nicosrg Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 απο που την αγορασες?δεν την ειχα ποτε,απλα την εχω δοκιμασει! Εγώ δεν αγοράζω κολώνιες,απλά ότι ζητήσω μου το δίνουν:lol: η αλήθεια είναι οτι η μητέρα μου έχει μία φίλη που εισάγει καλλυντικά και οτι θέλω το βρίσκω και το παίρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ch3sT3R_Lp Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εχω βρεθει σε πολυ μεγαλο δηλιμμα και πρεπει να επιλεξω αμεσα. Ειμαι στα 18 και γενικα μου αρεσουν τα γλυκα αρωματα.Απο τις αγαπημενες μου ειναι Η Valentino me to V μπροστα.Τωρα πλεον ειμαι αναμεσα σε 3 και δεν μπορω να επιλεξω. Αυτες που μου αρεσαν μεχρι στιγμης ειναι: η μπλε joop, η armani code,η roberto cavalli black. Ποια μου προτεινετε απο αυτες? εχετε δει καμια αλλη που να σας αρεσε. Βιαζομαι:X:X:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Το πιο ακριβό αντρικό άρωμα του κόσμου ... :) Link: http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod17640036&parentId=cat10470747&masterId=cat10470744&index=3&cmCat=cat000000cat000285cat10420741cat10470744cat10470747 κι εγω που νομιζα πως ηταν το "Χ" στα 1500€ περιπου... (για φιρματο αρωμα) διοτι για μοναδικα αρωματα υπαρχει ενα εργαστηριο εξω απο το παρισι,καπου στην επαρχια δεν θυμαμαι που ακριβως,που για μολις 1.000.000€ σου δινει ενα μπουκαλακι 30ml με το δικο σου,ατομικο,προσωπικο αρωμα που δημιουργειται μετα απο διαφορα τεστ,βαση του τι παει στο δερμα του καθενος...εχεις και τα δικαιωματα του αρωματος για 5 χρονια νομιζω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 @Ch3sT3R_Lp θα ελεγα την αρμανι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 η μπλε joop, η armani code,η roberto cavalli black. Ποια μου προτεινετε απο αυτες? εχετε δει καμια αλλη που να σας αρεσε. Βιαζομαι:X:X:cry::cry::cry: τη roberto cavali την εχει η ξαδερφη μου κ δεν μου πολυαρεσει.....+1 στην αρμανι....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 αγόρι ειναι :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Σημερα το πρωι πηρα την Burberry Weekend.... Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Σημερα το πρωι πηρα την Burberry Weekend.... Πολύ καλή! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Εχω βρεθει σε πολυ μεγαλο δηλιμμα και πρεπει να επιλεξω αμεσα. Ειμαι στα 18 και γενικα μου αρεσουν τα γλυκα αρωματα.Απο τις αγαπημενες μου ειναι Η Valentino me to V μπροστα.Τωρα πλεον ειμαι αναμεσα σε 3 και δεν μπορω να επιλεξω. Αυτες που μου αρεσαν μεχρι στιγμης ειναι: η μπλε joop, η armani code,η roberto cavalli black. Ποια μου προτεινετε απο αυτες? εχετε δει καμια αλλη που να σας αρεσε. Βιαζομαι:X:X:cry::cry::cry: thn paco rabanne black xs Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ch3sT3R_Lp Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 χθες τσιμπησα την αρμανι στα 45Ε τα 50μλ απο duty free. Ενα εχω να πω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!!!!!! :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 αγόρι ειναι :rolleyes: aprose3ia mou....:O χθες τσιμπησα την αρμανι στα 45Ε τα 50μλ απο duty free. Ενα εχω να πω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!!!!!! megia sou! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 για την silver shadow καμια αποψη?ή καποια αλλη τετοιου στυλ,οχι καποια βαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 για την silver shadow καμια αποψη?ή καποια αλλη τετοιου στυλ,οχι καποια βαρια... L'istant - Guerlain // Issey miyake // Chic - Herrera // BlackXS - Rabanne armani-aqua di gio kai mia boss mayri oxi ti soul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Help! Προτείνετε μου κάποιο άρωμα, ανδρικό το οποίο θέλω να έχει τα εξής χαρακτηριστικά! 1. Να είναι πολύ αρρενωπο 2. Να μην είναι πολύ βαρύ 3. Να έχει ιδιαίτερο κ αισθησιακό άρωμα .. 4. Αυτός που θα την φοράει, όταν περνάει απο πίσω σου, να γυρίζεις κ να κοιτάς! Υπάρχει κάποιο με συνδιασμό των παραπάνω χαρακτηριστικών? Την θέλω για δωράκι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Help! Προτείνετε μου κάποιο άρωμα, ανδρικό το οποίο θέλω να έχει τα εξής χαρακτηριστικά! 1. Να είναι πολύ αρρενωπο 2. Να μην είναι πολύ βαρύ 3. Να έχει ιδιαίτερο κ αισθησιακό άρωμα .. 4. Αυτός που θα την φοράει, όταν περνάει απο πίσω σου, να γυρίζεις κ να κοιτάς! Υπάρχει κάποιο με συνδιασμό των παραπάνω χαρακτηριστικών? Την θέλω για δωράκι ... CalvinClein Man. πολυ καλη...επεισης σε αυτη την κατηγορια ειναι και η diavolo Antonio Baderas:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicosrg Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Help! Προτείνετε μου κάποιο άρωμα, ανδρικό το οποίο θέλω να έχει τα εξής χαρακτηριστικά! 1. Να είναι πολύ αρρενωπο 2. Να μην είναι πολύ βαρύ 3. Να έχει ιδιαίτερο κ αισθησιακό άρωμα .. 4. Αυτός που θα την φοράει, όταν περνάει απο πίσω σου, να γυρίζεις κ να κοιτάς! Υπάρχει κάποιο με συνδιασμό των παραπάνω χαρακτηριστικών? Την θέλω για δωράκι ... Dior Homme ή Paco Rabanne ultraviolet(εγώ βέβαια αν και τις έχω και τις δύο προτιμώ περισσότερο την πρώτη γιατί γίνεται αισθητή απο τους περισσότερους γύρω μου:cool:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Έτσι λέγεται? Dior Homme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Help! Προτείνετε μου κάποιο άρωμα, ανδρικό το οποίο θέλω να έχει τα εξής χαρακτηριστικά! 1. Να είναι πολύ αρρενωπο 2. Να μην είναι πολύ βαρύ 3. Να έχει ιδιαίτερο κ αισθησιακό άρωμα .. 4. Αυτός που θα την φοράει, όταν περνάει απο πίσω σου, να γυρίζεις κ να κοιτάς! Υπάρχει κάποιο με συνδιασμό των παραπάνω χαρακτηριστικών? Την θέλω για δωράκι ... bergamotto marino(με βαση τα εσπεριδοειδη)-ferre extreme zegna(63€) cool water (45€) l homme (σε συλλεκτικη εκδοση με δωρακι)YSL-90€ elegance-lacoste(55€) attitude-g.armani(85€) ναι,αγορασα αρωματακι προσφατα:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Και ποιά απ'όλες συνδιάζει τα ζητούμενά μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Bulgari - AQVA Carolina Herrera - 212 Davidoff - Cool Water Gianfranco Ferre - GF Ferre Και οι τέσσερις συνδιάζουν αυτά που θέλεις... Οπότε δοκίμασέ τες, και η επιλογή είναι δική σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 enas andras me ena kalo aroma oxi aparetita akribo mporei na trelanei mia ginake i kai to antitheto auto pou epatha ego me tin maria pou gnorisa apisteyto aroma se trelenei kai tin skeytome akomaaaaaa.... gia andres kala aromata einai emporio armani ena pio ftino to reporter ayta m exoun mini mexri tora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 aqua di gio ambre baldessarini επιμενω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 δοκιμασα την σουμαχερ ΙΙ και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικη!! δοκιμαστε την! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Τελικά κατέληξα στην Αttitude του Armani... Φοβερό άρωμα και ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 ck2u απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει davidoff παρα πολυ καλη αλλα ιδιαιτερα εντονη μυρωδια givenci ικανοποιητικη buerberry αριστη Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts