Jump to content

celica1972

Members
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About celica1972

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

celica1972's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολυ καλο... http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_65_31/08/2010_413187
  2. Με το ιδιο σκεπτικο και εσυ (ο καθε εσυ,δεν ειναι προσωπικη επιθεση,μην το δεις ετσι) πρεπει να σταματησεις να οδηγας το αυτοκινητο σου (εαν οδηγας) και να μετακινησε με τα μεσα μαζικης μεταφορας που ρυπαινουν σε συνολο λιγοτερο γιατι εγω πολυ απλα που δεν οδηγαω (ασχετος εαν οδηγαω) δεν θελω να μου ρυπαινεις την ατμοσφαιρα και να μου καταστρεφεις την υγεια.(εχεις την ενναλακτικη λυση που σου ειπα παραπανω).Δεν ειναι σκεπτικο αυτο...και προσεξε καπνιζα 10 χρονια 1 πακετο την ημερα και εχει μια εβδομαδα που το εχω ελλατωσει σε 4 τσιγαρα την ημερα και θα το κοψω.αλλα ειναι καθαρα προσωπικη μου επιλογη και πιστεψε με δεν με εχει επηρεασει ο νομος αυτος.
  3. Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?πηγα σημερα να περασω κτεο(ιδιωτικο) το αυτοκινητο και δεν το περιμενα αλλα με κοψανε για χαζομαρες(στην ουσια πρεπει να αλλαξω ενα ανταλλακτικο)(ζητα τιμονιου) (το οποιο δεν υπαρχει στην αγορα μιας και το αυτοκινητο ειναι παλιο αλλα το εχω στην κατοχη μου σε αλλο αυτοκινητο που δεν κινειτε) και μου ειπανε για επανελεγχο μεσα σε 10 μερες.εγω ομως μεσα σε αυτο το διαστημα θα λειπω απο την πολη που ειμαι με το αυτοκινητο και δεν θα προλαβω λογικα να γυρισω(θα ειμαι εκει που υπαρχει και αυτο το ανταλλακτικο).υπαρχει περιπτωση αυτος ο επανελεγχος να γινει στην πολη που θα ειμαι σε ιδιωτικο κτεο της ιδιας επωνυμιας (φανταζομαι φυσικα αλλου ιδιοκτητη) χωρις ομως να ξαναπληρωσω παραβολλα?μιας και εαν παω να το ξαναπερασω εντος 10 ημερων δεν θα πληρωσω τιποτα εαν παω στο ιδιο.
  4. κατσε ρε συ,αυτα εχουν αγγλικες πινακιδες.αγγλια εισαι????χαχα.θα βλεπεις πολλα τοτε κατα εκει.
  5. Austin A30 ειναι...http://en.wikipedia.org/wiki/Austin_Motor_Company#1959_-_1969:_An_era_of_revolution Εκτος και εαν το εβγαζε και η MORRIS μιας και ηταν συνηθης πολιτικη τοτε να το κανουν αυτο οι εγγλεζοι....αλλα η μασκα μου φαινεται ιδια.πλακα πλακα που το βρηκες ρε τσακαλε?ειναι σε αριστη κατασταση απο οτι φαινετε.
  6. Και κλασσικα παρκαρει οπως γουσταρει.....ΕΕΕΕ ρε αντε πες δεν ντρεποντε αλλα δεν φοβουντε να μην το γρατζουνισει κανεις?
  7. mustang ειναι και για την ακριβεια ειναι του 75. http://mustangs.about.com/od/mustangphotogalleries/ig/2nd-Generation-Photo-Gallery/ ειναι κριμα να φερει το συγκεκριμενο σχεδιο το ονομα mustang......
  8. μα καλα ειναι δυνατον.αυτα εχουν μια περιουσια και στην κατασταση που ειναι διαλυμενα.δεν παιζει παντως να μεινουν ετσι πολλα απο αυτα.καποιος θα τα σηκωσει.εκτος και εαν ειναι απο κανεναν μαφιοζο(απο οτι ειδα ειναι ρωσια) οποτε δεν τους νοιαζει κιολας.ελεος.θα κλαψω.
  9. Και αμα δεν υπηρχε κριση θα εβλεπες και αλλα...
  10. Εγω προτιμω ενα ατμοσφαιρικο 2000 κυβικα που αργοτερα του πετας και ενα turbo πανω και εισαι αρχοντας.
  11. Βαλτο στο παντελονι σου,βαλε το παντελονι στο πληντυριο και μετα παρε το διπλωμα και πηγαινε το και δειξτο.θα σου πουνε για αντικατασταση μονοι τους.αλλιως δηλωσε κλοπη(ειχε γινει σε εμενα και απλα πληρωσα 40 ευρω και πηρα καινουργιο.μετα βεβαια βρεθηκε το παλιο και τωρα εχω 2 χεχε).και αμα τυχει και χαναζητησεις αντικατασταση αργοτερα νομιζω πληρωνεις 80 ευρω.
  12. Πηγαινε το να σου γυαλισει το βερνικι κανενα μαγαζι.το κοστος εχω την εντυπωση οτι παιζει αναμεσα σε 80 και 100 ευρω.θα δεις μεγααααλη διαφορα.αεκει αυτος που να στο κανει να ξερει τι θα κανει...
  13. apo ta liga kainourgia aytokinhta to opio tha agoraza me kleista matia.panemorfo.
  14. Εσυ σταματα να κανεις καμπουρα χεχε.
×
×
  • Create New...