dante20gr Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 και να η απάντηση .."Αν ήταν ο ουρανός χαρτί κι η θάλασσα μελάνι τοτε θα σου ΄λεγα εγώ πόσα βελόνια βγάνει" ..... εε μην τ΄αφήνουμε στην μέση ......:lol::lol::lol: ... δεν λες και πως γίνεται η 1,0 σε 1,2 ?? Σχετικά με τα witzet - εφαρμογες - επαφες τι γινεται σε αυτην την περίπτωση ?? χανονται ?? Συνδέεις το κινητό σου στον υπολογιστή μέσω Kies και σε ενημερώνει για την νέα έκδοση λογισμικού που είναι διαθέσιμη! ΔΕΝ χάνεις τίποτα απολύτως εκτός απο κανα 15λέπτο απο την ζωή σου μέχρι το τέλος της αναβάθμισης! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 αν κάποιος έχει να προτείνει και καμία καλή και διακριτική θηκούλα , ευπρόσδεκτη θα ήταν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Δες εδω.. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-S8500-Wave-thiki-silikonis-silicone-case-mayro-i-leyko.257664.html silicon θήκη. Την έχω πάρει, αρκετά βολική και βοηθάει για χτυπήματα και πεσίματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Δες εδω.. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-S8500-Wave-thiki-silikonis-silicone-case-mayro-i-leyko.257664.html silicon θήκη. Την έχω πάρει, αρκετά βολική και βοηθάει για χτυπήματα και πεσίματα... κι μια τετοια εχω.εχει ολες τις τρυπες για ηχειο μικροφωνο usb πλαγια buttons ολα κομπλε.απο ebay 4-5 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 s.o.s!!!!! δεν εχω καθολου ηχο στο κεντρικο ηχειο ουτε στις κλησεις ουτε στην μουσικη καποια λυση???? μηπως πρεπει να μπω απο μεσα στο κρυφω μενου να το φτειαξω? Αποστολή στο service και υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 κι μια τετοια εχω.εχει ολες τις τρυπες για ηχειο μικροφωνο usb πλαγια buttons ολα κομπλε.απο ebay 4-5 ευρω την ίδια την είχα πάρει από ebay 1,5 euro με τα μεταφορικά πριν κανά δυο μήνες. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Παιδια καλησπερα ειμαι κατοχος του wave s8500 και δεν μπορω να το συνδεσω με το, kies μου λεει αποτυχια εγκαταστασης λογισμικου.Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Δες εδω.. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-S8500-Wave-thiki-silikonis-silicone-case-mayro-i-leyko.257664.html silicon θήκη. Την έχω πάρει, αρκετά βολική και βοηθάει για χτυπήματα και πεσίματα... αυτές που είναι κατά της ακτινοβολίας τι λένε , έχει πάρει κανένας ?? :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lynx Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 παιδιά με το samsung kies 2.0 και τα sms που είχαμε αποθηκεύσει στην παλαιότερη έκδοση τι παίζει? δεν μπορούμε να τα δούμε? μπορώ κάπως να τα κάνω back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ( εσείς που ξέρετε πολά και ο νου σας κατεβάζει χίλια κατάρτια σίδερο πόσα βελόνια βγάζει ?) Βγάζει 5986759432 και μισό βελόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tym Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Μετα απο hard reset ξερεται γιατι δεν μου εμφανιζονται οι εφαρμογες μου(στην καρτα μνημης); Πρεπει να τις ξανακατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Βγάζει 5986759432 και μισό βελόνια! :lol::lol::lol:................:up::up::up: εχω κι άλλο αν ενδιαφέρεστε ...:p offtopic : πως μπορεις να κανεις τις κλησεις ωστε να μην ειναι αναγνωρισιμο το νουμερο στον αλλο ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 :lol::lol::lol:................:up::up::up: εχω κι άλλο αν ενδιαφέρεστε ...:p offtopic : πως μπορεις να κανεις τις κλησεις ωστε να μην ειναι αναγνωρισιμο το νουμερο στον αλλο ? :lol: #31#69ΧΧΧΧΧΧΧΧ (νομίζω). Δοκίμασε το πρώτα όμως. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Samsung Apps store closing in 100m app downloads και συμφωνω με αυτο το link http://www.samsunghub.com/2011/03/18/samsung-apps-store-closing-in-100m-app-downloads/ θα εχει event! Για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Σήμερα εμφανίστηκε αναβάθμηση στο kies., κάνοντας τη ήλπιζα να γίνει και η αναβάθμηση σε 1.2 απο 1.0 σε branded Voda, αλλά δυστυχώς το τηλέφωνο παρέμεινε με την 1.0 software version. Παρόλο που με είχαν ενημερώσει από την Voda ότι στις 21-3 θα μπορεί να γίνει αναβάθμηση (φυσικά τους ξαναέστειλα email για το θέμα και περιμένω να μου απαντήσουν). Ερώτηση: Μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το έλυσε? (παρόλο που έκανα όλες τις διαδικασίες σωστά ίσως κάτι μου ξέφυγε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Αντιμετωπιζω τακτικα προβλημα με το KIES. Σημερα που το ανοιξα μου εβγαλε μην. για αναβαθμιση και το αποδεχτηκα. Μετα το περας της εγκαταστασης οταν το ξανανοιξα μου εσβησε την οθονη , εβγαζε μην."there is no signal":wacko:,και ακουγοταν μονο o ανεμηστηρας απο το τροφοδοτικο του computer, το συστημα επανηλθε μονο μετα απο reset.Το ιδιο ειχα συναντησει και μετα την αναβαθμιση στην πρωτη εκδοση του KIES 2:mad:. Εχω win XP SP3 αν αυτο εχει σημασια, ξερει κανεις κατι επ'αυτου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Αντιμετωπιζω τακτικα προβλημα με το KIES. Σημερα που το ανοιξα μου εβγαλε μην. για αναβαθμιση και το αποδεχτηκα. Μετα το περας της εγκαταστασης οταν το ξανανοιξα μου εσβησε την οθονη , εβγαζε μην."there is no signal":wacko:,και ακουγοταν μονο o ανεμηστηρας απο το τροφοδοτικο του computer, το συστημα επανηλθε μονο μετα απο reset.Το ιδιο ειχα συναντησει και μετα την αναβαθμιση στην πρωτη εκδοση του KIES 2:mad:. Εχω win XP SP3 αν αυτο εχει σημασια, ξερει κανεις κατι επ'αυτου?? Μαλλον το προβλημα ειναι στον υπολογιστη σου. Σε κανεναν αλλο δεν δημιουργησε τετοιο προβλημα το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μαλλον το προβλημα ειναι στον υπολογιστη σου. Σε κανεναν αλλο δεν δημιουργησε τετοιο προβλημα το kies. Και σε μένα η αναβάθμιση έγινε κανονικά. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Έχει πάρει κανείς δεύτερη μπαταρία απο ebay?Γνωρίζετε αν είναι γνήσιες η όχι.Αν δεν είναι κρατάνε καθόλου η μήπως δημιουργούνε πρόβλημα? Edited March 23, 2011 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 εγώ πήρα και είχε παλιότερη ημερομηνία από τη "μαμά". Διαφορές δεν είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Θυμάσαι αν σου ήρθε σε original πακέτο και πόσο τη πήρες? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 αυτή εδώ πήρα http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270661600546 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Έχει πάρει κανείς δεύτερη μπαταρία απο ebay?Γνωρίζετε αν είναι γνήσιες η όχι.Αν δεν είναι κρατάνε καθόλου η μήπως δημιουργούνε πρόβλημα? εχω παρει και γω μια φτηνη απο ebay (7-8 ευρω) φυσικα και δεν ειναι γνησια, παρα το αυτοκολλητο που προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι :p προβλημα κανενα μεχρι τωρα, κραταει οσο ακριβως και η "μαμα" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkosm Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 εχω παρει και γω μια φτηνη απο ebay (7-8 ευρω) φυσικα και δεν ειναι γνησια, παρα το αυτοκολλητο που προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι :p προβλημα κανενα μεχρι τωρα, κραταει οσο ακριβως και η "μαμα" ;) 7-8 ευρω μαζι με τα μεταφορικά ή χώρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 καλα νεα παιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts