Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χε Χε!!

Πάντως όλα αυτά μου θυμίζουν λιγάκι, τις αναβαθμήσεις που έκανα στο Arena (LG). Και εκεί έκανες την αναβάθμιση και ενώ φτιάχνανε ένα πρόβλημα δημιουργούσαν 2 καινούργια!:lol:

Πάντως απ' ότι ξέρω, δεν είναι και ότι πιο σωστό να αφαιρείς έτσι την μπαταρία στα smartphone. Αν βέβαια έχει μπρικάρει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, τότε αναγκαστικά θα το κάνεις, αλλά πρώτα προσπαθείς μέσω του On/Off.

Ορθός και δεν πρέπει να αφαιρείς την μπαταρία από καμία συσκευή την ώρα της λειτουργίας.

Αυτό που παρέλειψα να γράψω είναι ότι το κινητό μου μια στις 20 ημέρες και για κανα δυο ώρες συνεχόμενα σβήνει από μόνο του!!! Έτσι γουστάρει ένα διάλειμμα...

Το ανοίγω, όλα ΟΚ και ξαφνικά μετά από κάποια ώρα άντε πάλι.

Και έτσι όσο αναπάντεχα αποφασίζει να απεργήσει έτσι ηρεμεί και όλα καλά και πάλι. Μέχρι να περάσει το 20ήμερο...

Πρέπει να το τσεκάρω μήπως έχει συνδικαλιστικές φλέβες!!

Νομίζω πάντα συγχρονίζεται με τις απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας...

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω τι γινεται με το κινητο μου η μπαταρια του εχει τρελαθει ,το φορτιζω το βραδυ και το πρωι χωρις καθολου χρηση εχει πεσει στο 70% μεχρι το απογευμα στο 42% απο το απογευμα και μετα που εκανα αρκετες κλησεις και wifi πριν απο λιγο που κοιταξα ειχε ανεβει στο 45% η μπαταρια πραγματικα δεν ξερω τι γινεται....οπως το βλεπω προβλημα του firmware πρεπει να ειναι :mad:

Φίλε, συγγνώμη για την παρέμβαση, το ποσοστό της μπαταρίας από που το κοιτάς, κανονικά μέσα από τις ρυθμίσεις ή μήπως το κοιτάς από κανένα widget ή app;

Καλημέρα! Μόλις πριν λίγο που άνοιξα το κινητό μου εμφάνισε ακριβώς αυτό το πρόβλημα. Μου εμφάνισε ότι είχα 11 νέα μηνύματα και όλα ήταν αναφορές. Επίσης μου είχε διαγράψει και μερικά κανονικά μηνύματα έτσι στο άκυρο. Πάω να διαγράφω τις αναφορές το κλείνω, το ξαναενεργοποιώ και οι αναφορές ήταν πάλι εκεί. Δοκίμασα να τις διαγράψω από το μενού Ρυθμίσεις-->Μνήμη αλλά και πάλι τίποτα. Τελικά έλυσα το πρόβλημα διαγράφοντάς τες από το Kies. Οπότε όποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα ας δοκιμάσει πρώτα τη διαγραφή μέσω Kies πριν καταφύγει σε hard reset.

Καλησπέρα, και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. 45 Αναφορές, όλο τις έσβηνα και όλο έμφανιζόντουσαν πάλι μετά απο κάθε reboot. Είχα καταλήξει να μην κάνω restart το τηλέφωνο!! Δοκίμασα να τις σβήσω μέσα απο το keys, αλλά δεν εμφανίζονταν καθόλου sms παρόλο που΄"έκανε¨ότι φόρτωνε τα μυνήματα. Εγώ κατάφερα να ξεφωρτωθώ τις ^#^$#%@^ undead αναφορές, ώς εξής.

Πήγα στα μυνήματα, το γύρισα σε simple view -όχι conversation- και έμπαινα σε κάθε μύνημα (ή αναφορά)μέσα, και πατούσα κάτω αριστερά που λέει delete. Προληπτικά έσβησα όλα τα μυνήματα στο inbox (όσα ήθελα τα κράτησα σε άλλα folder) απο "φόβο" μήπως κάποιο μύνημα επαναφέρει την αναφορά του. Μου πήρε λίγη ώρα για 145 μυνήματα και αναφορές, αλλά μετά από 2 reboot το τηλέφωνο είναι πεντακάθαρο. Ελπίζω να τις έστειλα μια και καλή. Γενικά νομίζω ότι αυτό μπορεί να έχει ως αιτία ότι μαζεύονται πολλά μυνήματα ή και αναφορές. Αλλά δεν έχω κανένα αποδεικτικό στοιχείο για αυτό.

Καλή τύχη με όλους όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα.

μετα την εγκατάσταση του kies 2 έχω ένα θεματάκι και θέλω να μου πείτε αν έχετε το ίδιο...κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου ζητάει άδεια για δουλέψει ένα πρόγραμμα της teruten.com..ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι αυτό και πώς μπορώ να το ξεφορτοθώ γιατί είναι κάπως σπαστικό?

απο ότι διάβασα σε κάποια ξένα site αφορά το kies αυτό το πρόγραμμα άρα ελπίζω κάποιος να έχει μία λυση :)

μετα την εγκατάσταση του kies 2 έχω ένα θεματάκι και θέλω να μου πείτε αν έχετε το ίδιο...κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου ζητάει άδεια για δουλέψει ένα πρόγραμμα της teruten.com..ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι αυτό και πώς μπορώ να το ξεφορτοθώ γιατί είναι κάπως σπαστικό?

απο ότι διάβασα σε κάποια ξένα site αφορά το kies αυτό το πρόγραμμα άρα ελπίζω κάποιος να έχει μία λυση :)

That's weird. Εμένα δεν μου το ζητησε ποτέ... Δεν έχω το Kies να ανοίγει αυτόματα με τα windows. Ίσως παίζει ρόλο αυτό;

δοκίμασε !

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Αν έχεις, σβήσε το samsung account σου. Καταναλώνει περίπου 2% την ώρα ελέγχοντας για νέες ενημερώσεις. Επίσης δες το AP / CP mode

Αυτο εαν το εχεις αυτοματα να κανει update? Γιατι και εγω εχω το account αλλα δεν βλεπω να κανει τιποτα. Δηλαδη χωρις να ειμαστε μεσα στο samsung apps αυτο απλα τραβαει μπαταρια? :)

Παιδια καλα νεα,ηδη σε καποιες χωρες διατιθεται η επισημη εκδοση του BADA 1.2 μεσω KIES. Οι χωρες αυτες ειναι οι Μαλαισια,Σινγκαπουρη,Ταυλανδη, και Βιετναμ αν και υπαρχουν παιδια που λενε οτι οσοι ευρωπαικο firmware μαλλον θα αναβαθμιστουν πρωτοι.Εγω εκανα ενα ελεγχο αλλα τπτ,παντως πρεπει να ειμαστε πολυ κοντα στην αναβαθμιση Edited by OYGKA_3

That's weird. Εμένα δεν μου το ζητησε ποτέ... Δεν έχω το Kies να ανοίγει αυτόματα με τα windows. Ίσως παίζει ρόλο αυτό;

δοκίμασε !

Δεν βρίσκω την επιλογή στο menu του kies για να το βάλω να μην ξεκινάει αυτόματα.. :(

Παιδια καλα νεα,ηδη σε καποιες χωρες διατιθεται η επισημη εκδοση του BADA 1.2 μεσω KIES. Οι χωρες αυτες ειναι οι Μαλαισια,Σινγκαπουρη,Ταυλανδη, και Βιετναμ αν και υπαρχουν παιδια που λενε οτι οσοι ευρωπαικο firmware μαλλον θα αναβαθμιστουν πρωτοι.Εγω εκανα ενα ελεγχο αλλα τπτ,παντως πρεπει να ειμαστε πολυ κοντα στην αναβαθμιση

που το διαβασες αυτο φιλε??ισχυει οντωσ?

όταν με το καλό βγει το bada 1.2, εμείς με τα ξε-branded κινητά, τι πρέπει να κάνουμε ώστε να περάσουμε το 1.2 αλλά να διατηρήσουμε και τα ελληνικά??????

όταν με το καλό βγει το bada 1.2, εμείς με τα ξε-branded κινητά, τι πρέπει να κάνουμε ώστε να περάσουμε το 1.2 αλλά να διατηρήσουμε και τα ελληνικά??????

διαυασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265254&page=343 ποστ 5134. και εγω την ιδεια απορια εχω, με το τι θα γινει με εμας με τα ξε-branded κινητα.

Έχω το s8500 15 μέρες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος..

1 πρόβλημα όμως: όταν ρυθμίζω το ξυπνητήρι και απενεργοποιήσω το κινητό, αυτό δε χτυπάει... πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο; :confused:

Έχω το s8500 15 μέρες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος..

1 πρόβλημα όμως: όταν ρυθμίζω το ξυπνητήρι και απενεργοποιήσω το κινητό, αυτό δε χτυπάει... πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο; :confused:

κατω απο το ξυπνητηρι εχει κατι επιλογες...πατα το βελακι και θα σου εμφανιστει μια επιλογη ρυθμισης αυτοματης ενεργοποιησης. επιλεξε την και θεσε οω επιλογη το ''ενεργο''. λογικα εισαι ετοιμος.

Γεια σας παιδια εγινα και εγω κατοχος του wave και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με τις επιδοσεις του και με το λειτουργικο του.

Εκανα και αυτο που ειπε παρακατω ο φιλος και τωρα το gps κλειδωνει σε πολυ λιγο χρονο (κατω απο λεπτο).

Εχω cosmokarta εβαλα και με 3 ευρω 60mb internet το μηνα και βλεπω τον καιρο στελνω τα email μου και αλλα διαφορα ιντερνετικα.

Παντως το κινητο για τα λεφτα του ειναι κορυφη!

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ GPS

Λοιπόν, μου φαίνεται πως βρήκα άκρη με το πρόβλημα αργού κλειδώματος του gps! Το thread εδώ με έβαλε σε σκέψεις, οπότε κατέβασα κι εγώ το stune. Τα 5-6 λεπτά χωρίς ανοιχτό το assisted gps είναι πολλά, αλλά έστω και τραβηγμένα δικαιολογούνται. Το να κάνει όμως τον ίδιο χρόνο το κινητό να βρει στίγμα ακόμα και με a-gps, όταν ο σκοπός της υποβοήθησης είναι να μειώσει αυτόν ακριβώς το χρόνο σε λίγα δευτερόλεπτα, ήταν αδιανόητο. Το πρόβλημα λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στον server με τον οποίο επικοινωνεί το wave για να πάρει πληροφορίες για τις τρέχουσες "θέσεις" των δορυφόρων, ώστε να κλειδώσει γρήγορα. Συνέδεσα λοιπόν το κινητό στο pc, άνοιξα το stune, βρήκα το αρχείο LBSConfig.ini στο Registry, και στο πεδίο AgpsServerFgdnStr ήταν γραμμένο το εξής:

AgpsServerFqdnStr=www.spirent-lcs.com

Αυτός ο server από ότι φαίνεται είτε έχει πρόβλημα, είτε είναι ιδιαίτερα αργός, με αποτέλεσμα το wave ουσιαστικά να κάνει fallback σε απλό gps (που αργεί να κλειδώσει), αφού δεν παίρνει "βοήθεια" από αυτόν.

Αντικατέστησα λοιπόν αυτόν τον server με τον αντίστοιχο της google, άλλαξα το AgpsServerPort σε 7262 και το AgpsServerIp με 1249725888. Το τελευταίο είναι η IP address του εν λόγω location server, αλλά στο δεκαδικό, για αυτό μην σας παραξενεύει η δομή του (που δεν είναι της μορφής ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ δηλαδή).

Συνολικά, οι 3 αλλαγές που έκανα στο .ini είναι:

AgpsServerIp=1249725888
AgpsServerPort=7262
AgpsServerFqdnStr=supl.google.com

Το ξαναπέρασα στο κινητό μέσω stune, έκλεισα-ξανάνοιξα το κινητό, και Ω του θαύματος! Όταν άνοιξα τη "Θέση μου" από το

Μενού->Δυνατότητα Σύνδεσης->Θέση->Η θέση μου

με ανοιχτό το a-gps ("σύνθετο gps"), το wave έδειξε συντεταγμένες από 4 δορυφόρους μέσα σε περίπου 15-20 δευτερόλεπτα!

Το έκλεισα πάλι, το άφησα 2-3 ώρες κλειστό, το ξανάνοιξα σε άλλο δρόμο, και πάλι μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα βρήκε σήμα!

Μένει να δοκιμαστεί αρκετές φορές βέβαια, αλλά μου φαίνεται πως το πρόβλημα λύνεται ή τουλάχιστον βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό! :D

Αν κάποιος θέλει έτοιμο το .ini, ας μου το πείτε και θα το κάνω attach εδώ. Ούτως ή άλλως όμως οι αλλαγές που χρειάζονται είναι λίγες κι εύκολες.

Όσοι είχατε πρόβλημα με το αργό gps, αξίζει να το δοκιμάσετε!

Υ.Γ.: Disclaimer (sic!) : Προσοχή όταν πειράζετε αρχεία του συστήματος του wave (και εν γένει οποιασδήποτε συσκευής! :P ) Αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στο κινητό σας, σε σημείο που να μην κάνει boot. Αν ακολουθήσετε με προσοχή τα παραπάνω, δεν θα έχετε πρόβλημα. Αναλαμβάνετε όμως την ευθύνη για ότι αποφασίσετε! :P

Το συνιστω για αγορα ανεπιφυλακτα.

Καλησπερα

με το που μπαινω στο samsung apps μου βγαζει το εξης μνμ:

Σφαλμα

Απαιτουνται τουλαχιστον 10MB για την εκτελεση αυτης της εφαρμογης. Διαγραψτε μερικα στοιχεια και δοκιμαστε ξανα. Αυτην η εφαρμογη θα κλεισει τωρα (0xff15).

Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Η μνημη τοσο του κινητου οσο και της sd ειναι σχεδον αδεια.

Καλησπερα

με το που μπαινω στο samsung apps μου βγαζει το εξης μνμ:

Σφαλμα

Απαιτουνται τουλαχιστον 10MB για την εκτελεση αυτης της εφαρμογης. Διαγραψτε μερικα στοιχεια και δοκιμαστε ξανα. Αυτην η εφαρμογη θα κλεισει τωρα (0xff15).

Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Η μνημη τοσο του κινητου οσο και της sd ειναι σχεδον αδεια.

Μηπως εχεις ανοιχτες και αλλες εφαρμογες και δεν εχει αρκετη μνημη να τρεξει?Η μηπως θελει να κατεβασει update και δεν εχεις αρκετο ελευθερο χωρο?Κατι αλλο εχει προσπαθησει κανεις να χρησιμοποιησει τα ακουστικα του wave σε αλλο mp3 γιατι εμενα μου βγαζει τον ηχο παραμορφωμενο οταν τα χρησιμοποιω στο ipod η στο pc ενω στο wave ολα μια χαρα.(το ιδιο συμβαινει και με τα ακουστικα του galaxy sτου αδερφου μου).

Ολες οι εφαρμογες ειναι κλειστες κι εχω πανω απο 500mb ελευθερα. Τι να εχει παθει αραγε??

Εκανα επανεκκινηση και με την sd και χωρις αλλα ματαια :(

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

ρε παιδιά έχω βάλει win7 και πέρασα το kies 1.5.1 και συνδέω το κινητό, αλλά επαφές δεν βλέπει. ενώ το δείχνει πάνω δεξιά, είναι σαν να μη το βλέπει!

παιζει θέμα kies 1.5.1 kαι win7? πρίν είχα χρ και ήταν όλα κομπλέ.

Δεν βάζω άλλη έκδοση kies γιατί το κιν ήταν vodafone branded και πειράζω registry για upgrates

Τελικά δεν άντεξε πάνω από ένα μήνα χωρίς επανεκκίνηση. Παρουσίασε πάλι το γνωστό πρόβλημα του ηχείου. Τραβιέται και μια ίωση φαρυγγίτιδας τελευταία οπότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Εάν δεν συνέλθει μέχρι αύριο, με mp3 κλπ, το βλέπω για νοσοκομείο.

Σχετικα με το route66 αγορασα τους χαρτες της δυτικης ευρωπης τους περασα στο κινητο με το ROUTE 66 Sync εκανα συγχρονισμο κλειδιων μεσα απο το προγραμμα πλοηγησης του κινητου και δουλευει καλα.

Ομως οταν κανω επαννεκινηση του προγραμματος μου βγαζει το παρακατω μυνημα:

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ 20 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΡΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ > ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

παταω οκ και συνεχιζει να λειτουργει κανονικα. Οταν παω ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ > ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ υπαρχει μια επιλογη για εισαγωγη κωδικου κουπονιου, δεν εχω ομως κανενα κωδικο να βαλω ουτε μου εστειλαν καποιο κατα την αγορα χαρτων.

Στο μενου Συγχρονισμος κλειδιων αδειας πατωντας μου βγαζει οτι συγχρονιστηκε.

Μηπως τωρα μετα το περας των 20 ημερων παψει να λειτουργει;