pepi75 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Δεν κατάλαβα ακριβώς ποιό έιναι το πρόβλημα. Φαντάζομαι ότι έχεις Windows 10. Στην κλειδωμένη οθόνη κάτω αριστερά δεν σου δείχνει τον χρήστη σου; Πχ Αν πατήσεις Ctr-Alt-Del -> Switch user δεν μπορείς να διαλέξεις τον χρήστη που θέλεις; Πω, πω να είσαι καλά, δεν το ήξερα αυτό με τα πλήκτρα το έκανα και μπηκα, επιτέλους εγω δοκιμαζα απο τις ρυθμίσεις επειδή μου είχε ξανατυχει, όχι δεν μου το έβγαζε ατην γωνία με εβαζε απευθείας με διαχειριστή Και επειδή είμαι και ξεχασιαρα θα το αντιγραψω .Σε ευχαριστώ παρα μα παρα πολύ Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Καλησπέρα στην παρέα.Θελω την βοήθεια σας γιατί από λαπτοπ δεν έχω μεγάλη γνώση.Τον Σεπτεμβριο θα ξεκινήσω σε ένα ΙΕΚ για δημοσιογραφια και υποθέτω πως θα χρειαστώ το λαπτοπ για να γράφω άρθρα κλπ και να αποθηκεύω ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.Θελω λοιπόν να πάει σφαίρα,να κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο η μπαταρία και να εχει αρκετό χώρο και καλή κεραία για το σήμα στο ίντερνετ (αν υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν λέω βλακειες) .Δεν ξέρω αν ζητάω πολλα,παιχνίδια δεν παίζω αλλά καμία ταινία μπορεί να την βλέπω.Τώρα κατά προτίμηση από Κωτσο λογω δόσεων με τιμή στα 600€ αντε 650€ ταβάνι αν αξίζει κάτι τόσο πολύ.Θα είναι πολλές ώρες τη μέρα σε λειτουργία οπότε θέλω ότι καλύτερο... Βρήκα αυτό https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/202691-acer-aspire-3-a315-i7-10510u-8gb-512gb-mx230-2gb Αλλα όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω ιδέα οπότε δεν θέλω να πάω στα τύφλα.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Για εμένα αν θες κάτι καλό και αξιόπιστο κοίτα σε Dell. Ανάλογα με το budget σου κοίταξε αυτό το Dell Inspiron 5570 , ή κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Ένα χρήσιμο άρθρο που θα βοηθήσει τον αρχάριο χρήστη στην επιλογή Laptop: "Τι λάπτοπ να πάρω; - Οδηγός αγοράς για να επιλέξεις το καλύτερο Laptop!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Γεια χαρά σε όλους. Ψάχνομαι για νέο λάπτοπ το επόμενο διάστημα. Ξέρω μέσες-άκρες τι ζητάω, οπότε από άποψη hardware και τεχνικών χαρακτηριστικών έχω σχεδόν καταλήξει. Το θέμα είναι με το λειτουργικό. Θέλω να αποφασίσω μόνος μου τι λειτουργικό να βάλω, π.χ. να ξεκινήσω με κάποια διανομή Linux, και αν το θελήσω κάποια στιγμή να πάω σε Windows. Ξέρω ότι υπάρχουν μοντέλα που βγαίνουν εξαρχής χωρίς λειτουργικό, ή με προεγκατεστημένο Linux. Επειδή από μια πρόχειρη έρευνα αγοράς που έκανα δε βλέπω πολλές επιλογές από διαθέσιμα μοντέλα, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για αλλαγή λειτουργικού ανά κατασκευαστή. Για παράδειγμα, αν πάρω κάποιο μηχάνημα που να έχει προεγκατεστημένα Windows 10, μπορώ να βάλω Windows 7 ή Linux, π.