giotamike Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παραθέτω κάποια μηνύματα που είναι χρήσιμα γι' αυτό που ρωτάς. Από κάτι λίγο που χρησιμοποίησα το Route 66 στην Θεσ/νίκη, καλό είναι. Έχει σχετικά καλούς χάρτες. Τώρα, για πιο δυσπρόσιτες ή επαρχιακές περιοχές δεν ξέρω τι κάνει. Ο δέκτης GPS του κινητού ωστόσο είναι εξαιρετικός. Κλειδώνει σε ελάχιστα δεύτερα και χάνει σχετικά δύσκολα το σήμα του. Τέλος, σε λίγες εβδομάδες περιμένουμε και το Sygic να προστεθεί στη λίστα των GPS προγραμμάτων. Επίσης, όταν δοθεί και η δυνατότητα αγοράς εφαρμογών απ'το Bada Store ενδέχεται να δούμε και άλλες προτάσεις για GPS, όπως το NDrive. Επίσης, εγώ παράγγειλα όλους τους χάρτες της Ευρώπης με 49€. Ίσως αυτή να είναι καλύτερη προσφορά από της Ελλάδας μόνο. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παιδια να ρωτησω κατι για το GPS? Το εχω εξω σε ανοιχτο χωρο και κανει 5 λεπτα να κλειδωσει με δορυφορους...ειναι λογικο? Μου φαινεται πολυ μουφα...και αυτο το παθαινω οταν τρεχω και το bada sports οταν το ρυθμιζω στο walking και περιμενει το GPS δεν κλειδωνει ποτε...Οποιος μπορει να βοηθησει! Ευχαριστω και χρονια πολλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Εχει κάποιος γνώμη για αυτό: http://developer.bada.com/apis/tools/sdk/list.do?categoryID=FC02040700&menu=MC01040809&mtb1=&mtb2= και αν ισχύει μπορούμε να το κατεβάσουμε έστω και αν έχουμε τηλ. με branding της voda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Sdk είναι αυτό, πακέτο ανάπτυξης κώδικα, για το Bada, δεν εξαρτάται απ'το branding του τηλεφώνου. Το κατεβάζεις και καλή ανάπτυξη εφαρμογών! ;):) Χμμμ...... Βλέπω beta έκδοση του Kies, 2.0 έκδοση, με ανανεωμένο UI, Music Store, ταχύτερο συγχρονισμό και εισαγωγή playlists από iTunes και WM player Α! Ναι! Δε δουλεύει και το Registry hacking! Edited December 23, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aricos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Sdk είναι αυτό, πακέτο ανάπτυξης κώδικα, για το Bada, δεν εξαρτάται απ'το branding του τηλεφώνου. Το κατεβάζεις και καλή ανάπτυξη εφαρμογών! ;):) Χμμμ...... Βλέπω beta έκδοση του Kies, 2.0 έκδοση, με ανανεωμένο UI, Music Store, ταχύτερο συγχρονισμό και εισαγωγή playlists από iTunes και WM player Α! Ναι! Δε δουλεύει και το Registry hacking! Αν το κατεβάσω, πως και πού θα το περάσω στο τηλέφωνο, επίσης μήπως γνωρίζεις αν θα μπορεί να παίζει και το flash player γιατί μέχρι τώρα όταν μπαίνω σε κάποιο site και υπάρχει εικόνα ή πρόγραμμα (δεν ξέρω τι) flash player μου εμφάνίζει το εικονίδιο F και οταν υο πατάω δεν ανοίγει. Τι εννοείς δεν δουλεύει το Registry hacking? Sorry για την άγνοια.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Αν το κατεβάσω, πως και πού θα το περάσω στο τηλέφωνο, επίσης μήπως γνωρίζεις αν θα μπορεί να παίζει και το flash player γιατί μέχρι τώρα όταν μπαίνω σε κάποιο site και υπάρχει εικόνα ή πρόγραμμα (δεν ξέρω τι) flash player μου εμφάνίζει το εικονίδιο F και οταν υο πατάω δεν ανοίγει. Τι εννοείς δεν δουλεύει το Registry hacking? Sorry για την άγνοια.:( Το sdk δεν είναι εφαρμογή που τρέχει στο τηλέφωνο, είναι εφαρμογή(πακέτο) ανάπτυξης κώδικα. Εγκαθιστάται στον υπολογιστή και μπορείς να προγραμματίσεις μόνο, να αναπτύξεις εφαρμογές δηλαδή. Ο πλήρης flash player δεν υποστηρίζεται στο Bada ακόμη και φυσικά είναι άσχετος με το sdk. Υποστηρίζεται ο lite flash player, που σημαίνει ότι παίζει ορισμένα περιεχόμενα με flash και όχι όλα. Αν υποστηριχθεί στο μέλλον, αυτό εξαρτάται απ'την Adobe και την Samsung. Το registry hacking έχει να κάνει με το Kies. Δεν μπορείς με την 2,0 έκδοση να κοροιδέψεις την registry του υπολογιστή και να νομίζει ότι έχεις άλλο Wave απ'αυτό που λέει το Product code ότι έχεις. Αυτό αποθαρρύνει τον χρήστη απ'το να κάνει αναβαθμίσεις που δε διατίθενται ακόμη για το Product code που έχει(κάτι που γινόταν μέχρι πρότεινος);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Εχει κάποιος γνώμη για αυτό: http://developer.bada.com/apis/tools/sdk/list.do?categoryID=FC02040700&menu=MC01040809&mtb1=&mtb2= και αν ισχύει μπορούμε να το κατεβάσουμε έστω και αν έχουμε τηλ. με branding της voda? Σε απάντησε κανένας aricos? Αν ισχύει για εμάς που το πήραμε από vodafone και ποιο αρχειο κατεβάζουμε? το ful? έχει και Ελληνικά? Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Σε απάντησε κανένας aricos? Αν ισχύει για εμάς που το πήραμε από vodafone και ποιο αρχειο κατεβάζουμε? το ful? έχει και Ελληνικά? Ξέρει κανείς? ??? του απάντησαν 2-3 μάλιστα. Δεν είδες τις απαντήσεις; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) Ρε παιδια εχω κανει αυτο που λεει ο οδηγος για αναβαθμιση μεσω Kies κανω τις αλλαγες και οταν παω να τρεξω την εγκατασταση δεν κανει τιποτα! Και οταν παω να δω ξανα τις ρυθμισεις στην registry ειναι αλλαγμενες ετσι οπως ηταν πριν! Σαν να μην αλλαξανε καθολου! Προσπαθω μεσω Windows 7 δεν ξερω εαν υπαρχει προβλημα .. :mad: Αλλαξα και kies πηγαμε μεχρι το 1.5.0 και τιποτα! Κανενας που ξερει κατι? Ευχαριστω Edited December 23, 2010 by Amlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_26 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) καλησπερα σε ολους,3 ερωτησεις θα ηθελα να κανω...ακουστηκε τιποτα για αναβαθμιση σε bada 1.2 η μηπως θα την βαλουν μονο στο νεο wave 2 που ετοιμαζουν και δεν θα μπορουμε να την βαλουμε και εμεις??? και 2ον ακουσατε τιποτα οτι σταματαει απο την κυκλοφορια το κινητο γιατι θελει να το παρει και ενας φιλος μου και καποιοι του ειπαν οτ δεν κυκλοφορει πλεον σταματησε δλδ η παραγωγή του...Εχω το wave με αγγλικο μενου υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορω να εγκαταστησω για να εχω ελληνικη γλωσσα ?Ευχαριστω εκ των προτέρων Edited December 23, 2010 by panagiotis_26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Το Bada 1.2 θα μπει και στο Wave I, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο. Σύμφωνα επίσης με μηχανικούς της Samsung, θα μπει προς το καλοκαίρι και η έκδοση 2.0, αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι προς το παρόν. Όντως, η παραγωγή έχει σταματήσει. Αν το θέλει ο φίλος σου, καλό θα είναι να βιαστεί, διότι θα βρίσκει αποθέματα για 1,5-2 μήνες το πολύ.Μετά, θα πάει σε Wave II, αν θέλει κάτι αντίστοιχο, με ελαφρώς χειρότερη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Κατέβασα το KIES και έβαλα Αγγλία για χώρα για να κατεβάσω κάτι παιχνίδια που έχει προσφορά 1 λίρα για τα χριστούγεννα! Κατέβασα ένα δωρεάν και ήταν οκ το πήρε κανονικά το κινητό. Που αποθηκεύονται τα παιχνίδια στο κινητό και πως μπορώ να τα έχω backup σε περίπτωση που κάνω format τον υπολογιστή και hard reset το κινητό; Μπορώ να τα έχω σωσμένα κάπου; Thanks. ΑΑαα, και μεγεία μου το κινητό!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το Bada 1.2 θα μπει και στο Wave I, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο. Από τον Οκτώμβριο πήγαμε στον Νοέμβριο, μετά στον Δεκέμβριο, τώρα στον Ιανουάριο. Ούτε το γεφύρι της Άρτας να ήτανε!!! :lol: Άντε να δούμε!!!:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ρε παιδια εχω κανει αυτο που λεει ο οδηγος για αναβαθμιση μεσω Kies κανω τις αλλαγες και οταν παω να τρεξω την εγκατασταση δεν κανει τιποτα! Και οταν παω να δω ξανα τις ρυθμισεις στην registry ειναι αλλαγμενες ετσι οπως ηταν πριν! Σαν να μην αλλαξανε καθολου! Προσπαθω μεσω Windows 7 δεν ξερω εαν υπαρχει προβλημα .. :mad: Αλλαξα και kies πηγαμε μεχρι το 1.5.0 και τιποτα! Κανενας που ξερει κατι? Ευχαριστω Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει με το kies 1.5.3 Μήπως δεν έκανες καλή απεγκατάσταση του kies πριν βάλεις παλιότερη έκδοση ? Έσβησες αρχεία του kies που μείνανε μετά την απεγκατάσταση ? Μπορεί βέβαια να είναι και θέμα windows 7. Με xp πάντως κανένα πρόβλημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Οχι αγορινα δεν παιζει τετοιο θεμα. Και την registry καθαρισα και τα παντα ολα εκανα. Τι να πω μπορει να φταινε τα W7 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Οχι αγορινα δεν παιζει τετοιο θεμα. Και την registry καθαρισα και τα παντα ολα εκανα. Τι να πω μπορει να φταινε τα W7 :wacko: Σε μένα πάντως με Windows 7 η αναβάθμιση έγινε κανονικά. (Είχα και εγώ τις @@@ της Voda) Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παραθέτω κάποια μηνύματα που είναι χρήσιμα γι' αυτό που ρωτάς. Επίσης, εγώ παράγγειλα όλους τους χάρτες της Ευρώπης με 49€. Ίσως αυτή να είναι καλύτερη προσφορά από της Ελλάδας μόνο. Τους χάρτες τους έβαλες σε δική σου κάρτα; Διότι έχω παραγγείλει μια κάρτα 16GB από Ebay και δε θέλω να την καταργήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Τους χάρτες τους έβαλα σε δική μου κάρτα 16gb που είχα ομοίως παραγγείλει από το e-bay.:rolleyes: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Τους χάρτες τους έβαλα σε δική μου κάρτα 16gb που είχα ομοίως παραγγείλει από το e-bay.:rolleyes: και φαντάζομαι τους κατέβασες από την εταιρία ε; Η full Ευρώπη πόσα GB είναι; Διότι στην ιστοσελίδα αναφέρει πως απαιτείται τουλάχιστον 8GB αποθηκευτικός χώρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Κατέβασα το KIES και έβαλα Αγγλία για χώρα για να κατεβάσω κάτι παιχνίδια που έχει προσφορά 1 λίρα για τα χριστούγεννα! Κατέβασα ένα δωρεάν και ήταν οκ το πήρε κανονικά το κινητό. Που αποθηκεύονται τα παιχνίδια στο κινητό και πως μπορώ να τα έχω backup σε περίπτωση που κάνω format τον υπολογιστή και hard reset το κινητό; Μπορώ να τα έχω σωσμένα κάπου; Thanks. ΑΑαα, και μεγεία μου το κινητό!!! :D Κάνεις sign in στο samsung apps μέσα στο Kies, οπότε ότι κατεβάζεις σαν είσαι signed in, μένει στο purchase history στα downloads, από όποιο pc κι αν μπεις μετά. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Σε μένα πάντως με Windows 7 η αναβάθμιση έγινε κανονικά. (Είχα και εγώ τις @@@ της Voda) Πως το εκανες τοτε .... τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Κάνεις sign in στο samsung apps μέσα στο Kies, οπότε ότι κατεβάζεις σαν είσαι signed in, μένει στο purchase history στα downloads, από όποιο pc κι αν μπεις μετά. K από ασφάλεια τι γίνεται? αν πάρω πχ την κάρτα του φίλου μου που έχει κατεβάσει τον χάρτη και την βάλω στο δικό μου θα δουλέψουν οι χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 K από ασφάλεια τι γίνεται? αν πάρω πχ την κάρτα του φίλου μου που έχει κατεβάσει τον χάρτη και την βάλω στο δικό μου θα δουλέψουν οι χάρτες? Αυτό που είπα για τα apps είναι. Ούτε για χάρτες ούτε για Route66. Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο . Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Νομίζω ότι ακόμα και τη κάρτα με τους χάρτες να βάλεις δεν θα τους τρέξει το Route γιατί υπάρχει κλείδωμα στο πρόγραμμα. Αλλά, όταν βρω κάποιον με ένα άλλο wave θα το δοκιμάσουμε.:lol: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlapanos1983 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 δουλευει με το νεο update?? καλημερα και Χρόνια Πολλά! Στο φάκελο που κατέβασα απο τη σελίδα που έγραψες περιέχεται κι ενα προγραμματάκι, το Wave Spoofer. Αυτο κάνει καθόλου την όλη διαδικασία πιο απλή? Παίζει ρόλο το firmware που έχεις? Γενικά το έχει καταφέρει κανείς? Γιατί μέσα έχει άρκετά και καλά παιχνίδια που μάλλον δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα. Καλές Γιορτές σε όλους με Υγεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts