Theodore41 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Ειναι δυνατόν να τα'χει τοσο λιγο..; http://www.tinydeal.com/v-p-139933.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=apple&utm_content=EEP-353458&utm_campaign=boxing_141216_en&sc_src=email_1194621&sc_eh=cc6af0d8f38281ef1 Απο ο,τι βλεπω,γραφει each,οπότε,μήπως εννοει οτι η τιμη ειναι 2Χ το 5,17€ που αναφερει,ήτοι συνολικά,10.34€; Βεβαια,και παλι,ειναι τα μισά λεφτα,αλλα ψαξτο.:confused: Edit. Koίταξα εγω,και σου βαζω ενα λινκ να δεις.Οπως φαινεται,υπαρχουν και μετρια reviews,αλλα και προειδοποιήσεις οτι ειναι απατεωνες. https://www.google.gr/search?q=tinydeal+review&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=do6VVLG3DcztaOnpgsAI Edited December 20, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Τι εννοεις each? για το καθε ακουστικο; Δε μπορεί... Τα παρήγγειλα πάντως. Παντού αναφερει orginal και original...εμενα αυτό με ενδιαφερει. Ετσι μου'ρχεται να το τσιμπησω σε ολα τα χρωματα. Και αν δεν ειναι original, dispute στα καπακια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Τι εννοεις each? για το καθε ακουστικο; Δε μπορεί... Τα παρήγγειλα πάντως. Παντού αναφερει orginal και original...εμενα αυτό με ενδιαφερει. Ετσι μου'ρχεται να το τσιμπησω σε ολα τα χρωματα. Και αν δεν ειναι original, dispute στα καπακια Δεν ξερω δεν απαντώ,αλλα κοιτωντας το βαρος τους,βλέπω οτι γράφουν 10g,ενω απο ο,τι ξερω,τα original,ειναι 12g.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Τι εννοεις each? για το καθε ακουστικο; Δε μπορεί... Τα παρήγγειλα πάντως. Παντού αναφερει orginal και original...εμενα αυτό με ενδιαφερει. Ετσι μου'ρχεται να το τσιμπησω σε ολα τα χρωματα. Και αν δεν ειναι original, dispute στα καπακια Δεν ξερω δεν απαντώ,αλλα κοιτωντας το βαρος τους,βλέπω οτι γράφουν 10g,ενω απο ο,τι ξερω,τα original,ειναι 12g.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Προλαβα και πηρα αλλο ενα ζευγάρι pistons πριν ανεβει η τιμη. Αν ειναι fake ουτε τα πρωτα θα ειναι, ουτε τα τελευταία.. Τελικα το Tinydeal σε τρεις παραγγελίες μια χαρα ειναι, στελνει συντομα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Προλαβα και πηρα αλλο ενα ζευγάρι pistons πριν ανεβει η τιμη. Αν ειναι fake ουτε τα πρωτα θα ειναι, ουτε τα τελευταία.. Τελικα το Tinydeal σε τρεις παραγγελίες μια χαρα ειναι, στελνει συντομα.. Καλό είναι αυτό. Bookmarked! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Για Samsung έχω πάρει 2 φορές για 2 συσκευές μου από e-bay αυτά εδώ σε καλή τιμή: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Original-OEM-SAMSUNG-Galaxy-S5-i9600-Note3-STEREO-Headset-Earphone-/271513439633?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3f37764d91 και μου έχουνε βγει πολύ καλά! :) Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis888 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ψαχνω ακουστικα για τρεξιμο, γυμναστηριο για το nexus 5 ειδα αυτα εδω αποκλειεται να ειναι αυθεντικα αλλα για 10 ευρω αν κανουν τη δουλεια τους, γιατι οχι; και μετα ειδα κι αυτα: 1. sony 2. puro @Roid_rage καλα τα χρωματιστα pistons; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αλήθεια στα 15 με 20 ευρώ αξιοπρεπή ακουστικά με καλή αντοχή από Ελλάδα τι θα διάλεγατε; λέω από Ελλάδα γιατί δεν θέλω να περιμένω μήνα σε αυτή τη φάση για pistons. Ιδανικά να μη χρειάζονται ανταπτορακι.. Ξέρω πως ζητάω πολλά :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Σχετικα με τα Xiaomi Piston, δεν είναι εύκολο να τα ξεχωρίσεις απο τις αντιγραφές. Real vs fake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samwell Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλησπερα. Ψαχνω ακουστικα για το LG L7ii και δε μπορω να βρω καποια συμβατα. Μιλαω για διπλα ακουστικα και μικροφωνο. Αν εχετε κατι υπ'οψιν σας θα το εκτιμουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παρελαβα σημερα απο tinydeal τα pistons τα φτηνα (αυτα με 6.13$), δεν ξερω αν ειναι αυθεντικα, η θηκη ειναι η χαρακτηριστικη της Xiaomi, η ποιοτητα δε μοιαζει ακριβως με τα κανονικα pistons.. ( το πλαστικο με το ενα μοναδικο κουμπι δειχνειφτηνο), η ενταση ειναι αρκετα δυνατη, αλλα τα μπασα αρκετα ελλειπη.. Το μικροφωνο απροβληματιστο. Θα ελεγα οτι κανει για κλησεις και οχι τοσο για μουσικη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Για Cubot S200 τι ακουστικά να κοιτάξω; Οποιαδήποτε με καρφί κάνουν; Π.χ http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Samsung-Handsfree-Headphones-Earphones-Galaxy-S3-i9300-Galaxy-Ace-Black-/310957576666?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item48668411da Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Τι ακουστικά μπορώ να βάλω στο sbh52 που να είναι για τρέξιμο; Θέλω αυτά που αγκαλιάζουν το αυτί. Δυστυχώς ότι και να φορέσω μου πέφτει. Και φοβάμαι να σφηνωσω βαθιά στο αυτί μου τα ακουστικά. Έχω δοκιμάσει όλα τα μεγέθη αλλά κανένα δεν μου κάθετε καλά. Έχω βρει διάφορα μοντέλα αλλά κάποια είναι πολύ φτηνά με κακές κριτικές και άλλα πανάκριβα. Θέλω γύρω στα 30€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ. Ψάχνω για ακουστικά για iPhone και μετα απο μικρή έρευνα κατέληξα στα sennheizer mm70 και τα ajays four. Εχει καποιος να προτείνει κάτι καλό στα περίπου 50€. Ίσως και κάτι παραπάνω αν αξίζει.Αν υπαρχει κάποιο σχετικό θέμα ένα Λίνκ απο τους mods. Ευχαριστω!! Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπέρα! Ψαχνομαι για ακουστικά για s3 mini μέχρι 20 ευρώ. Μέχρι τώρα έχω καταλειξει σε xiaomi piston ή Sony mh1. Δεν πολύ ψηνομαι όμως να παραγγειλω απο Κίνα, ουτε να συνδεω ανταπτορες. Έχετε καμια αλλη πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Επίσης ανάμεσα σε αυτά τα δυο ποιο προτεινετε? Αν πάρω το mh1 μπορω να αλλάξω το φις για να γλιτωσω τον ανταπτορα χωρίς όμως να χρειαστεί να αλλάξω όλο το καλώδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Χαζη ερωτηση, αλλα θα την κανω (μιας και κατι noname ανταπτορες δεν εκαναν σωστη δουλεια): Σε αυτον εδω εδω τον sony http://i58.tinypic.com/214b1mq.jpg μπορω να συνδεσω εκτος απο omtp, και ctia handsfree; (δηλαδη χρηση του καλωδιου ως επεκταση Γ και οχι για 'μετατροπη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δηλαδή οι OEM ανταπτορες δεν θα κανουν δουλειά? Αλλοιώνεται ο ήχος? Μονο ο Σόνυ είναι καλός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Δηλαδή οι OEM ανταπτορες δεν θα κανουν δουλειά? Αλλοιώνεται ο ήχος? Μονο ο Σόνυ είναι καλός? Παραπονιουνται σχεδον ολοι οτι δεν με ακουνε καλα, και αναγκαζομαι να τον βγαλω. Και δεν ειναι καν ανταπτορας που να αλλαζει πρωτοκολλο, ειναι απλα επεκταση, απλα ειναι σε γωνια Γ (L-shape), και τον θελω μονο και μονο γι'αυτο, γιατι ολα σχεδον τα ενσυρματα handsfree βγαινουν πανω ορθια-σε καρφακι, και φοβαμαι μη χαλασω τη θυρα του κινητου σε καμια τσεπη. Αν παρω sony, μιας και εχω ενσυρματα handsfree και των 2 πρωτοκολλων (αναθεμα τις αλλαγες τους!), θα μπορω να συνδεσω τα μεν και τα δε, ή αναγκαστικα μονο omtp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αυτό που δείχνεις είναι ανταπτορας ctia σε omtp και αντίστροφα. Μπορεις να συνδέσεις μονο τα ακουστικά που έχουν αντίθετο πρωτοκολλο απο αυτό του κινητού σου. Π.χ αν το κινητό σου είναι omtp , μπορείς να συνδέσεις μονο ctia με τον ανταπτορα. Omtp θα μπορούσες να συνδέσεις μόνο χωρίς ανταπτορα. Αντίστοιχα ισχύουν αν το κινητό είναι ctia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Χαζη ερωτηση, αλλα θα την κανω (μιας και κατι noname ανταπτορες δεν εκαναν σωστη δουλεια): Σε αυτον εδω εδω τον sony http://i58.tinypic.com/214b1mq.jpg μπορω να συνδεσω εκτος απο omtp, και ctia handsfree; (δηλαδη χρηση του καλωδιου ως επεκταση Γ και οχι για 'μετατροπη) Αφού θες καλώδιο μόνο για επέκταση και με καρφί σε L διάταξη, κοίταξε σε ακουστικά για υπολογιστή. Πρόσφατα πήρα κάποια ακουστικά, όχι in ear, και μέσα στη συσκευασία είχαν όχι μία, αλλά 2 τουλάχιστον επεκτάσεις. Κοίταξε στα full size headsets. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αφού θες καλώδιο μόνο για επέκταση και με καρφί σε L διάταξη, κοίταξε σε ακουστικά για υπολογιστή. Πρόσφατα πήρα κάποια ακουστικά, όχι in ear, και μέσα στη συσκευασία είχαν όχι μία, αλλά 2 τουλάχιστον επεκτάσεις. Κοίταξε στα full size headsets. Επειδη δεν ξερω πως να ψαξω, παροτι μου λες, δηλαδη νιωθω να ψαχνω στον ωκεανο (να ψαχνω ακουστικα που να τυχαινει να εχουν και επεκταση σε σχημα L), μηπως μπορουσες να μου δωσεις ενα λινκ πχ σε ebay? Ή εστω καπως πιο στοχευμενα τι να αναζητησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Επειδη δεν ξερω πως να ψαξω, παροτι μου λες, δηλαδη νιωθω να ψαχνω στον ωκεανο (να ψαχνω ακουστικα που να τυχαινει να εχουν και επεκταση σε σχημα L), μηπως μπορουσες να μου δωσεις ενα λινκ πχ σε ebay? Ή εστω καπως πιο στοχευμενα τι να αναζητησω; Τώρα τελευταία πήρα τα συγκεκριμένα ακουστικά http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-v3 Αυτά έχουν διπλό καλώδιο. Ένα για τα ακουστικά, ένα για το μικρόφωνο. Και έχουν 2 ή 3 επεκτάσεις. Αλλά δεν είναι με επέκταση τύπου L, αλλά με κάθετο καρφί. Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο από τα παρόμοιου τύπου ακουστικά, θα έχει και επέκταση L. Κοίταξε σε κάποιο κατάστημα public ή πλαίσιο και μετά αγοράζεις από όπου θες. Κι από ebay. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogame23 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγο μου χάλασαν τα xiaomi piston v2 και θέλω να τα αντικατάσταση. Προτάσεις μέχρι 20 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts