Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι βαρέθηκες να περιμένεις? Δε σου άρεσε το κινητό πριν το αγοράσεις αλλά παρόλα αυτά το πήρες ελπίζοντας σε κάποιο update??

Εγώ όταν αγόρασα το Samsung Wave, έψαχνα ένα ολοκληρωμένο προϊόν που να καλύπτει τις ανάγκες μου. Στην προκειμένη περίπτωση, ήθελα άμεσο UI, καλή κάμερα-video, γρήγορο internet, καλή ποιότητα κατασκευής, καλή οθόνη και μεγάλη αυτονομία. Πριν από ~13 μήνες, λοιπόν, κανένα άλλο κινητό σε αυτή τη τιμή (300€) δεν προσέφερε αυτά τα χαρακτηριστικά.

Εσύ φαίνεται να επέλεξες το Wave, παρόλο που δε σε κάλυπτε κάτι σε αυτό, με την προσδοκία να το βελτιώσει αυτό το κάτι η Samsung στο μέλλον και να καλυφθείς. Βρες πρώτα τι ακριβώς θες σε ένα κινητό και μετά μπορείς να προβείς στην αγορά του. Έτσι, δε θα σου φταίει καμία Samsung εκ των υστέρων...

Καλα δεν περιμενα εσενα για να ξερω τι θελω απο ενα κινητο, ελεος.

Πριν απο 18 μηνες που το πηρα, ηταν οτι καλυτερο υπηρχε και υποστηριξα το bada οσο κανενας. Ομως παρατηρω οτι το αφησε η Samsung, και χωρις να φτιαξει bugs οπως αυτο με την διαχειριση μνημης που ειναι πολυ σημαντικο. Οταν αγοραζω ενα κινητο ειδικα στα 380 ευρω που το ειχα παρει, περιμενω υποστηριξη. Και δεν μιλαω για το bada 2.0 μονο, απλα updates φτανουν για να λυσει προβληματα του λειτουργικου ΤΗΣ.

Ναι με ενοχλει που παω να ανοιξω μια σελιδα στο ιντερνετ και μου κλεινει λογω σφαλματος μνημης, με ενοχλει που παω να παιξω ενα απο τα καταπληκτικα 3D παιχνιδια που εχουν βγει για το wave και δεν μπορω αν δεν κανω 2 restart το κινητο γιατι την ωρα που παιζω μου βγαζει μηνυμα μνημης παλι, ,με ενοχλει που καμια φορα το ξυπνητηρι δεν δουλευει.

Update να λυσει αυτα περιμενω 18 μηνες και οχι το bada 2.0 οπως αποφασισες γιατι και στο bada 2.0 απο οτι διαβασα αυτα παραμενουν.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν απο 18 μηνες που το πηρα, ηταν οτι καλυτερο υπηρχε και υποστηριξα το bada οσο κανενας. Ομως παρατηρω οτι το αφησε η Samsung, και χωρις να φτιαξει bugs οπως αυτο με την διαχειριση μνημης που ειναι πολυ σημαντικο. Οταν αγοραζω ενα κινητο ειδικα στα 380 ευρω που το ειχα παρει, περιμενω υποστηριξη. Και δεν μιλαω για το bada 2.0 μονο, απλα updates φτανουν για να λυσει προβληματα του λειτουργικου ΤΗΣ.

Ναι με ενοχλει που παω να ανοιξω μια σελιδα στο ιντερνετ και μου κλεινει λογω σφαλματος μνημης, με ενοχλει που παω να παιξω ενα απο τα καταπληκτικα 3D παιχνιδια που εχουν βγει για το wave και δεν μπορω αν δεν κανω 2 restart το κινητο γιατι την ωρα που παιζω μου βγαζει μηνυμα μνημης παλι, ,με ενοχλει που καμια φορα το ξυπνητηρι δεν δουλευει.

Update να λυσει αυτα περιμενω 18 μηνες και οχι το bada 2.0 οπως αποφασισες γιατι και στο bada 2.0 απο οτι διαβασα αυτα παραμενουν.

Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση και ξέχασα να το αναφέρω. Είχα βάλει την KF3 κάποια στιγμή, και δεν είχα δει μηνύματα μνήμης και το ξυπνητήρι δούλευε πάντα. Μετά πέρασα την JL2 μήπως και πάρουμε την 2.0 έκδοση, που όντως δεν διορθώνει κάτι από αυτά τα προβλήματα, και το κινητό έγινε χάλια όπως πριν.... Ήθελα να ξερα το Wave 3 έχει τα ίδια προβλήματα?

Ξέρεις τι μου έκανε εντύπωση και ξέχασα να το αναφέρω. Είχα βάλει την KF3 κάποια στιγμή, και δεν είχα δει μηνύματα μνήμης και το ξυπνητήρι δούλευε πάντα. Μετά πέρασα την JL2 μήπως και πάρουμε την 2.0 έκδοση, που όντως δεν διορθώνει κάτι από αυτά τα προβλήματα, και το κινητό έγινε χάλια όπως πριν.... Ήθελα να ξερα το Wave 3 έχει τα ίδια προβλήματα?

Με την jl2 δουλεύουν κι τα δυο. Δοκίμασε να κανείς ένα hard reset η ένα πέρασμα απο fus την original. Έχω να κάνω επανεκκινηση το κινητό 2 εβδομαδες περίπου και δουλεύει ρολόι.

Ας επιχειρήσουμε...

Με την jl2 δουλεύουν κι τα δυο. Δοκίμασε να κανείς ένα hard reset η ένα πέρασμα απο fus την original. Έχω να κάνω επανεκκινηση το κινητό 2 εβδομαδες περίπου και δουλεύει ρολόι.

Από fus πέρασα την original και έχω πιο πολλά μηνύματα για ανεπαρκείς πόρους στον browser (χωρίς να έχω κάποια εφαρμογή να τρέχει στο backround) και το ξυπνητήρι όταν το τικάρω μόνο, πότε δουλεύει πότε όχι (τις έχω όλες τις μέρες επιλεγμένες εκτός από Κυριακή).

Επανεκκίνηση δεν κάνω σχεδόν ποτέ...Χρησιμοποιώ μόνο 2 widgets βέβαια (και τα 2 stock: Calendar, Birthday), δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.

Πρόβλημα μνήμης εμφανίζεται όταν ανοίγω πολλαπλά tabs με βαριές σελίδες στον stock browser. Ειδικά με τα 3D παιχνίδια (Asphalt5, Fruit Ninja, Parcel Panic κτλ) και το ξυπνητήρι δεν έχω κανένα θέμα απολύτως... (SW: S8500XXJL2, CSC: S8500OXCJL1)

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Σε προ bada 2 versions το πρόβλημα με το ξυπνητήρι δημιουργείται όταν απενεργοποιείς και μετά επανενεργοποιείς κάποιο προγραμματισμό ημερών.

Όταν το φτιάξεις την πρώτη φορά όλα καλά. Αλλά αν κάνεις το λάθος και το απενεργοποιήσεις και κάποια στιγμή αργότερα πας να το επαναφέρεις, τότε το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν θα χτυπήσει ποτέ.

Σε προ bada 2 versions το πρόβλημα με το ξυπνητήρι δημιουργείται όταν απενεργοποιείς και μετά επανενεργοποιείς κάποιο προγραμματισμό ημερών.

Όταν το φτιάξεις την πρώτη φορά όλα καλά. Αλλά αν κάνεις το λάθος και το απενεργοποιήσεις και κάποια στιγμή αργότερα πας να το επαναφέρεις, τότε το πλέον σίγουρο είναι ότι δεν θα χτυπήσει ποτέ.

εχεις δικιο αν επεμβεις λιγο και επεξεργαστεις το ξυπνητηρι θα δουλεψει αλλα μονο με την ενεργοποιηση δε θα χτυπησει, το εχο προσεξει κι εγω.

Καλησπερα στην παρεα. Εχω και εγω ενα 8500 εδω και 1μιση χρονο περιππου. Το κινητο ειναι κορυφη και εχει οτι θα ηθελα εγω τουλαχιστον απο μια συσκευη. Εχω την εκδοση 1.0 και λογω οτι εχω αγνοια απο προγραματισμο και τετοια ειναι ακριβως οπως το πηρα. Απο μπαταρια σκιζει, μιλαμε ξεχναω να το φορτισω,και μου κραταει μεχρι και 6 !!!! ημερες. Δεν μου εχει κοληση ποτε ως τωρα και δεν χρειαστηκε να να κανω επανεκινηση για να παρει τα ισια του. Για να μην μακρυγορω ειμαι παρα μα παρα πολλη ευχαριστημενος. Ομως, θα ηθελα να ρωτησω και να με συμβουλευσετε για καποια θεματα που εχω.

1ον. Πως ρυθμιζεται η καμερα να μην βγαζει "κοκκινα" ματια στις νυχτερινες φωτογραφιες.:confused:

2ον. Οπως ειπα και παραπανω δεν εχω γνωσεις προγραματισμου,και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει πρωτα-πρωτα να περασω στο τηλεφωνο bada 2.0 , και οπως επισης αν υπαρχει καποιος στην Πατρα για να το κανει αυτο στο τηλεφωνο,(ειπαμε αν ασχοληθω εγω κατα 99% θα το βγαλω αχρηστο).:O

Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο και τις απαντησεις σας.

Επανεκκίνηση δεν κάνω σχεδόν ποτέ...Χρησιμοποιώ μόνο 2 widgets βέβαια (και τα 2 stock: Calendar, Birthday), δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο.

Πρόβλημα μνήμης εμφανίζεται όταν ανοίγω πολλαπλά tabs με βαριές σελίδες στον stock browser. Ειδικά με τα 3D παιχνίδια (Asphalt5, Fruit Ninja, Parcel Panic κτλ) και το ξυπνητήρι δεν έχω κανένα θέμα απολύτως... (SW: S8500XXJL2, CSC: S8500OXCJL1)

Και εγω την JL2 εχω, ισως να φταινε τα widgets που εχω αλλα και αυτο να ειναι, δεν θα 'πρεπε να το εχει φτιαξει η Samsung;

Συμφωνω, η KF3 ειναι η καλυτερη εκδοση. Και εγω το ιδιο εκανα για να ειμαι ετοιμος για bada 2.0 αλλα μαλλον τωρα που το σκεφτομαι θα φλασαρω την KF3 :) Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουμε επισημο update στην KF3.

Θα το δοκιμασω, thanks!

Συμφωνω, η KF3 ειναι η καλυτερη εκδοση. Και εγω το ιδιο εκανα για να ειμαι ετοιμος για bada 2.0 αλλα μαλλον τωρα που το σκεφτομαι θα φλασαρω την KF3 :) Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουμε επισημο update στην KF3

Εγώ σκέφτομαι να περάσω το update της KF3 πάνω στην JL2 χωρίς Full Flash, και όταν βγει το bada 2.0 να περάσω την JL2 από το FusDownloader σαν update πάλι χωρίς full flash. Δεν ξέρω αν κατάλαβες, αλλά πρέπει να γίνεται έτσι?

Καλησπερα στην παρεα. Εχω και εγω ενα 8500 εδω και 1μιση χρονο περιππου. Το κινητο ειναι κορυφη και εχει οτι θα ηθελα εγω τουλαχιστον απο μια συσκευη. Εχω την εκδοση 1.0 και λογω οτι εχω αγνοια απο προγραματισμο και τετοια ειναι ακριβως οπως το πηρα. Απο μπαταρια σκιζει, μιλαμε ξεχναω να το φορτισω,και μου κραταει μεχρι και 6 !!!! ημερες. Δεν μου εχει κοληση ποτε ως τωρα και δεν χρειαστηκε να να κανω επανεκινηση για να παρει τα ισια του. Για να μην μακρυγορω ειμαι παρα μα παρα πολλη ευχαριστημενος. Ομως, θα ηθελα να ρωτησω και να με συμβουλευσετε για καποια θεματα που εχω.

1ον. Πως ρυθμιζεται η καμερα να μην βγαζει "κοκκινα" ματια στις νυχτερινες φωτογραφιες.:confused:

2ον. Οπως ειπα και παραπανω δεν εχω γνωσεις προγραματισμου,και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει πρωτα-πρωτα να περασω στο τηλεφωνο bada 2.0 , και οπως επισης αν υπαρχει καποιος στην Πατρα για να το κανει αυτο στο τηλεφωνο,(ειπαμε αν ασχοληθω εγω κατα 99% θα το βγαλω αχρηστο).:O

Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο και τις απαντησεις σας.

1) δε βρηκα τετοια ρυθμιση...μηπως ειναι αυτο που λεει εντοπισμος κινησης ματιου?

2) εγω θα σου προτεινα να κανεις μια επισημη αναβαθμιση σε 1.2 μεσω kies γρηγορα και ομορφα και χωρις βοηθεια...προς το παρων..

Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτο! (Bada1.2)

Εχω όμως ενα άλλο θεμα.

Στην Ημερομηνια & Ωρα, η αυτοματη ενημερωση δεν φτιαχνει την ωρα, ακομα και μετα την επανεκκινηση.

Edited by clarckent
Στέφανος

εχεις κανεις ιδεα απο image editing ωστε να με βοηθησει να ολοκληρωσω ενα θεμα? πρεπει να φτιξω μια εικονα με ενα πιξελ transparency boundary area...

συγκεκριμενα: notice" you have to make 1 pixel transparency boundary area around the mainmenu icon image for the bada application..

phone theme : 100w x 96h with 1 transparent boundary area

1) Δεν γίνετε αυτό. Οι φωτογραφικές και κινητά που το κάνουν αυτό ανάβουν το φλας 2 φορές ώστε να περάσει αρκετό φως στο μάτι και να μην φαίνεται κόκκινο, το κινητό μας δεν το κάνει αυτό,(μπορεί στην bada 2????). Διορθώνεται όμως εύκολα με Photoshop, gimp, Office Picture Manager(Του Microsoft office) κ.α πολλά προγράμματα επεξεργασία εικόνας. Αν δεν έχεις κάποιο κατέβασε το Gimp Που είναι δωρεάν.

2) Εγώ λέω να περιμένεις λίγο καιρο και να περάσεις την bada 2 μόνος σου είναι πολύ απλό. Εγκαθιστάς to πρόγραμμα της samsung συνδέεις το κινητό μέσω καλωδίου με τον υπολογιστή και σε 2-3 λεπτά είσαι έτοιμος.

το bada απ οτι φενεται εχει πεθανει και δεν του το χει πει κανεις.τοσες μερες με τα την υποτηθεμενη προθεσμια κ ουτε φωνη ουτε ακροαση.ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ

Καλύτερα, είναι πολύ καλύτερο από το bada. Κρίμα για μας που πήραμε bada συσκευή. Θα'ταν καλή φάση να μπορούσαμε να αναβαθμιστούμε στο νέο λειτουργικό....

Καλύτερα, είναι πολύ καλύτερο από το bada. Κρίμα για μας που πήραμε bada συσκευή. Θα'ταν καλή φάση να μπορούσαμε να αναβαθμιστούμε στο νέο λειτουργικό....

αυτο παντως ειναι λογικη κινηση και ισως το βαλει και σε High end αν θελει να χτυπησει τα "μεγαλα"

οχι οτι ειμαι φαν του android, αλλα γατι δεν το βαζει να τελειωνουμε.

Ας βαλει απλα την ποιοτητα των κινητων που εχουν το Bada τωρα και το λειτουργικο που ξερει ολος ο κοσμος (adndroid) να ξετιναξει τις πωλησεις...

Τι ειναι αυτο το BA-ZEN τωρα? :mad:

Edited by clarckent
Στέφανος

για να καταλάβω θα βγει τελικά η αναβαθμιση (BADA 2) για τα wave 1 και 2 ή το ξεχναμε και παμε για αλλα???

για να καταλάβω θα βγει τελικά η αναβαθμιση (BADA 2) για τα wave 1 και 2 ή το ξεχναμε και παμε για αλλα???

Κατα τα φαινομενα το Bada οχι απλα πεθανε αλλα αρχισε και να μυριζει!:X

ΔΕΝ ξερω αν πεθανε ή οχι αλλά τουλαχιστον να μας το πουν . .... Αλλά και ετσι να ειναι τοτε γιατι εβγαλαν το WAVE 3 ??? . εγω νομιζω οτι θα την βγαλουν την αναβαθμιση Q1 2012 όπως εχουν πει και μετα ΕΠΙΣΗΜΑ .... τελος .

ΔΕΝ ξερω αν πεθανε ή οχι αλλά τουλαχιστον να μας το πουν . .... Αλλά και ετσι να ειναι τοτε γιατι εβγαλαν το WAVE 3 ??? . εγω νομιζω οτι θα την βγαλουν την αναβαθμιση Q1 2012 όπως εχουν πει και μετα ΕΠΙΣΗΜΑ .... τελος .

Το βγαλανε μπας και σωσουνε την κατασταση,λογικα.Το Q1 2012 εμενα προσωπικα δεν μου λεει κατι γιατι το ξαναειπανε!Και σημερα να βγει η 2 και μετα τι;Παπαλα;Να το αφησουνε στην μοιρα του;Παλι κοροιδια ειναι για μενα.