billys_541 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδιά επειδή μάλλον θα το πάρω και εγώ από Multirama(αν προλάβω) πείτε μου τι πρέπει να προσέξω για να είναι Ελληνικό? Για Νόκια ξέρω.Ενώ Samsung δεν έχω αγοράσει ποτέ. Τι να γράφει έξω από το κουτί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Αν χρησιμοποιήσω τον οδηγώ:http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18359&d=1296724251 θα έχω τα ίδια αποτελέσματα ή όχι; O oδήγος που αναφέρεις δέν αλλάζει το Product Code απλώς ξεγελάει το kies για να γίνει η αναβάθμιση και θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε αναβάθμιση και πάντα με το 1.5.1. Αν θές μόνιμη αλλαγή ώστε να μπορείς να το αναβαθμίζεις και με νεώτερα Kies θα κάνεις την άλλη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδιά επειδή μάλλον θα το πάρω και εγώ από Multirama(αν προλάβω) πείτε μου τι πρέπει να προσέξω για να είναι Ελληνικό? Για Νόκια ξέρω.Ενώ Samsung δεν έχω αγοράσει ποτέ. Τι να γράφει έξω από το κουτί? Απο εκεί το πήρα χωρις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Έχω μια ερώτηση: Μου δίνει το KIES αναβάθμιση την JL1. Αν το πατήσω να κάνει την αναβάθμιση, θα χάσω εφαρμογές και περιεχόμενο (επαφές, μηνύματα)??? Πως μπορώ να κάνω backup? Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Έχω μια ερώτηση: Μου δίνει το KIES αναβάθμιση την JL1. Αν το πατήσω να κάνει την αναβάθμιση, θα χάσω εφαρμογές και περιεχόμενο (επαφές, μηνύματα)??? Πως μπορώ να κάνω backup? Δεν χάνεις τίποτα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavr0s1 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 παιδια τι λεει το κινητο καλο ειναι?? ποια ειναι τα πλεονεκτηματα κ τα μειον του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) Έχω μια ερώτηση: Μου δίνει το KIES αναβάθμιση την JL1. Αν το πατήσω να κάνει την αναβάθμιση, θα χάσω εφαρμογές και περιεχόμενο (επαφές, μηνύματα)??? Πως μπορώ να κάνω backup? δεν θα χάσεις τίποτα απολύτος..καλό θα είναι να ακολουθήσεις όμως 100% τις οδηγίες που θα σου δώσει το Kies, όπως ας πούμε να επιστρέψεις στο αρχικό θέμα το κινητό στην περίπτωση που το έχεις αλλάξει και να έχεις κλειστά όλα τα widgets... παρ'όλα αυτά έχει και επιλογή για backup στο Kies αν δεν κάνω λάθος και στο εμφανίζει αφού συνδέσεις το κινητό στο pc σου.. παιδια τι λεει το κινητο καλο ειναι?? ποια ειναι τα πλεονεκτηματα κ τα μειον του??? εξαρτάται το τι ζητάς απο ένα κινητό εσύ φίλε μου..για εμένα ας πούμε πλεονέκτημα είναι η ποιότητα κατασκευής του..εσύ μπορεί να προτιμάς κινητό με πολύ πλαστικό λόγο της δουλείας σου για παράδειγμα..αν μας δώσεις κάποια στοιχεία του τι ζητάς θα σε βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε παραπάνω... και sorry στους mods για τα συνεχόμενο μήνυμα αλλά το μήνυμα του stavr0s1 το είδα μόλις απάντησα στο προηγούμενο..απο ότι φαίνεται το πόσταρε όσο έγραφα το προηγούμενο :) Edited February 5, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδιά το κουτί απ'έξω γράφει Greece ή κάτι άλλο για να ξέρουμε οτι σίγουρα είναι Ελληνικό? Μάλλον Δευτέρα πάω να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδιά το κουτί απ'έξω γράφει Greece ή κάτι άλλο για να ξέρουμε οτι σίγουρα είναι Ελληνικό? Μάλλον Δευτέρα πάω να το πάρω. μόλις είδα το κουτί απο το δικό μου και δεν είδα τίποτα που να "προδίδει" το αν έχει ελληνικά ή όχι...απο ότι φαίνεται μόνο όταν το ανοίξεις θα το καταλάβεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δεν έχω αγοράσει ποτέ Samsung γι'αυτό δεν ξέρω. Για τα Νόκια ξέρω πολύ καλά τι να προσέξω. Και μόνο από το κουτί μπορείς να καταλάβεις Eλεγα μήπως έχει κάτι αντίστοιχο και στα Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δεν έχω αγοράσει ποτέ Samsung γι'αυτό δεν ξέρω. Για τα Νόκια ξέρω πολύ καλά τι να προσέξω. Και μόνο από το κουτί μπορείς να καταλάβεις Eλεγα μήπως έχει κάτι αντίστοιχο και στα Samsung. τι ακριβώς βλέπεις εκεί δηλαδή? ίσως θα μπορούσα να κοιτάξω για κάτι αντίστοιχο αν μου πεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 μόνο μην το πάτε στο service. το έχω 1 μηνα τώρα και ακόμα περιμένω!!!!!!!! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 μόνο μην το πάτε στο service. το έχω 1 μηνα τώρα και ακόμα περιμένω!!!!!!!! Για ποιο λόγο το έστειλες; Το δικό μου για αλλαγή ηχείου μετράει ήδη στις 25-26 μέρες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 (edited) μόλις είδα το κουτί απο το δικό μου και δεν είδα τίποτα που να "προδίδει" το αν έχει ελληνικά ή όχι...απο ότι φαίνεται μόνο όταν το ανοίξεις θα το καταλάβεις.. και αν το ανοιξεις και δεις οτι δεν εχει Ελληνικα , τοτε τι γινεται ρε παιδια ???? Επισης αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξουμε κατα την παραλλαβη του ενημερωστε μας και εμας τους νεους της παρεας (Δευτερα μαλλον το παιρνω και εγω απο Γερμανο) Edited February 4, 2011 by manbag1970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bada Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 και αν το ανοιξεις και δεις οτι δεν εχει Ελληνικα , τοτε τι γινεται ρε παιδια ???? Επισης αν υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξουμε κατα την παραλλαβη του ενημερωστε μας και εμας τους νεους της παρεας (Δευτερα μαλλον το παιρνω και εγω απο Γερμανο) Αμα δεν έχει ελληνικά τότε θα πρέπει να του βάλεις αν και από Γερμανό λογικά θα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 O oδήγος που αναφέρεις δέν αλλάζει το Product Code απλώς ξεγελάει το kies για να γίνει η αναβάθμιση και θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε αναβάθμιση και πάντα με το 1.5.1. Αν θές μόνιμη αλλαγή ώστε να μπορείς να το αναβαθμίζεις και με νεώτερα Kies θα κάνεις την άλλη διαδικασία. επιτελους χθες καταφερα και εγω να το ξεγελασω και με το kies1.5.1 εκανα αναβαθμιση σε bada 1.2 !! :) τις πρωτες φορες δεν λειτουργουσε, αλλα καποια στιγμη πηρε εμπρος.. παντως εμενα το product code παρεμεινε s8500SWC (που απ οτι ειδα αντιστοιχει στην Ελβετια). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Βρηκε κανείς άκρη με την καθυστέρηση να δει δορυφόρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Βρηκε κανείς άκρη με την καθυστέρηση να δει δορυφόρους; Τον βοηθητικό αισθητήρα τον έχεις ενεργοποιημένο; Μια άλλη ερώτηση. Χρησιμοποιεί κανείς το widjet AppLauncherbyHaig.wgt ; Παρέχει εικονίδια links για πληκτρολόγιο, internet και sms. Το έχω πολύ καιρό και με την τελευταία αναβάθμιση σε 1.2 δεν λειτουργεί πλέον το sms. Edited February 5, 2011 by conlab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Τον βοηθητικό αισθητήρα τον έχεις ενεργοποιημένο; Μια άλλη ερώτηση. Χρησιμοποιεί κανείς το widjet AppLauncherbyHaig.wgt ; Παρέχει εικονίδια links για πληκτρολόγιο, internet και sms. Το έχω πολύ καιρό και με την τελευταία αναβάθμιση σε 1.2 δεν λειτουργεί πλέον το sms. και εγώ σήμερα που δοκίμασα το sms δεν λειτουργούσε. έβγαλε "Invalide argument error". Δεν ξέρω πως και τι. Μάλλον θα το βγάλω και θα βάλω κανά άλλο αντιστοιχο. Βρηκε κανείς άκρη με την καθυστέρηση να δει δορυφόρους; Εγώ έχω ενεργοποιήσει μόνο το παρακάτω : ρυθμίσεις --> Δυνατότητα σύνδεσης --> Θέση --> Ενεργοποίηση υπηρεσιών εντοπισμού θέσης. Και αν καμιά φορά δεν μου βρίσκει δορυφόρους ανοίγω πρώτα το Gps Status, βρίσκει δορυφόρους στο άψε σβήσε, το κλείνω και μετά ανοίγω το πρόγραμμα πλοήγησης και όλα καλά. Edited February 5, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Μετά από αναβάθμιση σε έκδοση Bada1.2 δεν μπορεί να συνδεθεί με kies. Υπάρχει κάποια λύση; Υ.Γ Με οποιαδήποτε έκδοση kies ΟΚ το πρόβλημα λύθηκε μετά από uninstall & install τους drivers. Edited February 5, 2011 by pfg Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Τον βοηθητικό αισθητήρα τον έχεις ενεργοποιημένο; Μια άλλη ερώτηση. Χρησιμοποιεί κανείς το widjet AppLauncherbyHaig.wgt ; Παρέχει εικονίδια links για πληκτρολόγιο, internet και sms. Το έχω πολύ καιρό και με την τελευταία αναβάθμιση σε 1.2 δεν λειτουργεί πλέον το sms. 1) Πως ενεργοποιείται ο βοηθητικός? 2) Πως γίνεται να δει κανείς τα στατιστικά κλπ που αφορούν το gps και ανοίγουν από το μενού (κάτω, νομίζω "περισσότερα γράφει") στο route66? Χωρίς να χρησιμοποιήσω το route66 εννοώ αν γίνεται... 3) Τα sms δεν λειτουργούν όχι μόνο με αυτό το widjet αλλά και με κάποια άλλα simple application launchers που είχα βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Εγώ έχω ενεργοποιήσει μόνο το παρακάτω : ρυθμίσεις --> Δυνατότητα σύνδεσης --> Θέση --> Ενεργοποίηση υπηρεσιών εντοπισμού θέσης. Και αν καμιά φορά δεν μου βρίσκει δορυφόρους ανοίγω πρώτα το Gps Status, βρίσκει δορυφόρους στο άψε σβήσε, το κλείνω και μετά ανοίγω το πρόγραμμα πλοήγησης και όλα καλά. Το Gpsstatus αργει ακόμα περισσότερο στο δικό μου. Την Παρασκευή περπατούσα 15min(πάγωσε το χέρι μου να το κρατάω) και δεν έπιασε τίποτα.Οταν σταμάτησα μετά 10min(περίπου) έπιασε δορυφόρους. Πρώτη φορά το δοκίμασα το προηγούμενο Σαββατο-δούλεψε αμέσως. Μηπως κάποιο Widget το μπλοκάρει; Edited February 5, 2011 by janisxt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 1) Πως ενεργοποιείται ο βοηθητικός? 2) Πως γίνεται να δει κανείς τα στατιστικά κλπ που αφορούν το gps και ανοίγουν από το μενού (κάτω, νομίζω "περισσότερα γράφει") στο route66? Χωρίς να χρησιμοποιήσω το route66 εννοώ αν γίνεται... 3) Τα sms δεν λειτουργούν όχι μόνο με αυτό το widjet αλλά και με κάποια άλλα simple application launchers που είχα βάλει. Ρυθμίσεις>δυνατότητα σύνδεσης >θέση>ενεργ. βοηθ. αισθ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Χρησιμοποιεί κανείς το widjet AppLauncherbyHaig.wgt ; Παρέχει εικονίδια links για πληκτρολόγιο, internet και sms. Το έχω πολύ καιρό και με την τελευταία αναβάθμιση σε 1.2 δεν λειτουργεί πλέον το sms. Εμενα με την αναβαθμηση σε 1.2 εκτος απο αυτο που αναφερεις δεν λειτουργει ουτε το gps status...... δλδ λειτουργει αλλα οχι οπως πριν. Πριν το ανοιγα, πατουσα start gps και σε λιγα δευτερα επιανε εναν δορυφορο..... μετα απο λιγο και αλλον και αλλον..... υστερα, ενω ειχε πιασει πολους δορυφορους εκανε λιγη ωρα μεχρι να κλειδωσει θεση. Ενω τωρα το ανοιγω, παταω start gps, περιμενω κανα 3 λεπτο και μετα μου εμφανιζει με μιας ολους τους δορυφορους και εχει πιασει σημα......σαν να μην εμφανιζει τα ενδιαμεσα. Το κανει σε καναν αλλο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Εμενα με την αναβαθμηση σε 1.2 εκτος απο αυτο που αναφερεις δεν λειτουργει ουτε το gps status...... δλδ λειτουργει αλλα οχι οπως πριν. Πριν το ανοιγα, πατουσα start gps και σε λιγα δευτερα επιανε εναν δορυφορο..... μετα απο λιγο και αλλον και αλλον..... υστερα, ενω ειχε πιασει πολους δορυφορους εκανε λιγη ωρα μεχρι να κλειδωσει θεση. Ενω τωρα το ανοιγω, παταω start gps, περιμενω κανα 3 λεπτο και μετα μου εμφανιζει με μιας ολους τους δορυφορους και εχει πιασει σημα......σαν να μην εμφανιζει τα ενδιαμεσα. Το κανει σε καναν αλλο ???? Διάβασε και λιγο πιο πάνω.Δεν είσαι μόνος. 3 λεπτά; Μια χαρά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts