Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τέρμα κάτω δεξιά μετά και το τελευταίο πλαίσιο δεν σου βγάζει ένα γραναζάκι ελαφρώς θολό?

οχι δν μ εβγαζε τπτ αλλα μολις τραβηξα μια επαννεκινηση στο κινητο δουλεψε κανονικα!!!

ευχαριστω..

(ως δια μαγειας πολλα προβληματα εχεουν λυθει σε αυτο το κινητο με επαννεκινηση):)

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε κάποια sites, όταν μπαίνω μέσω GPRS δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ όταν μπαίνω μέσω WiFi, όλα μια χαρά. Πως εξηγείται αυτό; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

hello από άλλον έναν (αρκετά) ευχαριστημένο κάτοχο του Wave

Γενικά εντυπωσιακό κινητό, αλλά με 1-2 "μικροπροβλήματα" που μάλλον οφείλονται σε παραξενιές χρήσης, παρά σε πρόβλημα του κινητού (π.χ. δεν έπαιζε το samsung apps μέχρι που έκανα την αναβάθμιση μέσω WiFi και όχι μέσω 3G). Τώρα αυτό που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις για email και facebook παρόλο που το έχω ενεργοποιήσει μέσω των Ρυθμίσεων. Κάτι δεν κάνω σωστά στις ρυθμίσεις;

http://www.sygic.com/

http://www.ndriveweb.com/software-bada/

https://secure.66.com/samsung_wave/?cid=GR

πιό απο τα 3;;;

έχει κανείς εμπειρία απο άλλες συσκευές;

το route 66 δεν με ικανοποίησε σχετικά με την ενημέρωση δρόμων (λείπουν σημαντικοί κόμβοι έξω απο Θεσσαλονίκη(ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!)) αλλά ούτε μπόρεσα να δοκιμάσω την φωνητική πλοήγηση γιατί ήθελε λεφτά για αυτήν.

Τα άλλα θα έχουν πιό ενημερωμένους χάρτες;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ KROLL ΑΠΟ WI FI?

ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?

Μέσω Wifi το είχα κατεβάσει και εγώ σε 4-5 λεπτά το πολύ

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

http://www.sygic.com/

http://www.ndriveweb.com/software-bada/

https://secure.66.com/samsung_wave/?cid=GR

πιό απο τα 3;;;

έχει κανείς εμπειρία απο άλλες συσκευές;

το route 66 δεν με ικανοποίησε σχετικά με την ενημέρωση δρόμων (λείπουν σημαντικοί κόμβοι έξω απο Θεσσαλονίκη(ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!)) αλλά ούτε μπόρεσα να δοκιμάσω την φωνητική πλοήγηση γιατί ήθελε λεφτά για αυτήν.

Τα άλλα θα έχουν πιό ενημερωμένους χάρτες;

Εγώ θα προτιμούσα το Ndrive από αυτά τα τρία.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα σε όλους,

Κανένα θέμα για το κινητό που θα βρούμε; Γνωρίζει κανείς; Ας δώσει σχετικό link...

Thanks..!!

Λοιπον κυκλοφορει ενα widget με συντομευσεις τριων εφαρμογων, καμερα, ιντερνετ και sms. Επειδη η καμερα ειναι λιγο αχρηστο αφου εχουμε το πλαινο κουμπι, μετα απο λιγο ψαξιμο το τροποποιησα και εβαλα στην θεση του το dialpad. Ετσι μπορειτε να το βγαλετε απο τα 3 κατω ικονιδια και να βαλετε ενα αλλο.

Screen :

http://img687.imageshack.us/img687/7736/20100818213821.th.jpg

Download :

http://www.mediafire.com/?oju881midcps045

Πολυ χρησιμο, τουλαχιστον για μενα.

Παιδια,πως αλλαζουμε τις 3 συντομευσεις κατω κατω????δεν το βρισκω με τιποτα....

Παιδια,πως αλλαζουμε τις 3 συντομευσεις κατω κατω????δεν το βρισκω με τιποτα....

Αυτές που μένουν πάντα σταθερές;

μπαίνεις στο μενού, κάνεις edit και όπως αλλάζεις την θέση στα εικονίδια, αλλάζουν κι αυτά.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Αυτές που μένουν πάντα σταθερές;

μπαίνεις στο μενού, κάνεις edit και όπως αλλάζεις την θέση στα εικονίδια, αλλάζουν κι αυτά.

A ok!Σε ευχαριστω παρα πολυ!

σημερα εκανα την αναβαθμιση απο το kies αλλα ακομα δεν αναβαθμισαν τον flash player με αποτελεσμα παλι να μην ανοιγει ολα τα flash.....

Να ρωτησω κατι και εγω.

Εχω εταιρικο email σου κινητο (exghange). Αν μου στειλουν email το οποιο να περιεχει και αλλα ατομα cc (κοινοποιηση) και θελησω να απαντησω σε ολους, τοτε στελνει το ιδιο email και σε μενα. Δηλαδη μεσα σε ολες τις διευθυνσεις που εχει, βλεπω και την δικια μου. Και μετα απο λιγο μου ερχεται ως εισερχομενο νεο, αυτο που ειχα στειλει. Τι σκατα γινεται με αυτο? ξερει κανεις? Μονο σε μενα το κανει αυτο?

Δεν φτανει που τα νεα εισερχομενα δεν μου τα εμφανιζει πανω πανω στην λιστα, αλλα τα πεταει οπου να'ναι, εχω τωρα και αυτο το σπαστικο.

Καμια βοηθεια παιδια?

Λόγω επιδότησης από τη Vodafone, αρχικά σκέφτηκα το htc desire, αλλά επειδή ξεφεύγω οικονομικά, είμαι ένα κλικ μακριά από το να επιλέξω το wave στο my account της Vodafone και να το αγοράσω.

Θα είναι το πρώτο μου samsung τηλέφωνο, αλλά αυτά που με απασχολούν είναι τα εξής:

1. Όντας κάτοχος του htc diamond 2 το wave έχει 0,1 ίντσα μεγαλύτερη οθόνη. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει κάποια διαφορά, απλά πριν μπω στη διαδικασία επιλογής της επόμενης συσκευής μου, είχα στο μυαλό μου κάποιο κινητό με μεγαλύτερη οθόνη. Πώς κρίνετε το μέγεθος της οθόνης;

2. Για gps προς το παρόν είναι σαν να μην υπάρχει; Έχω ακούσει για το ndrive το Σεπτέμβριο και σήμερα διάβασα και για το tomtom. Αληθεύει το τελευταίο; Έχετε να σχολιάσετε κάτι άλλο περί gps; To route66 (αν δεν κάνω λάθος), είναι χρηστικό; Το δοκίμασε κάποιος;

3. Ποικιλία και ποιότητα εφαρμογών. Θα μου προκαλέσει το ενδιαφέρον να εγκαταστήσω κάποια καινούρια εφαρμογή ή μετά το πρώτο διάστημα θα βαρεθώ τη συσκευή. Προέρχομαι από windows mobile και symbian, αλλά είμαι συνειδητοποιημένος ότι υπάρχει μικρότερος αριθμός εφαρμογών.

Ποια είναι τα σχόλιά σας πάνω στους παραπάνω προβληματισμούς μου; Όποιος έχει την καλή διάθεση, ας γράψει κάτι που το θεωρεί σημαντικό για τη συσκευή που θα πρέπει να γνωρίζω.

Και μία τελευταία ερώτηση. Υπάρχει κάποια βάση στη φήμη ότι αργότερα το wave θα μπορέσει να τρέξει android;

Έχω αρχίσει να διαβάζω το παρόν θέμα, αλλά προς το παρόν δεν έχω πολύ χρόνο και έχω διαβάσει μόνο τις πρώτες 7 σελίδες και εκτός αυτού επείγομαι να παραγγείλω το κινητό.

Ευχαριστώ πολύ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Λόγω επιδότησης από τη Vodafone, αρχικά σκέφτηκα το htc desire, αλλά επειδή ξεφεύγω οικονομικά, είμαι ένα κλικ μακριά από το να επιλέξω το wave στο my account της Vodafone και να το αγοράσω.

Θα είναι το πρώτο μου samsung τηλέφωνο, αλλά αυτά που με απασχολούν είναι τα εξής:

1. Όντας κάτοχος του htc diamond 2 το wave έχει 0,1 ίντσα μεγαλύτερη οθόνη. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει κάποια διαφορά, απλά πριν μπω στη διαδικασία επιλογής της επόμενης συσκευής μου, είχα στο μυαλό μου κάποιο κινητό με μεγαλύτερη οθόνη. Πώς κρίνετε το μέγεθος της οθόνης;

2. Για gps προς το παρόν είναι σαν να μην υπάρχει; Έχω ακούσει για το ndrive το Σεπτέμβριο και σήμερα διάβασα και για το tomtom. Αληθεύει το τελευταίο; Έχετε να σχολιάσετε κάτι άλλο περί gps; To route66 (αν δεν κάνω λάθος), είναι χρηστικό; Το δοκίμασε κάποιος;

3. Ποικιλία και ποιότητα εφαρμογών. Θα μου προκαλέσει το ενδιαφέρον να εγκαταστήσω κάποια καινούρια εφαρμογή ή μετά το πρώτο διάστημα θα βαρεθώ τη συσκευή. Προέρχομαι από windows mobile και symbian, αλλά είμαι συνειδητοποιημένος ότι υπάρχει μικρότερος αριθμός εφαρμογών.

Ποια είναι τα σχόλιά σας πάνω στους παραπάνω προβληματισμούς μου; Όποιος έχει την καλή διάθεση, ας γράψει κάτι που το θεωρεί σημαντικό για τη συσκευή που θα πρέπει να γνωρίζω.

Και μία τελευταία ερώτηση. Υπάρχει κάποια βάση στη φήμη ότι αργότερα το wave θα μπορέσει να τρέξει android;

Έχω αρχίσει να διαβάζω το παρόν θέμα, αλλά προς το παρόν δεν έχω πολύ χρόνο και έχω διαβάσει μόνο τις πρώτες 7 σελίδες και εκτός αυτού επείγομαι να παραγγείλω το κινητό.

Ευχαριστώ πολύ.

1)Το μέγεθος της οθόνης το κάνει το κινητό να είναι σχετικά μικρή σα συσκευή σε σχέση με άλλα smartphones,στις περισότερες λειτουργίες θα σε καλύψει απόλυτα,στο browsing σίγουρα θα ήταν καλύτερα να ήταν μεγαλύτερη η οθόνη αλλά και πάλι πρόβλημα δεν έχεις...

2)Για το τομτομ δεν ξέρω αλλά το ndrive έχει βγάλει ανακοίνωση,οπότε σύντομα θα κυκλοφορίσει...Το route 66 είναι για μπούφλες!

3)Ποικιλία εφαρμογών;Όχι...αλλά οι περισότερες είναι ποιοτηκές εφαρμογές...

Κοίτα υπάρχει ένα project το wavedroid το οποίο απ ότι έχω δει σε ξένα φορουμς που παρακολουθώ το έχουν πάρει ζεστά το ζήτημα...οπότε ίσως και να τρέξει andorid κάποια στιμγή στο μέλλον το wave..(ανεπίσημα φυσικά...)

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικότατες απαντήσεις. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω και ελπίζω να μην το μετανιώσω.

Θα το σκεφτώ και το σαββατοκύριακο και θα αποφασίσω τη Δευτέρα.

Και πάλι σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Πάρτο φίλε και δεν θα το μετανιώσεις...

για μένα είναι η καλύτερη αγορά κινητού που έκανα ποτέ...

μόνο τα χρώματα της οθόνης να δεις θα κολλήσεις.

Λειτουργικότητα άψογη, εμφάνιση τέλεια, αλουμινένιο σώμα, οθόνη σούπερ, κάμερα πολύ καλή, βίντεο :up:, κανένα κόλλημα και ας μην έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση. Εφαρμογές και παιχνίδια βγαίνουν σιγά σιγά, το gps συγχρονίζει αμέσως και η πλοήγηση ακόμα και με το route μια χαρά. Κανένα πρόβλημα με wifi και bluetooth, πλοήγηση Internet ικανοποιητική με τον ενσωματωμένο browser - έβαλα opera και τον έβγαλα αμέσως. Να δεις γραφικά σε παιχνίδια να πάθεις πλάκα.....μπορώ να σου πω και άλλα, αλλά καλύτερα να τα ανακαλύψεις μόνος σου μετά την αγορα :D

Κατεβάστε το Bruce Lee Dragon Warrior, πολύ ωραία γραφικά και gameplay. Και είναι free!

http://img.samsungapps.com/product/2010/0529/000000014698/IconImage_20100529215723668_NEW_WEB_SHOT4_HALF.png

Edited by Zenor

Αμάν. Τα τούρκικα τι τα θέλαμε ; :p

υπάρχει και στο Ελληνικό: http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000088063&listYN=Y

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Περίεργο, στο UK είμουν. Προπαγάνδα samsung much; :p

Επίσης σε ερώτησή μου στη Samsung όσον αναφορά ελληνική έκδοση του samsungapps.com μου είπαν "σύντομα"...

Μήπως γνωρίζεις κάποιος ποιας εταιρίας του χάρτες χρησιμοποιεί το Route66?

Ψάχνω στο site αλλά δεν το βρίσκω...

Αποστόλης

νομίζω της navteq, το τελικό ς δεν υπάρχει πάντως (χαρακτηριστικό της εν λόγω εταιρείας) Edited by argiris77

Α! Μάλιστα... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...

Από ότι έχω δουλέψει έως τώρα, μάλλον θα περιμένω να κυκλοφορήσει το Sygic με τους χάρτες της CIT... Στο Νοκια 5800 δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ...

Διάβασα στο navimania επίσημη ανακοίνωση της CIT σχετικά, οπότε το θεωρώ σίγουρο. Βέβαια, ημερομηνία κυκλοφορίας αναφέρει το γνωστό "σύντομα" της ελληνικής αγοράς...

Μάθαμε τώρα, για να μην δεσμευτούμε για την ημερομηνία και να ζοριστούμε στην δουλειά για να αντεπεξέλθουμε, πετάμε ένα "σύντομα" και αφήνουμε τους μλκς να περιμένουνε "στον αέρα"...

Κάθε φορά που τα ακούω αυτά μου θυμίζουν το Duke Nukem Forever.... "Coming out... when it's DONE!" Τουλάχιστον αυτοί είχαν τα @@ και ήταν ειλικρινείς...

Αποστόλης

Εντάξει λίγη υπομονή, η πλατφόρμα είναι καινούρια. Στο Nokia N900 που είχα θυμάμαι περιμέναμε πολύ περισσότερο για GPS nav.

Μην ξεχνάμε πως εφαρμογές που τις κάνουν submit στο samsung store κτλ περνάνε και από διαδικασία review η οποία τις καθυστερεί ακόμη παραπάνω.

Edited by Zenor

Παιδια κανεις με το sharing δεν εχει ασχοληθεί;

Ενω κανω τα folders share στο pc, κάποια μου τα εμφανίζει αλλά με μισο περιεχόμενο και κάποια δεν μου τα εμφανιζει καθολου