tasosvel Δημοσιεύτηκε February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2010 Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω αρχίσει και αγοράζω εμφιαλωμένο νερό γιατί το νερό στην Αθήνα μου φαίνεται κάπως. Έχω δοκιμάσει το Ηβη λουτράκι, το ζαγόρι και το Άβρα. Απ αυτά τα τρία προτιμώ το Ηβη Λουτράκι. Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο; Θέλω να μην έχει περίεργη γέυση. Πχ το Άβρα δεν μου πολυάρεσε. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ιολη! Το Ηβη ειναι το πιο φτηνο και αυτο που δινει πολλα δωρα για αυτο το εχουν παντου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Πράγματι το Ιόλη είναι το πιο ωραίο από τα εμφιαλωμένα αλλά και το πιο ακριβό:( Από τα φθηνά μου αρέσει το Βίκος το οποίο και αγοράζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 στο στρατο ειχαν ΗΒΗ λουτρακι παντου, και μπορω να πω οτι δε μου αρεσε. μια φορα που ξεμειναμε απο νερα και εφεραν 1-2 κουτες απο ΙΟΛΗ, ειδα σημαντικη διαφορα. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 "Τζουμέρκα¨και "Κορπή" είναι οι δικές μου προτιμήσεις!:) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 αυρα-ζαγορι-βικος αυτα προτιμω και τα αγοραζω εναλασσοντας τα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Αύρα και Κόρπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εγω παλι γιατι δεν καταλαβαινω διαφορα σε κανενα?? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Φίλε μου ..... το ΣΕΛΙ είναι το καλύτερο από όλα και από φυσικές πηγές σε αντίθεση με κάτι άλλους που εμφιαλώνουν το νερό από την βρύση και το βαφτίζουν εμφιαλωμένο !!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) Εγω παλι γιατι δεν καταλαβαινω διαφορα σε κανενα?? :p Δοκίμασε τα μαζί και θα καταλάβεις την διαφορά. Για αρχή, πάρε ΗΒΗ και Ιόλη και θα καταλάβεις ακόμα κι από την μυρωδιά.:rolleyes: σε αντίθεση με κάτι άλλους που εμφιαλώνουν το νερό από την βρύση και το βαφτίζουν εμφιαλωμένο Αυτό που γράφεις ισχύει για τα επιτραπέζια νερά;) κατά τα άλλα και το Σέλι καλό είναι. Edited February 5, 2010 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 το λουτράκι το σιχαίνομαι.. προσωπικά προτιμώ το ζαγόρι είναι το πιο συμφέρον νομίζω οικονομικά και μου αρέσει η γεύση του Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Το είχα ψάξει πριν 3-4 χρόνια. Από τότε μόνο Ζαγόρι... Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εγω προτιμω το Σαμαρια... (αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας... :P) Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 To αύρα είναι το καλύτερο.Μετά ακολουθεί το ζαγόρι. Τα άλλα είναι όλα σχεδόν ίδια μεταξύ τους. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Εμένα μου αρέσουν όλα τα εμφιαλωμένα νέρα. Το χειρότερο όμως με διαφορά ήταν το Ιόλη. Πραγματικά απορώ πως το πίνουν μερικοί. Ήταν λες και είχε γλίτσα. :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 αυτό ακριβώς πιστεύω για το λουτράκι Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 εγω θεωρω το ζαγορι μακραν το καλυτερο απο ολα τα εμφιαλωμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Εγω παντως τα Ζαρος τα 2λιτρα παιρνω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Απολλώνιο παιδιά, Απολλώνιο. Έχετε εσείς ?? Εγώ στηρίζω την τοπική οικονομία και την ομαδάρα μας τον Κολοσσό :p. Είναι χορηγός η ΒΑΠ και το Απολλώνιο είναι της ΒΑΠ, αλλά δεν ξέρω αν κυκλοφορεί αλλού εκτός Ρόδου. Πάντως ούτε γεύσεις καταλαβαίνω ούτε μυρωδιές... Στο νερό ?? Εδώ στη μπύρα και δυσκολεύομαι :p Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 το εμφιαλωμενο νερο με την επωνυμια αβ βασιλοπυλος το εχετε δοκιμασει?τι γνωμη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_79 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Φίλε lathos το έχω δοκιμάσει αλλά από γεύση δε λέει. Βασικά, επειδή έχω δοκιμάσει αρκετά φυσικά μεταλλικά νερά (Βίκο, Ζαγόρι, Κορπή, Αύρα, Ήβη, Ιόλη), έχω καταλήξει ότι το Κορπή είναι μακράν το καλύτερο...πολύ καλή τιμή, έχει την καλύτερη σύσταση και γεύση, είναι πολύ ασφαλές και επίσης μου το είχε προτείνει ο διατροφολόγος μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μας κάναν σκατά το νερό της βρύσης για να αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε εμφιαλωμένο. Κάποτε θα μας πείσουν οτι το ο άνθρωπος πίνει ανθρακούχο νερό (όπως γίνεται στη δύτική Ευρώπη) και θα ξεχάσουμε ότι υπάρχει και το κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Προτιμω το Ζαγορι,λογο χαμηλου κοστους και υψηλης ποιοτητας καθως και γιατι ειναι το μονο,μαζι με τον Βικο,απο τα νερα μαζικης καταναλωσης που ανηκει σε εταιρεια Ελληνικη και όχι πολυεθνικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob_24 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 αυτα που αγοραζω εγω ειναι,αυρα και ζαγορι το ηβη λουτρακι δε μαρεσει καθολου Παράθεση makiaveli27:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Σήμερα πήρα το λουτράκη το ροζ και είναι διαίτης :lol: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts