Jump to content

stavr0s1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stavr0s1

  • Ημ. Γέννησης 12/01/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

stavr0s1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια βοηθεια... προσεξα σημερα οταν ανοιγω π.χ. την εφαρμογη για το καιρο, μου βγαζει ενα κοκκινο πλαισιο γυρω απο την οθονη κ αυτοματα σβηνει... δεν ξερω αν εχω αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις... εχει μια βδομαδα τωρα δε το εκανε,... σημερα το ξεκινησε... τι να κανω>
  2. απο σημερα εχω κ εγω στα χερια μου το θηριο... :) απλα τελιο.... δε το αποχωριζομαι... ποια app προτεινετε?
  3. καλα ρε παιδια αφου λετε πως δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες αναμεσα στους δυο επεξεργαστες προς τι ολος αυτος ο ντορος?
  4. αντε παιδια το περιμενω πως κ πως.... παρειγγειλα κ τα accesories του... (θηκη κ screen protector)....;) το μονο που μενει να το παρω στα χερια μου....:D αυτο με το dropbox ξερετε πως λειτουργει?
  5. παιδια το εχει κανεις με το S3; αντιμετωπισε κανενα προβλημα ?
  6. παιδια η αποφαση παρθηκε.... πηγα σημερα κ εκανα μεταφορα αριθμου... για να αγορασω με την εκπτωση το HTC ONE S.... ευτηχως στο μαγαζι ειχαν το γκρι.... οποτε τη γλιτωσαμε με το μαυρο κ το ξεφλουδισμα.... αλλα με μια ματια που ειδα το κουτι εγραφε πανω μονο "dual core"... λετε ο επεξεργαστης να ειναι S3 κ οχι S4? κ αν ναι τη διαφορες εχουν?
  7. παιδια 8α κανω συμβολαιο κ εχω εκπτωση 250 ευρω σε κινητο.... ρωτησα για το one s στο μαγαζι κ εχουν μονο το μαυρο ,το γκρι δε θα το φερουν..... να το ρισκαρω να το παρω ( φοβαμε για το ξεφλουδισμα ) ή να παω για αλλο κινητο (one x ή sgs3)?
  8. παιδια σα τι προβληματα εχει το HTC ONE X??? :worry:
  9. ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε?? θα κανω νεο συμβολαιο κ θελω να παρω κινητο... ειμαι μεταξυ του HTC ONE X , του HTC ONE S κ του SGSIII .... εσεις πιο προτεινετε? εχω πελαγωσει.... P.S:ειδα απο κοντα το htc one x κ εντυποσιαστηκα
  10. παιδια τι λεει το κινητο καλο ειναι?? ποια ειναι τα πλεονεκτηματα κ τα μειον του???
  11. παιδια τι λεει το κινητο καλο ειναι?? ποια ειναι τα πλεονεκτηματα κ τα μειον του???
×
×
  • Create New...