Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αυτό το link ποια αρχεια κατεβαζουμε;

Επιλέγω εκεί που λέει wetravel και με πάει να κατεβάσω τον opera mini.

Κοίτα λίγο καλύτερα, πας να κατεβάσεις το waterlevel, αν σκρολάρεις λίγο παρακάτω θα δεις 2 download για we - travel...έτσι την πάτησα κ εγω...:O

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ενημέρωση, όποιος είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα που δεν μπορούσα να κατεβάσω πρόβλημα μέσω kies, το πρόβλημα λύνεται δυστυχώς με hard reset. Εκτός και αν είναι κάποιο πρόβλημα με κάποια εφαρμογή που εγώ δεν το έχω ανακαλύψει.

Αφου το βρήκες παλι καλα. Υποψιαζεσαι καποιο προγραμμα? Καπου ειχα διαβάσει οτι η απεγκατασταση το NFS Shift εχει δημιουργησει σε μερικους προβλημα.

Κοίτα λίγο καλύτερα, πας να κατεβάσεις το waterlevel, αν σκρολάρεις λίγο παρακάτω θα δεις 2 download για we - travel...έτσι την πάτησα κ εγω...:O

Σωστος !!!!

Ευχαριστω

Το έκανα και εγώ εγκατάσταση το wetravel.Δε μου άρεσε να πω την αλήθεια.Πρώτα απο όλα είναι όλα στα λατινικά, έτσι δεν είναι?Επίσης μένω Λάρισα και δε μπορώ να τη βρώ .Βρίσκω κάτι οδούς ξεκάρφωτους αλλά δε πολυ βγάζω άκρη.Πρέπει να βγει οπωσδήτε κάποιος λογισμικό πλήγησης γιατί είναι απο τα λίγα πράγματα που του λείπει.Είναι κρίμα.
Xiaomi Mi Mix 3

Το έκανα και εγώ εγκατάσταση το wetravel.Δε μου άρεσε να πω την αλήθεια.Πρώτα απο όλα είναι όλα στα λατινικά, έτσι δεν είναι?Επίσης μένω Λάρισα και δε μπορώ να τη βρώ .Βρίσκω κάτι οδούς ξεκάρφωτους αλλά δε πολυ βγάζω άκρη.Πρέπει να βγει οπωσδήτε κάποιος λογισμικό πλήγησης γιατί είναι απο τα λίγα πράγματα που του λείπει.Είναι κρίμα.

Θα συμφωνησω, το εβαλα και εγω αλλα δεν ειναι καλο. Ασε που κολλησε 2-3 φορες.

Εχει λογισμικο πλοηγησης και αρκετα καλο μαλιστα, το route66.

Βεβαια οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο.

Καλα νεα, ενα απο τα σημαντικα της νεας εκδοσης ειναι η υποστηριξη swype.

Και ενα τεστ μεταξυ της καμερας του wave με το Ν8.

http://mobile-review.com/review/nokia-n8-camera-en.shtml

Ποτε περιπου να αναμενουμε τη νεα εκδοση μεσω του kies?

Μόλις έκανα αναβάθμιση από την εργοστασιακή στην: S8500XXJH3 / S8500OXCJH1

Μου πήρε κανά 20λεπτο η όλη διαδικασία, αφού μου παρουσίασε σφάλμα στην διαδικασία, το έβαλα σε "Download mode" και εγκαταστάθηκε επιτυχώς. :)

Το θέμα είναι ότι έκανα την αναβάθμιση για να παίζει και τους υπότιτλους στις ταινίες κάτι που εξακολουθεί να μην το κάνει. :mad:

Μήπως δεν αναγνωρίζει γενικά τα srt αρχεία. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Μου πήρε κανά 20λεπτο η όλη διαδικασία, αφού μου παρουσίασε σφάλμα στην διαδικασία, το έβαλα σε "Download mode" και εγκαταστάθηκε επιτυχώς. :)

Το θέμα είναι ότι έκανα την αναβάθμιση για να παίζει και τους υπότιτλους στις ταινίες κάτι που εξακολουθεί να μην το κάνει. :mad:

πατας ενω παιζει το βιντεο ενεργοποιηση υποτιτλων;;;

Σιγουρα αναγνωριζει, ειχα δει παλιοτερα μια ταινια χωρις προβλημα, ειναι με το ιδιο ονομα υποτιτλοι και ταινια ετσι?

Γεια σας,

Μπορειτε να μου εξηγησετε κατι σας παρακαλω? Απ' οτι καταλαβα η καινουργια εκδοση 1.2 δεν ειναι η επισημη. Αν το αναβαθμισω θα χασω τους ελληνικους χαρακτηρές?

Υπαρχει καποιος οδηγος(αναλυτικος) για πολυ αρχαριους σαν και εμενα που να εξηγα με λεπτομέρεια το πως θα εγκαταστήσω το καινουργιο firmware ?

Αν μετα την εγκατασταση υπαρξει το official update θα μπορω μεσω Kies να το εγκαταστησω ή επειδη εβαλα την unofficial version θα γινουν ολα σαλατα?

Πιστευετε οτι θα υπαρξει συντομα official αναβαθμιση 1.2 η να προχωρίσω αφοβα σε αυτη που υπαρχει τωρα?

Σας ευχαριστω

πατας ενω παιζει το βιντεο ενεργοποιηση υποτιτλων;;;

Πατάω αλλά τίποτα:(

Σιγουρα αναγνωριζει, ειχα δει παλιοτερα μια ταινια χωρις προβλημα, ειναι με το ιδιο ονομα υποτιτλοι και ταινια ετσι?

Είναι με το ίδιο όνομα, έβαλα όμως τώρα μια άλλη με srt υπότιτλους και τους αναγνώρισε κανονικά.:happy: Κάτι θα παίζει με την άλλη, τι να πω. :(

Λέτε να κάνω hard reset τώρα που έκανα την αναβάθμιση ή δεν είναι απαραίτητο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Πατάω αλλά τίποτα:(

Είναι με το ίδιο όνομα, έβαλα όμως τώρα μια άλλη με srt υπότιτλους και τους αναγνώρισε κανονικά.:happy: Κάτι θα παίζει με την άλλη, τι να πω. :(

Λέτε να κάνω hard reset τώρα που έκανα την αναβάθμιση ή δεν είναι απαραίτητο;

εγώ ποτε δεν εκανα χαρντ ρησετ μετα απο αναβαθμιση αλλα ολες ηταν μεσω κιες...τωρα με τα μουλτιλοαντερ δεν ξερω τι γινεται και αν χρειαζεται...πως σου φαινεται το κινητο;; ο browser; το continuous input; αιντε να βγει και μεσω κιες να το παρουμε κ εμεις!

Αφου το βρήκες παλι καλα. Υποψιαζεσαι καποιο προγραμμα? Καπου ειχα διαβάσει οτι η απεγκατασταση το NFS Shift εχει δημιουργησει σε μερικους προβλημα.

Τελικά δε λύθηκε το πρόβλημα. Γιατί μετά από το hard reset, εγκατέστησα βέβαια μια εφαρμογή, αλλά εξ ορισμού εγκαθιστά εφαρμογές στη μνήμη του τηλεφώνου. Με το που άλλαξα την επιλογή στην κάρτα μνήμης, πάλι μου έβγαλε ότι το τηλέφωνο αποσυνδέθηκε, δηλαδή συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.

Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα μνήμης; Αλλά, αν είναι έτσι, γιατί μέσω του κινητού, τις εγκαθιστά τις εφαρμογές;

Μήπως αν κάνω κανένα φορμάτ την κάρτα, λυθεί το πρόβλημα;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

εγώ ποτε δεν εκανα χαρντ ρησετ μετα απο αναβαθμιση αλλα ολες ηταν μεσω κιες...τωρα με τα μουλτιλοαντερ δεν ξερω τι γινεται και αν χρειαζεται...πως σου φαινεται το κινητο;; ο browser; το continuous input; αιντε να βγει και μεσω κιες να το παρουμε κ εμεις!

Κι εγω μέσω kies την έκανα.:rolleyes: Τώρα που κοίταξα το browser παρατήρησα πως τα γράμματα είναι πιο μικρά, ισα-ισα που ξεχωρίζω τι γράφει. Πρέπει δηλαδή να κάνω ζουμ, το οποίο έγινε πιο smooth :), αλλά όταν κάνω ξε-ζουμ φαίνεται ένα καρέ φόντο μέχρι να καλυφτεί από την σελίδα, κάτι που δεν το έβλεπα πριν.

Το κινητό το έχω ενάμιση μήνα τώρα και μου φαίνεται μια χαρά. :happy:

το "continuous input" τι είναι?:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Κι εγω μέσω kies την έκανα.:rolleyes: Τώρα που κοίταξα το browser παρατήρησα πως τα γράμματα είναι πιο μικρά, ισα-ισα που ξεχωρίζω τι γράφει. Πρέπει δηλαδή να κάνω ζουμ, το οποίο έγινε πιο smooth :), αλλά όταν κάνω ξε-ζουμ φαίνεται ένα καρέ φόντο μέχρι να καλυφτεί από την σελίδα, κάτι που δεν το έβλεπα πριν.

Το κινητό το έχω ενάμιση μήνα τώρα και μου φαίνεται μια χαρά. :happy:

το "continuous input" τι είναι?:confused:

μισο λεπτο εννοεις πως εβαλες την jh3;; νομιζα την καινουργια μεσω μουλτιλοαντερ..

Γράψε λαθος!

μισο λεπτο εννοεις πως εβαλες την jh3;; νομιζα την καινουργια μεσω μουλτιλοαντερ..

Γράψε λαθος!

Ναι αυτήν και το ψιλομετάνιωσα να σου πω. :( Αυτό με τα μικρότερα γράμματα στο browser είναι πολύ σπαστικό τελικά. :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Παιδια να ρωτησω ποσο πιστευετε 8α αξιζει το κινητο μας σε ενα χρονο απο τωρα?8α εχει λετε αξια μεταπωλησης? Πχ περυσι ειχα παρει το jet και τωρα δεν πουλιετε ουτε 100 ευρω,,,αντι8ετα το Ν82 4ατιας σχεδον που εχω το πουλαω ευκολα 100+.Το wave ποσο λετε να αξιζει μεταχειρισμενο σε εναν χρονο?
Dhamher_00

Παιδια να ρωτησω ποσο πιστευετε 8α αξιζει το κινητο μας σε ενα χρονο απο τωρα?8α εχει λετε αξια μεταπωλησης? Πχ περυσι ειχα παρει το jet και τωρα δεν πουλιετε ουτε 100 ευρω,,,αντι8ετα το Ν82 4ατιας σχεδον που εχω το πουλαω ευκολα 100+.Το wave ποσο λετε να αξιζει μεταχειρισμενο σε εναν χρονο?

Αυτό μόνο ένας ... μάγος μπορεί να το απαντήσει :p

Δεν συγκρίνεται η κλάση του WAVE με το JET. Και δεν μιλάω για τώρα. Μιλάω για το τι πρόσφερε το Jet στην εποχή του, και τι προσφέρει το Wave.

Δηλαδή, αυτό που θέλω να πω είναι πως το jet δεν ήταν top hardware phone όταν βγήκε, ενώ το Wave είναι.

Σίγουρα θα διατηρήσει περισσότερο την αξία του.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με το kies (1.5.1.10074_2) και δεν το βρίσκει με τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω?

Ειμαι ο μονος που μου συμβαινει αυτο? Δεν μπορει να βοηθησει καποιος?

Αυτό μόνο ένας ... μάγος μπορεί να το απαντήσει :p

Δεν συγκρίνεται η κλάση του WAVE με το JET. Και δεν μιλάω για τώρα. Μιλάω για το τι πρόσφερε το Jet στην εποχή του, και τι προσφέρει το Wave.

Δηλαδή, αυτό που θέλω να πω είναι πως το jet δεν ήταν top hardware phone όταν βγήκε, ενώ το Wave είναι.

Σίγουρα θα διατηρήσει περισσότερο την αξία του.

Εδω πιστευω κανεις Φαουλ.Βασικα το Jet στην εποχη του ηταν απο τις δυνατες συσκευες(μαζι με Ν97 και Ομνια HD) αν και οχι smartphone.Δεν ειχαν πολλα κινητα 800αρι cpu με amoled O8ονη και αναλυση 800 x 480 .Τεσπα ειμαι λιγο Off topic oποτε δεν το συνεχιζω :X

Dhamher_00

Ο υπολογιστής το βρίσκει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Eιχα βαλει το ΚΙΕS στο 15αρι λαπτοπ και σημερα πριν κανα 2ωρο το εγκατεστησα σε ενα 10αρι netbook.Κατεβασα την τελευταια εκδοση που βρηκα,την 1.5.3_80 και το συνδεσα χωρις κανενα πρβ,καντο install ως διαχειριστης.Προσεξα και τις 2 φορες οτι και τα windows κατεβαζουν καποιους drivers,περιμενε να κατεβουν και αυτοι με το κιν συνδεμενο στο kies.Μπορει να παρει κανα λεπτο να συνδεθει την πρωτη φορα και οσο περιμενεις ΜΗΝ πατησεις το κοκκινο κουμπι του κινητου.Καλη τυχη

Eιχα βαλει το ΚΙΕS στο 15αρι λαπτοπ και σημερα πριν κανα 2ωρο το εγκατεστησα σε ενα 10αρι netbook.Κατεβασα την τελευταια εκδοση που βρηκα,την 1.5.3_80 και το συνδεσα χωρις κανενα πρβ,καντο install ως διαχειριστης.Προσεξα και τις 2 φορες οτι και τα windows κατεβαζουν καποιους drivers,περιμενε να κατεβουν και αυτοι με το κιν συνδεμενο στο kies.Μπορει να παρει κανα λεπτο να συνδεθει την πρωτη φορα και οσο περιμενεις ΜΗΝ πατησεις το κοκκινο κουμπι του κινητου.Καλη τυχη

Λειτουργούσε μια χαρα, και ξαφνικά...συνδέω το κινητο, επιλέγω απο την συσκευη το Kies, και δεν κάνει τίποτα.

Φήμες στο Web αναφέρουν οτι σταμάτησε η παραγωγή των Wave/Galaxy με την SAmoled οθόνη..:worry:

http://www.unwiredview.com/2010/09/30/samsung-runs-out-of-amoleds-halts-galaxy-s-and-wave-production-all-super-amoled-displays-bought-by-apple/

Edited by saga