zxr Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Αυτή τη στιγμή η τιμή του είναι ακριβώς στα 400 Ευρώ. Οριακά είναι κατά τη γνώμη μου. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό θα αποτελεί άριστη πρόταση (όταν θα έχει πέσει λίγο και η τιμή του)! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 εδω το nokia x6 16gb εχει 370 ευρω και δεν το αγγιζει καν στα χαρακτηριστικα!!!Παντως το sar ειναι 1.04 σχετικα καλο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 εδω το nokia x6 16gb εχει 370 ευρω και δεν το αγγιζει καν στα χαρακτηριστικα!!!Παντως το sar ειναι 1.04 σχετικα καλο....... Το οτι το Νοκια Χ6 εχει τιμολογηθει εξωφρενικα,δεν σημαινει οτι πρεπει να κανει το ιδιο και το vivaz:p Ειναι προφανες οτι τα 400ε ειναι οριακα οπως ειπε και ο zxr.Παραπανω υπαρχουν καλυτερες επιλογες,ειδικα απο android μερια που ερχονται παρα πολλες συσκευες.(μην αρχισουμε συγκριση για android-symbian,απλα λεω οτι θα εχει πολυ ισχυρο ανταγωνισμο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 συμφωνω απολυτα οτι 350-370 ειναι ιδανικη τιμη για το κινητο και νομιζω οτι θα την εχει μεχρι τον Μαη.....Αλλα μην ξεχναμε οτι s60 5th edition ειναι ενα αρκετα δημοφιλες λειτουργικο που ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι πιο δημοφιλες απο το android....επισης δεν υπαρχει αλλο κινητο στην αγορα που να εχει 8mp καμερα να βγαζει Hd video να ειναι τοσο μικρο και να εχει τοσο δυνατο επεξεργαστη....και να ξεκιναει με μια σχετικα καλη τιμη για το τι προσφερει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Απ οσο μου ειπαν απο την SE θα ερθει στα 380-410. Αντιθετα με το Satio προβλεπω να αργει να πεσει η τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantes_inferno Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Λοιπόν είμαι από τους τυχερούς που το έχουν στα χέρια τους εδώ και 1 περίπου εβδομάδα.Ξεκινάμε: Κάμερα 8.1 megapixels με φλας και hd video (παρα πολυ καλό αποτέλεσμα:cool:). Μέγεθος πολύ ικανοποιητικό και βάρος.Έχει WiFi™ - πιστοποιημένο, bluetooth, Google Maps, TV out και υποδοχή ήχου 3.5 mm (βάζεις ότι ακουστικά θέλεις!). 8GB κάρτα μνήμης,υποστηρίζει μέχρι 16.Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξέρετε που και πως. Χρόνια χρησιμοποιώ Ericsson (και τπτ άλλο), αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ δυνατό.Το έχω σε ασημί αλλά και το μπλέ είναι πολύ ωραίο!:D ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Από θέμα ταχύτητας; Κολλήματα μέχρι τώρα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Λοιπόν είμαι από τους τυχερούς που το έχουν στα χέρια τους εδώ και 1 περίπου εβδομάδα.Ξεκινάμε: Κάμερα 8.1 megapixels με φλας και hd video (παρα πολυ καλό αποτέλεσμα:cool:). Μέγεθος πολύ ικανοποιητικό και βάρος.Έχει WiFi™ - πιστοποιημένο, bluetooth, Google Maps, TV out και υποδοχή ήχου 3.5 mm (βάζεις ότι ακουστικά θέλεις!). 8GB κάρτα μνήμης,υποστηρίζει μέχρι 16.Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξέρετε που και πως. Χρόνια χρησιμοποιώ Ericsson (και τπτ άλλο), αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ δυνατό.Το έχω σε ασημί αλλά και το μπλέ είναι πολύ ωραίο!:D ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! To symbian το εχει κανει καθολου customize η se?Αν και ειναι αρχη,απο μπαταρια πως πηγαινει?Εχεις βρει καποιο bug μεχρι στιγμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Απο ποιοτητα κατασκευης πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Λοιπόν είμαι από τους τυχερούς που το έχουν στα χέρια τους εδώ και 1 περίπου εβδομάδα.Ξεκινάμε: Κάμερα 8.1 megapixels με φλας και hd video (παρα πολυ καλό αποτέλεσμα:cool:). Μέγεθος πολύ ικανοποιητικό και βάρος.Έχει WiFi™ - πιστοποιημένο, bluetooth, Google Maps, TV out και υποδοχή ήχου 3.5 mm (βάζεις ότι ακουστικά θέλεις!). 8GB κάρτα μνήμης,υποστηρίζει μέχρι 16.Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξέρετε που και πως. Χρόνια χρησιμοποιώ Ericsson (και τπτ άλλο), αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ δυνατό.Το έχω σε ασημί αλλά και το μπλέ είναι πολύ ωραίο!:D ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!! απο που το αγορασες? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 απο οτι φαινεται το κινητο ειναι διαθεσιμο...αρα περιμενουμε τις εντυπωσεις των πρωτων αγοραστων!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantes_inferno Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Από θέμα ταχύτητας; Κολλήματα μέχρι τώρα; Κανένα μέχρι στιγμής!!!Ταχύτητα πολυ καλή με όλες τις εφαρμογές:) To symbian το εχει κανει καθολου customize η se?Αν και ειναι αρχη,απο μπαταρια πως πηγαινει?Εχεις βρει καποιο bug μεχρι στιγμης? Tι εννοείς customize?Για το θέμα της μπαταρίας,αν και το ''λιώνω'' καθημερινά το κινητο και με wifi και εφαρμογες κτλ, φορτιση κάθε 3 μέρες περίπου.Σε ώρες δεν μπορω να υπολογίσω.Bug not yet απο που το αγορασες? Δεν το αγόρασα, μου το έδωσε η spread-it να το δοκιμάσω σαν agent Edited March 11, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 399 στη vodafone. Δεν εχουν συσκευες ακομα τα καταστηματα αλλα βγηκε η τιμη. Τωρα βεβαια αλλαζει και το φπα οποτε ισως αλλαξει και η τιμη στα 410 περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 το αγορασα και εγω εχθες το vivaz ωραιο σαν κινητο ! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 το αγορασα και εγω εχθες το vivaz ωραιο σαν κινητο ! καλημερα επειδη θελω και εγω να το αγορασω μπορεις σε παρακαλω να δεις στο βιβλιαρακι με τις οδηγιες χρησης τι sar εχει.σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryjay18 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/745/418/1267181534/U5i_SAR-FCC-DoC_leaflet_ROW_i_inet_1236-0713_2.pdf P.S:1.04W/KG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 (edited) http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/745/418/1267181534/U5i_SAR-FCC-DoC_leaflet_ROW_i_inet_1236-0713_2.pdf P.S:1.04W/KG σε ευχαριστω Edited March 13, 2010 by zxr Διόρθωση quote tag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/743/526/1267019126/U5i__UG_EL_1232-6069_1.pdf Υπάρχει και το Ελληνικό Manual . Βολεύει περισσότερο... Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 399 στη vodafone. Δεν εχουν συσκευες ακομα τα καταστηματα αλλα βγηκε η τιμη. Τωρα βεβαια αλλαζει και το φπα οποτε ισως αλλαξει και η τιμη στα 410 περιπου. Kαι στα multirama 399 το εχουν http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448878&catid=100400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/745/418/1267181534/U5i_SAR-FCC-DoC_leaflet_ROW_i_inet_1236-0713_2.pdf P.S:1.04W/KG ξερει καποιος για ποιο λογο τα τελευταια κινητα της SE εχουν τοσο μεγαλο S.A.R.? απο το Ρ1 που εχω μεχρι σημερα εχουν αλλαξει τα πραγματα όντως ...τοσο πολυ ομως που τους αναγκαζουν να τα ανςβάζουν τοσο ψηλα? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Σας παρακαλω θελω να μου πει καποιος που το εχει εαν το τηλ. ανοιγει χωρις καρτα sim... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Να σας πω την αλήθεια προσωπικα δε με νοιαζει και τοσο πολυ ενα μεγαλο μέγιστο SAR της ταξης του 1. Εφοσον η συσκευη λειτουργει σωστα και το ριχνει γρηγορα στο ελαχιστο απαιτουμενο. Κατι τουλαχιστον που με τα κλασικα SE συμβαινει νομιζω. Αντιθετα με μια συσκευη που ειναι παντα με τερμα σημα η ψαχνει δίκτυο καθε 3ς και λιγο. -Προσωπικη αποψη "επιστημονικά τεκμηριωμένη" μιας και βαζω τα κινητα συνέχεια δίπλα σε ηχείο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phantom Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Σας παρακαλω θελω να μου πει καποιος που το εχει εαν το τηλ. ανοιγει χωρις καρτα sim... Όχι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... Παράθεση ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an. ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 ο ηχος που γραφει στο βιντεο ειναι τοσο χαμηλος οσο στο σατιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει αν η συσκευή, έχει λυχνία ειδοποίησης συμβάντων, που να αναβοσβήνει όταν υπάρχει πχ, μια αναπάντητη κλήση ή ένα νέο μήνυμα, όπως είχε το satio? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts