Jump to content

pitmanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pitmanos

  1. Μια βοήθεια: προσπαθώ να φορέσω το N9005XXUGBOD6 της Cosmote στο τηλέφωνο μου γιατί είχα πριν την GBNL8. Το κάνω μέσω Odin και κολλάει λίγο πριν το τέλος. (<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> N9005XXUGBOD6_N9005COSGBOD1_N9005XXUGBOD1_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/005> Added!! <ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5).. <ID:0/005> File analysis.. <ID:0/005> SetupConnection.. <ID:0/005> Initialzation.. <ID:0/005> Erase... <ID:0/005> Get PIT for mapping.. <ID:0/005> Firmware update start.. <ID:0/005> SingleDownload. <ID:0/005> sbl1.mbn <ID:0/005> NAND Write Start!! <ID:0/005> aboot.mbn <ID:0/005> rpm.mbn <ID:0/005> tz.mbn <ID:0/005> sdi.mbn <ID:0/005> NON-HLOS.bin <ID:0/005> boot.img <ID:0/005> recovery.img <ID:0/005> system.img.ext4 <ID:0/005> modem.bin <ID:0/005> cache.img.ext4 <ID:0/005> hidden.img.ext4 <ID:0/005> FAIL! (Size) <ID:0/005> <ID:0/005> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
  2. Μια ερώτηση για τους χρήστες: έχω ένα SE arc S και το έχω κάνει root. Δεν δέχεται όμως αναβάθμιση λογισμικού και προσπαθώ να κάνω hard reset χωρίσ επιτυχία. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;
  3. Wind συμβόλαιο από το 1998!! Αδειάλειπτα και απροβλημάτιστα!! What's up call'em all 1500' λόγω φίλων... Ψηφίζω με γνώμονα το σήμα σε δυσπρόσιτες, μάλλον wind και την οικονομία σε σχέση με ανταγωνισμό, σίγουρα wind μακράν. Χωρίς λογαριασμούς-έκπληξη σαν κάποιους άλλους, με υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών -τουλάχιστον σ'εμένα.
  4. Ευχαριστώ φίλε μου, να'σαι καλά!! Λίγο πολύ αυτό κατάλαβα...
  5. Καλησπέρα σας, έχω πάρει από Αγγλία κλειδωμένη στην Orange, τη συσκευή. Είδα κάποιο thread για unlock αλλά χωρίς κάτι ουσιαστικό. Κωδικοί ξεκλειδώματος, 9βολτο, εδώ αναφέρετε ότι αν μπουν ελληνικά, μπορεί να κλείσει, έχω χαθεί... και έχω διαβάσει 100+ σελίδες χωρίς συμπέρασμα. Όποιος μπορεί να προτείνει κάτι θα το εκτιμήσω πολύ, ευχαριστώ.
  6. Wind καμπάνα 5/5, Vodafone off, Cosmote off. Αλεξανδρούπολη... και άλλη μια φορά η Wind τα σπάει!!!!!
  7. Αλεξανδρούπολη off, ξεφτίλα για μια εταιρία που στέκεται για άλλη μια φορά στο ύψος της!!! Κράξτε ελεύθερα και πετάξτε μακριά από το μόνιμο "σήμα μπανάνα", που είπε ένας φίλος πιο πίσω. ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!
  8. Είναι ελεεινό αυτό που κάνουν στην Wind οι ανταγωνιστές. Είμαι Κομοτηνή και ενώ κάλυπτε πρώτη(κλασσικά) με 3G την πόλη η Wind, μάζεψαν υπογραφές αναρτημένες σε αρκετά σημεία, παρακαλώ, για να απομακρυνθεί η κεραία της (οι υπόλοιπες δεν ενοχλούν, βεβαίως, βεβαίως) και πλέον έχει βία edge σήμα μια ολόκληρη πόλη!! Φυσικά για να βρεις συνδρομητή Wind ψάχνεις πλέον για ψύλλο στ'άχυρα!! Οι κρατικοδίαιτοι έτσι αντιλαμβάνονται τον ανταγωνισμό...
  9. Wind, wind και πάλι Wind!!! Περήφανος συνδρομητής για πάνω απο 12 χρόνια. Τώρα ειδικά που το σήμα είναι ιδιαίτεα ενισχυμένο, οι "σήμα καμπάνα"(κάθε φορά που το ακούω, γελάω) και τα κόκκινα αγγλάκια(που ούτως ή άλλως ήταν "καμπάνα") δεν θα με δουν ποτέ πελάτη!!! Πολύ φθηνή εταιρία, με προσφορά υπηρεσιών, πολύ καλή υποστήριξη και εξυπηρετική. Ο ανταγωνισμός απέναντι σε κρατικοδίαιτους είναι σκληρός και η μάχη πολλές φορές άνιση, αλλά εύχομαι να συνεχίσει.
  10. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει!!! Έχω j/b iPhone 3GS στην 3.1.3 και λόγω δουλειάς έχω χάσει την όποια πληροφόρηση. Πατάω shift+restore στο itunes και... τζίφος. Βγάζει μήνυμα error 3194. Απ'ότι είδα στα forums αναφέρεται ότι η 4.0.1 δεν είναι πια υπογεγραμμένη από apple και μπορώ να "φορέσω" μόνο 4.0.2 και 4.1 πια. Υπάρχει λύση; Ή να περιμένω την 4.1 να βγάλει j/b?
  11. Ο καταστηματάρχης κερδίζει μόνο από το γεγονός ότι ο καταναλωτής δεν αντιλαμβάνεται συνήθως το τι ξοδεύει με την κάρτα. Ακόμα και αν μιλάμε για μικροποσά, ορισμένες κεντρικές καφετέρειες δεν θα έπρεπε να ενοχλούνται από το 1-1,5% που θα τους κοστίζει η συναλλαγή γιατί θα πάψει και η «διαρροή» ταμείων ενώ από την άλλη τα «μαύρα» θα ελέγχονται πια επαρκώς από τις εφορίες.
  12. Μπορείς να κάνεις downgrade στην 3.1.3 μόνο σε 3G. Τότε θα μπορέσεις να κατεβάσεις το σωστό .ipsw και να το κάνεις jailbrake/hacktivate & unlock!!!
  13. Η ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΠΟΥ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΝΟΜΟΥ: http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs/law/eu/Dir-EK-1999-44.pdf Η "κυρία" της Rainbow είναι τραγική και δικαιολογείται τζάμπα. Λέει ψέμματα αισχρά... Στο παραπάνω link, διαβάστε άρθρο 3 και 5 προσεκτικά. ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ(ΤΣ,ΤΣ,ΤΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ - ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ...
  14. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει: Έχω φέρει το iphone μου από Αμερική και έχω εγκαταστήσει το OS 3.0. Έχω κάνει jailbreak & ultrasnow, δουλεύει κανονικά αλλά δεν έχω mms. Υπάρχει λύση?? Συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος αλλά στην αναζήτηση θέματος μου βγάζει 2000 αποτελέσματα...
  15. :up::up:Είσαι αρχηγός!!!! Πήρα iphone από Αμερική, και αν δεν είχα αυτό το τόπικ, θα με είχε φάει το μαύρο φίδι!!! Όλα καλά εκτός του ότι δεν μπόρεσα - λόγω εγκεφαλικής αναπηρίας, προφανώς - να εγκαταστήσω το appulus στο iphone. :thanks::thanks::thanks::bow::bow::bow:
×
×
  • Create New...