agelakos12 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Γιατι δεν μπορω να συνδεθω με Kies???Καμιά βοήθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Γιατι δεν μπορω να συνδεθω με Kies???Καμιά βοήθεια??? για πες ακριβως τι κανεις και τι σου βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Κάνω την συνδεση του τηλ. στον υπολογιστή μου ανοιγει το κιεσ επιλεγοντασ το απο το κινητο να ανοιξει , ψάχνει για το κινητό αλλα δεν βρίσκει τίποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Μηπως εχεις Windows 7 64-bit; Τα 32 bit έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Kαι ποιο Kies; Το τελευταίο το 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Δεν υπαρχει αλλη προταση. Επανεκκινηση τηλεφωνου και υπολογιστη και δοκιμη σε αλλη θυρα usb. Θα το δοκιμάσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Κατεβασε και απο παρακατω την εντελως καινουργια εκδοση του Kies μπας και εχει καμιά βελτιωση στους drivers. http://samsung-firmware.de.to/ Τελικά δούλεψε στην 4αλλαγή usb Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Γνωρίζετε πως μπορώ να κάνω επανεγκατάσταση το τελευταίο firmware; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ρε παιδιά μια βοήθεια. Πρίν την 1.2 ίχα το μαιλ της δουλειάς και μου κατέβαζε μόνο τα unread messages. με το που έβαλα την 1.2 μου έσβησε όσα είχα ήδη και κατεβάζει τα τελευταία 50 είτε είναι read είτε όχι (κάτι σαν αυτό που γίνεται στο hotmail. Ξέρει κανείς γιατί? Υ.Γ παρατηρώ κάποιες ελληνικές εφαρμογούλες τον τελευταίο καιρό (sport24 ka.) και αναθαρεύω. Άντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ρε παιδιά μια βοήθεια. Πρίν την 1.2 ίχα το μαιλ της δουλειάς και μου κατέβαζε μόνο τα unread messages. με το που έβαλα την 1.2 μου έσβησε όσα είχα ήδη και κατεβάζει τα τελευταία 50 είτε είναι read είτε όχι (κάτι σαν αυτό που γίνεται στο hotmail. Ξέρει κανείς γιατί? Υ.Γ παρατηρώ κάποιες ελληνικές εφαρμογούλες τον τελευταίο καιρό (sport24 ka.) και αναθαρεύω. Άντε να δούμε. Το σπορτ24 απο που το κατεβασες?Δεν μου το βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 garrythesnail, με Kies 1.5.1 το έκανα όπως μου είπες και όπως έγραφαν οι οδηγίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ρε παιδιά μια βοήθεια. Πρίν την 1.2 ίχα το μαιλ της δουλειάς και μου κατέβαζε μόνο τα unread messages. με το που έβαλα την 1.2 μου έσβησε όσα είχα ήδη και κατεβάζει τα τελευταία 50 είτε είναι read είτε όχι (κάτι σαν αυτό που γίνεται στο hotmail. Ξέρει κανείς γιατί? Υ.Γ παρατηρώ κάποιες ελληνικές εφαρμογούλες τον τελευταίο καιρό (sport24 ka.) και αναθαρεύω. Άντε να δούμε. και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και αναγκαζομαι να τα σβυνω απο το server Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 garrythesnail, με Kies 1.5.1 το έκανα όπως μου είπες και όπως έγραφαν οι οδηγίες. και δεν σου εβγαζε αναβαθμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Όχι δεν μου έβγαζε. Μετά αφού έκανα επανεκκίνηση στο Κιες, δεν αναγνώριζε το κινητό, δεν μπορούσε να συνδεθεί με το κιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni50 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) καλησπερα παιδια,κατεβασα την καινουργια εκδοση του samsung kies και συνδεσα το κινητο μου και το προβλημα ειναι πως ενω εντοπιζει το κινητο μου φορτωνει συνεχεια χωρις να προσδιωρισει το μοντελο και ετσι δεν μπορω να κατεβασω... καμια ιδεα; [το ελυσα το προβλημα,για καπιο λογο δεν σκεφτηκα να κλεισω και να ανοιξω το τηλεφωνο μηπως γινει κατι και επαληθευτικα... συνδεθηκε κανονικα και επισης μου εβγαλε καινουργια εκδοση για να αναβαθμισω το τηλεφωνο και ολα καλα] Edited February 20, 2011 by toni50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 οταν με περνουν τηλεφωνο πως γινεται σιγη στην κληση να μην χτυπαει,ποιο κουμπι παταμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Γύρνα το ανάποδα και θα σταματήσει να κτυπάει. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Από την προηγούμενη Κυριακή όταν ανοίγω το Samsungapps απο το κινητό με WiFi μου βγάζει ένα παράθυρο που λέει ότι υπάρχει ενημέρωση για το Samsungapps και μόνη επιλογή στο κάτω μέρος επιβεβαίωση.Πατώντας την βγαίνει μια μπαρα προόδου και γράφει αναμονή αλλά δεν κατεβάζει τίποτα.Το μόνο που μπορώ να κάνω ειναι να βγω απο το Samsungapps. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά; Κανείς δεν εχει τέτοιο πρόβλημα; Το άφησα όλη την νύχτα μήπως κατεβάσει αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 έκανα την αναβάθμιση του apps κανονικά. Δεν ξέρω τι βλάβη μπορεί να έχεις. επανεκκίνηση δοκίμασες? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 έκανα την αναβάθμιση του apps κανονικά. Δεν ξέρω τι βλάβη μπορεί να έχεις. επανεκκίνηση δοκίμασες? Εχω δοκιμάσει απεγκατασταση όλων των εφαρμογών που πέρασα(όπως διάβασα σε προηγούμενα post)-επανεκκίνηση πολλές φορές αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Κάνε Back up τα αρχεία σου και κάνε hard reset.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 μπορείς απλά να πατήσεις το "κουμπί" πάνω στο κέντρο για να σου ανοίξει τις επιλόγές Wi-Fi / Bluetooth / Αθόρυβο και να βάλεις το κινητό σου στο αθόρυβο..γιατί αν κατάλαβα καλά αυτό αναζητάς :D αυτα τα τρια κουμπια μπορουν να αλλαξουν με αλλα της προτιμησης μας ?? Σχετικα με την μνημη εχει κανεις παρει καμια 8αρα ή 16αρα , και πόσο ? Σκεφτομαι την 16αρα λογω HD video , τι λετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) αυτα τα τρια κουμπια μπορουν να αλλαξουν με αλλα της προτιμησης μας ?? Σχετικα με την μνημη εχει κανεις παρει καμια 8αρα ή 16αρα , και πόσο ? Σκεφτομαι την 16αρα λογω HD video , τι λετε ? Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 65ευρω πρέπει να κάνει!! Εγώ μάλλον θα βάλω 32!!!! Αλλά δεν ξέρω από πού να την πάρω!!!! http://badawaveapps.blogspot.com/2011/02/android-22-froyo-on-samsung-wave-s8500.html android in wave??? ποιο CSC ειναι για εμας? θελω να δω αν ειναι οκ αυτο απο κατω!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=958038 Edited February 20, 2011 by masaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalien Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ s8500 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ KIES ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ S8500XXJF3/S8500OXCJF3 (DBT) KAMIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Σχετικα με την μνημη εχει κανεις παρει καμια 8αρα ή 16αρα , και πόσο ? Σκεφτομαι την 16αρα λογω HD video , τι λετε ? αυτη τη στιγμη εχω 4GB και εχω παραγγειλει και περιμενω μια Kingston 16GB Class 4 ;) η καλυτερη τιμη που βρηκα στα 23 περιπου ευρω στην πορτα του σπιτιου σου http://www.dvd.co.uk/buy/catel-02026418/kingston-16gb-microsdhc-class-4-memory-card-with-sd-adapter.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts