Jump to content

ogame23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ogame23

  1. Παιδιά, διάβασα πολύ καλά σχόλια. Σκέφτομαι να το αγοράσω, χρειάζομαι dual sim. Ερώτηση, υποστηρίζει band 20 800 mhz?
  2. Χαίρετε και καλές απόκριες! Θέλω να αγοράσω το lg g4 dual sim, στο skroutz βγαίνει κάτι λιγότερο από 350€.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καταλάβει ακριβώς αν το dual sim είναι dual standby (πιθανότατα ναι) και, κυριότερα, αν οι μπάντες lte είναι για Ελλάδα. Κάποιες είναι κοινές, κάποιες λείπουν. Έκανα μια μικρή προσπάθεια, αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς από την έρευνα που έκανα. Ορίστε και από το site της LG m.lg.com/sg/mobile-phones/lg-G4-Dual-LTE Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλή συσκευή, ας το κερδίσει κάποιος που το χρειάζεται!
  4. Παιδιά, πήγαν τελωνείο από geekbuying με NL post Pistons v2. Θα πληρώσω? Επίσης, περιμένω και ένα Bluetooth ηχείο των 10 ευρώ.
  5. Καλημέρα παιδιά. Πριν λίγο μου χάλασαν τα xiaomi piston v2 και θέλω να τα αντικατάσταση. Προτάσεις μέχρι 20 ευρώ?
  6. Καλημέρα και καλή επιτυχία! Ας το κερδίσει αυτός που πραγματικά το χρειάζεται!
  7. Ας το κερδίσει όποιος το έχει πραγματικά ανάγκη!
  8. Ας το κερδίσει αυτός που το χρειάζεται πραγματικά
  9. Ως κάτοχος του εξαιρετικού mi2s, εύχομαι από τώρα στον τυχερό να χαρεί και να αξιοποιήσει στο έπακρο το νέο του κινητό, με υγεία και μέτρο όμως πάντα ε!
  10. Σιγουρέψου πως δεν κάνεις το τεστ σε κατάσταση οικονομίας μπαταρίας.Τα max αποτελέσματα που δίνει είναι σε υψηλή απόδοση
  11. Όταν κάνεις update,συνδέεσαι με xiaomi και κατεβάζεις την official miui που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα.Ελληνικά εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-%CE%A3%CE%B5-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B7-100-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-MIUI-ROM/
  12. Παιδιά,έχει το δικό μου 21 και μπορώ να κάνω update σε 33 jbl από το updater. Να το κάνω? Θα χαθεί τίποτα? Επειδή τώρα είχε μέσα και.play store και ελληνικά και root και όλα. Θα χαθούν?
  13. Mόλις παρέλαβα mi2s από minideal !
  14. Ρε σεις παιδιά,εν αναμονή υοτ κινητού απο minideal 25/3 ,διαβάζω το νήμα συνέχεια.Θα μπορούσε κάποιος να δώσει οδηγό για True Dual Boot?Κάπου είδα κάτι,αλλά νομίζω μόνο για αλλαγή rom.
  15. Παιδιά,καλημέρα.Θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος που ξέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με wiui? Πώς μπαίνει ? Αξίζει? Ένα αδρό pros n cons miui & wiui? Ελληνικά ποιά έχει? Partition? Πολλές ερωτήσεις,κάθε πληροφορία δεκτή!
  16. Παιδιά,καμια ιδέα για θήκη με την μπαταρία 3100 mAh?;Έστω back cover...
  17. Πού βρηκες τέτοια τιμή? Link?
  18. Για κάποιον λόγο περίεργο,το ibuygou έχει χαμηλότερη τιμή σε usd αλλά στη μετατροπή γίνεται 196ευρω,ενω το minideal με υψηλότερη τιμή σε usd κάνει 190 ευρώ...Τι φάση?
  19. Παιδιά,είμαι στο βήμα της παραγγελίας.Προτάσεις για το από πού να αγοράσω?;Έχω στο νου μου minideal.:)
×
×
  • Create New...