szzs Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 μακριά από fragrancex..δεν είναι αυθεντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 μακριά από fragrancex..δεν είναι αυθεντικά.Το fragrancex στέλνει από Η.Π.Α. και στο χαρακτηρισμό της συσκευασίας το αναφέρει ότι είναι αρώματα και καλλυντικά αυτά που περιέχονται.Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για μια χώρα σαν τις Η.Π.Α.;Ότι αν το ανοίξουν και δεν είναι αυθεντικό,το πάνε για καταστροφή αμέσως. Δεν μας ανέφερες όμως που στηρίζεις την άποψη σου ότι δεν είναι αυθεντικά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 εμένα πάντως με ξενερώσατε..... χαχαχα... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Το fragrancex στέλνει από Η.Π.Α. και στο χαρακτηρισμό της συσκευασίας το αναφέρει ότι είναι αρώματα και καλλυντικά αυτά που περιέχονται.Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για μια χώρα σαν τις Η.Π.Α.;Ότι αν το ανοίξουν και δεν είναι αυθεντικό,το πάνε για καταστροφή αμέσως. Δεν μας ανέφερες όμως που στηρίζεις την άποψη σου ότι δεν είναι αυθεντικά Που να το ανοίξουν; Στο τελωνείο; Νομίζεις θα κάνουν χημική ανάλυση για να δουν αν είναι αυθεντικό; Έχω κάνει δύο παραγγελίες. Την πρώτη πήρα για μένα μία polo double black. Μου φαινόταν περίεργο που δεν "έμενε" πάνω μου, μετά από λίγο ήταν σαν να μη φόραγα τίποτα. Το θεώρησα τυχαίο και παρήγγειλα μία poem της μητέρας μου, και χωρίς να της έχω αναφέρει κάτι μου λέει ακριβώς το ίδιο, ότι ενώ βάζει αρκετό άρωμα μετά απο λίγο είναι σαν να μην έχει βάλει καθόλου. Το χρησιμοποιεί αρκετά χρόνια αυτό το άρωμα και μπορεί να καταλάβει τη διαφορα. Τέσπα, επειδή και μένα αρχικά μου φαινόταν περίεργο, έκανα ένα fragrancex fake στο google και μου έβγαλε αρκετά αποτελέσματα που έλεγαν το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Που να το ανοίξουν; Στο τελωνείο; Νομίζεις θα κάνουν χημική ανάλυση για να δουν αν είναι αυθεντικό; Έχω κάνει δύο παραγγελίες. Την πρώτη πήρα για μένα μία polo double black. Μου φαινόταν περίεργο που δεν "έμενε" πάνω μου, μετά από λίγο ήταν σαν να μη φόραγα τίποτα. Το θεώρησα τυχαίο και παρήγγειλα μία poem της μητέρας μου, και χωρίς να της έχω αναφέρει κάτι μου λέει ακριβώς το ίδιο, ότι ενώ βάζει αρκετό άρωμα μετά απο λίγο είναι σαν να μην έχει βάλει καθόλου. Το χρησιμοποιεί αρκετά χρόνια αυτό το άρωμα και μπορεί να καταλάβει τη διαφορα. Τέσπα, επειδή και μένα αρχικά μου φαινόταν περίεργο, έκανα ένα fragrancex fake στο google και μου έβγαλε αρκετά αποτελέσματα που έλεγαν το ίδιο. αυτο πρωτη φορα το ακουω... εχει συμβει και σε αλλους απο εδω μέσα ; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 παιδιά εγώ θα το καταλάβω αν είναι μούφα... την συγκεκριμένη κολώνια την ξέρω καλά.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Που να το ανοίξουν; Στο τελωνείο; Νομίζεις θα κάνουν χημική ανάλυση για να δουν αν είναι αυθεντικό; Έχω κάνει δύο παραγγελίες. Την πρώτη πήρα για μένα μία polo double black. Μου φαινόταν περίεργο που δεν "έμενε" πάνω μου, μετά από λίγο ήταν σαν να μη φόραγα τίποτα. Το θεώρησα τυχαίο και παρήγγειλα μία poem της μητέρας μου, και χωρίς να της έχω αναφέρει κάτι μου λέει ακριβώς το ίδιο, ότι ενώ βάζει αρκετό άρωμα μετά απο λίγο είναι σαν να μην έχει βάλει καθόλου. Το χρησιμοποιεί αρκετά χρόνια αυτό το άρωμα και μπορεί να καταλάβει τη διαφορα. Τέσπα, επειδή και μένα αρχικά μου φαινόταν περίεργο, έκανα ένα fragrancex fake στο google και μου έβγαλε αρκετά αποτελέσματα που έλεγαν το ίδιο. Μάλλον δεν γνωρίζεις το πόσο αυστηρά είναι τα πράγματα στις H.Π.Α. σε ότι αφορά τις μαϊμούδες.Το fragrancex στέλνει παγκοσμίως και εντος της χώρας φυσικά.Λες να υπήρχε ακόμα αν έστελνε fake ενώ τα διαφημίζει για αυθεντικά;Φυσικά και θα περνάνε από έλεγχο τα προιόντα του από τις αμερικάνικες αρχές,όχι αν το ανοίξουν στο τελωνείο της Αμερικής, αλλά αν το ανοίξουν εδώ είναι πολύ πιθανό να πάει στον Ε.Ο.Φ. Πραγματικά μερικοί θέλουν να πληρώσουν κάτι ακριβά για να το πιστέψουν ότι είναι αυθεντικό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Μάλλον δεν γνωρίζεις το πόσο αυστηρά είναι τα πράγματα στις H.Π.Α. σε ότι αφορά τις μαϊμούδες.Το fragrancex στέλνει παγκοσμίως και εντος της χώρας φυσικά.Λες να υπήρχε ακόμα αν έστελνε fake ενώ τα διαφημίζει για αυθεντικά;Φυσικά και θα περνάνε από έλεγχο τα προιόντα του από τις αμερικάνικες αρχές,όχι αν το ανοίξουν στο τελωνείο της Αμερικής, αλλά αν το ανοίξουν εδώ είναι πολύ πιθανό να πάει στον Ε.Ο.Φ. Πραγματικά μερικοί θέλουν να πληρώσουν κάτι ακριβά για να το πιστέψουν ότι είναι αυθεντικό ΣΤΟ ebay νομίζω οτι εχει 5-10 ευρώ καλυτερες τιμές.και για Power seller Πάντα Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ερώτηση : άρωμα Abercrombie & Fitch το αντρικό .. το κλασσικό, το μπουκάλι είναι διαφανές και στην "εσωτερική" πλάτη του έχει έναν ημίγυμνο άνδρα .. που μπορούμε να το βρούμε αυθεντικό εκτός από το official online store..? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Οι άλλοι που έχουν αγοράσει από fragrancex τους φάνηκε αυθεντικό το άρωμα η μόνο σε έναν συνέβη κάτι τέτοιο; Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλημερα θελω να παρω την The Dreamer by Versace Eau de Toilette Spray 100ml γιατι καταργειται και θελω να παρω 3. Το ριμαδι το ΑΜΑΖΟΝ δεν στελνει Ελλαδα,ξερει κανεις που μπορω να το βρω(αυθεντικο)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Hugo Boss - ανδρικό. Πολύ ωραίο. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Καλημερα θελω να παρω την The Dreamer by Versace Eau de Toilette Spray 100ml γιατι καταργειται και θελω να παρω 3. Το ριμαδι το ΑΜΑΖΟΝ δεν στελνει Ελλαδα,ξερει κανεις που μπορω να το βρω(αυθεντικο)??? http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_D-am-pid_240M__products.html Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Οι άλλοι που έχουν αγοράσει από fragrancex τους φάνηκε αυθεντικό το άρωμα η μόνο σε έναν συνέβη κάτι τέτοιο; Nina Ricci l'air du temps το τελευταίο άρωμα που πήρα από κει. Αυθεντικό και σε πολύ καλή τιμή. Το φοράω πολλά χρόνια, έτσι σίγουρα αναγνωρίζω αν είναι αυτό ή απομίμηση. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Βασικά επειδή κατά 99% θα πάρω από fragrancex, μπορεί καποιος να μου πει αν υπάρχει πρόβλημα με το τελεωνείο; Και πόσο μεγάλος είναι ο χρόνος παράδοσης; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλημερα θελω να παρω την The Dreamer by Versace Eau de Toilette Spray 100ml γιατι καταργειται και θελω να παρω 3. Το ριμαδι το ΑΜΑΖΟΝ δεν στελνει Ελλαδα,ξερει κανεις που μπορω να το βρω(αυθεντικο)??? http://www.aromatica.gr/product_info.php?cPath=48_21&products_id=2118&osCsid=a5fcfe44612da65652408fb0b94c84c1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 απο fragrancex ειχα κανει μια παραγγελια με κρεμες ομως, οχι με αρωματα. τις κρεμες αυτες τις ξερω, δεν μπορω να πω ομως με σιγουρια αν ηταν αυθεντικες η οχι. μου φανηκαν σαν αραιωμενες και παλι ομως το λεω με μεγαλη επιφυλαξη αυτο. αν ειμαι η μονη που το παρατηρησε αυτο το πιο πιθανο ειναι να κανω εγω λαθος. δυστυχως αυτες οι κρεμες εχουν καταργηθει πλεον και δεν μπορω να αγορασω μια και να συγκρινω. παρολα αυτα θα ξανα παραγγειλω απο το frangacex αρωματα αυτη την φορα να δω τι παιζει και με αυτα. οπως και να εχει ομως το θεορω λιγο απιθανο να ειναι fake, το μονο σιγουρο ειναι οτι τα προιοντα δεν τα περνεις στην συσκευασια που ερχοντε στα καταστηματα, αυτο ομως δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν ειναι αυθεντικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Προτιμάτε burberry touch for men ή την κλασική gaultier αντρική με το μπλε σώμα και τις άσπρες ρίγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Η Gaultier Le Male, αν και ωραία, έχει παραφορεθεί, πάρε κάτι διαφορετικό. Απο τα αντρικά Burberry μου αρέσει μόνο το Burberry London for Men. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naerdiel Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 εμενα παντως δνε μου αρεσει καμια απο τις δυο που ειπες. η μια ειναι αδιαφορη προς ξινη κ η αλλη ειναι πολυ γλυκια για Αντρα, κ πολυφορεμενηηηηηη...:confused: καλη χρονια κ οτι κι αν διαλεξεις, με γεια! Παράθεση "A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eri_1 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Μόλις σήμερα παρέλαβα δύο πολύ ωραία αρώματα που παρήγγειλα μέσω ίντερνετ. Ralph Lauren Rocks και μία αντρική Lanvin Oxygene. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 εγώ περιμένω ακόμη από fragrancex παραγγελία 24/12 βασικά τα ελτά αυτή την περίοδο είναι τραγικά..... περιμένω και πράγματα από αθήνα από τις 2/1.. .τι να πώ... πιστεύω μέχρι τέλους του μήνα να έρθει και η κολώνια.... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 χθες μου ήρθε ειδοποιητήριο τελικα!! Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Καλησπέρα. Έχει ψωνίσει κανείς από http://www.fragrancedirect.co.uk? Η παραγγελία έρχεται γρήγορα? Η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι ασφαλής? Όποιος έχει εμπειρία ας με φωτίσει. Μέχρι τώρα ψώνιζα μόνο από cheapsmells.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Μου φεραν χθες δωρο το Platinum Egoiste της Channel.Απίστευτο άρωμα.... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts