Jump to content

saga

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saga

  1. Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες (ήσουν και ο μόνος !!) Εγινε factory reset τελικά ,, και ολα καλά !! Εμεινα βέβαια για μισή μερα χωρίς τηλέφωνο (έλειπα και εκτός Αθήνας ) και με την αβεβαιότητα τι να εχει γίνει H Samy ολο εκπλήξεις πλεον !! :(
  2. Καλησπέρα , Εγω ήμουν ο άτυχος ? ... Δεν μου ολοκλήρωσε την αναβάθμιση σε 10 !! το κινητό ούτε καν σβήνει :cry:,αλλά ουτε και μπορώ να το χρησιμοποιήσω , αναβοσβήνει συνεχώς η οθόνη ,και κανει επανεκκίνηση , ενω εβγαλε στην οθόνη ενέργειες για "Android Recovery".. Πάει για servis ?
  3. Χαιρετώ , γραφω εδω μιας και εγω δεν την γλύτωσα .. Ραγισμα στη πανω δεξια γωνία ευτυχώς στο μαύρο πλαίσιο ,,,,και ολα αυτά με την αυθεντική θηκη της Samsung και με προστασία οθόνης Θηκη : Clear View Standing ,,δυστυχώς δεν προστατευει το κινητό καθώς σε πτώση πάντα ανοίγει το κάλυμμα της και αφήνει την οθόνη ακάλυπτη . Τζάμι : Sentio Γυαλί Προστασίας 3 D ,, το άλλαξα 2 φορές ,πάντα ραγιζε μετά απο πτώση , ,,τελευταία φόρα 2 ημερες μετά που το είχα βάλει Το Κινητό πρέπει να εχει πέσει περίπου 5 φορές στο ενα ετος που το εχω ,, Είδα σε επίσημο σερβις το κόστος Αλλαγή οθόνης με αδιαβροχοποίηση* Τιμή: 234€ (290,16€ με ΦΠΑ) Ανταλλακτικό: αυθεντικό (original) Extra: Δωρεάν τοποθέτηση καινούριας γνήσιας μπαταρίας Χρόνος επισκευής: 3-4 ημέρες Εγγύηση: 30 ημέρες Εχουμε άποψη για το Επίσημο Service σε Καλλιθεα-Αθηνα ή να το πάω αλλου Επίσης θα ηθελα να ακούσω γνώμες για αλλαγή θήκης και Προστατευτικού Οθόνης Ευχαριστώ !!
  4. Ακριβως το ίδιο setup και εγω ,, μου έιχε κάνει εντύπωση απο τις πρώτες ώρες που το χρησιμοποίησα ,αυτη η αλλαγή που παρατηρήθηκε αμέσως ,καθώς εντός του σπιτιού είχα πάντα θέμα ,αλλα οταν εβγαινα στο μπαλκόνι υπήρχε αμεση διόρθωση , κατί που απο την αρχή δεν συνέβηκε και το παρατήρησα γρήγορα ,, ώχ είχα πει τότε ,λες ??? :X Βεβαια όταν εχεις συχνά το πρόβλημα και σε ανοικτούς χώρους η κατά την οδήγηση ,, τότε κάτι δεν πάει καλά !!
  5. Με 2 κάρτες πάνω , μια Vodaphone ,και μιa Cosmote ,εχω συχνά διακοπές στον ήχο κατά την κλήση , συγκεκριμένα εγω τους ακούω πάντα !! ,ένω οι άλλοι δεν ακούν τίποτα όσο διαρκεί το πρόβλημα , εχω παρατηρήσει κάποιες φόρες να επανέρχεται ο ήχος κατά την κληση , ,,σχεδόν 99% οι κλησεις αφορούν το δίκτυο της Vodaphone ,, Έχει κάποιος άλλος φίλος παρόμοιο πρόβλημα ?
  6. Για τις sport δραστηριότητες μας ,, καθώς η Θηκη της Samsung δεν βολευει και πολύ ,,Πηρα μια μεμβρανη SBS -10€- απο Public . μια χαρα !! (Κάποια πρόταση για βαση στηριξης στο ταμπλό !!! του αυτοκινήτου ?)
  7. Χιλια ευχαριστώ !! και εγω ειχα θεματάκι με το τζαμάκι της Sentio .,,αξιόλογη βελτίωση στη Αφή !! .. Αν εκλεινε και η θηκη της Samsung ολα μια χαρα !!:lol:
  8. Απογοήτευση απο τον συνδυασμό θήκη Clear View Standing και προστατευτικό τζάμι της Sentio - Πρέπει να χρησιμοποιείς αναγκαστικά το S-pen , - Δεν κλείνει καλά η θήκη ,,,,βρίσκει στο τζάμι :(
  9. Τι έκδοση δείχνει μετα το update? Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  10. 800+mb μάλλον αυτή θα είναι,ας περιμένουμε λίγο,,, Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Όχι μερικές φορές ,πάντα εννοείς ...έχει ένα θέμα με την εστίαση. Το βίντεο αντίθετα είναι πάρα πολύ καλό
  12. Τι να κάνουμε ..δεν μπορούμε (ακόμη) να τα θέλουμε όλα ..δλδ καλά τα Mb ανάλυσης ,,..αλλά κάπου πρέπει να διαφέρουμε απο τις φωτογραφικές μηχανές , όπου μπορείς να ρυθμίσεις - απο τα λίγα που ξέρω - το διάφραγμα του φακού άρα ...και το "βάθος εστίασης" που είναι και το ζητούμενο. Απο την άλλη τα κινητά μας εχουν ευρυγώνιους φακούς ,δλδ μεγάλο βάθος εστίασης γιαυτο και όλα σου"βγαίνουν" καθαρά ... πάρε μια DSLR φωτό/κή μηχανή αν θέλεις κατι περισσότερο
  13. A5 samsung ..δεν υπάρχει κάποιος Επίσημος τρόπος από ότι κατάλαβα. .το πάω για Service δλδ
  14. να πω ....πως δεν είχα ρωτήσει για την αναβάθμιση ..2 φορές ίσως :(. Εντάξει ,καλά τα παίζει τα παιχνίδια αλλα.. https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=Bluetooth+issue+in+Lollipop Περιμένω απάντηση ,στην παραπάνω ερώτηση δλδ 5.0.2 επιστροφή σε 4.4.4..:mad:
  15. Πως μπορούμε να επιστρέψουμε ΕΠΙΣΗΜΑ!! απο την lolipop στην kitkat ?
  16. Τι τα ήθελα τα καλά λόγια ... η αναβάθμιση ΧΤΥΠΑΕΙ !! και μάλιστα σε ενα πολύ ευαίσθητο σημείο , στην επικοινωνία Handsfree με BT στο αυτοκίνητο , https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=79488 Δεν εχω τα προβλήματα συνδεσης που αναφέρουν οι χρήστες -στη πρώτη σελίδα που διάβασα ετσι οταν εκανα την αναζήτηση... - αλλα ο ήχος κατα της διάρκεια της κλήσης ..εχει γίνει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΧΑΜΗΛΟΣ ..ισα που ακούγεται !!! με τέρμα την ενταση ,τουλάχιστον στην δική μου μονάδα ...:mad::mad::mad: Πως γυρνάμε ΕΠΊΣΗΜΑ, στην Kitkat ? μεχρι να διορθώσουν - αν το κάνουν ποτέ - αυτό το ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
  17. Μετα απο λίγες μέρες χρήσης με το "γλειφιτζούρι"..μπορώ να εχω άποψη : -αυτή την "Διαγραφή" των ειδοποιήσεων ..την σκέφτηκαν πολύ για να την βάλουν απο κάτω ,και με μικρότερα fonts? :( -ναι ..δεν εχει χάσει απο ταχύτητα , ανεπαίσθητη:happy: ίσως η διαφορά .. -εχεις μια αίσθηση οτι το mobile σου είναι ακόμη για λίγο ζωντανό.. !! ελπίζεις οτι ίσως και να ανέβεις ακόμη κλιμακα .. βλπ 5.1.1 -οι δικές σου:ninja: εφαρμογές δούλεψαν όλες !! -Κερδίσαμε τους offline χάρτες του GoogleMaps ,δεν είναι και λίγο.. -Αυτη η "Έξυπνη Διαχείριση" μου άρεσει ολο και πιο πολυ ..μολις μου έβγαλε μνμ οτι μια εφαρμογή ...κάτι κάνει λαθος.. και μου σπαταλά τη μπαταρία . -Δυστυχώς ΔΕΝ εγινε κάτι με τη ένταση ήχου :X του .. -Το ίδιο - ίσως και το πιο σημαντικό- για μια ..πιο γρήγορη ρύθμιση της εστίασης του φακού . (Πολλά + εγραψα !! ..επηρεάστηκα απο το Δωράκι της Samy που λάβαμε - πρώτη φορά - ,ναναι καλά ο φίλος που έγραψε τo link )
  18. Εντυπώσεις απο την 5.0.2 ? Την κατεβάζωtτώρα και εγω... 900mb!! :)
  19. Έχει ένα θέματακι....με τα εργοστασιακά ringtones, αν τα "πειράξεις" λίγο λύνεται ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού μωβιζει καλά έκανες ,αλήθεια τι κινητό έχεις ?
  20. Ρωτάω γιατι κατι διαβάζω για την 5.0.2 ,..εδω μεσα απο κατόχους LG ,,;όλοι θέλουν να πάνε στην 5.1 ,:ninja: Εγω ευχαριστημένος είμαι και με αυτή που έχει ,,,ασε ας περιμένουμε καλύτερα ...
  21. Να την κάνουμε την αναβάθμιση η θα κλαίμε μετά ? ??
  22. Ρυθμίσεις_>Ηχος_>Ενταση ,πώς αλλάζουμε το προεπιλεγμένο ήχο για το "Σύστημα"? Ευχαριστώ !!
  23. Κάτοχος και εγω εδω και μια εβδομαδα ενος μαύρου .. μεταβαση σπο SII (δεν θα το άλλαζα ,θρυλικό!! ράγισε όμως το προστατευτικό τζαμι της οθόνης) Πρώτες εντυπώσεις ,Χρήση κανονική , οχι παιχνίδια ,ιντερνετ κυρίως Η μπαταρία κανένα προβλημα μέχρι στιγμής , Η σύνδεση στο Ιντερνετ ,ταχύτατη όπως και η ανεύρεση σήματος του gps Η φωτό .. χμ δεν μπορώ να πώς οτι εχω καλύτερες απο το sII ,σαν θολές ,κουνημένες λίγο .. δεν εχω τραβήξει και πολλές ,Τι στο καλο 13MB είναι αυτά .. Το μόνο θέμα του ,η ενταση του ήχου στις κλήσεις , το mic δεν βοηθα , Το καλύτερο απο όλα βεβαια ήταν η τιμή του 299€ μετα την μεγάλη πτώση , εχω την εντύπωση πως πήρα το τελευταιο κομμάτι - οχι εκθεσιακό - απο το Πλαίσιο Μουράτο πάντως με την 5' οθόνη , και με την γκρι θηκη της Samsung -με το παραθυράκι- σε κάνει να το.. :love: ακόμη πιο πολύ .
  24. Εδω και 2 μερες αρνηται να μπει στο Intenet ,μου βγαζει συνεχώς "Τα δεδομένα Wifi και πακέτου δεν είναι διαθεσιμα"και ζητά να ενεργοποιήσει το Wifi. Εσβησα και ξαναπέρασα τις ρυθμίσεις Cosmote για MMS και Ιντερνετ αλλά τίποτα. Δνε θυμάμαι να πείραξα κάτι ... κάποια βοήθεια πριν το στείλω για services?
×
×
  • Create New...