Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το bada os είναι τώρα σε μία αντίστοιχη κατάσταση που ήταν το μήλο στην πρώτη του γενιά. Μην στέκεσαι στο παραλληλισμό με το μήλο αλλά στο ότι από το bada λείπει όχι μόνο το πλήθος αλλά και η ποιότητα των εφαρμογών. Δεν υπάρχουν οι εξειδικευμένες εφαρμογές που θα διευρύνουν τις δυνατότητες της συσκευής (γιατί εκεί κρύβεται η δύναμη ενός λειτουργικού και όχι στο πόσο καλά εφέ προσφέρει).

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το bada os είναι τώρα σε μία αντίστοιχη κατάσταση που ήταν το μήλο στην πρώτη του γενιά. Μην στέκεσαι στο παραλληλισμό με το μήλο αλλά στο ότι από το bada λείπει όχι μόνο το πλήθος αλλά και η ποιότητα των εφαρμογών. Δεν υπάρχουν οι εξειδικευμένες εφαρμογές που θα διευρύνουν τις δυνατότητες της συσκευής (γιατί εκεί κρύβεται η δύναμη ενός λειτουργικού και όχι στο πόσο καλά εφέ προσφέρει).

To bada δεν έχει κλείσει ούτε καν χρόνο...έχουν κυκλοφορίσει μερικές ποιτηκές εφαρμογές σίγουρα δεν έχει την ποικηλία εφαρμογών που έχουν τα άλλα λειτουργικά αλλά και πάλι για έναν τέτοιο λόγο δεν μπορείς να το αποχαρακτηρήσεις από λειτουργηκό...

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Το wave δεν είναι smartphone. Μπορεί να έχει την δυνατότητα να εγκαταστήσει εφαρμογές παιχνίδια κτλ, αλλά του λείπει η ποικιλία και οι δυνατότητες παραμετροποίησης που χαρακτηρίζουν τα λειτουργικά συστήματα (iOS, Android, Symbian, Maemo).

Πώς μπορεί να μην είναι το Wave smartphone το οποίο χειρίζεται έγγραφα, ταινίες divx, συγχρονίζει με facebook και google, υποστηρίζει flash στον browser, εγκαθιστά εφαρμογές, themes και widgets κάθε είδους και ταυτόχρονα να θεωρείται αξιωματικά ως λειτουργικό σύστημα smartphone το iOS για το οποίο έπρεπε να περάσει 1,5 χρόνος για να αποκτήσει τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών και 4 χρόνια για να είναι σε θέση να προσφέρει δυνατότητες customization επιπέδου αλλαγής wallpaper; Συμφωνώ, ότι το wave μέσα σε 6 μήνες που κυκλοφορεί δεν έχει καταφέρει να αγγίξει τις 300,000 εφαρμογές τις οποίες έχει το iOS όντας πρακτικά μονοπώλειο μέχρι και πριν από 2 χρόνια αλλά αυτό το γεγονός είναι αφελές να θεωρούμε ότι στερεί από το wave τον τίτλο του smartphone.

Edited by Studentmail

Το wave δεν είναι smartphone. Μπορεί να έχει την δυνατότητα να εγκαταστήσει εφαρμογές παιχνίδια κτλ, αλλά του λείπει η ποικιλία και οι δυνατότητες παραμετροποίησης που χαρακτηρίζουν τα λειτουργικά συστήματα (iOS, Android, Symbian, Maemo).

Το Bada OS ΕΙΝΑΙ πλατφόρμα για smartphones. Σκοπός του Bada δεν είναι να ανταγωνιστεί τα ήδη υπάρχοντα και δημοφιλή λειτουργικά συστήματα για smartphones(Android, iOS, Symbian) αλλά να δώσει τις δυνατότητες smartphones των παραπάνω λειτουργικών σε πιο προσιτή τιμή.

Το ότι δεν υπάρχει ακόμη ο πλούτος εφαρμογών που υπάρχουν στις άλλες πλατφόρμες smartphones δεν αναιρεί ότι είναι λειτουργικό για mainstream smartphones. Αν και το τελευταίο δεν είναι απαραίτητα κακό.

Έχει έναν πλήρες media player που παίζει τεράστια ποικιλία αρχείων video/audio, πρόγραμμα GPS, πρόγραμμα για διαχείριση εγγράφων Word/Excel/Powerpoint/Pdf, έναν πολύ καλό e-mail client που δεν έχει κάτι να ζηλέψει από άλλες υλοποιήσεις ως προς τις παροχές λειτουργιών και τη διαχείριση συνημμένων, πλήρης ενσωμάτωση υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και κάποιες ακόμη χρήσιμες και ενδιαφέρουσες εφαρμογές, ενσωματωμένες στο λειτουργικό, χωρίς την ανάγκη εύρεσης νέων. Το μόνο που χρήζει ΑΜΕΣΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ είναι οι λειτουργίες του τηλεφωνικού καταλόγου και απορώ γιατί είναι τόσο μειωμένες ως τώρα.

Σαφώς και όλοι μας θέλουμε ποικιλία εφαρμογών σε κάθε πλατφόρμα, αλλά εν τέλει,οι πιο πολλοί πιστεύω πως καταλήγουμε να χρησιμοποιούμε 1 ή το πολύ 2 από κάθε κατηγορία(πλοήγηση, multimedia, γραφείο κλπ.) που να βολεύουν και να είναι εύχρηστες.

Τέλος, ένα smartphone πρέπει να λειτουργεί και αξιόπιστα καθώς και να κάνει καλή διαχείριση μπαταρίας. Την αξιοπιστία, την αμεσότητα και τη σταθερότητα που έχει το Bada αυτήν τη στιγμή πασχίζει και θα πασχίζει για πάρα πολύ καιρό ακόμη να την αποκτήσει π.χ. το Symbian OS(αν την αποκτήσει κάποτε βέβαια). Να μην αναφέρουμε την αυτονομία που είναι κορυφαία. Λογικά αυτά τα 2 βέβαια, καθώς η μόνη που μπορεί να κουμαντάρει τόσο καλά το Bada είναι η Samsung καθότι δικό της.

Υ.Γ.: Ωστόσο, και η Nokia που είναι επίσης δικό της το Symbian δεν κατάφερε τις συσκευές της να λειτουργούν έτσι απροβλημάτιστα απ'την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους, όπως έκανε η Samsung με το Bada της.

Και όντας κάτοχος και του avatar μου και του Wave, απολαμβάνω ΠΟΛΥ περισσότερο στην καθημερινότητα τη χρήση του Wave, παρά του Galaxy S με την πληθώρα των εφαρμογών του Android market...

Edited by kotsianis7

Το Bada OS ΕΙΝΑΙ πλατφόρμα για smartphones. Σκοπός του Bada δεν είναι να ανταγωνιστεί τα ήδη υπάρχοντα και δημοφιλή λειτουργικά συστήματα για smartphones(Android, iOS, Symbian) αλλά να δώσει τις δυνατότητες smartphones των παραπάνω λειτουργικών σε πιο προσιτή τιμή.

Το ότι δεν υπάρχει ακόμη ο πλούτος εφαρμογών που υπάρχουν στις άλλες πλατφόρμες smartphones δεν αναιρεί ότι είναι λειτουργικό για mainstream smartphones. Αν και το τελευταίο δεν είναι απαραίτητα κακό.

Έχει έναν πλήρες media player που παίζει τεράστια ποικιλία αρχείων video/audio, πρόγραμμα GPS, πρόγραμμα για διαχείριση εγγράφων Word/Excel/Powerpoint/Pdf, έναν πολύ καλό e-mail client που δεν έχει κάτι να ζηλέψει από άλλες υλοποιήσεις ως προς τις παροχές λειτουργιών και τη διαχείριση συνημμένων, πλήρης ενσωμάτωση υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και κάποιες ακόμη χρήσιμες και ενδιαφέρουσες εφαρμογές, ενσωματωμένες στο λειτουργικό, χωρίς την ανάγκη εύρεσης νέων. Το μόνο που χρήζει ΑΜΕΣΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ είναι οι λειτουργίες του τηλεφωνικού καταλόγου και απορώ γιατί είναι τόσο μειωμένες ως τώρα.

Σαφώς και όλοι μας θέλουμε ποικιλία εφαρμογών σε κάθε πλατφόρμα, αλλά εν τέλει,οι πιο πολλοί πιστεύω πως καταλήγουμε να χρησιμοποιούμε 1 ή το πολύ 2 από κάθε κατηγορία(πλοήγηση, multimedia, γραφείο κλπ.) που να βολεύουν και να είναι εύχρηστες.

Τέλος, ένα smartphone πρέπει να λειτουργεί και αξιόπιστα καθώς και να κάνει καλή διαχείριση μπαταρίας. Την αξιοπιστία, την αμεσότητα και τη σταθερότητα που έχει το Bada αυτήν τη στιγμή πασχίζει και θα πασχίζει για πάρα πολύ καιρό ακόμη να την αποκτήσει π.χ. το Symbian OS(αν την αποκτήσει κάποτε βέβαια). Να μην αναφέρουμε την αυτονομία που είναι κορυφαία. Λογικά αυτά τα 2 βέβαια, καθώς η μόνη που μπορεί να κουμαντάρει τόσο καλά το Bada είναι η Samsung καθότι δικό της.

Υ.Γ.: Ωστόσο, και η Nokia που είναι επίσης δικό της το Symbian δεν κατάφερε τις συσκευές της να λειτουργούν έτσι απροβλημάτιστα απ'την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους, όπως έκανε η Samsung με το Bada της.

Και όντας κάτοχος και του avatar μου και του Wave, απολαμβάνω ΠΟΛΥ περισσότερο στην καθημερινότητα τη χρήση του Wave, παρά του Galaxy S με την πληθώρα των εφαρμογών του Android market...

Συμφωνω 100%,με καλυψες απολυτα.Σημειωτεον οτι απο windows mobile 6.5 περασα σε ΒADA και δεν βρισκω να μου λειπει τπτ,το μονο που λειπει προς το παρον ειναι η πληθωρα των εφαρμογων,η οποια και συνεχως αυξανεται

Επειδη εχω καιρο να τσεκαρω το θεμα ,παιζει καμια καλη θηκη που μπορω να αγορασω απο μαγαζι ?

Εγώ πήρα μια σιλικόνης και είναι καταπληκτική, εφάρμοσε στο τηλέφωνο τέλεια.

http://extreme-mobile.gr/p.Samsung-S8500-Wave-thiki-silikonis-silicone-case-mayro-i-leyko.257664.html

Εγώ πήρα μια σιλικόνης και είναι καταπληκτική, εφάρμοσε στο τηλέφωνο τέλεια.

http://extreme-mobile.gr/p.Samsung-S8500-Wave-thiki-silikonis-silicone-case-mayro-i-leyko.257664.html

Μια χαρά θήκη, αλλά ρε παιδιά όταν στο ebay παίρνεις παραπλήσια με 1 λίρα αγγλίας και 0 ευρώ μεταφορικά (

http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-SILICONE-SKIN-CASE-COVER-SAMSUNG-S8500-WAVE-/130430525444?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1e5e43e004) , τι να λέμε τώρα ... ;)

Συμφωνω 100%,με καλυψες απολυτα.Σημειωτεον οτι απο windows mobile 6.5 περασα σε ΒADA και δεν βρισκω να μου λειπει τπτ,το μονο που λειπει προς το παρον ειναι η πληθωρα των εφαρμογων,η οποια και συνεχως αυξανεται

Σήμερα έκανα επανεκκίνηση μετά από +3 εβδομάδες όχι για κάποιο λόγο αλλά γιατί δεν πίστευα ότι μετά την εγκατάσταση πάνω από 20 εφαρμογών - widgets & themes καθημερινό σερφάρισμα κλπ, το λειτουργικό του τηλεφώνου θα εξακολουθούσε να λειτουργεί απρόσκοπτα. Όταν για το Ε66 έκανα δυο αφαιρέσεις μπαταρίας τη βδομάδα (εκτός της καθημερινής φόρτισης) μόνο για λειτουργία τηλεφώνου χωρίς σερφάρισμα κ.α.

πραγματικα νιωθω και γω το ιδιο μετα απο μια βδομαδα χρησης...η μπαταρια ειναι αψογη απλα...ξεπερναει πολυ τις προσδοκιες μου....ο browser μου φαινεται λιγο δυσκολος ως τωρα...το μονο κακο ειναι οτι απο οτι διαβαζω η samsung δεν υποστηριζει voip εφαρμογες οπως skype...

Μια χαρά θήκη, αλλά ρε παιδιά όταν στο ebay παίρνεις παραπλήσια με 1 λίρα αγγλίας και 0 ευρώ μεταφορικά (

http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-SILICONE-SKIN-CASE-COVER-SAMSUNG-S8500-WAVE-/130430525444?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item1e5e43e004) , τι να λέμε τώρα ... ;)

Tην χτύπησα. 1,22 euro μόνο. ούτε μαστίχες δεν παίρνει με τόσα πολλά λεφτά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ε πως δεν σου λειπουν οι πολλες αλλαγες rom για να στρωσει η λειτουργια του τηλεφωνου; οι επανακινισεις; περα ομως απο την πλακα εγω αυτο που θελω να δω στο bada ειναι να δημιουργηθει μια εφαρμογη λειτουργικη οπως το office στα win, κατα τα αλλα μια χαρα.:)

Γιάννης::google:

Αν βρείτε άλλο κινητό με 320,00 euro που να κάνει παραπάνω πράγματα από αυτά του Wave πέστε μου να το πάρω. Ας σταματήσουμε λοιπόν την γκρίνια και τις συγκρίσεις.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια ξερει κανεις να μου πει αν γινεται να αλλαξει ο τροπος ξεκλειδωματος, και αν γινεται να βαλω αλλη εικονα στο ξεκλείδωμα;

Παιδια ξερει κανεις να μου πει αν γινεται να αλλαξει ο τροπος ξεκλειδωματος, και αν γινεται να βαλω αλλη εικονα στο ξεκλείδωμα;

Τι εννοείς να αλλάξει;

η εικόνα του κλειδώματος είναι η ίδια με αυτήν που έχεις για φόντο

παιδια λεξικο υπαρχει στα μηνυματα?

ναι υπάρχει. Πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας για να βγούνε οι επιλογές.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Τι εννοείς να αλλάξει;

η εικόνα του κλειδώματος είναι η ίδια με αυτήν που έχεις για φόντο

Εννοω να ειναι διαφορετικη απο το φοντο μου. Επισης, αν γινεται να αλλαξει ο τροπος ξεκλειδωματος πχ να σερνω την οθονη σε μια συγκεκριμενη κατευθυνση και οχι οπουδηποτε...

Εννοω να ειναι διαφορετικη απο το φοντο μου. Επισης, αν γινεται να αλλαξει ο τροπος ξεκλειδωματος πχ να σερνω την οθονη σε μια συγκεκριμενη κατευθυνση και οχι οπουδηποτε...

Οχι δεν γίνεται.

και όχι δεν γίνεται :)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και καιρό έχω ένα θέμα με το κινητό.

Στα καλά καθούμενα (συνήθως η αλήθεια είναι όταν το έχω στην τσέπη) μου σβήνει.

Έχω την έκδοση JI5 και νομίζω ότι άρχισε να εμφανίζει το θέμα δυο version πριν.

Σίγουρα δεν το έκανε από την αρχή, ούτε μετά την πρώτη αναβάθμιση.

Αναβαθμίσεις κάνω κανονικά χωρίς προβλήματα μέσω kies και δεν έχω φλασάρει ποτέ.

Αγορασμένο από vodafone αλλά από τα πρώτα και δεν ήταν branded.

Μου έχει πέσει 3-4 φορές:cry:, μπορεί και παραπάνω:O, και κάποιες από αυτές με το πέσιμο έσβησε. Δεν ξέρω αν είναι από τις στούκες ή θέμα software πχ να θέλει κανένα hard reset μετά από τόσο καιρό χρήσης...:!:

Γενικά την συσκευή δεν την κλείνω ποτέ και σπάνια την φορτίζω με τον φορτιστή.

Έχει κανείς παρόμοια δείγματα;

Καμία συμβουλή;

Καλησπέρα σε όλους.

Εδώ και καιρό έχω ένα θέμα με το κινητό.

Στα καλά καθούμενα (συνήθως η αλήθεια είναι όταν το έχω στην τσέπη) μου σβήνει.

Έχω την έκδοση JI5 και νομίζω ότι άρχισε να εμφανίζει το θέμα δυο version πριν.

Σίγουρα δεν το έκανε από την αρχή, ούτε μετά την πρώτη αναβάθμιση.

Αναβαθμίσεις κάνω κανονικά χωρίς προβλήματα μέσω kies και δεν έχω φλασάρει ποτέ.

Αγορασμένο από vodafone αλλά από τα πρώτα και δεν ήταν branded.

Μου έχει πέσει 3-4 φορές:cry:, μπορεί και παραπάνω:O, και κάποιες από αυτές με το πέσιμο έσβησε. Δεν ξέρω αν είναι από τις στούκες ή θέμα software πχ να θέλει κανένα hard reset μετά από τόσο καιρό χρήσης...:!:

Γενικά την συσκευή δεν την κλείνω ποτέ και σπάνια την φορτίζω με τον φορτιστή.

Έχει κανείς παρόμοια δείγματα;

Καμία συμβουλή;

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα ακριβως οταν ειναι στην τσεπη μου και δεν το εχω αναβαθμηση ποτε (το πηρα απο το πλαισιο πριν κανενα μηνα) και σπανια το σβηνω το κινητο.

Αν το πλήκτρο on/off/τερματισμού κλήσης πατηθεί παρατεταμένα για 10 δευτερόλεπτα η συσκευή απενεργοποιείται, ακόμη και αν είναι κλειδωμένη. Κάτι σαν hard reboot. Φυσιολογικό, απ΄τη στιγμή που στην τσέπη πιέζεται το εν λόγω πλήκτρο.

Όντως το πλήκτρο τερματισμού, ακόμη και με κλειδωμένη συσκευή, αν πατηθεί παρατεταμένα πραγματοποιεί reboot.

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει...

Στην δική μου περίπτωση όμως, βρίσκω το κινητό εντελώς σβηστό, όχι να κάνει reboot.

καλησπερα...για κακη μου τυχη εφτιαξα ολο μου τον τηλεφωνικο καταλογο στο outlook και οχι στο κινητο μεσω kies...υπαρχει τροπος να τα περασω στο κινητο?

Όντως το πλήκτρο τερματισμού, ακόμη και με κλειδωμένη συσκευή, αν πατηθεί παρατεταμένα πραγματοποιεί reboot.

Ομολογώ ότι δεν το ήξερα αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει...

Στην δική μου περίπτωση όμως, βρίσκω το κινητό εντελώς σβηστό, όχι να κάνει reboot.

Δικό μου λάθος.Απενεργοποίηση ήθελα να γράψω, όχι επανεκκίνηση.

Αν το πλήκτρο on/off/τερματισμού κλήσης πατηθεί παρατεταμένα για 10 δευτερόλεπτα η συσκευή απενεργοποιείται, ακόμη και αν είναι κλειδωμένη. Κάτι σαν hard reboot. Φυσιολογικό, απ΄τη στιγμή που στην τσέπη πιέζεται το εν λόγω πλήκτρο.

πφφφ...μόλις με κάνατε να χαλαρώσω λιγάκι γιατί είχα απορία ποιός ήταν ο λόγος που την ώρα που κοιμόμουν μερικές φορές το κινητό έκλεινα κ το έβρισκα ή σε αναμονή για το pin η κλειστό το πρωί..μάλλον γιατί απλά στον ύπνο μου πιέζα καταλάθος το πλήκτρο απενεργοποίησεις...