χ. βγάζοντας τον δίσκο που έρχεται το μηχάνημα και αντικαθιστώντας τον με άλλο στον οποίο θα βάλω το νέο λειτουργικό; Θα έχω θέματα με εγγύηση κλπ; Υπάρχουν κατασκευαστές που εγκρίνουν αλλαγή λειτουργικού, που να δίνουν drivers κλπ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :bow: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Κι εγώ ψάχνομαι για laptop. Δεν θα έπαιρνα όμως ένα χωρίς λειτουργικό. Κι αν κάτι δεν πάει καλά στην εγκατάσταση του λειτουργικού, τι γίνεται; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Κι εγώ ψάχνομαι για laptop. Δεν θα έπαιρνα όμως ένα χωρίς λειτουργικό. Κι αν κάτι δεν πάει καλά στην εγκατάσταση του λειτουργικού, τι γίνεται; Τα Windows10 για μένα είναι η απόλυτη ξενέρα. Γι' αυτό ρωτάω αν μπορώ σε μηχάνημα με προεγκατεστημένα Windows μπορώ να βάλω άλλο λειτουργικό χωρίς να έχω συνέπειες σε εγγύηση κλπ. Αν ο κατασκευαστής δίνει drivers για το μηχάνημα, για αλλά λειτουργικά, είσαι καλυμμένος. Έστω και τα στοιχειώδη να ξέρεις από υπολογιστές, μπαίνει πολύ εύκολα ένα σύγχρονο λειτουργικό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Εγώ έχω ένα notebook της Asus με 10άρια και παίζουν πολύ καλά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Τα Windows10 για μένα είναι η απόλυτη ξενέρα. Γι' αυτό ρωτάω αν μπορώ σε μηχάνημα με προεγκατεστημένα Windows μπορώ να βάλω άλλο λειτουργικό χωρίς να έχω συνέπειες σε εγγύηση κλπ. Αν ο κατασκευαστής δίνει drivers για το μηχάνημα, για αλλά λειτουργικά, είσαι καλυμμένος. Έστω και τα στοιχειώδη να ξέρεις από υπολογιστές, μπαίνει πολύ εύκολα ένα σύγχρονο λειτουργικό.Θες να πεις το καλύτερο λειτουργικό μάλλον. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Πάντως είναι σταθεροτατο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Γεια χαρά σε όλους. Ψάχνομαι για νέο λάπτοπ το επόμενο διάστημα. Ξέρω μέσες-άκρες τι ζητάω, οπότε από άποψη hardware και τεχνικών χαρακτηριστικών έχω σχεδόν καταλήξει. Το θέμα είναι με το λειτουργικό. Θέλω να αποφασίσω μόνος μου τι λειτουργικό να βάλω, π.χ. να ξεκινήσω με κάποια διανομή Linux, και αν το θελήσω κάποια στιγμή να πάω σε Windows. Ξέρω ότι υπάρχουν μοντέλα που βγαίνουν εξαρχής χωρίς λειτουργικό, ή με προεγκατεστημένο Linux. Επειδή από μια πρόχειρη έρευνα αγοράς που έκανα δε βλέπω πολλές επιλογές από διαθέσιμα μοντέλα, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για αλλαγή λειτουργικού ανά κατασκευαστή. Για παράδειγμα, αν πάρω κάποιο μηχάνημα που να έχει προεγκατεστημένα Windows 10, μπορώ να βάλω Windows 7 ή Linux, π.χ. βγάζοντας τον δίσκο που έρχεται το μηχάνημα και αντικαθιστώντας τον με άλλο στον οποίο θα βάλω το νέο λειτουργικό; Θα έχω θέματα με εγγύηση κλπ; Υπάρχουν κατασκευαστές που εγκρίνουν αλλαγή λειτουργικού, που να δίνουν drivers κλπ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :bow: Η αλλαγή λειτουργικού συστήματος δεν επηρεάζει την εγγύηση, και προφανώς μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο λειτουργικό σύστημα θέλεις στον ίδιο εργοστασιακό δίσκο, ή σε άλλον. Παλαιότερα μπορούσες να πάρεις συγκεκριμένα μοντέλα με δυνατότητα downgrade από 10 σε 7, πλέον έχει εκλείψει λόγω λήξης της περιόδου συντήρησης των 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 να ξεκινήσω με κάποια διανομή Linux, και αν το θελήσω κάποια στιγμή να πάω σε Windows. Γιατί δεν παίρνεις ενα laptop με windows 10 και να κάνεις dual boot με οποια διανομη Linux θέλεις; θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για αλλαγή λειτουργικού ανά κατασκευαστή. Για παράδειγμα, αν πάρω κάποιο μηχάνημα που να έχει προεγκατεστημένα Windows 10, μπορώ να βάλω Windows 7 ή Linux, π.χ. βγάζοντας τον δίσκο που έρχεται το μηχάνημα και αντικαθιστώντας τον με άλλο στον οποίο θα βάλω το νέο λειτουργικό; Θα έχω θέματα με εγγύηση κλπ; Εγγυση δεν χάνεις. Όμως, πολλά συγχρονα laptops μπορεί να μη δεχτουν εγκατάσταση Windows 7. Πιθανον να μην υπάρχουν drivers. Όλα γίνονται αλλά ίσως ταλαιπωρηθείς. Υπάρχουν κατασκευαστές που εγκρίνουν αλλαγή λειτουργικού, που να δίνουν drivers κλπ; Οταν καταλήξεις στο μοντελο που θα πάρεις, τσεκαρε στην επισημη ιστοσελίδα αν έχει drivers για το λειτουργικό που θές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Γιατί δεν παίρνεις ενα laptop με windows 10 και να κάνεις dual boot με οποια διανομη Linux θέλεις; Εγγυση δεν χάνεις. Όμως, πολλά συγχρονα laptops μπορεί να μη δεχτουν εγκατάσταση Windows 7. Πιθανον να μην υπάρχουν drivers. Όλα γίνονται αλλά ίσως ταλαιπωρηθείς. Οταν καταλήξεις στο μοντελο που θα πάρεις, τσεκαρε στην επισημη ιστοσελίδα αν έχει drivers για το λειτουργικό που θές.Άστα, ήθελα να βαλω ως dual boot και για δοκιμή win7 σε desktop με Ryzen και έφαγα βδομάδες να βρω πώς θα γίνει. Ούτε εγκατάσταση δεν ξεκινούσε αφού δεν έβλεπε τις θύρες USB, και άρα ήταν χωρίς ποντίκι και keyboard. Μετά άλλο ψάξιμο για όλους τους drivers.. Τρελή φασαρία Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Για παράδειγμα, αν πάρω κάποιο μηχάνημα που να έχει προεγκατεστημένα Windows 10, μπορώ να βάλω Windows 7 ή Linux, π.χ. βγάζοντας τον δίσκο που έρχεται το μηχάνημα και αντικαθιστώντας τον με άλλο στον οποίο θα βάλω το νέο λειτουργικό; Δεν ξέρω τι γίνεται με τους επεξεργαστές για laptop , αλλά προτείνω να το ψάξεις. "New PCs will only support Windows 10 It isn't all good news for Windows 7 fans. Microsoft says the 7th generation of Intel Core processors (Kaby Lake) due later this year will only support Windows 10. "Future silicon [new CPU] platforms including Intel’s upcoming 7th Gen Intel Core (Kaby Lake) processor family and AMD’s 7th generation processors (e.g. Bristol Ridge) will only be supported on Windows 10, and all future silicon releases will require the latest release of Windows 10." Meaning current PCs on the market will be the last to have Windows 7 pre-installed." https://content.sentrian.com.au/blog/microsoft-clarifies-windows-7-support-end-date-intel-users Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 (edited) Δε με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα Windows 7. Ξέρω ότι έχει λήξει επισήμως η υποστήριξή τους. Στο σταθερό μου έχω 3-4 ξεχωριστές, αυτόνομες εγκαταστάσεις με Windows 7 (σε διαφορετικά φυσικά drives), για τα διάφορα project που δουλεύω (ένα καθημερινής χρήσης, ένα gaming και ένα μουσικής παραγωγής), κάποια στιγμή θα φτιάξω και κάποια με Windows 10. Και μόνο λόγω συμβατότητας χρειάζεται πιστεύω. Το θέμα μου είναι το Linux. Αν πάρω μηχάνημα με προεγκατεστημένα Windows 10, τι δυνατότητες έχω να προσθέσω/αντικαταστήσω τα Windows με Linux, ή έστω να στήσω μια εγκατάσταση Linux παράλληλα με τα Windows, χωρίς όμως να επηρεάζεται το ένα λειτουργικό από το άλλο. Και εξηγούμαι τι εννοώ: Για παράδειγμα, στα Windows 7 ξέρω ότι για να κάνω παράλληλες εγκαταστάσεις (σε ξεχωριστούς δίσκους φυσικά) και να μην μπλέκονται οι bootloaders των διαφόρων δίσκων, κάθε φορά που στήνω μία εγκατάσταση, έχω αποσυνδεδεμένους όλους τους υπόλοιπους δίσκους. Αυτό σε σταθερό υπολογιστή γίνεται πολύ εύκολα, απλά αποσυνδέοντας τα καλώδια sata. Σε φορητό όμως γίνεται; Π.χ. Παίρνω νέο laptop,ανοίγω και βρίσκω μία εγκατάσταση Windows σε m.2 δίσκο. Πώς μπορώ να στήσω Linux σε δεύτερο δίσκο, χωρίς να μπλεχτούν οι bootloaders των δύο λειτουργικών; Μπορώ να αποσυνδέσω τον M.2 ώστε να μην πειραχτούν τα Windows; Αυτό κυρίως είναι το θέμα μου. Από τη στιγμή που λέτε ότι πλέον σε νέα μηχανήματα μόνο Windows 10 παίζουν, δεν έχει νόημα να πάρω μηχάνημα χωρίς Windows, αφού για βασικές εφαρμογές, gaming κλπ, εν τέλει θα καταλήξω σε Windows 10. Άρα μόνο dual boot με Linux είναι το λεπτό σημείο. Ή έστω να φτιάξω μία φορητή εγκατάσταση σε γρήγορο στικάκι που θα το κουμπώνω όταν το χρειάζομαι. Edited April 22, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Το βλέπεις υπερβολικά το θέμα απο πολλές απόψεις. Ακόμη και αν χρειάζεσαι τόσο πολύ isolated spaces κατά την διάρκεια εργασίας, παίξε με VM. Δεν κρίνω τον πειραματισμό σου, τον επικροτώ. Απλώς φιλικά σχολιάζω ότι κάνεις την ζωή σου δύσκολη χωρίς λόγο. Όπως και να έχει, το Microsoft Store έχει διανομές linux, ξεφτιλίζονταν την έννοια εγκατάστασης άλλου λειτουργικού. Δεν θα δυσκολευτείς με το linux & 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Το βλέπεις υπερβολικά το θέμα απο πολλές απόψεις. Ακόμη και αν χρειάζεσαι τόσο πολύ isolated spaces κατά την διάρκεια εργασίας, παίξε με VM. Δεν κρίνω τον πειραματισμό σου, τον επικροτώ. Απλώς φιλικά σχολιάζω ότι κάνεις την ζωή σου δύσκολη χωρίς λόγο. Όπως και να έχει, το Microsoft Store έχει διανομές linux, ξεφτιλίζονταν την έννοια εγκατάστασης άλλου λειτουργικού. Δεν θα δυσκολευτείς με το linux & 10. Ωραίος, thanks ! :thanks: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Δε με ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα Windows 7. Ξέρω ότι έχει λήξει επισήμως η υποστήριξή τους. Στο σταθερό μου έχω 3-4 ξεχωριστές, αυτόνομες εγκαταστάσεις με Windows 7 (σε διαφορετικά φυσικά drives), για τα διάφορα project που δουλεύω (ένα καθημερινής χρήσης, ένα gaming και ένα μουσικής παραγωγής), κάποια στιγμή θα φτιάξω και κάποια με Windows 10. Και μόνο λόγω συμβατότητας χρειάζεται πιστεύω. Το θέμα μου είναι το Linux. Αν πάρω μηχάνημα με προεγκατεστημένα Windows 10, τι δυνατότητες έχω να προσθέσω/αντικαταστήσω τα Windows με Linux, ή έστω να στήσω μια εγκατάσταση Linux παράλληλα με τα Windows, χωρίς όμως να επηρεάζεται το ένα λειτουργικό από το άλλο. Και εξηγούμαι τι εννοώ: Για παράδειγμα, στα Windows 7 ξέρω ότι για να κάνω παράλληλες εγκαταστάσεις (σε ξεχωριστούς δίσκους φυσικά) και να μην μπλέκονται οι bootloaders των διαφόρων δίσκων, κάθε φορά που στήνω μία εγκατάσταση, έχω αποσυνδεδεμένους όλους τους υπόλοιπους δίσκους. Αυτό σε σταθερό υπολογιστή γίνεται πολύ εύκολα, απλά αποσυνδέοντας τα καλώδια sata. Σε φορητό όμως γίνεται; Π.χ. Παίρνω νέο laptop,ανοίγω και βρίσκω μία εγκατάσταση Windows σε m.2 δίσκο. Πώς μπορώ να στήσω Linux σε δεύτερο δίσκο, χωρίς να μπλεχτούν οι bootloaders των δύο λειτουργικών; Μπορώ να αποσυνδέσω τον M.2 ώστε να μην πειραχτούν τα Windows; Αυτό κυρίως είναι το θέμα μου. Από τη στιγμή που λέτε ότι πλέον σε νέα μηχανήματα μόνο Windows 10 παίζουν, δεν έχει νόημα να πάρω μηχάνημα χωρίς Windows, αφού για βασικές εφαρμογές, gaming κλπ, εν τέλει θα καταλήξω σε Windows 10. Άρα μόνο dual boot με Linux είναι το λεπτό σημείο. Ή έστω να φτιάξω μία φορητή εγκατάσταση σε γρήγορο στικάκι που θα το κουμπώνω όταν το χρειάζομαι. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, αλλά εάν θέλεις υποχρεωτικά χωριστές εγκαταστάσεις χωρίς VM, μπορείς κάλλιστα να μικρύνεις το partition των Windows, να βάλεις στον κενό χώρο Linux και να γράψεις τον bootloader του μόνο στο δικό του partition. Μετά μπορείς να χρησιμοποιείς για boot menu είτε του UEFI/BIOS, είτε των Windows (με την προσθήκη του Linux). Το ίδιο περίπου είναι και εάν επιλέξεις να κρατήσεις τον bootloader του Linux για όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλησπέρα, ενδιαφέρεται φίλος για αγορά laptop, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: CPU: Intel Core i5 και πάνω VGA: Αδιάφορο HDD: SSD 256GB και πάνω Software: Windows 10 Μέγεθος: 15" έως 16" Τιμή: Έως 800€ Χρήση: Internet, MS OFFICE, YOUTUBE Εγγύηση: Από 2 έτη και πάνω Καποιες προτάσεις ως προς εταιρεία και μοντέλα ; Dell - HP - Lenovo παίζουν πιο πολύ νομίζω. Σε γενικές γραμμές, κάτι αξιόπιστο που να είναι σύγχρονο, αναβαθμίσιμο σε hardware μελλοντικά και όχι ιδιαίτερων απαιτήσεων σε βίντεο - παιχνίδια. Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) Καλησπέρα, ενδιαφέρεται φίλος για αγορά laptop, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: CPU: Intel Core i5 και πάνω VGA: Αδιάφορο HDD: SSD 256GB και πάνω Software: Windows 10 Μέγεθος: 15" έως 16" Τιμή: Έως 800€ Χρήση: Internet, MS OFFICE, YOUTUBE Εγγύηση: Από 2 έτη και πάνω Καποιες προτάσεις ως προς εταιρεία και μοντέλα ; Dell - HP - Lenovo παίζουν πιο πολύ νομίζω. Σε γενικές γραμμές, κάτι αξιόπιστο που να είναι σύγχρονο, αναβαθμίσιμο σε hardware μελλοντικά και όχι ιδιαίτερων απαιτήσεων σε βίντεο - παιχνίδια. Mi 9 Lite via Tapatalk Χμμμ... Ίσως αυτό; https://www.bestprice.gr/item/2155607323/lenovo-legion-y530-15ich.html?qid=3nu9wnxzibN_48517&seq=1 Μόνο που δε βρήκα έκδοση με τα Windows. Θα χρειαστεί να τα βάλει μόνος του ή να βρει κάποιον να τα εγκαταστήσει, αλλά έχει drivers, καθώς υπάρχει έκδοση του μοντέλου με Win 10, αν και δεν τη βρήκα τώρα. Είναι αναβαθμίσιμο, όσο γίνεται να είναι ένα laptop, καθώς επιδέχεται αναβάθμισης σε μέχρι και 32GB RAM και έχει υποδοχή για NVMe SSD. Edited April 27, 2020 by A_gamer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Καλησπέρα, ενδιαφέρεται φίλος για αγορά laptop, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: CPU: Intel Core i5 και πάνω VGA: Αδιάφορο HDD: SSD 256GB και πάνω Software: Windows 10 Μέγεθος: 15" έως 16" Τιμή: Έως 800€ Χρήση: Internet, MS OFFICE, YOUTUBE Εγγύηση: Από 2 έτη και πάνω Καποιες προτάσεις ως προς εταιρεία και μοντέλα ; Dell - HP - Lenovo παίζουν πιο πολύ νομίζω. Σε γενικές γραμμές, κάτι αξιόπιστο που να είναι σύγχρονο, αναβαθμίσιμο σε hardware μελλοντικά και όχι ιδιαίτερων απαιτήσεων σε βίντεο - παιχνίδια. Mi 9 Lite via TapatalkΌλα τις ίδιες αναβαθμίσεις παίρνουν:μνήμες και δίσκο. Επίσης όταν ακούω για laptop χωρίς απαιτήσεις, την μάρκα θα την κοιτούσα δεύτερη αν με καίει η τιμή. Όλοι θα θέλαμε να οδηγαμε Ferrari, αλλά αφού χρήμα δεν παίζει αγοράζουμε FIAT. Γιατί δεν κοιτάς κανένα refurbished μηχάνημα; Καλή τιμή και θα βρει και καλό hardware Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Χμμμ... Ίσως αυτό; https://www.bestprice.gr/item/2155607323/lenovo-legion-y530-15ich.html?qid=3nu9wnxzibN_48517&seq=1 Μόνο που δε βρήκα έκδοση με τα Windows. Θα χρειαστεί να τα βάλει μόνος του ή να βρει κάποιον να τα εγκαταστήσει, αλλά έχει drivers, καθώς υπάρχει έκδοση του μοντέλου με Win 10, αν και δεν τη βρήκα τώρα. Είναι αναβαθμίσιμο, όσο γίνεται να είναι ένα laptop, καθώς επιδέχεται αναβάθμισης σε μέχρι και 32GB RAM και έχει υποδοχή για NVMe SSD. Ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ ωραίο αυτό και μπορώ να περάσω Windows 10 Pro + Office 2019..... Όλα τις ίδιες αναβαθμίσεις παίρνουν:μνήμες και δίσκο. Επίσης όταν ακούω για laptop χωρίς απαιτήσεις, την μάρκα θα την κοιτούσα δεύτερη αν με καίει η τιμή. Όλοι θα θέλαμε να οδηγαμε Ferrari, αλλά αφού χρήμα δεν παίζει αγοράζουμε FIAT. Γιατί δεν κοιτάς κανένα refurbished μηχάνημα; Καλή τιμή και θα βρει και καλό hardware Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Γιατί, 800€ είναι λίγα για καινούριο με όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις;; Όταν λέω απαιτήσεις, εννοώ ότι δεν το θέλει για παιχνίδια ή προγράμματα σχεδίασης, που έχουν ειδικές προδιαγραφές. Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ ωραίο αυτό και μπορώ να περάσω Windows 10 Pro + Office 2019..... Γιατί, 800€ είναι λίγα για καινούριο με όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις;; Όταν λέω απαιτήσεις, εννοώ ότι δεν το θέλει για παιχνίδια ή προγράμματα σχεδίασης, που έχουν ειδικές προδιαγραφές. Mi 9 Lite via Tapatalk Όχι είναι πολλά χωρίς να έχει απαιτήσεις. Συνήθως με 400-500€ καλύπτεται κάποιος αν δεν θέλει βαριά χρήση. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ ωραίο αυτό και μπορώ να περάσω Windows 10 Pro + Office 2019..... Γιατί, 800€ είναι λίγα για καινούριο με όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις;; Όταν λέω απαιτήσεις, εννοώ ότι δεν το θέλει για παιχνίδια ή προγράμματα σχεδίασης, που έχουν ειδικές προδιαγραφές. Mi 9 Lite via Tapatalk Το κακό είναι που δε βρήκα κανένα με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Θέλει οπωσδήποτε Intel, ή γίνεται και AMD (Ryzen 5/7) ; Ποιο είναι το πιο βαρύ πρόγραμμα που θα χρησιμοποιεί συχνά; Επίσης, θα χρησιμοποιεί το laptop εκτός ρεύματος; Αυτό που πρότεινα έχει ψηστιέρα (για τα δεδομένα laptop) επεξεργαστή, και είναι λίγο overkill ομολογουμένως. Edited April 29, 2020 by A_gamer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Όχι είναι πολλά χωρίς να έχει απαιτήσεις. Συνήθως με 400-500€ καλύπτεται κάποιος αν δεν θέλει βαριά χρήση. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το budget του είναι υψηλό γιατί θέλει κάτι πολύ καλό για να διαρκέσει στο χρόνο, μην απαξιωθεί σε χαρακτηριστικά σύντομα. Το κακό είναι που δε βρήκα κανένα με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Θέλει οπωσδήποτε Intel, ή γίνεται και AMD (Ryzen 5/7) ; Ποιο είναι το πιο βαρύ πρόγραμμα που θα χρησιμοποιεί συχνά; Επίσης, θα χρησιμοποιεί το laptop εκτός ρεύματος; Αυτό που πρότεινα έχει ψηστιέρα (για τα δεδομένα laptop) επεξεργαστή, και είναι λίγο overkill ομολογουμένως. Δεν έχει άλλες απαιτήσεις εκτός από αυτά που ανέφερα, συν το ότι δεν τον ενδιαφέρει το βάρος, δεν θα το κουβαλάει πολύ, κυρίως να έχει αυτονομία, θα ήταν καλό. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts