Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και να η απάντηση .."Αν ήταν ο ουρανός χαρτί κι η θάλασσα μελάνι τοτε θα σου ΄λεγα εγώ πόσα βελόνια βγάνει" ..... εε μην τ΄αφήνουμε στην μέση ......:lol::lol::lol: ...

δεν λες και πως γίνεται η 1,0 σε 1,2 ??

Σχετικά με τα witzet - εφαρμογες - επαφες τι γινεται σε αυτην την περίπτωση ?? χανονται ??

Συνδέεις το κινητό σου στον υπολογιστή μέσω Kies και σε ενημερώνει για την νέα έκδοση λογισμικού που είναι διαθέσιμη!

ΔΕΝ χάνεις τίποτα απολύτως εκτός απο κανα 15λέπτο απο την ζωή σου μέχρι το τέλος της αναβάθμισης! :p

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δες εδω.. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-S8500-Wave-thiki-silikonis-silicone-case-mayro-i-leyko.257664.html

silicon θήκη. Την έχω πάρει, αρκετά βολική και βοηθάει για χτυπήματα και πεσίματα...

Δες εδω.. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-S8500-Wave-thiki-silikonis-silicone-case-mayro-i-leyko.257664.html

silicon θήκη. Την έχω πάρει, αρκετά βολική και βοηθάει για χτυπήματα και πεσίματα...

κι μια τετοια εχω.εχει ολες τις τρυπες για ηχειο μικροφωνο usb πλαγια buttons ολα κομπλε.απο ebay 4-5 ευρω

s.o.s!!!!! δεν εχω καθολου ηχο στο κεντρικο ηχειο ουτε στις κλησεις ουτε στην μουσικη καποια λυση???? μηπως πρεπει να μπω απο μεσα στο κρυφω μενου να το φτειαξω?

Αποστολή στο service και υπομονή.

κι μια τετοια εχω.εχει ολες τις τρυπες για ηχειο μικροφωνο usb πλαγια buttons ολα κομπλε.απο ebay 4-5 ευρω

την ίδια την είχα πάρει από ebay 1,5 euro με τα μεταφορικά πριν κανά δυο μήνες.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια καλησπερα ειμαι κατοχος του wave s8500 και δεν μπορω να το συνδεσω με το, kies μου λεει αποτυχια εγκαταστασης λογισμικου.Ξερει κανεις κατι?

αυτές που είναι κατά της ακτινοβολίας τι λένε , έχει πάρει κανένας ?? :what:

παιδιά με το samsung kies 2.0 και τα sms που είχαμε αποθηκεύσει στην παλαιότερη έκδοση τι παίζει? δεν μπορούμε να τα δούμε? μπορώ κάπως να τα κάνω back up?

( εσείς που ξέρετε πολά και ο νου σας κατεβάζει χίλια κατάρτια σίδερο πόσα βελόνια βγάζει ?)

Βγάζει 5986759432 και μισό βελόνια!

Μετα απο hard reset ξερεται γιατι δεν μου εμφανιζονται οι εφαρμογες μου(στην καρτα μνημης); Πρεπει να τις ξανακατεβάσω;

Βγάζει 5986759432 και μισό βελόνια!

:lol::lol::lol:................:up::up::up:

εχω κι άλλο αν ενδιαφέρεστε ...:p

offtopic : πως μπορεις να κανεις τις κλησεις ωστε να μην ειναι αναγνωρισιμο το νουμερο στον αλλο ? :lol:

:lol::lol::lol:................:up::up::up:

εχω κι άλλο αν ενδιαφέρεστε ...:p

offtopic : πως μπορεις να κανεις τις κλησεις ωστε να μην ειναι αναγνωρισιμο το νουμερο στον αλλο ? :lol:

#31#69ΧΧΧΧΧΧΧΧ (νομίζω). Δοκίμασε το πρώτα όμως.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Samsung Apps store closing in 100m app downloads και συμφωνω με αυτο το link http://www.samsunghub.com/2011/03/18/samsung-apps-store-closing-in-100m-app-downloads/

θα εχει event! Για να δουμε..

Σήμερα εμφανίστηκε αναβάθμηση στο kies., κάνοντας τη ήλπιζα να γίνει και η αναβάθμηση σε 1.2 απο 1.0 σε branded Voda, αλλά δυστυχώς το τηλέφωνο παρέμεινε με την 1.0 software version. Παρόλο που με είχαν ενημερώσει από την Voda ότι στις 21-3 θα μπορεί να γίνει αναβάθμηση (φυσικά τους ξαναέστειλα email για το θέμα και περιμένω να μου απαντήσουν). Ερώτηση: Μήπως κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το έλυσε? (παρόλο που έκανα όλες τις διαδικασίες σωστά ίσως κάτι μου ξέφυγε).

Αντιμετωπιζω τακτικα προβλημα με το KIES. Σημερα που το ανοιξα μου εβγαλε μην. για αναβαθμιση και το αποδεχτηκα. Μετα το περας της εγκαταστασης οταν το ξανανοιξα μου εσβησε την οθονη , εβγαζε μην."there is no signal":wacko:,και ακουγοταν μονο o ανεμηστηρας απο το τροφοδοτικο του computer, το συστημα επανηλθε μονο μετα απο reset.Το ιδιο ειχα συναντησει και μετα την αναβαθμιση στην πρωτη εκδοση του KIES 2:mad:. Εχω win XP SP3 αν αυτο εχει σημασια, ξερει κανεις κατι επ'αυτου??

Αντιμετωπιζω τακτικα προβλημα με το KIES. Σημερα που το ανοιξα μου εβγαλε μην. για αναβαθμιση και το αποδεχτηκα. Μετα το περας της εγκαταστασης οταν το ξανανοιξα μου εσβησε την οθονη , εβγαζε μην."there is no signal":wacko:,και ακουγοταν μονο o ανεμηστηρας απο το τροφοδοτικο του computer, το συστημα επανηλθε μονο μετα απο reset.Το ιδιο ειχα συναντησει και μετα την αναβαθμιση στην πρωτη εκδοση του KIES 2:mad:. Εχω win XP SP3 αν αυτο εχει σημασια, ξερει κανεις κατι επ'αυτου??

Μαλλον το προβλημα ειναι στον υπολογιστη σου.

Σε κανεναν αλλο δεν δημιουργησε τετοιο προβλημα το kies.

Μαλλον το προβλημα ειναι στον υπολογιστη σου.

Σε κανεναν αλλο δεν δημιουργησε τετοιο προβλημα το kies.

Και σε μένα η αναβάθμιση έγινε κανονικά.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Έχει πάρει κανείς δεύτερη μπαταρία απο ebay?Γνωρίζετε αν είναι γνήσιες η όχι.Αν δεν είναι κρατάνε καθόλου η μήπως δημιουργούνε πρόβλημα? Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

Έχει πάρει κανείς δεύτερη μπαταρία απο ebay?Γνωρίζετε αν είναι γνήσιες η όχι.Αν δεν είναι κρατάνε καθόλου η μήπως δημιουργούνε πρόβλημα?

εχω παρει και γω μια φτηνη απο ebay (7-8 ευρω)

φυσικα και δεν ειναι γνησια, παρα το αυτοκολλητο που προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι :p

προβλημα κανενα μεχρι τωρα, κραταει οσο ακριβως και η "μαμα" ;)

εχω παρει και γω μια φτηνη απο ebay (7-8 ευρω)

φυσικα και δεν ειναι γνησια, παρα το αυτοκολλητο που προσπαθει να αποδειξει οτι ειναι :p

προβλημα κανενα μεχρι τωρα, κραταει οσο ακριβως και η "μαμα" ;)

7-8 ευρω μαζι με τα μεταφορικά ή χώρια;