siciliano Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Το ξυπνητιρι στο ελληνικό πως μπαίνει??? Αφού σου απάντησαν :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuDo Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Δύο ερωτήσεις για όσους έχουν κάνει firmware update: 1) Με το update σβήνονται ρυθμίσεις, αρχεία, κτλ ή όχι? 2) Παίζει ρόλο το τι έχεις επιλέξει στις επιλογές "χώρα" και "γλώσσα" κατά την εγκατάσταση του kies? Μην περάσει κανένα αγγλικό firmware και ψαχνόμαστε... 1) Δεν σβήνεται τίποτα, ακόμα και τον τηλεφωνικό κατάλογο σου κρατάει ανέπαφο. Καλού κακού εσύ θα κάνεις ένα back up με το kies. 2) Σου κάνει update βάσει του firmware που έχει η συσκευή σου, αν είναι ελληνικό θα σου κάνει ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostool13 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ξέρει κανείς αν και πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σειρά στα tabs των διαφόρων εφαρμογών; Π.χ. στο music να φέρεις σαν πρώτο tab το artists. Στις οδηγίες κάτι λέει για hold & drag, αλλά δεν γίνεται τίποτα με αυτό τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Παιδια πως μπορουμε να βαλουμε κωδικο προσβασης στο κα8ε αρχειο ξεχωριστα ? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 δεν μου βγάζει κάπου ξυπνητηρι!Αυτο που μου είπαν ήταν στα αγγλικη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 δεν μου βγάζει κάπου ξυπνητηρι!Αυτο που μου είπαν ήταν στα αγγλικη εκδοση Μενου----> Ρολοι ----> πρωτο εικονιδιο πανω αριστερα -----> Δημιουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) Και μερικες φωτο ακομα (4) :) ps στην 3 φωτο αυτο το γυαλιστερο που φαινεται, ειναι το πλαστικο προστατευτικο αυτοκολλητο. Δεν το εχω βγαλει ακομα... http://www.pbase.com/image/126181649/original.jpg http://www.pbase.com/image/126181669/original.jpg http://www.pbase.com/image/126181671/original.jpg http://www.pbase.com/image/126181673/original.jpg Edited July 3, 2010 by clarckent Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikios3 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) παιδιά μόλις το πήρα.. γαμάτο απλά.. πείτε τι πράγματα πρέπει να κάνω για να το φτιάξω λίγο? πως εγκαθιστώ το kies? Edited July 3, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) Το αγόρασε κανένας από την vodafone? είναι με ελληνικό μενού από 'κει?:worry: Μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγει το wave με 8 GB? Edited July 3, 2010 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 πως εγκαθιστώ το kies? http://www.samsungapps.com/about/onPc.as Το αγόρασε κανένας από την vodafone? είναι με ελληνικό μενού από 'κει?:worry: Ναι κανονικα και χωρις vodafone live Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikios3 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 to kies σε τι σε βοηθάει? ειναι 138 mb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 to kies σε τι σε βοηθάει? ειναι 138 mb?? Είναι το πρόγραμμα που συγχρονίζεις / αναβαθμίζεις / διαχειρίζεσαι το κινητό από το pc... Μήπως να διαβάζατε και 1-2 λέξεις πρώτα, αντί να γεμίζει το threat με 400 σελίδες άχρηστα post ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonikios3 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 οκ.. τπτ εφαρμογες που μπορούμε να βρούμε? free αν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) οκ.. τπτ εφαρμογες που μπορούμε να βρούμε? free αν γινεται http://www.samsungapps.com/ Edited July 3, 2010 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλησπερα, θελω να ρωτησω πως βλεπετε την εξελιξη του Bada; Μπαινουν συχνα καινουργιες εφαρμογες ή ειναι νωρις ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Παιδια 2 ερωτησεις : Υπαρχει τροπος να κανω hard format? ή απλα στο μενου διαγραφη μνημης? Πως μπορω να κλειδωσω αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλησπερα, θελω να ρωτησω πως βλεπετε την εξελιξη του Bada; Μπαινουν συχνα καινουργιες εφαρμογες ή ειναι νωρις ακομα;Φιλε μου το λειτουργικο Bada εχει προοπτικες γιατι πισω εχει μια μεγαλη εταιρια που ειναι η Samsung τωρα απο εφαρμογες εγω που το εχω καθε μερα βγαινουν καινουργιες οχι πολλες αλλα βγαινουν παρολο που ειναι καινουργιο λειτουργικο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) Sorry ρε παιδιά απλα δεν έκανα αποθήκευση!!! Πάντως είναι κινητάρα σε πολη καλη τιμή!!!!! οταν θέλουμε να κάνουμε απεγκατάσταση εφαρμογών και παιχνιδιών τι κάνουμε??? Edited July 3, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuDo Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 οταν θέλουμε να κάνουμε απεγκατάσταση εφαρμογών και παιχνιδιών τι κάνουμε??? Όπως είσαι στο menu πατάς πάνω αριστερά το κουμπί "Επεξ." και τότε πάνω στα εικονίδια των εφαρμογών εμφανίζεται ενα " - " , πατώντας το γίνεται απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Thanks!!!!!!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 περασα απο το πλαισιο και το ξαναειδα το κινητο. θα το τσιμπησω μεσα στην εβδομαδα, απλα εχω μια ερωτηση: ειχα ρωτησει πριν καποιες μερες αν το κινητο εχει google maps και καποιος φιλος μου ειχε απαντησει οτι εχει καποιους αλλους χαρτες της samsung. στο πλαισιο ειδα να εχει εφαρμογη για google maps και μου ειπαν οτι ειναι προεγκατεστημενη! καποιος που το χει παρει, μπορει να μου πει αν οντως το κινητο ερχεται με google maps! γτ οι χαρτες ηταν οντως ενα σημειο για το οποιο δισταζα ειναι η αληθεια!! καποιος που το χει παρει απο πλαισιο μπορει να μου απαντησει σε αυτο? Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000060722&listYN=Y scientific calculator. Πολυ καλο. Μερικες ακομα καλες εφαρμογες να βγουν και βλεπω το htc να παιρνει δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 περασα απο το πλαισιο και το ξαναειδα το κινητο. θα το τσιμπησω μεσα στην εβδομαδα, απλα εχω μια ερωτηση: ειχα ρωτησει πριν καποιες μερες αν το κινητο εχει google maps και καποιος φιλος μου ειχε απαντησει οτι εχει καποιους αλλους χαρτες της samsung. στο πλαισιο ειδα να εχει εφαρμογη για google maps και μου ειπαν οτι ειναι προεγκατεστημενη! καποιος που το χει παρει, μπορει να μου πει αν οντως το κινητο ερχεται με google maps! γτ οι χαρτες ηταν οντως ενα σημειο για το οποιο δισταζα ειναι η αληθεια!! καποιος που το χει παρει απο πλαισιο μπορει να μου απαντησει σε αυτο? Και να μην ερχεται με google maps, μπορεις να τους βαλεις μονος σου καθως απο οτι γνωριζω το wave δεχεται java εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 θα παρακαλουσα καποιος απο την διαχειρηση να καθαριση 475 και λιγο ουσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuDo Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Υπάρχει beta του Palringo που υποστηρίζει msn για το wave για όσους δεν μπορούν να περιμένουν την τελική κυκλοφορία του. Πηγαίνοντας απο τον browser του κινητού στην σελίδα http://www.palringo.mobi και επιλέγετε εγκατάσταση. Το έχω βάλει δουλεύει καλά προς το παρόν, υπενθυμίζω οτι είναι beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts