patrik85 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ερωτηση: ειναι multitouch αυτο το κινητο? η οχι? το λειτουργικο ειναι ευχρηστο ρε παιδες? να ξερω δηλαδη και κατι διαβασα για android. ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Ναι είναι multitouch, το UI του είναι πολύ όμορφο, αλλά καλύτερα να το δουλέψεις για να εκφέρεις άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Παιδιά κατάφερε κανείς να έχει πχ 8 τηλέφωνα σε μία επαφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Καλησπέρα, Πήρα σήμερα κι εγώ το Wave. Δεν μπορώ να βρω άκρη με τα widgets. Μπορώ να βάλω μέσα θέμα που έχω βρει στο net? Edited August 26, 2010 by jtzimitras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Καλησπέρα, Πήρα σήμερα κι εγώ το Wave. Δεν μπορώ να βρω άκρη με τα widgets. Μπορώ να βάλω μέσα θέμα που έχω βρει στο net? Τι εννοείς δεν μπορείς να βγάλεις άκρη; Ναι, απλά στείλε το .smt σε κάποιον φάκελο και μετά κάντο κλικ από το wave και κάντο εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Όταν έχω συνδεδεμένα τα handfree ακουστικά στο WAVE , πώς απαντάω στις κλήσεις; το κουμπάκι που έχει στο καλώδιο δεν κάνει τίποτα, πρέπει να βγάζω το κινητό απο την τσέπη και να πατάω αποδοχή κλήσης σαν να μην φοράω τα ακουστικά. Φυσικά αφου πατίσω στο κινητό αποδοχή κλήσης ακούω και με ακούνε απο τα ακουστικά κανονικά. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Όταν έχω συνδεδεμένα τα handfree ακουστικά στο WAVE , πώς απαντάω στις κλήσεις; το κουμπάκι που έχει στο καλώδιο δεν κάνει τίποτα, πρέπει να βγάζω το κινητό απο την τσέπη και να πατάω αποδοχή κλήσης σαν να μην φοράω τα ακουστικά. Φυσικά αφου πατίσω στο κινητό αποδοχή κλήσης ακούω και με ακούνε απο τα ακουστικά κανονικά. Με συντομο πατημα του κουμπιου του hands free απαντας την κληση ενω με παρατεταμενο την απορριπτεις. Ετσι γινεται σε μενα. Για ξαναδοκιμασε και πατα το πχ για 2 δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 O.K. παιδιά το κατάφερα. Καλά το τηλέφωνο είναι απλά καταπληκτικό. RTFM: Read the ****ing manual. Καλά ποιός άνοιξε τη συσκευασία και διάβασε το manual ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Πολύ χρήσιμο φαίνεται. Μπορείς να επισυνάψεις το αρχείο εδώ για να γλιτώσουμε την εγγραφή στο φόρουμ; Ορίστε http://uploaded.to/file/lvgcuc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ! συγνωμη αλλα δεν αντεχα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Να ρωτησω κατι και εγω. Εχω εταιρικο email σου κινητο (exghange). Αν μου στειλουν email το οποιο να περιεχει και αλλα ατομα cc (κοινοποιηση) και θελησω να απαντησω σε ολους, τοτε στελνει το ιδιο email και σε μενα. Δηλαδη μεσα σε ολες τις διευθυνσεις που εχει, βλεπω και την δικια μου. Και μετα απο λιγο μου ερχεται ως εισερχομενο νεο, αυτο που ειχα στειλει. Τι σκατα γινεται με αυτο? ξερει κανεις? Μονο σε μενα το κανει αυτο? Δεν φτανει που τα νεα εισερχομενα δεν μου τα εμφανιζει πανω πανω στην λιστα, αλλα τα πεταει οπου να'ναι, εχω τωρα και αυτο το σπαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Εντωμεταξύ δεν είδαμε ακόμη ανταπόκριση από τους υπεύθυνους του φόρουμ για δημιουργία Bada section...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ! συγνωμη αλλα δεν αντεχα;) :D ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Τι εννοείς δεν μπορείς να βγάλεις άκρη; Ναι, απλά στείλε το .smt σε κάποιον φάκελο και μετά κάντο κλικ από το wave και κάντο εγκατάσταση. και αν θελουμε να γυρισουμε στο αρχικο? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Τότε πας στα Αρχεια -> Θέματα και το επιλέγεις :) Μπορείς να το κάνεις και από τις Ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidoros74 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ορίστε http://uploaded.to/file/lvgcuc Ευχαριστώ, το έβαλα κιόλας! Δεν κατάφερα πάντως να μου εμφανίζει τη φωτογραφία της επαφής όπως δείχνουν τα screenshots από το αρχικό site. Μικρό το κακό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Βλεπω N-drive για πολλες χωρες, οποτε μαλλον και για την Ελλαδα ετοιμο ειναι. Αντε να δουμε ποτε θα μας δωσουν προσβαση! Υ.Γ. Αν και βαζελος, ο Παοκ ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ευχαριστώ, το έβαλα κιόλας! Δεν κατάφερα πάντως να μου εμφανίζει τη φωτογραφία της επαφής όπως δείχνουν τα screenshots από το αρχικό site. Μικρό το κακό :) πως περναμε τις επαφες στο wdt??:confused: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ευχαριστώ, το έβαλα κιόλας! Δεν κατάφερα πάντως να μου εμφανίζει τη φωτογραφία της επαφής όπως δείχνουν τα screenshots από το αρχικό site. Μικρό το κακό :) Εμένα μου τα εμφανιζει κανονικα. Επιλέγεις το contact και διαλέγεις τις επαφες σου απο την λίστα επαφών. Αν υπάρχει και φωτό στην εμφανιζει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Εμένα μου τα εμφανιζει κανονικα. Επιλέγεις το contact και διαλέγεις τις επαφες σου απο την λίστα επαφών. Αν υπάρχει και φωτό στην εμφανιζει κανονικα εμενα μ εμφανιζει τα 9 πλαισια κ τπτ αλλο!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidoros74 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Εμένα μου τα εμφανιζει κανονικα. Επιλέγεις το contact και διαλέγεις τις επαφες σου απο την λίστα επαφών. Αν υπάρχει και φωτό στην εμφανιζει κανονικα Ναι, έτσι έκανα, αλλά ούτε τις φωτό εμφάνισε ούτε και όλες τις επαφές. Πουθενά η σύζυγος :lol:. Τις πέρασα χειροκίνητα. Κι έτσι χρήσιμο μου είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 εμενα μ εμφανιζει τα 9 πλαισια κ τπτ αλλο!! κάτω δεξιά από το widget έχει 1 γραναζάκι, το πας και μετά κάνεις τις προσθήκες που θέλεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Βλεπω N-drive για πολλες χωρες, οποτε μαλλον και για την Ελλαδα ετοιμο ειναι. Αντε να δουμε ποτε θα μας δωσουν προσβαση! Υ.Γ. Αν και βαζελος, ο Παοκ ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χτες :) όπως είπε και ο άραβας speaker στο Aλ Τζαζίρα μετά το γκολ του Μουσλίμοβιτς, Fenerbahce bye bye. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 κάτω δεξιά από το widget έχει 1 γραναζάκι, το πας και μετά κάνεις τις προσθήκες που θέλεις. το τρελο της υποθεσης ειναι οτι δν μ βγαζει τπτ αλλο εκτος απο τα πλαισια!μαλλον για καποιο λογο δν θελει να δουλεψει σε μενα!!:lol: Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 το τρελο της υποθεσης ειναι οτι δν μ βγαζει τπτ αλλο εκτος απο τα πλαισια!μαλλον για καποιο λογο δν θελει να δουλεψει σε μενα!!:lol: τέρμα κάτω δεξιά μετά και το τελευταίο πλαίσιο δεν σου βγάζει ένα γραναζάκι ελαφρώς θολό? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts