Jump to content

tenace1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tenace1

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tenace1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. οχι τπτ απο τα 2 γιαυτο μου φενεται περιεργο..δυστυχως στο ιστορικο δεν μου τα βγαζει ολα:/..και 2 εφαρμογες να επιλεξω μονο δεν μου τισ περναει...δειχνει σφαλμα και αδυνατη μεταφορα...
  2. ναι εκανα restore μονο στις εφαρμογες που ηθελα..απλα βγαζει οτι η μεταφορα ειναι αδυνατη..καμια ιδεα??λετε να φταινε οι εφαρμογες???παραδειγμα το video keeper Το ειχα αγορασει και τωρα δεν μπορω να το βαλω παλι!!
  3. καλησπερα παιδια...πριν αναβαθμισω σε bada 2 ειχα κανει back up πολλεσ εφαρμογες...μερικες πολυ σημαντικες και αλλες τισ ειχα αγορασει...γτ δεν μπορω να τισ ξαναβαλω στο κινητο μ μεσω kies???η μεταφορα ειναι δυνατη μου δειχνει με ενα x
  4. ναι αλλα πως λειτουργει??κατεβαζεις ξανα το χαρτη της ελλαδας και απλα δεν εχει πλοηγηση..πρπει να ξαναπληρωσεις!!καμια ιδεα???:rolleyes:
  5. γνωριζει καποιος να μου απαντησει αν γινεται upgrade το route 66 σε bada 2.0???
  6. εχει κανεισ ιδεα πωs αναβαθμιζουμε το route66 σe bada 2.0???
  7. αναβαθμισηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!αντε ρε samsung !!!!!!!!!!!!επιτελους!!!!!!!!ελπιζω να αξιζει!!!πρωτη επαφη με το bada 2.0! φαινεται καλο!!!
  8. εγω ειχα αγορασει δυτικη ευρωπη sto route66 (εχει και την ελλαδα μεσα) και πιο προηγμενες χωρες σε περιπτωση που πας εξωτερικο κ το χρειαστεις!!40 ευρω θυμαμαι ειχα σκασει!πιστευω αξιζει γτ αναβαθμιζεται και σε bada 2.0 apo οτι ειδα στο site!!ειλικρινα πιστευω οτι ειναι κοροιδια να πληρωνεισ μια εφαρμογη και μετα να σε κρεμανε μη υποστηριζοντας τη στην αναβαθμισμενη εκδοση!!
  9. καταρχην σας νιωθω ολους για τη τρελη αναμονη που εχουμε ριξει!!!και εγω ενας σκασμενος χρηστης του wave ειμαι!!!το κινητο συμφωνω εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης..το κρατας και το ευχαριστιεσαι!!δεν μου πηγε η καρδια να το πουλησω και περιμενω ενα εξαμηνο να δω το bada 2.0!!...oσον αφορα το gps εγω εχω το route66 και οπου εχω παει στην ελλαδα ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!δεν νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο η οθονη...τισ οδηγιες ακους κυριως σε ενα gps!!..ο παραπανω φιλος ειπε για τον Brtowser ...εγω εχω τον UCBROWSER και ειναι πολυ καλοσ!!δεν ξερω γτ τον αφαιρεσαν!!...ελπιζω να ερθει συντομα το bada 2.0 ....μας εχει σκασει!!!!!!!!!!
  10. :mad:ελεος..απλα αποτυχεια!!!!!!!!οταν σαν εταιρια πουλασ καποιεσ συσκευες πρπει να εχεις τη καταλληλη υποστηριξη και στο λειτουργικο...περιμενοθμε ενα χρονο για το πολυαναμενομενο update και στο τελος πολυ φοβαμαι οτι δεν θα παρουμε τπτ!!!...ειμαι πολύ κοντα να το σκοτωσω και να παω σε android να ησηχασω!!!!!!
  11. οι τυποι κοροιδευουν..προσωπικα μαρεσει παρα πολυ το wave αλλα αν δεν δω αναβαθμιση μεχρι τελη δεκεμβρη θα το θεωρησω κοροιδια ολο το θεμα με το bada 2.0...λιγος επαγγελματισμος δεν βλαπτει!
  12. Συμφωνω...τα sony ericsson σε αυτον τον τομεα δυστυχως πασχουν!!
  13. και η αναμονη συνεχιζεται...
  14. αυτα κανουν και μασ ξενερωνουν εδω και μηνες!!
×
×
  • Create New...