jim19 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλημέρα, εγώ νέο άνοιξα με άλλο email. Μου έβγαλε σήμερα και μένα το update για το Facebook, αρκετά πιο γρήγορο μου φαίνεται & το chat πολύ καλό φυσικά! Ποιο chat;; Και εμενα μου εκανε update για το Facebook αλλα δεν βλεπω πουθενα chat! Τι εννοεις; Οπως στο iphone? Εγω εχω αλλο προβλημα. Εχει κολλησει το widget" feeds and updates" >> "Τροφοδοσιες κ ενημερωση" στα ελληνικα. Παταω ποαννω δεξια τα 2 βελακια για update, και εδω κι μια εβδομαδα δεν κινειται τιποτα. Ουτε στις ρυθμισεις του μπορω να μπω!! Μου εχει σπασει τα νευρα! Περαν του κλασικου μονιμου προβληματος: "ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΜΝΗΜΗ. ΤΑ WIDGET ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ". Οποτε το να ανοιξω μερικες εφαρμογες ταυτοχρονα δεν το επιχειρω! Αυτο ΕΙΝΑΙ το προβλημα στο κινητο! Το μεγαλυτερο. Αυτο πρεπει να διορθωσουν γιατι πλεον τοβ συνσντω επι καθημερινης βασης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Επειδή έχει γίνει πολύς λόγος για τη βελτίωση του facebook που παρέχει και chat, αναφέρεστε στο TouchFacebook - που ουσιαστικά ανοίγει τον browser στη σελίδα του facebook - ή αναφέρεστε σε κάποιο άλλο πρόγραμμα; Αν ισχύει το δεύτερο, ποιο είναι; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ποιο chat;; Και εμενα μου εκανε update για το Facebook αλλα δεν βλεπω πουθενα chat! Τι εννοεις; Οπως στο iphone? Εγω εχω αλλο προβλημα. Εχει κολλησει το widget" feeds and updates" >> "Τροφοδοσιες κ ενημερωση" στα ελληνικα. Παταω ποαννω δεξια τα 2 βελακια για update, και εδω κι μια εβδομαδα δεν κινειται τιποτα. Ουτε στις ρυθμισεις του μπορω να μπω!! Μου εχει σπασει τα νευρα! Περαν του κλασικου μονιμου προβληματος: "ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΜΝΗΜΗ. ΤΑ WIDGET ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ". Οποτε το να ανοιξω μερικες εφαρμογες ταυτοχρονα δεν το επιχειρω! Αυτο ΕΙΝΑΙ το προβλημα στο κινητο! Το μεγαλυτερο. Αυτο πρεπει να διορθωσουν γιατι πλεον τοβ συνσντω επι καθημερινης βασης! Θα πας στους φιλους και κατω αριστερα εχει επιλογη που λεει chat! Σε ποιο firmware εισαι; Στο τελευταίο? Γιατι εγω πλεον εχω καιρο να δω μηνυμα μνημης στο κινητό και συνήθως εχω ανοιχτα μουσική palringo και συγχρονισμό mail! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Θα πας στους φιλους και κατω αριστερα εχει επιλογη που λεει chat! Σε ποιο firmware εισαι; Στο τελευταίο? Γιατι εγω πλεον εχω καιρο να δω μηνυμα μνημης στο κινητό και συνήθως εχω ανοιχτα μουσική palringo και συγχρονισμό mail! Ευχαριστω ρε φιλε! Βασικα μου ειχε ερθει update. Απλα δεν το ειχα ψαξει τοσο! Μολις το δοκιμασα!! Firmware λογικα στο τελευταιο. Στο parlingo για chat στο facebook βαζω την email adress και το κωδικο προσβασης Οταν παω να μπω σε "Συνδεδεμενος" με βγαζειθ αυτοματα σε "Εκτος Συνδεσης" Παταω το εικονιδιο και μου εμφανιζει μια οθονη με τιτλο "Ταυτοτητα". Απο κατω "Ψευδωνυμο":Δεν Υποστηριζεται" και απο κατω "Κατασταση": invalid XMPP ID. Αν και πριν φτιαξω το λογαριασμο ακολουθω τις οδηγιες του parlingo! Αν μπορεις να με βοηθησεις... Στο msn ως τωρα δεν εχω προβλημα,μ αν κ να σου πω την αληθεια δεν το πολυχρησιμοποιω πλεον! Χτες πηγα στις Ρυθμισεις->Ενημ. Λογισμικου->Ελεγχος για ενημερωση , μου γραφει οτι απαιτειται ενημερωση του firmware και να κανω ληψη του πακετου, παταω οκ, και μου βγαζει μηνυμα οτι "καμια διαθεσιμη ενημερωση". Θα δοκιμασω μεσω kies.. btw εχω την bada 1.2 software version.. ΑΝ και εχω κατεβασει αρκετες free bada applications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Τωρα με την εισαγωγη της Ελλαδας για να αγορασεις εφαρμογες, δοκιμασε κανεις το samsung dive για να εντοπιζεις το κινητό; Εγω δεν καταφερα να το δουλεψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARS_MOBI Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 γτ αποσυρθηκε το wave τελικα??? Παράθεση "Καλυτερα ανορθόγραφες αλη8ειες παρα καλογραμμενα ψεματα.Η παιδεια δεν ειναι θεμα ορθογραφιας αλλα ανατροφης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Εγω εχω αλλο προβλημα. Εχει κολλησει το widget" feeds and updates" >> "Τροφοδοσιες κ ενημερωση" στα ελληνικα. Παταω ποαννω δεξια τα 2 βελακια για update, και εδω κι μια εβδομαδα δεν κινειται τιποτα. Ουτε στις ρυθμισεις του μπορω να μπω!! Μου εχει σπασει τα νευρα! Φίλε το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ σχεδόν ένα εξάμηνο τώρα, δυστυχώς δε βλέπω να διορθώνεται. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Σημερα παρατήρησα πως έχει σπάσει ένα μικρό κομματάκι από το τζάμι (δεξιά στο μαύρο πλεσιο) η οθόνη όμως λειτουργεί κανονικά. :( Μήπως ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζει η αντικατάσταση γενικά σε tachscreen κινητά ?:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 AP UART------------------------------------------------------CP UART Stand By : 0,29% / h CPU 1% Σταθερα----------------Stand By : 0,36% / h CPU 1% Σταθερα (Μετα Απο Restart Χωρις Να Κανω Τιποτα Αλλο) Stand By : 0,54% / h CPU 3% - 6%---------------------Stand By : 0,65% / h CPU 3% - 6% (Ανοιγμα Εφαρμογων-Λειτουργεια-Κλεισιμο Εφαρμογων) Music-Display ON : 27% / h CPU 8% - 15%------------Music-Display ON : 27% / h CPU 8% - 15% Music-Display OFF: 9% / h --------------------------------Music-Display OFF: 9% / h YouTube : 18% / h------------------------------------------YouTube : 23% / h (Δοκιμη Με Ταινια "HOME") Video Απο Camera : 41% / h------------------------------Video Απο Camera : 48% / h (Record Mode 720p-Led ON) Video Απο Camera : 18% / h------------------------------Video Απο Camera : 18% / h (Play Mode Απο Αυτο Που Ειχα Γραψει) MKV και SRT : 15% / h--------------------------------------MKV και SRT : 15% / h (Αρχειο 350MB) Πολύ καλή δουλειά Τωρα με την εισαγωγη της Ελλαδας για να αγορασεις εφαρμογες, δοκιμασε κανεις το samsung dive για να εντοπιζεις το κινητό; Εγω δεν καταφερα να το δουλεψω. Και ούτε πρόκριτε να το καταφέρει κανείς ποτέ. (Νόμιμα τουλάχιστον) Η νομοθεσία μας το απαγορεύει και κατά την γνώμη μου πολύ καλά κάνει. Η λειτουργία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ατόμων. γτ αποσυρθηκε το wave τελικα??? Δέν αποσύρθηκε. Σταμάτησαν την παραγωγή του λόγω έλλειψης super amoled ..... αντικαταστάθηκε με το 2 που είναι το ίδιο μόνο που έχει οθόνη 3.7 slcd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) Πολύ καλή δουλειά Και ούτε πρόκριτε να το καταφέρει κανείς ποτέ. (Νόμιμα τουλάχιστον) Η νομοθεσία μας το απαγορεύει και κατά την γνώμη μου πολύ καλά κάνει. Η λειτουργία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση ατόμων. κατα την γνωμη μου αυτος ο νομος στην ελλαδα ειναι ανοησια.. τους μονους που ευνοει ειναι τους κλέφτες .. είναι καλό ανά πάσα ώρα Και στιγμή να ξέρεις που είναι το κινητό σου... είναι πολύ κρίμα να υπάρχει αυτή η δυνατότητα από το wave Και να μη μπορούμε να την επωφεληθούμε όσοι θέλουμε... όσοι φοβόντουσαν ότι θα μπορούσαν να τους παρακολουθούν απλά να μην ενεργοποιήσουν τον εντοπισμό του κινητού... μου έχουν κλέψει είδη δύο κινητά.. άγνωστο το ποιος τα χαίρεται :( αν μπορούσα έστω Και με παράνομο τρόπο να δω που είναι το κινητό μου θα το έκανα... Edited May 2, 2011 by derbigpr50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ας σου εδινε την δυνατοτητα να βαλεις το imei της συσκευης σου που ειναι προσωπικο, οποτε να αφορα τον εντοπισμο του δικου σου κινητου και μονο. Στο android παντως υπάρχει πρόγραμμα που εγκαθειστας και παίζει κανονικότατα. Μαλιστα, εχει επιλογη και για σειρηνα, οποτε κανει το κινητό να "σκουζει" κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 καλησπερα μια ερωτηση αν ξερει καποιος προσπαθω να συνδεθω στο facebook με wifi και δεν μπορω ενω περνει κανονικα τα στοιχεια μου μετα δειχνει οτι φορτωνει και μετα απο λιγο μου βγαζει "ο διακομιστης του facebook δεν ειναι σταθερος" αλλες φορες βγαζει "το χρονικο οριο htpp ελειξε" και καποιες φορες (ελαχιστες) συνδεεται κανονικα αν καποιος ξερει ας πει επισης επειδη εξακολουθω να χω το προβλημα με τις εγαρμογες και τα widget (αν κατεβασω και τρεξω καποιο τοτε κολαει το τηλ και ανοιγοκλεινει μονο του) θα θελα να ρωτησω αν παιζει να στρωσει σε περιπτωση που αλαξω sim ;; ετσι μου παν να δοκιμασω στο κεντρο εξυπηρετησης της samsung Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Αν την έχεις πάνω από 10ετία θέλει αλλαγή η sim γιατί οι παλιές τραβάν περισσότερο ρεύμα. Βάλε μια άλλη σχετικά πιο νέα και δες τι θα γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 καλησπερα μια ερωτηση αν ξερει καποιος προσπαθω να συνδεθω στο facebook με wifi και δεν μπορω ενω περνει κανονικα τα στοιχεια μου μετα δειχνει οτι φορτωνει και μετα απο λιγο μου βγαζει "ο διακομιστης του facebook δεν ειναι σταθερος" αλλες φορες βγαζει "το χρονικο οριο htpp ελειξε" και καποιες φορες (ελαχιστες) συνδεεται κανονικα αν καποιος ξερει ας πει Αυτό το κάνει και εμένα. Και επίσης, αν ανοίξω το FB σε πλήρη σελίδα (και όχι για κινητό) και πάω να κάνω αναζήτηση φίλου, κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο και διαγράφει το cookie (γιατί μόλις ξανανοίξει ζητάει password και username). Και ένα γενικό σχόλιο: Δε συγκρίνεται με το Symbian το οποίο ήταν πιο αργό, κολλούσε πιο συχνά και έκανε κάτι αψυχολόγητα κλεισίματα. Ωστόσο δε δικαιολογεί το hardware του το wave, και το Multitasking του είναι λίγο αστείο, όπως επίσης και το θέμα με την ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία. Τελικά η μόνη λύση για κάτι πραγματικά σταθερό και αξιόπιστο (και από πλευράς τηλεφώνου, και από πλευράς υποστήριξης και εφαρμογών) είναι να τα ακουμπήσεις στο μηλόφωνο. Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Αν την έχεις πάνω από 10ετία θέλει αλλαγή η sim γιατί οι παλιές τραβάν περισσότερο ρεύμα. Βάλε μια άλλη σχετικά πιο νέα και δες τι θα γίνει.. την ειχα.......... τελικα σημερα ενεργοποιησα νεα 3g sim και μεχρι τωρα παει καλα ελπιζω να λυθηκε το προβλημα μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη αντιστοιχη με το full screen caller που εχουν για τα nokia ;; να δειχνει δηλαδη σε πληρη οθονη αυτον που σε καλει Edited May 3, 2011 by mr_pepe Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 καλησπερα μια ερωτηση αν ξερει καποιος προσπαθω να συνδεθω στο facebook με wifi και δεν μπορω ενω περνει κανονικα τα στοιχεια μου μετα δειχνει οτι φορτωνει και μετα απο λιγο μου βγαζει "ο διακομιστης του facebook δεν ειναι σταθερος" αλλες φορες βγαζει "το χρονικο οριο htpp ελειξε" και καποιες φορες (ελαχιστες) συνδεεται κανονικα αν καποιος ξερει ας πει ...(edited) Αυτό το κάνει και εμένα. Και επίσης, αν ανοίξω το FB σε πλήρη σελίδα (και όχι για κινητό) και πάω να κάνω αναζήτηση φίλου, κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο και διαγράφει το cookie (γιατί μόλις ξανανοίξει ζητάει password και username). ...(edited) Το Facebook δουλεύει κανονικότατα (και η native εφαρμογή και από τον browser το touch.facebook.com, m.facebook.com όπως και η Desktop έκδοση). Κάποιο πρόβλημα έχουν οι συσκευές - firmware σας. Ειδικά η αυτόματη επανεκκίνηση του giorgio6600 είναι σοβαρή ένδειξη...Γενικά οτιδήποτε κατώτερο του "iphone experience" που προσφέρει υπο κανονικές συνθήκες η συσκευή, είναι ένδειξη προβλημάτων (software ή hardware).. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μπορεί κάποιος να μου δώσει link με ελληνικό JL2 firmware? :) Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosbakos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μπορεί κάποιος να μου δώσει link με ελληνικό JL2 firmware? :)[/QUOTκ και σε μενα...... Παράθεση spis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καινούργια έκδοση του Kies 2.0.0.11044_11 5-52011 :) Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Στο facebook και στα email, υπάρχει κάποιος τρόπος όταν έρχεται ένα μήνυμα να το εμφανίζει κατευθείαν σαν ειδοποίηση?:confused: Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Παιδες δεν ξερω αν τα εχετε δει αλλα στο store εχει παιχνιδαρες..δυστυχως τελειωσε η prepaid την ωρα που ηθελα να παρω το PES 2011! Δεν πειραζει απο εβδομαδα. Δειτε και αυτο, δωρεαν δεν ξερω για ποσο http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000664297 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 παιδια εχω προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να κατεβασω Συνδεω το κινητο στο samsung kies και οταν αναγνωριζει το κινητο μου βγαζει αυτο Δεν εχει οριστει κενενα στοιχειο για συγχρονισμο. Οριστε στοιχεια για συγχρονισμο και προσπαθηστε ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Διαβασα σημερα εναν τροπο για να εχουμε παλι τον browser σε full screen, κατι ειναι και αυτο μεχρι να διορθωσει το bug αυτο η Samsung. "open the browser in potrait mode goto any website turn to landscape and select new tab open another page while still in landscape (DO NOT TURN TO POTRAIT WHILE IT IS LOADING) turn phone to potrait then landscape u have full screen browser!!!!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδες δεν ξερω αν τα εχετε δει αλλα στο store εχει παιχνιδαρες..δυστυχως τελειωσε η prepaid την ωρα που ηθελα να παρω το PES 2011! Δεν πειραζει απο εβδομαδα. Δειτε και αυτο, δωρεαν δεν ξερω για ποσο http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000664297 sorry αλλα εγω δεν πληρωνω για καμια εφαρμογη.πριν 10 μερες εβγαιναν 5-6 εφαρμογες δωρεαν, τωρα ολα θελουν ευρω.σιγα μην αγορασω theme η παιχνιδι στο wave. πολυ μαγκες ειναι στη samsung, αλλα αφου υπαρχουν κοροιδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 sorry αλλα εγω δεν πληρωνω για καμια εφαρμογη.πριν 10 μερες εβγαιναν 5-6 εφαρμογες δωρεαν, τωρα ολα θελουν ευρω.σιγα μην αγορασω theme η παιχνιδι στο wave. πολυ μαγκες ειναι στη samsung, αλλα αφου υπαρχουν κοροιδα... Και ντάξει theme καταλαβαίνω γιατί να μην πληρώσεις,εφαρμογές όμως γιατί; Και από που εώς που είναι κορόιδα αυτοί που αγοράζουν εφαρμογές; Α και κάτι άλλο,ο κάθε developer κοστολογεί όσο θέλει και όταν θέλει την εφαρμογή του,δεν το κάνει από μόνη της η samsung... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts