sotosok Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 αυτα τα κινητα τα μικρα ειναι για συγκεκριμενη κατηγορια χρηστων. Μην τα βαζεις στο ιδιο σακουλι. Στο ιδιο Σακουλι θα βαλεις ΟΛΟΝ τον ανταγωνισμο στην συγκεκριμενη κατηγορια που πλασαρετε το Wave... ποιος σου ειπε οτι δεν εχει Τ9 και ποιος σου ειπε οτι ολοι η χρηστες θελουν 4αρα για το κινητο τους και οτι δεν εχει Ελληνικα καλο θα ηταν να μην γραφουμε ανακριβιες μπες σε ενα καταστημα παρτο στα χερια σου και μετα γραψε αν εχει αυτο η το αλλο παντα φιλικα και να ξερεις οτι δεν κανει σε εμας δεν ειναι αχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 επίσης να ρωτήσω κάτι τους ήδη κατόχους: απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει text reflow (δηλαδή όταν κάνεις pinch - zoom, δεν προσαρμόζει το κείμενο για να χωράει ακριβώς στην οθόνη). Αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει σε βιντεάκια, είναι πως, αν αντί για pinch zoom, κάνεις double tap zoom, τότε το σημείο που κάνεις double tap, θα γίνει τόσο zoom , ώστε να χωράει ακριβώς στην οθόνη. έτσι δεν είναι ; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 επίσης να ρωτήσω κάτι τους ήδη κατόχους: απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει text reflow (δηλαδή όταν κάνεις pinch - zoom, δεν προσαρμόζει το κείμενο για να χωράει ακριβώς στην οθόνη). Αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει σε βιντεάκια, είναι πως, αν αντί για pinch zoom, κάνεις double tap zoom, τότε το σημείο που κάνεις double tap, θα γίνει τόσο zoom , ώστε να χωράει ακριβώς στην οθόνη. έτσι δεν είναι ; ακριβος ετσι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 ακριβος ετσι ειναι opera mini style δηλαδή ! τέλεια! με καλύπτει πλήρως ! :D ευχαριστώ :) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 opera mini style δηλαδή ! τέλεια! με καλύπτει πλήρως ! :D ευχαριστώ :) δες το πρωτα απο κοντα αρκετη ωρα αφου εισαι Αθηνα σε λιγες μερες θα ειναι ανοικτο παντου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 δες το πρωτα απο κοντα αρκετη ωρα αφου εισαι Αθηνα σε λιγες μερες θα ειναι ανοικτο παντου;) ναι σίγουρο αυτό. Αν και θα περιμένω μέχρι Αύγουστο / Σεπτέμβριο για να πάρω κινητό.. κάνω αποτοξίνωση τώρα :p Αυτή τη στιγμή το wave είναι στο νούμερο 1 στις επιλογές μου πάντως ;) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 ......................... Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Επίσης φίλε logica1, μην τα παίρνεις τόσο στο κρανίο γιατί είναι κρίμα να χαλάς την υγειά σου για κινητά. επίσης, όπως εκνευρίζεσαι τόσο πολύ για την 3.3 που έχει, εγώ θα εκνευριζόμουν αν είχε πιο μεγάλη.. ξέρεις πόσο καιρό περιμένω να γίνουν πιο μικρά τα uber-κινητά για να μην χρειάζεται να κυκλοφοράω με παντοφλίτσες; όλα σχετικά είναι. Και για τα ελληνικά σε Τ9 απ' ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά, υπάρχει. γιατί είμαστε τόσο σίγουροι πως δεν υπάρχουν; Ο Φιλος logica δεν εννοει να μεγαλωσει η συσκευη απλα με το ιδιο μεγε8ος συσκευης να ειχες λιγο μεγαλυτερη ο8ονη οποτε δεν 8α χρειαζοσουν και εσυ πανταφλες και θα ειχεσ και μεγαλυτερη οθονη στο wave μας. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Αντε να βρω χρονο να παω να το δω ρε γμτ! Και εμενα μου αρεσει που δεν θα ειναι τεραστιο! Να χωραει στην τσεπη ρε παιδια! Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Το Samsung Galaxy S έχει XT9 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=100639 Το γράφει στης οδηγίες χρήσης http://www.samsung.com/uk/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=01012100&prd_mdl_cd=GT-I9000HKDXEU&prd_mdl_name=GT-I9000&prd_ia_sub_class_cd=P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 eXpansys: Samsung Wave S8500 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=196101 eXpansys: Samsung Galaxy S http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=199682 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Η Samsung έβγαλε και ένα νέο πρόγραμμα το Kies http://www.samsung.com/gr/support/download/supportDown.do?group=&group_cd=&type=%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1&type_cd=01010000&subtype=smartphone&subtype_cd=&model_nm=GT-S8500&dType=D&mType=SW&model_cd=GT-S8500BAAEUR&menu=download&prd_ia_cd=01011300&disp_nm=Samsung+Wave&language= που είναι στα ελληνικά για να συγχρονίζεις το κινητό σου με το PC και είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Παιδια java εφαρμογες εγκαθιστουντε απλα ή χρειαζονται κρυφα μενου και διαδικασια οπως καποια αλλα sasmsung? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Παιδια java εφαρμογες εγκαθιστουντε απλα ή χρειαζονται κρυφα μενου και διαδικασια οπως καποια αλλα sasmsung? ola ola douleuoyn teleia Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ξέρει κανείς άμα μπορώ να κάνω ηχογράφηση της τηλεφωνικής συνομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Τώρα δεν ξέρω αν κάνει νόημα η ερώτηση μου, αλλά ας δοκιμάσω. Τα widgets πρέπει να υπάρχουν σαν αρχική οθόνη? Ή μπορείς να επιλέξεις να έχεις μια σκέτη οθόνη με ενα απλό wallpaper? πχ, μπορώ να έχω για φόντο την φωτογραφία της κόρης μου χωρίς "χαζομάρες" πάνω στο πρόσωπο της? Όπως έχω τώρα στο U600 δλδ. Θενκς Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Τώρα δεν ξέρω αν κάνει νόημα η ερώτηση μου, αλλά ας δοκιμάσω. Τα widgets πρέπει να υπάρχουν σαν αρχική οθόνη? Ή μπορείς να επιλέξεις να έχεις μια σκέτη οθόνη με ενα απλό wallpaper? πχ, μπορώ να έχω για φόντο την φωτογραφία της κόρης μου χωρίς "χαζομάρες" πάνω στο πρόσωπο της? Όπως έχω τώρα στο U600 δλδ. Θενκς αν λες για μια κενη οθονη χωρις τιποτα μονο φοντο ναι γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Τώρα δεν ξέρω αν κάνει νόημα η ερώτηση μου, αλλά ας δοκιμάσω. Τα widgets πρέπει να υπάρχουν σαν αρχική οθόνη? Ή μπορείς να επιλέξεις να έχεις μια σκέτη οθόνη με ενα απλό wallpaper? πχ, μπορώ να έχω για φόντο την φωτογραφία της κόρης μου χωρίς "χαζομάρες" πάνω στο πρόσωπο της? Όπως έχω τώρα στο U600 δλδ. Θενκς Ναι μπορείς ! πατάς για 1-2 δευτερόλεπτα το κεντρικό κουμπί , ανοίγει ο task manager, και κάνεις end τα widgets. και το μόνο που σου μένει είναι το background Μόνο του. (απ' ότι έχω δει. Κάποιος που έχει την συσκευή στα χέρια του να το επιβεβαιώσει) btw η συσκευή υπάρχει για να την ψαχουλέψετε και να παίξετε μαζί της στα multirama στην Ούλωφ Πάλμε (Ζωγράφου-Ιλίσια) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Καλο μου φενεται το κινητακι. Αξιζει ρε παιδεια να δωσω το i8910 που εχω (αν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος) για το wave??? Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Super!! Ευχαριστω παιδια!!! Αυριο πάω να το τσιμπίσω Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Πόσο κρατάει η μπαταρία του με κανονική χρήση; Στο δίπλα room για το Galaxy S λένε κρατάει 1 μέρα ΜΟΝΟ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Μια ερώτηση σε όσους το έχουν πάρει με english software : Πέρα των μενού που είναι στα αγγλικά, στη σύνταξη sms ή γενικότερα στην καταχώρηση κειμένου δίνεται η δυνατότητα χρήσης ελληνικών ? Επίσης T9 ελληνικό υπάρχει ή μόνο αγγλικό ? Γενικά ποια είναι τα βασικά σημεία όπου υπάρχει η ανάγκη για ελληνικά και δεν παρέχεται στην αγγλική (ή άλλη) έκδοση του κινητού ? Με τις επαφές τι γίνεται ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarckent Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Πηγα το ειδα, πολυ ωραιο μεν, σβηστο δε, δεν ειχαν δειγμα... Περιμενω κατι λεπτομεριες απο την επιδοτηση και το παιρνω. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Πηγα το ειδα, πολυ ωραιο μεν, σβηστο δε, δεν ειχαν δειγμα... Περιμενω κατι λεπτομεριες απο την επιδοτηση και το παιρνω. Γιατί δεν πας κάπου να το δεις αναμμένο? Για να είσαι τελείως σίγουρος.... ? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Γιατί δεν πας κάπου να το δεις αναμμένο? Για να είσαι τελείως σίγουρος.... ? και εγω αυτο θα ελεγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts