ταξιδιωτης22 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 σημερα ειδα το ΜιΤο(Μιλανο -Τορινο οι εδρες τον δυο ετερειων!)και εμεινα εκπληκτος απο το κοντερ του!!πραγματικα πανεμορφο!η 159 τη σας λεει;;σκεφτετε ο πατερας μου να την παρει αλλα 27.000 ειναι πολλα για ενα αμαξι τελειος γυμνο!γενικα εβγαλε προβληματα με τον κινητηρα και με τα ηλεκτρικα;; Ειναι πολλα σιγουρα,δεν εχω ακουσει για προβληματα προσωπικα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 δυστυχως το οδηγικα απο μονο του δεν μου λεει κατι αν και απο θεμα εμφανισης δεν σκιζει.και δυστυχως απογοητευτηκα λιγο οπως και πολλοι αλλοι,επιρροες απο fiat δυστυχως. χρειαζοταν βεβαια ενα τετοιο μοντελο η alfa,δεν πειραζει θα την βλεπω απο αλλους γιατι εγω δεν πεταω 23000 γι αυτο. Ε όχι και επιρροές από fiat ρε ταξιδιώτη στο σχεδιασμό. Δες τις φωτογραφίες προώθησης του μοντέλου που την είναι δίπλα σε μια 8c. Από όποια μεροιά κι αν το κοιτάξεις είναι εξόφθαλμη η προσπάθεια αντιγραφής των χαρακτηριστικών της 8c. Ίσως στο πάντρεμα σε ένα μικρότερο μοντέλο να μην τους έκατσε τόσο καλά αλλά σίγουρα ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα b segment. Προσωπικά δεν με ενθουσιάζει σε κόκκινο ενώ το λάτρεψα σε ένα περίεργο μαύρο που είχανε. Σίγουρα πάντως το τελικό πακέτο αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2008 εννοω σε μηχανικα μερη φιλε μου και σε εσωτερικο,κοιτα ισως να μην μου χει κατσει και καλα ακομα στο ματι κιολας και μελλοντικα να μου αρεσει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 χθες πηγαμε στην αντιπρωσοπια και μαλλον θα κλεισουμε το 159 1,9JTS ΕLEGANDE με ηλιοροφη αισθητηρα παρκινγκ και το τιμονι απο την TI και καποια ακομα με 33.500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 καλοταξιδη και με το ΤΙ γινετε ακομα ομορφοτερη.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 πραγματικα ομορφο αμαξι!μαρεσει πολυ που εξω εχει αυτα τα 3α φαναρια και μετα μεσα στην κονσολα εχει 3α οργανακια!πολυ ωραια.αλλα εχει και καποια αρνητηκα.πχ χθες την εκανα τεστ ντριβε.δεν μαρεσε το χειροφρενο,ο διακοπτης απο τα αλαρμ και ο διακοπτης για τις πορτες.νομιζω ειναι θεμα συνηθειας.παντως θα μπορουσαν να βαλουν τα 4 κατω απο το μπουτον της μιζας.το 1,8 φοραει opel μοτερ απο το vectra.το 1,8 καλο μου φανηκε σε ροπες αλλα σε επιταχυνση χανει πολυ για τα κυβικα του.αυτος μας ειπε οτι το 1,9 δεν εχει καμια σχεση.εχει πιο ωραιο θορυβο.αυτο που μου αρεσε στο 1,9 ειναι οτι εχει καδενα αρα γλυτωνεις πολλα απο ιμαντες και γενικα απο σερβισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Παιδια στην Αλφα 147 στα 105000 km αρχισαννα αναβοσβηνουν και τα 2 νουμερα και το πανω που γραφει τα γενικα χιλιοματρα κ ο μετρητης που παει μεχρι 1000. Ξερετε τι σημαινει αυτό; Το manual το γραφει καπου γιατι δεν το βρήκα... Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Τιποτα... Το κανει συνηθως οταν αντικαθισταται η εργοστασιακη πηγη ηχου με καποια αφτερ μαρκετ!! Και εμενα το ειχε κανει καποια στιγμη 1-2 φορες πριν απο χρονια και ετσι οπως ξεκινησε ετσι σταματησε!! Γενικα απ'οτι εχω καταλαβει ο χιλιομετρητης αναβοσβηνει οταν αντιληθφει καποια ηλεκτρικη συσκευη μη συμβατη με το can-bus του αυτοκινητου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Τιποτα... Το κανει συνηθως οταν αντικαθισταται η εργοστασιακη πηγη ηχου με καποια αφτερ μαρκετ!! Και εμενα το ειχε κανει καποια στιγμη 1-2 φορες πριν απο χρονια και ετσι οπως ξεκινησε ετσι σταματησε!! Γενικα απ'οτι εχω καταλαβει ο χιλιομετρητης αναβοσβηνει οταν αντιληθφει καποια ηλεκτρικη συσκευη μη συμβατη με το can-bus του αυτοκινητου!! Naι αλλα εγώ δεν έβαλα καποια συσκευή. Το ραδιοcd το μαμισιο εχω εδω κ 6 χρόνια! Το θέμα ειναι οτι μολις αγόρασα το xcarlink mp3 κ δεν πρόλαβα καν να το εγκαταστησω! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Naι αλλα εγώ δεν έβαλα καποια συσκευή. Το ραδιοcd το μαμισιο εχω εδω κ 6 χρόνια! Το θέμα ειναι οτι μολις αγόρασα το xcarlink mp3 κ δεν πρόλαβα καν να το εγκαταστησω! Σε πηρε χαμπαρι οτι πηγες να βαλεις το xcarlink και το κανει προληπτικα.....αμα το βαλεις θα κανει και μπουμ :lol: :lol: :lol:.παιζει να στρωσει μονο του παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Σε πηρε χαμπαρι οτι πηγες να βαλεις το xcarlink και το κανει προληπτικα.....αμα το βαλεις θα κανει και μπουμ :lol: :lol: :lol:.παιζει να στρωσει μονο του παντως. ασε μη μου το θυμιζεις το πηρα απο Αγγλια κ μου εστειλαν για Nissan!! Tωρα πρεπει να το στελνω πισω για αλλαγη κ φυσικα ξερεις ποιος θα πληρωσει τα μεταφορικα...ο μ@κ@κ@ς!!!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 Τιποτα... Το κανει συνηθως οταν αντικαθισταται η εργοστασιακη πηγη ηχου με καποια αφτερ μαρκετ!! Και εμενα το ειχε κανει καποια στιγμη 1-2 φορες πριν απο χρονια και ετσι οπως ξεκινησε ετσι σταματησε!! Γενικα απ'οτι εχω καταλαβει ο χιλιομετρητης αναβοσβηνει οταν αντιληθφει καποια ηλεκτρικη συσκευη μη συμβατη με το can-bus του αυτοκινητου!! Πρεπει να εχεις δικιο. Καποιο φυσακι πισω δεν θα κανει καλη επαφη γιατι συχνα πυκνα το ηχειο στην πορτα του οδηγου δεν παιζει. Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Alfa Romeo 149 http://www.msfree.gr/3629/2008-10-20/righ-sugkinhshs Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Δεν ξέρω αν κάποιος έχει ανοίξει αντιστοιχο θέμα,αλλά εδώ θα συζητάμε για το νέο δημιούργημα της αλφα...Την ΚΟΥΚΛΑ Μι.ΤΟ Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 mou aresei para poly. eidhka h ekswterikh eikona einai OLA TA LEFTA!!!!! to eswteriko ths etairias genika den me trava alla to mito mou aresei kai h timh super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 apo ta liga kainourgia aytokinhta to opio tha agoraza me kleista matia.panemorfo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 εχει πραγματικα ομορφο κοντερ!!ειναι ολα τα λεφτα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Alfa Romeo ειναι... Πως ειναι δυνατον να ηταν ασχημο!?!? Το αμαξακι τα σπαει... Ειδικα αν σκεφτει κανεις τα υπολοιπα μικρα hatchbacks της κατηγοριας του (μιας και δεν ειναι μονο το Mini Cooper ανταγωνιστης του!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Και ωμος εμενα δεν μου αρεσει τελικα!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 πολυ ομορφο!θα ειναι υποψηφιο για αγορα οταν ερθει η ωρα!.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 μου αρεσει πολυ. εχει κατι διαφορετικο απο καποια αλλα μοντελα που νομιζεις οτι βγηκαν απο το ιδιο εργοστασιο, ξεχωριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 παρα πολυ ομορφο αυτοκινητο.ο,τι ποιο ωραιο εχει βγαλει η alfa romeo μαζι με την 147 και την brera! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 η πιο υπερβολικη τιμη που εχει βγει ποτε για 1.4 μινι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Ομορφο αυτοκινητάκι και στα (+) είναι ο κινητήρας του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 η πιο υπερβολικη τιμη που εχει βγει ποτε για 1.4 μινι 18.500 για τη βασική έκδοση μιας 155άρας Mito, 18.600 για ένα 95άρι mini. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts