giotamike Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Βρε παιδιά να ρωτήσω, έχει βάλει κανείς τον "εντoπισμό κινητού"??? Είμαστε σίγουροι αν ενεργοποιηθεί δεν αποστέλλονται πληροφορίες σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένου και της Samsung?? Δεν είναι διαθέσιμος για την Ελλάδα ακόμα, απ' όσο ξέρω. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ποια θεωρείτε καλύτερη λύση για skype; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Υπάρχει ΘΕΟΣ!!! Έπειτα από 27 μέρες παρέλαβα σήμερα το κινητό μου. Μου το επέστρεψαν με την έκδοση που το 'στειλα (λογικό) την S8500MAJL1/S8500COSJL1 (COS) και το Kies 2.0.0.11014-49 λέει ότι δεν υπάρχει πιο πρόσφατη. Ξεκινάμε την αναζήτηση ξανά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOSBLUE Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Παρατήρησε κανένας άλλος μείωση της έντασης του ακουστικού μετά απο αναβάθμιση σε 1.2? Μόλις βρήκα κόλπο για να δυναμώσετε το ακουστικό! Κάνετε τα εξης: *#197328640# Μετά επιλέγετε 5 -->2-->1-->7. Εκεί σας βγάζει τα 7 στάδια του ήχου (0 εώς 6) .Πατάτε το 6 για να επιλέξετε το τελεθταίο στάδιο και το αλλάζεται σε 65 η ότι άλλο θέλετε εσείς (Όχι πάνω από 100. Το 75 που δοκίμασα ήταν πάρα πολύ δυνατό, 65 είναι καλά!) Για να βάλετε 65 π.χ πατήστε πρώτα την επιλογή 6 και μετά πατήστε 3-4 φορές κάτω στην άσπρη μπάρα, γράψτε 65(η όσο θέλετε εσείς) και πατήστε ΟΚ. RCV=Receiver(Το ακουστικό που χρησιμοποιούμε στις κλήσεις) ,EAR=Earphones(Ακουστικά),SPK =Speakerphone (Το κεντρικό ηχείο) and BTH=Bluetooth audio. Γιεας σας!Εκανα αυτο που γραφει ο φιλος και δεν μπωρω να δοσω τιμη με διπλο αριθμο,μου περναει μονο το ενα ψηφειο.Εκανα hard reset αλλα τιποτα!!!!Τι κανουμε τωρα; το βρικα: Type the far left number (0-6) look at menu text, should change to 'write' touch text input box at bottom type in number, i.e., -2.0 = press 1 four times till you get the '-', then touch middle bottom button and change to 'numeric' type 20 to get the 2.0 = '-2.0' touch 'OK' until it goes back to the menu text again. look up at the menu text, should say 'read' again. Back out by hitting the end call button Edited February 8, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 σήμερα που δοκίμασα να συνδεθω με το Kies δεν μου επέτρεψε να μπω στα apps γιατί λέει πως πρέπει να κάνω πρώτα αναβάθμηση, μάλλον στο Κιες 2.0 γιατί έχω ακόμα το 1.53...το οποίο κρατούσα μιας και είδα πως δούλευε μια χαρα. Τωρα τι κανουμε? Είναι μονόδρομος να πάω στο Kies 2.0 για να συνδεθώ στο apps?:O Μέσω wifi συνδέθηκα το μεσημερι μια χαρά και κατέβασα κανα 2-3 (7) φρεε προγραμματάκια πάντως... To κινητό μου το έχω κρατημένο στο 1.02 ακόμα μιας και διάβασα κάποια προβληματάκια με το 1.2 και σκέφτηκα καλά είμαι, γιατί να μπλέξω?:p Και κάτι τελευταίο, υπάρχει καποια σελίδα-πρόγραμμα δεν ξέρω, που να ανανεώνεται συνέχεια και η οποία να αναζητεί λαυράκια?:) δλδ παιχνιδια-εφαρμογες που είναι σε κάποια έκτακτη προσφορά (free) ή που στην Ελλάδα να ειναι με πληρωμή να μας λέει στην τάδε χώρα το έχει τσάμπα, τρέχα!:lol: ...πολλά ζητάω?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakmos Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Παρατήρησε κανένας άλλος μείωση της έντασης του ακουστικού μετά απο αναβάθμιση σε 1.2? Μόλις βρήκα κόλπο για να δυναμώσετε το ακουστικό! Κάνετε τα εξης: *#197328640# Μετά επιλέγετε 5 -->2-->1-->7. Εκεί σας βγάζει τα 7 στάδια του ήχου (0 εώς 6) .Πατάτε το 6 για να επιλέξετε το τελεθταίο στάδιο και το αλλάζεται σε 65 η ότι άλλο θέλετε εσείς (Όχι πάνω από 100. Το 75 που δοκίμασα ήταν πάρα πολύ δυνατό, 65 είναι καλά!) Για να βάλετε 65 π.χ πατήστε πρώτα την επιλογή 6 και μετά πατήστε 3-4 φορές κάτω στην άσπρη μπάρα, γράψτε 65(η όσο θέλετε εσείς) και πατήστε ΟΚ. RCV=Receiver(Το ακουστικό που χρησιμοποιούμε στις κλήσεις) ,EAR=Earphones(Ακουστικά),SPK =Speakerphone (Το κεντρικό ηχείο) and BTH=Bluetooth audio. Γιεας σας!Εκανα αυτο που γραφει ο φιλος και δεν μπωρω να δοσω τιμη με διπλο αριθμο,μου περναει μονο το ενα ψηφειο.Εκανα hard reset αλλα τιποτα!!!!Τι κανουμε τωρα; Δοκιμασε να συρεις το δακτυλο πανω στην ασπρη μπαρα,ετσι σου βγαζει πληκρολογιο,αλλαζεις σε νουμερα πατας π.χ.65 μετα οκ δυο φορες και εισαι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 ποια θεωρείτε καλύτερη λύση για skype; http://badawaveapps.blogspot.com/search?q=category%3Ajava+app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Μακάρι να υπήρχε και κάτι για το gmail. Εννοώ για τα άμεσα μηνύματα. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peou Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά, πήρα και εγώ το wave πριν 1 εβδομάδα εγκατέστησα το kies 2 απο το samsungapps.com συνδέθηκε το κινητό κανονικά και πήγα να κάνω την αναβάθμιση που μου έγραφε από XCJH1 σε XCJL1 Aφού φτάνει στο 100% μου βγάζει ένα μνμ C:Users\????t??\AppData\Local\Temp\tmpBDA5.tmp.zipfolder\amss.bin is invalid και μετά μένει έτσι. Ξαναέκανα εγκατάσταση το kies έκανα και αυτό το download mode που μου εγραφε για έκτακτη αλλά πάλι τπτ, μήπως έχετε κάτι να προτείνεται σας παρακαλώ?? Edited February 8, 2011 by peou Παράθεση ~In search of my talent~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Μακάρι να υπήρχε και κάτι για το gmail. Εννοώ για τα άμεσα μηνύματα. Εννοείς για Google Talk ? ή για να έρχεται αμέσως το email σου απ' ευθείας στο κινητό σου την ώρα που σου το στέλνουν; Γιατί το δεύτερο υπάρχει. Είναι στο FAQ Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masaz Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 σήμερα που δοκίμασα να συνδεθω με το Kies δεν μου επέτρεψε να μπω στα apps γιατί λέει πως πρέπει να κάνω πρώτα αναβάθμηση, μάλλον στο Κιες 2.0 γιατί έχω ακόμα το 1.53...το οποίο κρατούσα μιας και είδα πως δούλευε μια χαρα. Τωρα τι κανουμε? Είναι μονόδρομος να πάω στο Kies 2.0 για να συνδεθώ στο apps?:O Μέσω wifi συνδέθηκα το μεσημερι μια χαρά και κατέβασα κανα 2-3 (7) φρεε προγραμματάκια πάντως... To κινητό μου το έχω κρατημένο στο 1.02 ακόμα μιας και διάβασα κάποια προβληματάκια με το 1.2 και σκέφτηκα καλά είμαι, γιατί να μπλέξω?:p Και κάτι τελευταίο, υπάρχει καποια σελίδα-πρόγραμμα δεν ξέρω, που να ανανεώνεται συνέχεια και η οποία να αναζητεί λαυράκια?:) δλδ παιχνιδια-εφαρμογες που είναι σε κάποια έκτακτη προσφορά (free) ή που στην Ελλάδα να ειναι με πληρωμή να μας λέει στην τάδε χώρα το έχει τσάμπα, τρέχα!:lol: ...πολλά ζητάω?:O http://badawaveapps.blogspot.com/201...pp-finder.html Δεν έχει κάτι παράνομο για τους Μωντ το λέω!!! Άπλα βρίσκει ανά χωρά ποιες εφαρμογές!!!! Που ήταν με πληρωμή τώρα έχουν έκπτωση ή είναι τσάμπα!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδια κανενα καλο προγραμμα για να βλεπουμε αν εχουμε κλειδωσει σε δορυφορους? ΕΚτος απο το GPSstatus το γνωστο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peou Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Γεια σας παιδιά, πήρα και εγώ το wave πριν 1 εβδομάδα εγκατέστησα το kies 2 απο το samsungapps.com συνδέθηκε το κινητό κανονικά και πήγα να κάνω την αναβάθμιση που μου έγραφε από XCJH1 σε XCJL1 Aφού φτάνει στο 100% μου βγάζει ένα μνμ C:Users\????t??\AppData\Local\Temp\tmpBDA5.tmp.zipfolder\amss.bin is invalid και μετά μένει έτσι. Ξαναέκανα εγκατάσταση το kies έκανα και αυτό το download mode που μου εγραφε για έκτακτη αλλά πάλι τπτ, μήπως έχετε κάτι να προτείνεται σας παρακαλώ?? Κανείς καμία βοήθεια παρακαλώ τι να φταίει?? Παράθεση ~In search of my talent~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 http://badawaveapps.blogspot.com/search?q=category%3Ajava+app Σε ευχαριστώ! Το Parlingo δεν είναι καλύτερο όμως; γενικά οι λύσεις για skype είναι μόνο java σωστά; όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παρατηρησα κατι χθες.με γαντια η οθονη touch του wave 8500 δεν δουλευει.μονο με γυμνα δακτυλα πατιεται.σε αντιθεση με αλλα touch screens οπως το satio της ericson. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 παρατηρησα κατι χθες.με γαντια η οθονη touch του wave 8500 δεν δουλευει.μονο με γυμνα δακτυλα πατιεται.σε αντιθεση με αλλα touch screens οπως το satio της ericson. ναι ισχυει αυτο που λες επειδη το wave εχει capasitive οθονη ενω τα καπως παλιοτερα touch κινητα ειχαν resistive (αντιστασης ) οθονες. επισης για τον ιδιο λογο στο wave δεν δουλευουν οι κλασσικες γραφιδες κινητων αφης. και εγω θα προτιμουσα παντως να δουλευει του wave οπως τα παλιοτερα/ απλα γενικα οι capasitive οθονες εχουν καλυτερη αποκριση στην αφη γι αυτο και υιοθετουνται πλεον στα high-end μοντελα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 το καινουριο apps με τους χαρτες που ειδα σημερα που ειχε και της ελλαδας ειναι καραμουφαα,, για το sygic mobile maps 10 λεω.... καθηστερει οσε τιποτε αλλο.. πιο αργο και απο το θανατο ειναι... δε ξερω αν ηταν τοσο αργο μονο στο δικo μ κινητο παντως εμενα δε μου αρεσε αν και ηταν πολυ ευχρηστοοο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peou Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να δυναμώσω το μικρόφωνο γιατί μου λένε όσους παίρνω τηλ δεν με ακούνε καλά, επίσης δύο φορές που με εχουνε καλέσει άκουγα μόνο κάτι σαν μπουρμπουλήθρες. Ξέρει κάποιος κάτι, επίσης το multiloader είναι καλό ή καλύτερα μόνο με το kies 2 ότι βγάζει?? Παράθεση ~In search of my talent~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 ρε παιδια εχω ρωτησε απειρες φορες αλλα απαντησει δε μου δινει κανεις.... ειναι ασφαλες να βαλω τον αριθμο της καρτας μου για να φορτωσω τους χαρτες για το ρουτερ 66 ??? το εχει κανει κανεισ... μηπως υπαρχει και καμια αλλη λυσει να πεταξω κανενα χαρτη μεσα και να δουλευει... αν υπαρχει καποια λυση ωστε να εχω δωρεαν πλοηγηση ας μου στειλει καποιος pm η ας απαντισει εδω... ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕς ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ?? ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 update για το προβλημα που εχω με τους drivers και τα win7... http://www.filesonic.com/file/77901351/error.jpg σε αυτο το σημειο εντοπιζεται το προβλημα.. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Εννοείς για Google Talk ? ή για να έρχεται αμέσως το email σου απ' ευθείας στο κινητό σου την ώρα που σου το στέλνουν; Γιατί το δεύτερο υπάρχει. Είναι στο FAQ Για το πρώτο έλεγα.!! :) ρε παιδια εχω ρωτησε απειρες φορες αλλα απαντησει δε μου δινει κανεις.... ειναι ασφαλες να βαλω τον αριθμο της καρτας μου για να φορτωσω τους χαρτες για το ρουτερ 66 ??? το εχει κανει κανεισ... μηπως υπαρχει και καμια αλλη λυσει να πεταξω κανενα χαρτη μεσα και να δουλευει... αν υπαρχει καποια λυση ωστε να εχω δωρεαν πλοηγηση ας μου στειλει καποιος pm η ας απαντισει εδω... ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕς ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ?? ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???? Ναι εγώ το έχω κάνει και ήταν με Pay Pal οπότε και ασφαλές. Εγώ απ' την άλλη από εχθές πέρασα στο φορητό που έχει Vista το Kies 2.0 και το κινητό δεν μπορεί να συνδεθεί. Καμιά ιδέα; (πήγα και εγώ να ενώσω τις απαντήσεις αλλά έπεσε το δίκτυο...sorry) Edited February 9, 2011 by giotamike Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλησπερα σας παιδια>θα ηθελα να ρωτησω πως ειναι η ποιοτητα κατασκευης αυτης της συσκευης. συγριτικά με σχεδόν όλες τις συσκευές που έχουν πέσει στα χέρια μου θα το έβαζα στα top για να μην πω σαν την top κατασκευή δίπλα στα άλλα... όταν πάλι λέω άλλα εννοώ κάποια όπως τα : xperia x8 / xperia x10mini / lg gt540 optimus / htc wildfire / nokia n97 / samsung omnia II / iphone 3 / iphone 4. σίγουρα έχω ξεχάσει κάποια και εννοείτε πως ΔΕΝ μετράω συσκευές πιο παλίες όπως τα : c905 / lv viewty / lg cookie και τα λοιπά! κατασκευή καλή , όμορφη , αξιόπιστη και πολλά ακόμα. απο κολλήματα σχεδόν τίποτα, άψογη οθόνη και σιγά σιγά με application market το οποίο ανεβαίνει και ΔΕΝ έχει μείνει στάσιμο όπως κάποιοι έλεγαν Η ελπίζανε πως θα θα μείνει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Ένα νέο θέμα μου παρουσιάστηκε, δεν χτυπάει το ηχείο όταν είναι συνδεμένο το καλώδιο handsfree, ενώ όταν το βγάζω χτυπάει κανονικά. Κάποια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laden Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει τροπος να στελνουμε μηνυματα με περισσοτερους χαρακτηρες απο 70 Παράθεση Up The Irons \m/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει τροπος να στελνουμε μηνυματα με περισσοτερους χαρακτηρες απο 70 πηγαινε ρυθμισεις> εφαρμογες>μηνυματα>sms και επιλεξε στο πρωτο κουτακι gsm αλφαβητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts