XXLA1/S8500XCLA2

hard reset δεν έκανα, πως το κάνω και τι χάνω?

αν εννοείς να κρατάω το κουμπί ξεκλείδωμα ναι αυτό κάνει..

Samsung Galaxy S23

Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ανοίξω καμία ιστοσελίδα με 3G και ενώ έχω όλες τις ρυθμίσεις κανονικά? Μου βγάζει μήνυμα '' Μη υποστηριζόμενο περιεχόμενο ''. Έχω την 1.2 έκδοση.

αυτήν εδώ έχω: S8500XXLA1/S8500XCLA2

hard reset δεν έκανα, πως το κάνω και τι χάνω?

αν εννοείς να κρατάω το κουμπί ξεκλείδωμα ναι αυτό κάνει..

Ωραία και εγώ αυτήν έχω.. Ναι άμα κάνεις hard reset τα χάνεις όλα και τα apps. (Από Ρυθμίσεις ---> Γενικά ----> Επαναφορά -----> Επαναφορά εργοστ. ρυθμ. ) Αλλά μπορείς να τις κάνεις back up από Kies. Και μένα μου έκανε διάφορα στην αρχή και έκανα hard reset. Αν δεν αλλάξει κάτι σε σένα κάντο τι να πω...

Ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να ανοίξω καμία ιστοσελίδα με 3G και ενώ έχω όλες τις ρυθμίσεις κανονικά? Μου βγάζει μήνυμα '' Μη υποστηριζόμενο περιεχόμενο ''. Έχω την 1.2 έκδοση.

Από Wi-Fi δοκίμασες? Μήπως μπλόκαρε το δίκτυο. Μου το έκανε και μένα κάποιες φορές.

Κανενα προγραμμα για μεταφορα δεδομενων μεσω wifi με το pc υπάρχει;

Πως ειναι το Kies Air στα samsung android, κατι τετοιο.

Στο Kies βρηκα μονο μεσω bluetooth

Παιδιααα βοηθειαααα..θελω να βγαλω την βετα εκδοση του bada 2 και να επαναφερω την 1,2 απο το samsung wave s8500 και μεσω multi loader . τι να κανωω?? το κινητοο μου κολλησεε :(

Ωραία και εγώ αυτήν έχω.. Ναι άμα κάνεις hard reset τα χάνεις όλα και τα apps. (Από Ρυθμίσεις ---> Γενικά ----> Επαναφορά -----> Επαναφορά εργοστ. ρυθμ. ) Αλλά μπορείς να τις κάνεις back up από Kies. Και μένα μου έκανε διάφορα στην αρχή και έκανα hard reset. Αν δεν αλλάξει κάτι σε σένα κάντο τι να πω....

σιγουρα γινετε απο to HARD RESET απο το μενου ?????? εχω την εντυπωση οτι το κανονικο HARD RESET γινετε με αυτον τον κωδικό : *2767*3855# ...... Προσοχη μολις τον πατησετε δεν υπαρχει γυρισμος ακομα και επαννεκινηση να γινει στο κινητο αυτο μετα θα συνεχιση με την επαναφορα.

Παιδιά, για εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής χρειάζεται χώρος στη κάρτα μνήμης, 3πλάσιος από από το μέγεθος της εφαρμογής.

σιγουρα γινετε απο to HARD RESET απο το μενου ?????? εχω την εντυπωση οτι το κανονικο HARD RESET γινετε με αυτον τον κωδικό : *2767*3855# ...... Προσοχη μολις τον πατησετε δεν υπαρχει γυρισμος ακομα και επαννεκινηση να γινει στο κινητο αυτο μετα θα συνεχιση με την επαναφορα.

Το ίδιο είναι..

Παιδιά, για εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής χρειάζεται χώρος στη κάρτα μνήμης, 3πλάσιος από από το μέγεθος της εφαρμογής.

Από που το κατάλαβες? Για πες...

Ρε παιδια αμα δεν αντεχετε την αναμονη για την επισημη κυκλοφορια του Bada στην Ελλαδα περαστε το Ισπανικο Firmware και ξεμπερδευεται.Η εγκατασταση του ειναι πανευκολη και υποστηριζει και Ελληνικα:)

Το kies το βλέπει όμως μετά το τηλέφωνο; Θα πάρει την κανονική αναβάθμιση μετά ότ(αν) έρθει ;

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Κανενα προγραμμα για μεταφορα δεδομενων μεσω wifi με το pc υπάρχει;

Πως ειναι το Kies Air στα samsung android, κατι τετοιο.

Στο Kies βρηκα μονο μεσω bluetooth

Παιδια υπαρχει τελικα τετοιος τροπος στο bada;

Το kies το βλέπει όμως μετά το τηλέφωνο; Θα πάρει την κανονική αναβάθμιση μετά ότ(αν) έρθει ;

Κοιτα εγω που εχω το Ισπανικο με το kies δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα εδω και δυο εβδομαδες που το εχω.Με το ισπανικο firmware σου λεει οτι υποστηριζει κανονικα τις εκει αναβαθμισεις,στην τελικη αλλαζεις το product code και πιθανοτα (θα το δουμε) θα υποστιρειξει και την ελληνικη.:)

Κοιτα εγω που εχω το Ισπανικο με το kies δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα εδω και δυο εβδομαδες που το εχω.Με το ισπανικο firmware σου λεει οτι υποστηριζει κανονικα τις εκει αναβαθμισεις,στην τελικη αλλαζεις το product code και πιθανοτα (θα το δουμε) θα υποστιρειξει και την ελληνικη.:)

Link για το ισπανικό;

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Link για το ισπανικό;

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=2&m=GT-S8500&r=1#regiona

κανε εγγραφη στο site και κατεβασε το.

Αυτο ειναι το firmware

S8500XXLA1 ## 2.0 2012 January S8500OXCLA2

Εναλλακτηκος τροπος μεσω Fus:)

παιδια εχω την bada 2.0 S8500XXLA1/S8500XCLA2

οταν παω να κανω backup στο kies το κινητο κανει αποσυνδεσει και σταματαει να το βλεπει το kies και κοβει το backup.

ξερει κανεις γιατι?

Samsung Galaxy S23

Πριν από λίγα δευτερόλεπτα, τα παλικάρια απο το SamFirmware κάνανε την εξής δήλωση στο twitter:

SamMobile ‏ @SamMobiles

So far we know bada 2.0 updates will roll out next week for the missed European countries.

άντε να δούμε....

Βρίσκονται στην Βαρκελώνη για την έκθεση MWC και μάλλον ρώτησαν κάποιον εκπρόσωπο της σαμσουνγκ και το μάθανε...

Edited by ptmax13

Αποστόλης