johnsot-1 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 eΑν το έχεις κλειστό δε θα σου χτυπήσει ποτέ αν δεν το ενεργοποιήσεις, Ρολόι, =, Ρύθμιση αυτόματης ενεργοποίησης, Ενεργό, Ορισμός. ;) Μιλαω για ανοιχτη συσκευη, ναι και η ρυθμιση που λες ειναι ενεργοποιημενη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Παιδιά το πήρα κι εγώ το Wave. Καλό φαίνεται αλλά ξενέρωσα λίγο με το ρομβικό πλήκτρο του μενού. Μόλις το πατάω ακούγεται ένα "σκρατς" σαν να μην έχει στρώσει καλά ενώ πολλές φορές θέλω να μπω στο μενού και βγάζει τον task manager. Για πείτε μου τώρα,έχετε αντιμετωπίσει ανάλογη κατάσταση; :wacko: Καλώς ήρθες στο club Μιχάλη! Άντε πάρε τώρα και το N8 να διαπιστώσεις πόσο καλύτερη είναι η Super AMOLED του Wave στον ήλιο :p Στον task manager μπαίνεις αν πατήσεις για 2-3 δευτερόλεπτα το κεντρικό πλήκτρο. Άρα, μάλλον κάτι είναι σπασμένο μέσα με αποτέλεσμα να πιέζεται το πλήκτρο συνεχώς στο εσωτερικό. Εννοείται το επιστρέφεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ακόμη εδώ είσαι; :p Το DOA ισχύει για όλες τις αλυσίδες καταστημάτων; Το πήρα πχ από Cosmote :!: Για όλους. Εντός των πρώτων 7 ημερών μόνο. Έπειτα το στέλνεις σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 e Μιλαω για ανοιχτη συσκευη, ναι και η ρυθμιση που λες ειναι ενεργοποιημενη!!! Εγώ δεν το χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι, αλλά το ίδιο πρόβλημα έχει και η γυναικα μου με το S8000. Πότε της χτυπάει και πότε όχι. Χαζό bug της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει στο πως θα κανω απεγκατασταση και εγκατασταση την εφαρμογη του facebook? Σε αυτό το στάδιο, είναι προτιμότερο να μπαίνεις από το internet στο touch.facebook.com. Υπάρχει και ένα widget για συντομία, προχθές πρέπει να το έβαλαν, νομίζω λέγεται touch facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 γεια σας παιδια, γραφω μετα απο καιρο σε αυτο το φορουμ. Ειμαι εδω και 2 χρονια κατοχος ενος LG Renoir και νομιζω πως ηρθε η ωρα να το αντικαταστησω. Μια απο τις βασικες επιλογες μου ειναι το Wave. Αυτο που μου τραβηξε την προσοχη ειναι η εκπληκτικη οθονη και το HD video. Με την ποιοτητα των φωτο τι παιζει? Ειναι καλυτερες απο του Renoir? (αυτο μαλλον μπορει να το απαντησει καποιος που ειχε και τα 2 κινητα) Επισης, εννοειται οτι θα μπω να διαβασω στο τοπικ για τον Bada, αλλα μπορειτε εν ταχει να με ενημερωσετε αν ειστε ευχαριστημενοι απο το επιπεδο των εφαρμογων που διαθετει? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 γεια σας παιδια, γραφω μετα απο καιρο σε αυτο το φορουμ. Ειμαι εδω και 2 χρονια κατοχος ενος LG Renoir και νομιζω πως ηρθε η ωρα να το αντικαταστησω. Μια απο τις βασικες επιλογες μου ειναι το Wave. Αυτο που μου τραβηξε την προσοχη ειναι η εκπληκτικη οθονη και το HD video. Με την ποιοτητα των φωτο τι παιζει? Ειναι καλυτερες απο του Renoir? (αυτο μαλλον μπορει να το απαντησει καποιος που ειχε και τα 2 κινητα) Επισης, εννοειται οτι θα μπω να διαβασω στο τοπικ για τον Bada, αλλα μπορειτε εν ταχει να με ενημερωσετε αν ειστε ευχαριστημενοι απο το επιπεδο των εφαρμογων που διαθετει? Ευχαριστω. Λοιπόν renoir δεν έχω για να συγκρινω για τις φωτογραφίες αλλά όσο έχει φως βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες...Για βράδυ μην περιμένεις και πολλά από το led.... Κοίτα αν συγκρίνουμε το samsung apps με το android market & app store θα είμασταν δυσαρεστημένοι ΑΛΛΑ αν σκεφτούμε οτί το bada δεν έχει κλείσει ούτε καν χρόνο και έχει όσες εφαρμογές και τέτοιας ποιότητας θα είμαστε σίγουρα αρκετά ευχαρηστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία του... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) εγώ που είχα renoir και τώρα έχω wave δεν βλέπω καμιά ουσιαστική διαφορά στην ποιοτήτα μεταξύ των δυό. Πάρε το wave και θα ξεχάσεις το renoir σε χρόνο dt.....λίγο το store προχωράει με αργούς ρυθμούς αλλα τι να κάνεις, υπομονή! Edited November 13, 2010 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Καλά, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η κάμερα του wave είναι μια καλή μεσσαία κάμερα. Το Renoir έχει μια από τις κορυφαίες κάμερες στην κατηγορία της και με xenon flash. Απλά δεν έχουν σχέση τα δύο κινητά στο imaging κομμάτι. Αλλά μέχρι εκεί, σε όλα τα υπόλοιπα φυσικά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Το Renoir είναι πια, ένα παλιό τηλέφωνο με μια πολύ καλή κάμερα που του επιτρέπει να "παίζει" ακόμα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) σιγα την καμερα του renoir...Eιχα και το renoir και τωρα ο αδερφος μ εχει το wave.. OI photo στην ο8ονη του κινητου φενονται πολυ καλυτερα στο wave και σχεδον ισαξιες στο περασμα τους στο pc (αν και οι 8αρες το ρενο ειναι καπως καλυτερες).. Moνο στις νυχτερινες υπερτερει ξεκα8αρα το Ρενο..Απλα πιστευω για ερασιτεχνικη πρωινη ληψη δεν 8α εχεις κανενα παραπονο με το wave Edited November 13, 2010 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michtat Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Σε αυτό το στάδιο, είναι προτιμότερο να μπαίνεις από το internet στο touch.facebook.com. Υπάρχει και ένα widget για συντομία, προχθές πρέπει να το έβαλαν, νομίζω λέγεται touch facebook. Σ ευχαριστω για την πληροφορια.... Δηλαδη δεν γινεται uninstall η εφαρμογη του facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 σιγα την καμερα του renoir...Eιχα και το renoir και τωρα ο αδερφος μ εχει το wave.. OI photo στην ο8ονη του κινητου φενονται πολυ καλυτερα στο wave και σχεδον ισαξιες στο περασμα τους στο pc (αν και οι 8αρες το ρενο ειναι καπως καλυτερες).. Moνο στις νυχτερινες υπερτερει ξεκα8αρα το Ρενο..Απλα πιστευω για ερασιτεχνικη πρωινη ληψη δεν 8α εχεις κανενα παραπονο με το wave Ένσταση οποιαδήποτε φωτογραφία και αν περάσεις στο wave θα δείχνει καλύτερα σε αυτό παρά σε οποιαδήποτε άλλη lcd οθόνη που έχουν συνήθως οι οθόνες των υπολογιστών και των κινητών γιατί το wave έχει Super Amoled οθόνη... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Δυο ερωτησουλες για οποιων γνωριζει. Τι ειναι τα δυο βελακια στο δευτερο thomson wi-fi? και ποιος ειναι ποιο αξιοπιστος μετρητης, αυτος που εχει η συσκευη η τα διαφορα apps που κυκλοφορουν. Για παραδηγμα εδω σημερα εχω μια μικρη σχετικα αποκλιση αλλα χθες που η μπαταρια ηταν εξαντλημενη ο μετρητης της συσκευης μου ελεγε 12% και της αλλης εφαρμογης 26%. Να πω εδω οτι αυτο το app ειναι ενα tool box που εχει μεσα και ενα ανιχνευτη μεταλλων αλλα με τη συσκευη πανω σε ανοξειδωτο παγκο δεν "εβλεπε" μεταλλο τριγυρο. Απ' την αλλη ομως αν ο μετρητης της συσκευης ηταν αξιοπιστος γιατι κυκλοφορουν τοσα apps για το ιδιο αντικειμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ο πιο αξιόπιστος μετρητής μπαταρίας θεωρώ είναι της μαμάς του!Έχω δοκιμάσει κατα καιρούς κάποια που αφορούν τη μέτρηση της μπαταρίας αλλά όλα έδειχναν ότι ήθελαν.Αν κάποιος έχει βρεί κάποιο αξιόπιστο ας μας πει και μας να το δοκιμάσουμε.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandroneri7 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 ρε παιδια εχω αγορασει το samsung wave αλλα δεν εχει ελληνικα!ακολουθηασα τις οδηγιες για να βαλω τα ελληνικα εκανα τις αλλαγες απο το regedit αλλα οταν το συνδεσα με το kies μου λεει οτι εχω εγκατεστημενη την πιο προσφατη εκδοση!τι εκανα λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Λοιπόν έπειτα από την αγορά ενός Bluetooth με πρωτόκολο A2DP εχω να σας πω το εξής κατά με αρνητικό. Ναί μεν μεταφέρεται η μουσική βιβλιοθήκη από το τηλέφωνο στο Bluetooth handsfree αλλά η φωνή της πλοήγησης ΌΧΙ!!! Δυστυχώς!! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Σ ευχαριστω για την πληροφορια.... Δηλαδη δεν γινεται uninstall η εφαρμογη του facebook? Όχι δεν γίνεται. Καμία εργοστασιακή εφαρμογή δεν γίνεται να απεγκατασταθεί. Ίσως να μπορεί να γίνει χειροκίνητα μέσω Stun, στη θεωρία μόνο όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Ένσταση οποιαδήποτε φωτογραφία και αν περάσεις στο wave θα δείχνει καλύτερα σε αυτό παρά σε οποιαδήποτε άλλη lcd οθόνη που έχουν συνήθως οι οθόνες των υπολογιστών και των κινητών γιατί το wave έχει Super Amoled οθόνη... γιαυτο ακριβως το λεω και εγω .Δεν ειπα κατι το αντι8ετο..Στι imaging κομματι κα8ε κινητου πρεπει να συνηπολογιζουμε και το μεσω προβολης της φωτογραφιας που ειναι η ο8ονη ..Γιαυτο ειπα αλλωστε για ερασιτεχνικη χρηση..Αλλωστε πιστευω οι περισσοτερες φωτος που βγαζουμε δεν τις στελνουμε κατευ8ειαν για εμφανιση(παρα ελαχιστες απο αυτες) αλλα τις κραταμε σε αρχεια στο κινητο μας για να τις βλεπουμε οποτε 8ελουμε και χρειαζομαστε..Οποτε για αυτην την χρηση το wave κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλο.Μιας και εχω και το Ν82 την ημερα οι photo του WAVE ειναι καλυτερης απο εκεινης του Ν82.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που κρατησα το Ν82 και οχι το ΡΕνο.ΤΕΣΠΑ soz για το OFftopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat13 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 γεια σας και παλι, σας ευχαριστω για τις απαντησεις στο θεμα του imaging του Wave σε σχεση με το Renoir. Μου φαινεται θα καταληξω στο wave, το κινητο κοινως τα σπαει απο ο,τι εχω καταλαβει :) και ειναι διαθεσιμο σε πολυ λογικη τιμη. Δεν ειχα ποτε samsung στο παρελθον κι αυτο ειναι μια προκληση αλλα γενικα εχω ακουσει καλα λογια για την εταιρεια. Μια τελευταια ερωτηση. Με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα της βιντεοσκοπησης αφου εχω σαν χομπι να φτιαχνω ερασιτεχνικα βιντεο. Θυμαμαι οτι η ποιοτητα βιντεο ηταν ανεκαθεν ενα απο τα δυνατα χαρτια της samsung. Ελπιζω οτι στο wave που διαθετει και HD εξακολουθει να ισχυει αυτο, ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Τo wi-fi εχει μετρια αποδοση, ακομα και διπλα απο το router οπως του Galaxy 3 ή παιζει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Τo wi-fi εχει μετρια αποδοση, ακομα και διπλα απο το router οπως του Galaxy 3 ή παιζει κανονικα; Άψογο είναι, συγκρινόμενο με to laptop μου πιάνει καλύτερα στο σπίτι. Θα μου πεις τι δέκτη έχει το laptop; Γενικώς δεν έχω παράπονο, δεν έχω όμως και συγκριτικά με άλλα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/5326524-bada-2-0-for-s8500-and-s8530- Τελικά το Wave θα αναβαθμιστεί και στην έκδοση 2.0 του Bada OS...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 γεια σας και παλι, σας ευχαριστω για τις απαντησεις στο θεμα του imaging του Wave σε σχεση με το Renoir. Μου φαινεται θα καταληξω στο wave, το κινητο κοινως τα σπαει απο ο,τι εχω καταλαβει :) και ειναι διαθεσιμο σε πολυ λογικη τιμη. Δεν ειχα ποτε samsung στο παρελθον κι αυτο ειναι μια προκληση αλλα γενικα εχω ακουσει καλα λογια για την εταιρεια. Μια τελευταια ερωτηση. Με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα της βιντεοσκοπησης αφου εχω σαν χομπι να φτιαχνω ερασιτεχνικα βιντεο. Θυμαμαι οτι η ποιοτητα βιντεο ηταν ανεκαθεν ενα απο τα δυνατα χαρτια της samsung. Ελπιζω οτι στο wave που διαθετει και HD εξακολουθει να ισχυει αυτο, ετσι? Το hd video του είναι πάρα πολύ καλό...χωρίς σπασίματα ή χαμένα frames.... Αν έχεις όρεξη μπες στο youtube,υπάρχουν πολλά βίντεο samples του wave... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/5326524-bada-2-0-for-s8500-and-s8530- Τελικά το Wave θα αναβαθμιστεί και στην έκδοση 2.0 του Bada OS...:) Πότε να περιμένουμε την αναβάθμιση; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Πότε να περιμένουμε την αναβάθμιση; Για την 1.2 έχουν πει για μέσα στον Νοέμβριο.....Έχουν μισό μήνα διορία ακόμα,άντε να δούμε... Για την 2.0 πρώτο τρίμηνο 2011... Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Για την 1.2 έχουν πει για μέσα στον Νοέμβριο.....Έχουν μισό μήνα διορία ακόμα,άντε να δούμε... Για την 2.0 πρώτο τρίμηνο 2011... Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την αναβάμιση στην 1.2. Αυτή τη στιγμή έχω την 1.0.2 και από αυτή την έκδοση πλέον στις Ρυθμίσεις εμφανίζεται η επιλογή Ενημέρωση Λογισμικού, όπου μπαίνοντας έχει 2 steps, ένα για έλεγχο για ενημέρωση και ένα για συνέχιση ενημέρωσης. Η ενημέρωσε σε 1.2 θα μπορεί να γίνει over the air από εκείνο το σημείο ή θα απαιτείται καλά και ντε σύνδεση με Kies ? Ρωτάω γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να κάνω αναβάθμιση με Kies και το έχω στείλει 2 φορές στο service για επαναφορά. Πάντως προς το παρόν ο έλεγχος για ενημέρωση "απαντάει" ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts