hraklhs57 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 1.συμβολαιο vodafone 2.cosmote whats up Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Wind Mediummmmmmmmmm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 vodafone καρτοπρογραμμα 20 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Vodafone καρτοκινητος πλεον και εγω και η οικογενεια μου και ολη η παρεα μου και ειμαι χαπι!!:p Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Wind Small εδώ και μερικές βδομάδες :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Βόντα συμβόλαιο Κοτέ καρτοκινητό WIND καρτοκινητό ανήκω και στις τρεις εταιρείες, αλλά αν η WIND διατηρήσει το 1gb ή δώσει ακόμη και 0,5gb με μικρό κόστος, και σχεδόν όλοι οι φίλοι μου παραμείνουν στην Κοτέ, η Βόντα θα αφαιρεθεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Wind L (συμβόλαιο) μόνο. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Cosmote χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, εκτός από κάποια μικρά προβληματάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 wind corporate :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Aνεμος μεσαιο :lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Δυστηχώς cosmote επειδή είναι πάρα πολλοί δικοί μου άνθρωποι αλλά το βλέπω να πηγαινω πίσω στην vodafone λόγο του πολύ καλύτερου σήματος και πολύ καλύτερης εξυπηρέτησης, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Vodafone(καρτοκινητή) γιατι απλα ειναι η καλυτερη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myworld Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Σύνδεση Vodafone αλλά θα κάνω φορητότητα σε cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 wind free2go αλλά το σκέφτομαι να το κάνω σύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Vodafone φανατικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis123 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 cosmote apo to 2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εχω δυο αριθμους vodafone απο ανεκαθεν .. (Καρτοκινητο) αλλα τον εναν τον εκανα φορητοτητα στην Cosmote πριν λιγες μερες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Panafon-Vodafone απο το 1999. (a la carte και μετα CU) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Vodafone (a la carte) και εγω απο την πρωτη μερα που πηρα κινητο. Βλεπω παντως η Cosmote ειναι μπροστα... μαλλον φταει το whats up που το στηριζουν πολλοι οι νεοι σε ηλικια. ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Μία σύνδεση Cosmote και ένα καρτοκινητό What's Up . Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 βασικα εχω 2 εταιριες,wind και cosmote. αλλα το galaxy το εχω στην 2ρη γιατι εχω και πακετο με ιντερνετ οποτε ψηφισα cosmote!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Στη vodafone ειμαι απο το 2000 και με συμβόλαιο all the time..Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και απο το δίκτυο και απο το πρόγραμμα μου.. Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Cosmote αλλα στο θησειο που ειμαι η voda τα παει καλυτερα στο 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankot1979 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 COSMOTE συμβολαιο και Q καρτοκινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitmanos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Wind συμβόλαιο από το 1998!! Αδειάλειπτα και απροβλημάτιστα!! What's up call'em all 1500' λόγω φίλων... Ψηφίζω με γνώμονα το σήμα σε δυσπρόσιτες, μάλλον wind και την οικονομία σε σχέση με ανταγωνισμό, σίγουρα wind μακράν. Χωρίς λογαριασμούς-έκπληξη σαν κάποιους άλλους, με υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών -τουλάχιστον σ'εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts